88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#76796 Special gift... Gondolom valami Chrono tököm szerű rózsaszín vibrátorkard lesz... -
#76795 Serintem a fuzios skillekre gondolsz abbol meg sokféle van, de a leirás stimmel:) -
#76794 Orulj Ilu, uj event, de legalabb szart sem er... -
#76793 Legalább kiderült, hogy okt 28 a Gracia2 live.
Amúgy tuti elgurult a gyógyszerük. -
#76792 ez most vicc? -
dogjoy #76791 felhő szerű effektje van, és ud effet van a közepén, na az mi? :)
amúgy, hellboundos recikhez kell az a boss amiért megy a harc a nagyok között? lehet valami más értékeset szerezni ott s80 reci,meg enchant stoneokon kívül? -
#76790 Ha ilyen kék robbanásra gondolsz akkor az Slug/Crusher/Buster lesz.
Jó kis skill :P kerdezd csak meg Tushee-t D: -
dogjoy #76789 mi az a hányás színű gombakalapfelhő, amit pvpkben lehet látni? -
#76788 a "rare set" nem ad setbónuszt azert szarabb egyelore -
#76787 -
Csenky #76786 Annyit tudok biztosra, hogy a masterwork item önmagában megadja az összes bónuszt ami a sima setből jön, de jóval kisebb mértékben. Pl Tallumnál atk spd-et csak (sacc/kb) 1%-ot adott ha a mw cipő volt rajtam egyedül. És ha sima itemeket felraktam mw cipő mellé, akkor is csak a cipő kis bónusza jött. Az már engem is érdekelne, hogy mi lenne egy full mw setnél. Ugyanazok a bónuszok csak összességében nagyobb mértékben a tippem, de nem tudom. -
#76785 Üdv.
Van valakinek valami tapasztalata a masterwork cuccokkal?
Kérdés(ek):
A MW kieg = set elem? ( ha nem (mert úgytudom) akkor gracia2ben vagy később javítják? (állítólag Koreában set elemként is funckionál))
Ha nem set-elem akkor az adott kieg a bonusokat azért megadja?
Jobban megéri összeszedni egy MW settet mint egy simát, vagy a legjobb a sima +6?
Ha valakinek van valami infoja, pls ossza meg. -
#76784 Sose hagyod abba, te is tudod... :) -
#76783 A BeJeweled játék tök jó ötlet, most már tényleg nem fogok unatkozni! :-) -
dogjoy #76782 hát lvl 9 nemár...komolyan ha manual tolja valaki se több 30 percnél -
#76781 Nem is értem miért vártunk többet az NC softól...
A lvl9 es vitalyti nem megy le az XPzéssel helyesen:
Lvl9ig (player lvl) A vitalyti nem csökken le.... HURRÁ 30percig giga xp nonfactor szinten... SZÁNALOM pont időben hagytam abba... -
#76780 sajnos az l2 tenyleg errol szol, alairom dvp nemvolt a legskillesebb jatekos, de mégis az ő nevét ismerik a legjobban, és emlegetik a mai napig minden szerveren. -
#76779 WEEEEE Gratz Shámi!!!! Jó látni, hogy te még mindíg játszol :) -
#76778 Anno tobb RLcash-volt mogotte, most tobb ev borton -
#76777 Ezert volt akkora kiraly dvp, nem sajnalta a RL$t, es felvasarlota a fel itengardent... c4ben O mar full epic OE Sgradeben futkozott, mig a az enemy A meg B gradeben. Persze hogy partykat alazott be. Es mellette volt squeez aki tenyleg skilles. dvp sem volt rosssz csak mogotte tobb RLcash volt mint tudas. -
ErrOrHUN #76776 itt a pont, le lehet ezt irni szavakkal :D:D
KEEEN LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Tulibu dibu douchoo -
dogjoy #76775 ken lee :D -
voloume #76774 tulibu dibu douchoo -
#76773 wow
?????? nice eva -
#76772 nem lehet szavakkal leirni. -
#76771 WEEEEEEEE
-
ErrOrHUN #76770 ird le msnen mi ez, biztos nem nézem most meg :D -
#76769 http://www.youtube.com/watch?v=ShrljeMa4cI
http://www.youtube.com/watch?v=lqHyiOpaCro -
ErrOrHUN #76768 de igy legalább érted, hogy miért vontam párhuzamot a mi offmodos mutatványainkkal. ugyanez igaz bartzra sieghardtra, vagy bármelyik másik serverre. mindenki azt használja ami van. ma már senkisem tud ilyen múvikat csinálni -
#76767 dvp azert lovi a b gardet, mert c4-c5 be emg az volt a menő, de ha megnézed rajta kivul mindenki A-B be van, szoval nem azert nem az St lőtte mert gyava volt, hanem mert NEM VOLT még Sgrade, mikor meglett az első pár S grade set a serveren dvp már 7es fegyverekkel rohangált.
