Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkmenx
Ezuttal oszinte megbanasomat nyilvanitom ki veled szemben es nagyon sajnalom azt amit a blahon irtam! Megigerem, hogy soha tobbe az eg adta e vilagon nem fogok a kerek bolygo foldjen ilyet mondani neked amig vilag a vilag! Most leterdepelek es konnyeimet orcamon lecsorgatva konyorogve esedezem a megbocsatasodert!
Nagyon sajnalom, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy bajt okozok ezzel a botranyos viselkedessel amit produkaltam! Kerlek ne vedd tul komolyan, mert nagyon szegyellenem a dolgot. 😞
Bocsanatot szeretnek kerni a meggondolatlan viselkedesemert.

pharao
Neked vannak barátaid? <#ijedt><#ijedt><#ijedt>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Endaer
ok, elfogadom.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

darkmenx
tenyleg milesz ha arrol is kiderul, hogy egy bekepzelt fasz es elkezdi majd irkalni a hulyesegeit, hogy O egy olympiad meccs utan kapott 10,000 pontot, mert O az spsek kiralya es mindenkori uralkodoja ?!

darkmenx
eloszor gratulalsz, osszevesztek utana futsz gyorsan a masikhoz sajnalkozni -> hipokrizis

vagy gratulalsz vagy nem gratulalsz, utana meg ha osszevesztek elkuldod a kurva anyjaba de nem rohansz a masik baratodat lesajnalni, mert ez kibaszottul hipokrizis.

Mert egy kok!<#buck>

Endaer
azt birtad ki, hogy nem irogattal nyilvanos forumokon semmit arrol amit blahon lattal. Miota ismerlek, mindig teljesen korrekt voltal, szoval veled nem is szeretnek ezen a kialakult helyzeten valtoztatni. (hacsak nem ragaszkodsz hozza, de egyszeruen ertelmetlen lenne szerintem)

Endaer
nekem se volt bajom veled addig, amig nem kezdtel el beleugatni mas dolgaba... az, hogy mi nem helyes, es mi nem, mulik azon is, hogy milyen gyakorisaggal tud az ember forumozni - tekintve hogy nekem az elmult 1 honapban ketszer 1-1 egesz het is kimaradt, es max mobilrol wapon tudtam olvasni a forumokat, egyszeruen nem ad lehetoseget arra, hogy egy napon reagaljak mindenre. Gordi az en szememben a heros idiota vitaig elfogadhato volt, tartoztam is fele egy kis halaval, ezert ugy ereztem fair play dolog gratulalni, de miutan barom volt utana mar nem erzem ezt a hala-dolgot, es nyiltan megmondtam a megvaltozott velemenyem. Ebben semmi mas nem volt, foleg hypocrite nem lehettem.

solyomb
Mit bírok én ki?😊
solyomb
WTS adena @ sh! privat itt
WTS adena @ franz ! privat itt

darkmenx
tovabba egesz addig a pontig mig vissza nem ugattal semmi bajom nem volt veled, mindenkinek ugatok mindenhol, sot mindenki igy is ismer. azt a hipokrizist meg ertsd ahogy akarod en akikkel lineages pajafutasom alatt 1 klanba voltam/vezettem mindenkivel joba vagyok a mai napig valami kulonos oknal kifolyolag ok mashogy itelnek meg miutan megismertek az meg ha valakit utalsz akkor nem jossz ide gratulalgatni neki max. akkor ha lescammelik vagy valami rossz tortenik vele plusz helyeselni, hogy o lett a hero nem az inaktiv szar, utana par napra ra meg mesz blahra nyalni a segget a masiknak miutan volt egy kis drama gordonnal. <- NEM HELYES 😞

Endaer
hozzatennem, ha te kibirnad mint sanci, es nem ugatnal orokke, akkor most nem kene az itt forumozoknak megint privat vitarol olvasni. szoval te ne okosits senkit a forum hasznalati elvekrol mert ugyanolyan hibakat vetessz te is...

