88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• eloim
    gratu :)
  • ErrOrHUN

legit ftw
  • darkmenx
    az irl talalkozora meg mindig varok btw.
  • ErrOrHUN
    nem hergelünk senkit, csak nevetünk a szűköléseden, pedig már megtanulhattad volna: MINDIG az erősebb kutya baszik...
  • GAthersw
    Ők nem FoN-osok.
  • TuShEe
    na igen, így akarjon békülni itt bárkivel az ember, egyből hergeltek
  • ErrOrHUN
    WTS tissue, and balls of steel
  • darkmenx
    pussied out(?)
  • TuShEe
    Szeretnék elnézést kérni a FoN-t ért kritikáimért, minden tagjától. Jó volna lezárni a dolgot. Aki kihívott pvp-re vegye úgy, hogy vesztettem. Ez meg is esett egyszer, Epszilonnal szemben.
  • GAthersw
    Nem is, most volt majdnem 1 napnyi flame türelem de nem lett elég parázs a hangulat...
  • GAthersw
    100% confirmed, amúgy PMeket kimásolgatni ritka nagy tahóság.
  • darkmenx
    lassan rosszabb a forum mint az amnesia volt :(
  • bugike
    WTB DB rec @ franz. ^^
  • molnarpe80
    hehe értem én a viccet csak ... :)
    már letettem róla hogy olyat válasszak
    csak ezért nem húzok olyan subot amivel nem élvezném a játékot, hogy 5 sec invim legyen néha

inkább +750 cp meg ilyeneket választottam amik mindig jól jönnek minden esetben
  • GAthersw
    Ez csak arra jó, hogy mass-pvpn nem rohangálnak 4 percig invulban a felek. Subskill invul, talisman invul sztem továbbra is menni fog.
  • Gordis2k
    A subskill nincs a listában.:) nem mintha számitana.
  • Gordis2k
    privibe adsz emailt nevet és küldök triált.15nap
  • TruBy
    Nem, erre találták ki az augmentet :P
  • kolbi870315
    hali.olyan kérdésem lenne, hogy van lehetőség offon kipróbálni a játékot? 1 nap vagy valami..
  • phalanx
    az írják "While an item is being enchanted" miközben enchantolod és megy végig a csík, nem lehet kidobni a tárgyat... ettől te még nyugodtan kidobhatod a +16-os drac bow-t
  • Endaer
    "Once the "Invincible" skill effect is applied, it cannot be re-applied for a certain amount of time. Related skills include: Celestial Shield, Flames of Invincibility, Sonic Barrier, Force Barrier, Servitor Barrier, Sublime Self-Sacrifice"

Gordi, ehhez mit szolsz? :) Az 5mp-es invincibilityd bejon egyszer, utana par percig visszatolt, hogy megint elerheto legyen 5 mp-re... ezutan mit valasszon be Kecske? :)
  • MeoH #76815
    dehogy toltak 9re :P ne almodozz...
  • pharao
    azt írták, hogy ha +1-et raksz a fegyódra, már nem droppolhatod... A vitality-t meg 9-re tolták fel és sokan úgy vélik, hogy a vitality herb úgy működik, mint a raid bossolásnál, hogy amikor felveszed pl vit lvl 3-on a herbet, akkor 5 percig függetlenül a vittől a normál XP-t kapod, viszont kapsz plusz XP-t, amit a vitality-nek ír jóvá, tehát így tölti...
  • MadnessX
    Miscellaneous Fixes:

* While an item is being enchanted, it can no longer be dropped.

:o
  • MeoH #76812
    Hahaha bot reporting button omg es ki nem sz@rja le? Ennek kb c3ban lett volna ertelme, most mar minek?
  • pharao
    Other Changes

* A bot reporting button has been added to the Actions window.
    * The Personal Teleport icon has been added to the Action Window under "Basic Actions." This button is not functional yet. But once it is, we will give you more information regarding its use.

Mi a fene, kérdés mennyire fogják majd nézni ezt a bot reporting cuccot...
  • DarkVen
    *haste helyett focus :D
  • DarkVen
    Vissza is rakták, csak megváltoztattak pár dolgot :D (pl.: kivettek itemeket)
    Kérdés: Chance haste hogy működik? (10% esely, hogy aktivizálódik, és +50% crit rate, 15sec-re?)
  • ooorrrsss
    sztem igen. ki is szedték az oldalt...
  • BaalKain
    na ne viccelj már
    melyik idióta csinálna ilyet
    ez a soul ore vétel a legutolsó szartaplónak is megéri, nem csak annak aki vette az adenát. Vagy kiírta a feje fölé hogy "skacok ezt csak xy adhatja el nekem mert ő vett tőlem pénzt"? nem hiszem
  • eloim
    ez mind szép és jó csak tök hülyeség...

ha vki pénzt akar átadni vkinek akkor nem venni ül ki hanem a másik eladni: pl kiülsz stemet venni 3 milla/db-ért...

szal csak simán idióta volt az illető :)
  • daemonervosa
    nekemis
  • molnarpe80
    érdeklődnék van e franzon valaki aki kellő kapacitással rendelkezik dynasty és icarus receptek keymatik beszerzéséhez és esetleg lenne e hajlandó eladásra is beszerezni néhány cuccost megrendelés alapján?

baromira kellene icarus disperser :D
  • molnarpe80
    persze hogy eladni bírt csak
    az ipse megvette tőle valós pénzért az adenát
    ő meg úgy adta át hogy vett 3k soul oret 29k-s áron vagyis fizetett az eladónak x kurva sok pénzt (valós pénzért cserébe) ami az eladónak nem volt sokba 1misi kb a 3k soul ore
    bár ezt csak akkor érdemes eljátszani ha egyeztetve van a hely és időpont
    és azonnal lebonyolítják a cserét :D
    különben a sok élelmes még rárepül
    de végülis tök mind1
  • BaalKain
    Az S cryst nem hiszem, mert az minden nap ott figyel :)
    A soul ores meg max eladni tudott így de akkor meg szintén hülye
  • molnarpe80
    Vagy így leplezte a donatet egy farmer ...
    akárcsak az s cry esetében
  • Endaer
  • BaalKain
    2 perce láttam ahogy megvesz vki 2 S-cryt 167 milla áron/db. Nem semmi
  • ooorrrsss
    nyehe, biztos csak azt nezte hogy szep fehér az a valami az inventoryaban
  • Voyager5
    Epic fail @ franz. A srác vagy nagyon béna scammer, vagy csak szimplán hülye volt.. 3K soul ore-t akart venni A-cry áron (29K) sikerült.