Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nlaci86
Nem 1%, csak l2j-ben. Itt kb 3,2 76-on, passz 77-en, 1,2 78-on. PTS-en volt 1% 82-n, gondolom itt is akkorra csokken le. A clan luckot nem számoltam bele. Ha gondolod en pvpzek veled szivesen😊 Egy jo kis bunyo sokat dob az ember napjan. Pm ingame

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

solyomb
Legutobb azonos pp buffban a shilien templar 500cpmet szedte le😊
20millió körüli xpt buksz nem pedig %-t
molnarpe80
jaja a crit rate 59 😞
de most csak ez van sajna akarok majd egy fb focust amint meglesz a zsé

lehet elszámoltam a % vesztést nem rémlik tisztán a fene se tudja hajnali 3 volt és kurva fáradt voltam
emlékeim szerint 80.23 ról valami 78,6-ra estem vissza és 79,5lett a vége a ch return után ugye az 50% vissza
vagy pknál más az arány?
mert lelkesen xpztem már akkor készülõdtem lefeküdni, mondom még ránézek 1x erre látom ott pihen a földön

de mindig 1 % tuti?

jajjj bocsi most meg egy kis önfényezés
ígysem fogok csillogni, mert már annyira poros voltam, hogy max ezek utan is csak fako lehetek

beszéltem egyik íjásszal azt mondta hogy ez volt az egyik legélvezetesebb meccse
nézte a debuffjait volt neki 7 darab tõlem 😄
meg nem bírt lekiteolni mert sarokba szorult és én ellendóan counter kiteot csináltam
azt mondta az volt a legjobb
ha körbe el akart oldalogni akkor egy kisebb körön futva mindig elé vágtam és állandóan eljött az a pillanat amikor annyira közel értem hozzá hogy root 😄
onnantól game over, ezek a cubic-ok egész frankók lassít mérgez hp-t szív 😄 LOL

daemonervosa
Valahol el kell kezdeni

Trolling is a art.

Szerintem azt a deadmans gloryt cseréld el valami kardra, mert blunttal a critical esély a béka feneke alatt van.

molnarpe80
Tegnap végre bekasztosodtam 😄
Shillien Templar vagyok.

Ennek örömére egész este pvpztem 😊
LOL ezt nem hiszem el hogy milyen durva egy kari.

Kb 20 csatából 3 szor haltam. Van ez a FLAMMABLE nevû ruszki õ vert el mindig necro-val. NM HEAVY-m van meg DEADMENS GLORY +5 és ott vinyogtam a röhögéstõl amikor a MAJA LIGHTOS DRAC BOWS íjászok hasaltak meg tõlem és amikor a min 78-as gladi is menekülõre fogta akkor visítottam. Full IC tal*dle +4-5 és FUTOTT

Van ez a LORDSOFDARK nevû csávó 1x sikerült azt is beborítani, de az nagyon durva hogy milyen kemény a csávó. Jah elfelejtettem kaptam tõle is rendesen. Asszem utálom a dance of medusat. Be van kapcsolva minden guard stance, shield fortress stb. Benyelem ezt a szart majd mire lejön rólam az összes manam lezabalta a togglek sora 😞

Nemtom milye van, de nagyon bírja az ütést.

Nekem viszont még a 77-es skillek meg sincsenek.
(Vengeance, Shield Bash, Touch of Death, Knighthood ja és persze full s grade for the win 😄 )

Bazze ezt nem hiszem el már tényleg elhittem, hogy szar vagyok pvp-ben hát a tegnapi este nem azt mutatja 😄

Jó tuti messze vagyok a legjobbaktól (meg asszem maradok is jó messze, de akkor nálam is van nagyon sok sokkal csírább) de azért még rám is várnak szép és sikeres pillanatok az L2-ben asszem.

Egész éjjel a plafont néztem és vigyorogtam meg még most melóhelyen is.
Lol ez annyira jó érzés 😄 Még van remény 😄

Egy kis story az ee el akart pr-ezni már meg is jelent körülötte a csillogás és kifakult hogy eltünt, de aztán hirtelen ott maradt a földön holtan 😄 Az utolsó ezredmásodpercben egy crit. Nem tudom ez hogy jött össze de vinnyogtam a röhögéstõl, pppffffff mekkora arca volt aztan hoppon maradt.

Szép napot, üdv Kecske 😄

U.i: Bocsi valamit nem értek úgy tudtam ha 3rd classos vagyok akkor halálkor csak 1%-ot vesztek. Én 2-õt vesztettem. Miért?