Endaer
jaja, gratulaltam gordinak. azonban utana egy retardalt faszfej volt, azota ez mar csak szimpla udvariassagi gesztus volt reszemrol. Ha lehetne, hidd el, visszamenoleg atirtam volna a gratulalos postomat. De sajna mint tudjuk, par perc van atirasra max... Ha Shanway normalis lenne, nem egy bekepzelt fasz akkor nem bantam volna meg a gratulaciom.

darkmenx
konkretan az nem jott le, hogy itt JUJ GORDI GRATULALOK A HEROHOZ, kozbe irta, hogy az inaktiv spsnek akartak adni erre blahon meg jon a JAJ "INAKTIV SPS NEV IDE" UGY SAJNALOM, HOGY NEM LETTEL HERO.

ezekutan beirtam 2 szot te meg visszaugattal, nagyon nem akartam reagalni ra igyis Sanci hivta fel ra a figyelmem.

Endaer
DMX, mehetsz ugatni blahra, elvezkedj a cross-forum faszsagodon. Nemtom mi a gecinek dumalsz amikor tudod nagyon jol hogy mi tortent... Meg ha igazad lenne, azt mondanam oke, de igy most ezert inkabb csak kabbe a faszom - tudod, csak ugy, baratilag, nem mintha buzik lennenk, hanem mert egyszeruen nincs igazad es megis jar a szad.

TuShEe
már nem aktuális...de 180m-s fegyot 140re megprobalni alkudni azért ikszdé..
viszont wtb ava robe set pm itt (franz)

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

TuShEe
╔╗╔═╦╗
║╚╣║║╚╗ +12 homu acu 150kk pm itt, amíg még megvan!
╚═╩═╩═╝

Endaer

mAilkaEVO3
már régóta nem jáccom de ahogy látom a csapat is eléggé halott ;>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Gordis2k
douche😛

All: Ennyi klasz kérdést egy két ótán belül😊 Én tudok mindent a ub skillekrõl ami létezik és pontosan tudom milyen lesz a gracia😊 ezért is irtam be ide kb 20postban pár hete😛 jó esélyel nem fogom ujra😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TuShEe
Franzon nincs valakinek kölcsön b robe set-je? pm itt pls<#worship>

daemonervosa
nincs.

Trolling is a art.

TuShEe
Ha van franzon hero, aki olvassa ezt megkérhetném, hogy néha hero chabe hirdessen nekem? Ha igen pm itt. Köszi

Vki tud infót róla mikor lesz gracia? ty

meg is látszik a ratingen 😄

Mien jol teszi...

Excal1bur Leader of Sleepers

az 5-ös csapatod össze állítása nem igazán jó... de am a kari nem rossz😛
MeoH
Te sem jatszol most...

fuck mmo's..i.,

TruBy
Mond, hogy csakis én miattam jöttél vissza <#mf1>

TuShEe
off:
ha valaki nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0&feature=related
<#nyes>

daemonervosa
a wow egy kibaszott mese buta amerikai kolykoknek. ez a velemenyem.

Trolling is a art.

mAilkaEVO3
hehe azért nem kell annyira leirni a WoW-t. Én is mikor "kiszálltam" L2bõl jó fél évet WOWoltam nem rossz gama de azért nekem L2 közelebb áll a szívemhez ezért is jöttem vissza. Mág mindig azt mondom van ami WOWban van ami L2ben jobb, a 2-t kéne összegyúrni 1 MMOba ofc mind2 gama jó oldalát az lenne a nagy kasszasiker sztem ;>

Mailka @ arathor WoW eu

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Igazad van 200k mobot nem is olyan nehéz leölni kézzel!
daemonervosa
Mert csak wowba szereti a pvet.
xaxaxa00xax

145kk ert csak most csak itt csak ma +3SS CD!

