Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
20millió körüli xpt buksz nem pedig %-t
de most csak ez van sajna akarok majd egy fb focust amint meglesz a zsé
lehet elszámoltam a % vesztést nem rémlik tisztán a fene se tudja hajnali 3 volt és kurva fáradt voltam
emlékeim szerint 80.23 ról valami 78,6-ra estem vissza és 79,5lett a vége a ch return után ugye az 50% vissza
vagy pknál más az arány?
mert lelkesen xpztem már akkor készülõdtem lefeküdni, mondom még ránézek 1x erre látom ott pihen a földön
de mindig 1 % tuti?
jajjj bocsi most meg egy kis önfényezés
ígysem fogok csillogni, mert már annyira poros voltam, hogy max ezek utan is csak fako lehetek
beszéltem egyik íjásszal azt mondta hogy ez volt az egyik legélvezetesebb meccse
nézte a debuffjait volt neki 7 darab tõlem 😄
meg nem bírt lekiteolni mert sarokba szorult és én ellendóan counter kiteot csináltam
azt mondta az volt a legjobb
ha körbe el akart oldalogni akkor egy kisebb körön futva mindig elé vágtam és állandóan eljött az a pillanat amikor annyira közel értem hozzá hogy root 😄
onnantól game over, ezek a cubic-ok egész frankók lassít mérgez hp-t szív 😄 LOL
Shillien Templar vagyok.
Ennek örömére egész este pvpztem 😊
LOL ezt nem hiszem el hogy milyen durva egy kari.
Kb 20 csatából 3 szor haltam. Van ez a FLAMMABLE nevû ruszki õ vert el mindig necro-val. NM HEAVY-m van meg DEADMENS GLORY +5 és ott vinyogtam a röhögéstõl amikor a MAJA LIGHTOS DRAC BOWS íjászok hasaltak meg tõlem és amikor a min 78-as gladi is menekülõre fogta akkor visítottam. Full IC tal*dle +4-5 és FUTOTT
Van ez a LORDSOFDARK nevû csávó 1x sikerült azt is beborítani, de az nagyon durva hogy milyen kemény a csávó. Jah elfelejtettem kaptam tõle is rendesen. Asszem utálom a dance of medusat. Be van kapcsolva minden guard stance, shield fortress stb. Benyelem ezt a szart majd mire lejön rólam az összes manam lezabalta a togglek sora 😞
Nemtom milye van, de nagyon bírja az ütést.
Nekem viszont még a 77-es skillek meg sincsenek.
(Vengeance, Shield Bash, Touch of Death, Knighthood ja és persze full s grade for the win 😄 )
Bazze ezt nem hiszem el már tényleg elhittem, hogy szar vagyok pvp-ben hát a tegnapi este nem azt mutatja 😄
Jó tuti messze vagyok a legjobbaktól (meg asszem maradok is jó messze, de akkor nálam is van nagyon sok sokkal csírább) de azért még rám is várnak szép és sikeres pillanatok az L2-ben asszem.
Egész éjjel a plafont néztem és vigyorogtam meg még most melóhelyen is.
Lol ez annyira jó érzés 😄 Még van remény 😄
Egy kis story az ee el akart pr-ezni már meg is jelent körülötte a csillogás és kifakult hogy eltünt, de aztán hirtelen ott maradt a földön holtan 😄 Az utolsó ezredmásodpercben egy crit. Nem tudom ez hogy jött össze de vinnyogtam a röhögéstõl, pppffffff mekkora arca volt aztan hoppon maradt.
Szép napot, üdv Kecske 😄
U.i: Bocsi valamit nem értek úgy tudtam ha 3rd classos vagyok akkor halálkor csak 1%-ot vesztek. Én 2-õt vesztettem. Miért?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
...És ugye látunk majd Clio-t vagy Audis4-et is?
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
így kell az asszonyt szülni vinni?<#banplz>#banplz>
http://www.youtube.com/watch?v=lOfZBD2Tgyo&feature=related
ON
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
Ne próbálj lehúzni? Ventin megbeszélem veled, úgysem bírom az arcod!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
WTS cuccok és ADENA (irtóolcsón25FT/10KK) @ Franz szerveren.
