Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon sajnalom, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy bajt okozok ezzel a botranyos viselkedessel amit produkaltam! Kerlek ne vedd tul komolyan, mert nagyon szegyellenem a dolgot. 😞
Bocsanatot szeretnek kerni a meggondolatlan viselkedesemert.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
vagy gratulalsz vagy nem gratulalsz, utana meg ha osszevesztek elkuldod a kurva anyjaba de nem rohansz a masik baratodat lesajnalni, mert ez kibaszottul hipokrizis.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
ezekutan beirtam 2 szot te meg visszaugattal, nagyon nem akartam reagalni ra igyis Sanci hivta fel ra a figyelmem.
viszont wtb ava robe set pm itt (franz)
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
All: Ennyi klasz kérdést egy két ótán belül😊 Én tudok mindent a ub skillekrõl ami létezik és pontosan tudom milyen lesz a gracia😊 ezért is irtam be ide kb 20postban pár hete😛 jó esélyel nem fogom ujra😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Excal1bur Leader of Sleepers
ha valaki nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0&feature=related
<#nyes>#nyes>
Mailka @ arathor WoW eu
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
xaxaxa00xax
145kk ert csak most csak itt csak ma +3SS CD!
Trolling is a art.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
én kb 2 hete adtam oda giranban egy törpe csajnak a sima +0-ás soul sepám ráfizettem még 160 misit és már vihettem is az angel slayerem 😄
tenyleg nagyon nehez eladni a soul sepat
Habar mindent piaci ara alatt adok joval.
-----------
nah mar csak CD eset kell eladnom, hahaha
Trolling is a art.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ST a main karim, és BP a subom. lvl 65on es 70en p defet tanultam. 75on lehet tanulnom counter heal skillt. Ami ugye eselyt ad arra, hogy ha megutnek, akkor heal jon ram.
Ez nem lenne rossz dolog egy "tank"-nak..de
lenne par kerdesem:
-mennyit healel?
-milyen gyakran?
-fogyaszt-e manat? (gondolom nem, de ki tudja..)
Elore is koszi a valaszokat!
Ha egy forum linket, vagy barmilyen leirast adtok, ami ezzel a kerdessel foglalkozik, annak is nagyon orulnek.
Az a 3 jegyû szám a bankkártyádon van rajta az aláírás után. És ha jól emléxem nem a számlaszámot kér hanem kártyaszámot!
Lehet hogy hülyeséget írtam, én már rég reggeltem paypal accot!
Wow-zni L2 után? Biztos szép mesefigurák vannak benne 😊
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
azt a számot írtam be ami a szerzõdésen vezérszámla mögött állt. valamit öllet?!
+3 soulsep
+3 soulsep cd
vagy a kettõt egy clean AS ert.
f-a-sz-k-i-v-a-n
Trolling is a art.
http://www.lineage2media.com/subclassskillsformain.html - Ezt az oldalt tanulmányoztuk át, itt számszerûsítik, hogy a common passiveok értékben mennyit adnak mattackra ill. pdefre/mdefre/pattackra, de meglepõen kevésnek tûnik pl az itt leírt +11 mattack érték a lvl 1-es increase mattackra. Az volna a kérdésem, hogy a 75-ös Enhanced Passiveok is ilyen kevés boostot adnak-e (ezekhez nem írnak értékeket), illetve megéri-e increace casting speedet v mattackot felvenni nukernek, esetleg jobban járnék/járnánk, ha valamelyik defet adó passzív v. class archtype skill közül válogatnánk? Érdekelnének a tapasztalataitok, pro és contra, stb.. 😊 <#vigyor0>#vigyor0>
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~