Trolling is a art.

Epszilon
Ha szereted a pve-t akkor meg minek sétáltál?

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

ááh wow után jött az l2... de szentem l2 sokkal szebb stb. de pl wowban pve-zek (raid) ami sokkal szinesebb és nehezebb mint l2ben.. kinek ez kinek az..

molnarpe80
csak szerencse kérdése

én kb 2 hete adtam oda giranban egy törpe csajnak a sima +0-ás soul sepám ráfizettem még 160 misit és már vihettem is az angel slayerem 😄

tenyleg nagyon nehez eladni a soul sepat

daemonervosa
Igen ez volt az elképzelésem.

Habar mindent piaci ara alatt adok joval.

-----------
nah mar csak CD eset kell eladnom, hahaha

Trolling is a art.

pharao
LoL Kineak érné meg? Ha te nemtod eladni akkor szted más fog vele boltolni? pfff

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sziasztok!

ST a main karim, és BP a subom. lvl 65on es 70en p defet tanultam. 75on lehet tanulnom counter heal skillt. Ami ugye eselyt ad arra, hogy ha megutnek, akkor heal jon ram.
Ez nem lenne rossz dolog egy "tank"-nak..de
lenne par kerdesem:
-mennyit healel?
-milyen gyakran?
-fogyaszt-e manat? (gondolom nem, de ki tudja..)

Elore is koszi a valaszokat!
Ha egy forum linket, vagy barmilyen leirast adtok, ami ezzel a kerdessel foglalkozik, annak is nagyon orulnek.

Epszilon
Nem! Semmi köze nincs a telekódnak a paypalhoz!
Az a 3 jegyû szám a bankkártyádon van rajta az aláírás után. És ha jól emléxem nem a számlaszámot kér hanem kártyaszámot!
Lehet hogy hülyeséget írtam, én már rég reggeltem paypal accot!
Wow-zni L2 után? Biztos szép mesefigurák vannak benne 😊

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

rendben én voltam hülye😄 card number nem = a számla számmal 😄

TuShEe
hm, hát a 16 jegyu szam kell, és visa electron minimum

na most ez vicces, mert wowot sem tom befizetni vele ott is invalid card number , pedig tutkó jó a szám

re, tudna valaki segiteni hogy most probalok paypal accot csinalni,de amikor megakarom adni a szamlaszamot és ramek hogy add card ez jön ki:

You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.

azt a számot írtam be ami a szerzõdésen vezérszámla mögött állt. valamit öllet?!

daemonervosa
WTS :

+3 soulsep
+3 soulsep cd

vagy a kettõt egy clean AS ert.

f-a-sz-k-i-v-a-n

Trolling is a art.

TuShEe
Ezt szépen megfogalmaztad, engem is érdekel a téma. <#hawaii>

Aylana
Sziasztok, a subclass skillekkel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Gondolom vannak közületek, akik sokat próbálgatták a lehetõségeket, hogy melyik is lenne a legjobb 😊

http://www.lineage2media.com/subclassskillsformain.html - Ezt az oldalt tanulmányoztuk át, itt számszerûsítik, hogy a common passiveok értékben mennyit adnak mattackra ill. pdefre/mdefre/pattackra, de meglepõen kevésnek tûnik pl az itt leírt +11 mattack érték a lvl 1-es increase mattackra. Az volna a kérdésem, hogy a 75-ös Enhanced Passiveok is ilyen kevés boostot adnak-e (ezekhez nem írnak értékeket), illetve megéri-e increace casting speedet v mattackot felvenni nukernek, esetleg jobban járnék/járnánk, ha valamelyik defet adó passzív v. class archtype skill közül válogatnánk? Érdekelnének a tapasztalataitok, pro és contra, stb.. 😊 <#vigyor0>

lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~

eladó adena és egy 65os th,40es spoilos,37es ew-t tartalmazó acc franzon! privat itt