Gordis2k
Azaz😊 Baalkain dögjét még nem láttam élõben én sem😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Epszilon
Az! Csak nehogy eltévedj mint a tuningshow-ra menet..
...És ugye látunk majd Clio-t vagy Audis4-et is?

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Gordis2k
Ez a lacházai verseny? Igyekszem otlenni BTW.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Epszilon
14-én gyorsulás reméljük látunk 2000es hondát vagy szuza WRC-t :>

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

pharao
OFF
így kell az asszonyt szülni vinni?<#banplz>

http://www.youtube.com/watch?v=lOfZBD2Tgyo&feature=related

ON

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Van megoldás, én pl nem azt a szart már nagyon rég nem olvastam, az azért mindennek az alja...

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

darkmenx
biztos megartott a sok blahos ugatas de gondolom azok is hivalkodo seggfejek mikor valakit kepmutatonak titulalnak.

TuShEe
az egész , de mar mukodik

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

Epszilon
Franzon behalt a mobserver??

TuShEe
Ne vitázzatok már nem látja a jónép a hirdetésemet<#ejnye1>

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

pharao
Nem tudsz olvasni????? 2,5 FT / milla!
Ne próbálj lehúzni? Ventin megbeszélem veled, úgysem bírom az arcod!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

FragStaR
25 ft / milla azt megvszem mennyi van ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

pharao
Én úgy döntöttem, hogy endaer postjai miatt (elég megindítóak voltak )bevallom az igazat. Én imádom endaert és bár még nem beszéltem dmx-el sem, õ az én példaképen... Tisztelem a meggondolt és bölcs hozzászólásait és kedvelem a stílusát. Mivel utálom a kétszinûséget bevallom, hogy akikkel eddig ventrin jópofin kommunikáltam, azokat ki nem állhatom és csak érdekbõl party-zok velük és megfontolt celból dumálom végig az éjszakát, mégha másnap dolgom is lenne. (A cuccokat amiket másoktól kaptam azokat megtartom és amiket másoknak adtam azt visszaveszem és beállok a sorba! ) .

WTS cuccok és ADENA (irtóolcsón25FT/10KK) @ Franz szerveren.
Köszi <#integet2>

TruBy
Pff bakkr unatkozom...vmi jobb flame nincs? Kecske pls ussd mar le ezt az Endaert, aka Emoboy-t, mert mar unom hogy minden masodik post az ove.
Egyebkent mostansag franzon mindenki tort akar eladni? :S

1. Ezzel nem is volt gondom, nem is említettem, sajnos túl rég megszoktam már, sokan írnak így.😞
2.Elõfordul, bár nem túl szép látvány. Azért nem kell aggódni, a sikitófrász nem kerülget.

hm ..az a telyes....érdekes...ezt nem láttam, ez is te voltál?😛

A diszharmóniát bennem az kelltette, hogy egy olyan szót használtál a mondatban, amit 10 emberbõl 1 ért, hogy mit jelent, 100-ból 1 használja életében 1-nél többször és 10000-bõl 1 rendszeresen (õk inkább már hivalkodó seggfejek). E mellett a szó mellett, meg valljuk be egy elég primitív hibát ejtettél. Nem bûn, nem jár érte nyilvános kivégzés, vagy hasonló meghurcoltatás. Max csak egy figyelmeztetõ jel saját magadnak, hogy figyelj oda mit írsz le, mert ha elfogadható a helyesírásod, mindenki leszarja, ha hibázol, azt az orrodra húzzák.

No offense, vedd nyugodtan jóindulatú tanácsnak!

molnarpe80
kedves nézõink köszönjük, hogy velünk voltak ma este
reméljük tetszett az elõadás
kérjük ne menjenek messze hamarosan folytatjuk a harmadik felvonással

addig is a szünet alatt a büfében frissitõ vásárolható
visszafelé jövet ne felejtsék el a nézõtérre tilos bármilyen ételt vagy italt behozni

15 perc és folytatjuk

bazze unalmas ez a flame 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
a forumozokra valo tekintettel, es nem ram, javaslom pmben osszal eszt vagy hallgass. A mai nap is azert kezdted el verni itt a melled mert mereszeltem negativan szolni rolad, az hogy nem Neked irtam, nem sikerult felfognod... Az meg hogy mi a te dumad... ne zavarjon hogy orszagszerte hanyfele hallani ugyanezt a szofordulatot, biztos mindenki toled licenszelte, nem?
A felsorolt nevekrol meg ne hidd hogy akkora barataid, mindegyikuk tudja, hogy amikor te kinyitod a szad es mondassz vele valamit, akkor azt meg erdemes a hagyomany szerint "10el osztani es akkor kb. megkapod az igazsagot"... ez nyilt titok csak a magasan hordott orrod nem engedte meg hogy felfogd, meglasd, megertsd... 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Vegyél belõle tc-t amíg még lehet.