---------------
jah es erdekes módon egyetlen, ITT muviban sincs fight a Sqeez-spirra group ellen. vajon miert? ;> -
#76766 "johat bartz abbol áll hogy 10 percig rohangalnak invinciblebe, aztan mikor mindenkirol leverték az utolso buffot stickel és leesett az invicible egymasnak mennek 10es dracbowal full epicbe es unbuffed lovik agyon egymást. gg epic fight"
!=
"és olyanokra, amikor zsákszámra lövi a low-a b grade karikat" -
ErrOrHUN #76765 és olyanokra, amikor zsákszámra lövi a low-a b grade karikat? dvp múvijait kb le tudtuk volna forgatni mi is bármelyik offmod serveren amin toltuk. csak sajna a server békéje miatt mindig ki lettünk rakva :P
sokkal inkább tartom a partyt az egyik legjobbnak. -
#76764 74percig lehet használatban - azaz a braceletben - 5perc a reuse, viszont akkor is pörög vissza ha nincs használatban csak az inventorydba van. 10secing van fent, és 5sec legalább a castingja és 30sec a braceletberakástól mig használhatod, szal harc közbe kb esélytelen felrakni, olyn használható, csak el kell találni hogy mikor is kell rányomni. -
#76763 en nem emlékszem egyetlen harcra sem amibe dvp stickel verte volna agyon az enemyt ,mikozbe ally invulba rohangal. -
#76762 Ahajja. Irigy a kutya? :O (Nem kell a flame vissza ty) -
#76761 error létezik egy ilyen talismán is braceletbe
Blue Talisman Of Invincibility
When used, it creates a temporary protective barrier. You become invincible against HP/MP damage. Effect does not stack with additional Talismans of the same type. This item cannot be traded or dropped.
van ilyennel tapasztalatod?
meddig tart?
ebből arra következtetek olyan mint valami shadow cucc
van valami számlálója és idő múlva elhasználódik
nem volt még ilyenem
tudsz róla valamit? -
#76760 brühühüüüü
annyira sajnálom :((((( de tényleg
nem tudom mi tört rám hüpp hüpp
egyszerűen csak érzelmileg megrogytam mint gyurcsány fletó monori erdő után
bruuuhhahhhhaaaaaaaaaaa
kérem kapcsolja ki
de most már összeszedtem magam
hidd el nyugodtan gondolhatsz bármit rólam :) -
ErrOrHUN #76759 ahhoz képest istenítitek dvp-t, holott pontosan ezt csinálta :P -
#76758 johat bartz abbol áll hogy 10 percig rohangalnak invinciblebe, aztan mikor mindenkirol leverték az utolso buffot stickel és leesett az invicible egymasnak mennek 10es dracbowal full epicbe es unbuffed lovik agyon egymást. gg epic fight -
#76757 attol, mert beleirod a nevem a mondokad vegere hidd el, hogy nem foglak komolyan venni es ott van meg mindig a velemenyem az egesz sirasodrol 1 hozzaszolassal elotte.