Köszi <#integet2>#integet2>
Egyebkent mostansag franzon mindenki tort akar eladni? :S
2.Elõfordul, bár nem túl szép látvány. Azért nem kell aggódni, a sikitófrász nem kerülget.
hm ..az a telyes....érdekes...ezt nem láttam, ez is te voltál?😛
A diszharmóniát bennem az kelltette, hogy egy olyan szót használtál a mondatban, amit 10 emberbõl 1 ért, hogy mit jelent, 100-ból 1 használja életében 1-nél többször és 10000-bõl 1 rendszeresen (õk inkább már hivalkodó seggfejek). E mellett a szó mellett, meg valljuk be egy elég primitív hibát ejtettél. Nem bûn, nem jár érte nyilvános kivégzés, vagy hasonló meghurcoltatás. Max csak egy figyelmeztetõ jel saját magadnak, hogy figyelj oda mit írsz le, mert ha elfogadható a helyesírásod, mindenki leszarja, ha hibázol, azt az orrodra húzzák.
No offense, vedd nyugodtan jóindulatú tanácsnak!
reméljük tetszett az elõadás
kérjük ne menjenek messze hamarosan folytatjuk a harmadik felvonással
addig is a szünet alatt a büfében frissitõ vásárolható
visszafelé jövet ne felejtsék el a nézõtérre tilos bármilyen ételt vagy italt behozni
15 perc és folytatjuk
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
A felsorolt nevekrol meg ne hidd hogy akkora barataid, mindegyikuk tudja, hogy amikor te kinyitod a szad es mondassz vele valamit, akkor azt meg erdemes a hagyomany szerint "10el osztani es akkor kb. megkapod az igazsagot"... ez nyilt titok csak a magasan hordott orrod nem engedte meg hogy felfogd, meglasd, megertsd... 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
És ez melyik?
You know it well that I dont lick shanways balls, because I cant stand him. You also know that I argue with him several times when I got sick of his selfish fag style. Then wheres my hypocrisis you son of a bitch? Not to mention First members know me more than you or lolshanwaylol so blow me pls.Thats why I hate my fucking nation, full of idiots like you or shanway... Your kind makes me look shameful way more than my actions or words.
Nem kell irigykedned Chuvaka te is viheted még valamire az életben...vagy várj.... nem te retaldált vagy ugy nem megy... kár érted. Költöz külföldre!! Ott is utálni fognak de legalább innen eltünsz!
2 egy jt (ly) elirtam
ha ez benned diszharmonikus hullamokat general akkor mi jatszodik le a pici agyadban mikor ugy irjak le a "teljes" szot, hogy telyes ?
Én endaer ma jancsihuszár néven fikáztam Gergõt a Ghey forumon.
A hibáért meg bocsánat mindenkitõl, csak szokás szerint gyengén multitaskolok. Inkább hibázok itt, mint munka közben😛
HIBÁZNI? SOHA!!!! ÉRTEEEEM? 😊
Nem szoktam ám mindenbe belekötni, ami mozog, ezt a fórumot is vagy 2 éve olvasgatom és kb egy bõ tucat postot hánytam ide. Nem is zavar annyira, ha valaki nem ír jól helyesen, vagy nem fogalmaz pontosan, én magam sem vagyok egy szent. Leginkább leszarom általában. Bár most a "hipokrízis és pajafutás" szavak egyidejû megjelenése egy mondatban diszharmónikus hullámokat generált.
Hzajövök ebédelni és mit kell látnom... nem vagyok beképzelt hisz ahogy a szó és mutatja az aki beképzelt csak beképzeli. Én kirobanok az önbizalomtól és elérem amit akarok.
Endaer te meg szakadjál már le rolam... tudom, hogy fáj de ki nem álhatlak és hosszú az "én is utálom Endaert lista" amire felirtam magam Utálod ezt az országot, hát mi tart itt? Utálod a magyarokat? Haladjál! Kretén.. és nem nem kell, hogy válaszolj... de szitkozodhatsz én nem bánom megint te kezdted...
Nem tudod most kit huztam le a héten? Remélem belogoltál és megnézteda hero oszlopot!! Ha nem csak szolj és ha nem ép a napon sütetem magam amig futnak a botok beposztolom.
nem, ez nem nyalas, mielott valaki ramfogna, egyszeruen tenykozles.
-> Endear, kérlek approve-old a bocsánatkérést még recall elõtt.
az egész jelenet profi felkészült színészek közremûködésével jött létre
u.i.: dark miért vagy untagged? nem revengeben voltal?