solyomb
fasznak drámáztok ennyit, nem látja a többezer sh player hogy adenát adok el nekik jó áron!😄
Gordis2k
Hej az az én dumám..tolvaj. Ülj le egyes. És kik nem ismernek? Nagyon kiváncsi vagyok. Sorbon? Meoh? Detto? Fragstar? Milka? Santantica? Flash? Joco? Tompi? Truby? ZS? Phalanx? Nem hiszem, hogy rájuk gondoltál hisz napi kapcsolatban vagyok velük... Várj tudom már BlackManat aka Söndör? Akit lehuztam egy ezressel? Vagy BaalKain? na majd biztosan megmondod mindentudo. Megyek mert a Söndörtöl bocsánatot kell kérnem amiért lehuztam nehogy hadjon megfuladni😞 (ugyanis uszomester+buvár ha nem tudnád, de persze te jobban ismered...)

darkmenx
WTS @ Franz:
Bloody Orchid

pm itt

Endaer
ha megnezted volna a 3 oldalas topicot, ami nem olyan hosszu meg, akkor lathattad volna, hogy ez a 2. rolad szolo post. Es osszesen 3-at irtam ott. Kozben egy het kimaradt, mert nem voltam gepkozelben otthon. Nem gyanus, hogy ahanyszor megszolalsz hogy visszavagj mindig elbuksz? Csak azokat tudod atverni meg csodalatra kesztetni akik meg nem ismernek teged (Milka baratod, akit a mult egy szakasza miatt meg mindig kedvelek mert sose volt velem bunko (talan orulnom kell, hogy csak eddig, de azert meg bizom benne), O se allt ki a te hatalmas intelligenciad mellett, tolem tobb jo szot kaptal itt mint tole, az nem gyanus, nem elgondolkodtato? O legalabb elolvasta es feltetelezem meg is ertette amiket irtam, szerintem azert nem is szolt bele, csak annyit hogy fejezzuk mar be. De ez ugye rad nezve semmilyen megvedessel nem ert fel...) es te mondod, hogy hova menjek, mit csinaljak? Ugyan...

Gordis2k

És ez melyik?

You know it well that I dont lick shanways balls, because I cant stand him. You also know that I argue with him several times when I got sick of his selfish fag style. Then wheres my hypocrisis you son of a bitch? Not to mention First members know me more than you or lolshanwaylol so blow me pls.Thats why I hate my fucking nation, full of idiots like you or shanway... Your kind makes me look shameful way more than my actions or words.

Nem kell irigykedned Chuvaka te is viheted még valamire az életben...vagy várj.... nem te retaldált vagy ugy nem megy... kár érted. Költöz külföldre!! Ott is utálni fognak de legalább innen eltünsz!

darkmenx
1 soha nem irok ekezettel
2 egy jt (ly) elirtam

ha ez benned diszharmonikus hullamokat general akkor mi jatszodik le a pici agyadban mikor ugy irjak le a "teljes" szot, hogy telyes ?

Endaer
folyamat? anyad picsajat te senki, az a folyamat 2db post volt, es egyik a Firstnek szolt, a masik meg dmxnek... lolshanwaylol

Gordis2k
SEgarc folyamat fikáztál Blahon.... nem tudod már kit és hol mi? Ird fel egy exel fileba...pl:

Én endaer ma jancsihuszár néven fikáztam Gergõt a Ghey forumon.

Endaer
torkon-e fosom? te bekepzelt majom olyan jo lett volna ha megerted hogy ezuttal dmx-el koccantam, te csak egy pelda voltal, nem celpont... a libafos pedig nem te vagy hanem a postjaid felett lathato csik szine... komolyan nem ertem, ilyen egyszeru dolgokat nem ertessz meg es megis jar a szad... Mi megbeszeltunk mindent amit egymassal kellett, nekem a kurva anyam, neked is, csak azert mert massal beszeltem es kozben teged hoztalak fel peldakent, meg nem kell megint ideizzadni vmit...

Ahha, mindent értek 😊
A hibáért meg bocsánat mindenkitõl, csak szokás szerint gyengén multitaskolok. Inkább hibázok itt, mint munka közben😛

HIBÁZNI? SOHA!!!! ÉRTEEEEM? 😊

Nem szoktam ám mindenbe belekötni, ami mozog, ezt a fórumot is vagy 2 éve olvasgatom és kb egy bõ tucat postot hánytam ide. Nem is zavar annyira, ha valaki nem ír jól helyesen, vagy nem fogalmaz pontosan, én magam sem vagyok egy szent. Leginkább leszarom általában. Bár most a "hipokrízis és pajafutás" szavak egyidejû megjelenése egy mondatban diszharmónikus hullámokat generált.

Gordis2k
A libafos én lennék hát: Vagy nem akar. Mert minek?

Hzajövök ebédelni és mit kell látnom... nem vagyok beképzelt hisz ahogy a szó és mutatja az aki beképzelt csak beképzeli. Én kirobanok az önbizalomtól és elérem amit akarok.

Endaer te meg szakadjál már le rolam... tudom, hogy fáj de ki nem álhatlak és hosszú az "én is utálom Endaert lista" amire felirtam magam Utálod ezt az országot, hát mi tart itt? Utálod a magyarokat? Haladjál! Kretén.. és nem nem kell, hogy válaszolj... de szitkozodhatsz én nem bánom megint te kezdted...

Nem tudod most kit huztam le a héten? Remélem belogoltál és megnézteda hero oszlopot!! Ha nem csak szolj és ha nem ép a napon sütetem magam amig futnak a botok beposztolom.

Endaer
attol meg az ilyen hibakra is mondhato, hogy who gives a fuck... van itt egy libafos zold csikos "baratunk" ugye aki aztan vegkepp se magyarul se angolul nem tud es neha kisebb rejtveny megfejteni megis ot se bantjuk erte, mert elfogadtuk igy ahogy van...
nem, ez nem nyalas, mielott valaki ramfogna, egyszeruen tenykozles.

TruBy
Mijaz hogy buta? <#zavart2>

mert ez nem egyszerû helyesírási hiba, mint a vesszõ, vagy az ékezet

Igen az akar lenni, de sztem ezt mindenki kitalálta. Miért kell állandóan a másik helyesírását fikázni, meg éljenezni hogy "én vagyok a fasza gyerek, hülyeséget/elírt valamit, gyerünk gyorsan postolni", noha a hibák ellenére egyértelmû hogy mit is akart írni. És ez nem error-ra vonatkozik, csak most pont õ postolta az utolsó ilyen hozzászólást. Öszintén érdekel a válasz....!

"hogy különös figyelemmel viselkedtél a helyesírásra" ez viseltettél akar lenni?

Endaer
approved, np, en nem szegyellem bevallalni ha masnak igaza van valamiben, fuggetlenul attol kirol van szo.

darkmenx
standard bocsanatkeresi forma meg regen IRCen irtuk ossze, nem tudom mi a bajod vele 😞

Ez még akkor is undorító, ha félig sem volt komoly. Mindenesetre kiemelkedõen dícséretes, hogy különös figyelemmel viselkedtél a helyesírásra, a megszokott hibák töredéke van csak jelen a monológban.

-> Endear, kérlek approve-old a bocsánatkérést még recall elõtt.

darkmenx
mikor latom, hogy nekem cimezel valami hozzaszolast mindig sokat kell gondolkodnom rajta, hogy reagaljak-e, mert az az igazsag a publikalt "koroddal" ellentetben gecire buta vagy ugyhogy az elkovetkezendo idoben szeretnelek megkerni, hogy ne quoteold a hozzaszolasaimat, koszonom.

TruBy
Zsír, tudtam hogy ez lesz 😊
De azért még barátok vagyunk, vagy nem? <#eplus2>

TruBy
19.-én visszatérek 😉...vagy nem 😛

darkmenx
miutan csak noblesse utan akartunk eredetileg is belepni es akadtak kissebb gondok klanon belul, hogy nincs meg a noblesse kozosen megegyeztunk, hogy noblesseig megy a supernintendo

molnarpe80
kedves olvasóink ezt ne próbálják ki máshol

az egész jelenet profi felkészült színészek közremûködésével jött létre

u.i.: dark miért vagy untagged? nem revengeben voltal?

darkmenx
nem konkretan 1 sincs bar szerintem neked sincs

bar ugye sokmindenkit hivhatsz baratnak csak ettol meg nem lesz az 😞