Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tüskés
lineage2.com -> News -> latest update -> Hellbound -> New Skills

Idyll

valaki plz help! kér a paypal valami paypal codeot de nem igaán értem hol tom ezt megnézni ?!

Please check your card statement for a *** HUF charge and find the 4-digit PayPal code for the charge.

DarkVen
sziasztok
hol tudom megnézni, hogy a subbom után választható skillek, amiket 75-ös szub esetén választhatok mit adnak? pl warrior után a haste-t választom, akkor az hogy jön be, mennyit növel, stb healereknél a prayer mit csinál, és a heal stb...
Ezeket hol lehet megnézni? mert hivatalosan csak a skillek nevei vannak fönt lineage2.com-on, leírás nincs hozzájuk.
Ty!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Gordis2k
köszi de nem tudom miért mondod, hogy senki hiszen válaszoltak. Azért klasz táblázat.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

molnarpe80
szal a múltkori kérdésemre, hogy mennyit is veszít az ember halálkor senki nem tudott pontos összegeket mondani

közben találtam megoldást, ezért megosztanám

használjátok egészséggel

http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=432

üdv :Kecske

Gordis2k
Plyan kegyetlenek vagytok😞 Épp csak beléptek a háborúba😞

😛 én is tisztogattam egész nap még 2 klán és minden létezõ nagy klánnal háboruban vagyunk😊

Milka Sanci nem kell mindig durvulni ahogy egyik nyga kedvenc számomba is halható:

You don't have to fuck her hard
In fact sometimes that's not right to do..
Sometimes u got to make some love
And fuckin give her some smooches too..
Sometimes you got to squeeze..
Sometiems you got to say "Please"..
Sometimes you gotta say "Hey,"
"I'm gonna fuck you.. softly"
"I'm gonna screw you gently"
"I'm gonna hump you sweetly"
"I'm gonna ball you discreetly"

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb

Szar dolog tul kis rangebe várni a halált😄, az a 4 kb 2 lövéstõl halt meg😄 gungrave meg Meena pont az mcrittõl😄 Egy már tappolt is a chba a bishopjukat meg milka nem birta stunolni igy meglogot😞
😄
Mojduk utána a ninja felmentöseregük is igy járt akik épp rezelni jöttek😄
solyomb
Egy normálisabb felszerélü és skillenchantu ijásszal aki még a cp potit sem rest használni, meggyülik nekem is a bajom. Van 1-2 pokember akit ddig csak egyszer egyszer vagy még annyiszor se tudtam megverni, amikor 4300-t lö a lovamba az elég fájo pont tud lenni.
daemonervosa
+ WTS dc breastplate közbe
hahahaha

Trolling is a art.

daemonervosa
szerintem 1 lethal . hahaha 😊

-------------------

WTS sealed tallum helm
WTS 67 high ls
WTS gold wyvern

Trolling is a art.

szted nem két lövés? közel fullbuff, sztem egy lövés 😄 (és ez még a +5ös bow-val volt)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

pharao
multkor én nyomtam Baium raid-en magic crit mana burnt trelóba. le is kapott kb 1000 manát 😊

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

MeoH
Beast vagy Frag, Te komcsiberenc😛

fuck mmo's..i.,

FragStaR
Nem tudom ki poénkodott vele multkor de úgy néz ki tényleg lehet ManaBurn el MagicCrittelni.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

nlaci86
Hat en nem igy tapasztaltam eddig, biztos nem akadtam ossze a pvp isteneivel😊 Amugy annal jobb lesz jatszani ha van kihivas, utalom a rakattintok, ket-harom gombot nyomogatok, aztan csak nyerek tipusu pvpt. Ahhoz nem kell skill csak cucc meg buff.

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

Gordis2k
De.

nlaci86
Hát nagyon remélem hogy nem ilyen egyszerû megölni a macskát. TopA-s 76-os íjászokkal pvpzgettem Baium elõtt, azokkal jól ment, lehet a Draco bow meg a tánc már nagy elõny lenne.
(Ha meg olyan táp az íjász akkor odasummonolok egyet😛)

Epszilon
Adok érte 3000ft-ot és akkor még jól is jársz 😉

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

WTS adena@ Franz (70ft- ebbõl nem engedek ❤️44milla>)
Account: 65th,40spoilos,37ew (accon:+3bo set,a.goggles,aoba haste)

ajánlatokat az accra és adena vevõk szándékait privatba kérném!

és igen gordi nem adom el 1500ft-ért vagy amenyit szoktál írni.. már éppen elégszer röhögtem rajta ! -PEACE-

pharao
nem, nem! Ice queen quest!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

ice queen
MauChao
a jégkirálynös kvesztnek mi a neve? köszike!

hát nemtom, az ESnek normális méretû jószága van, csak a warlocknak van söröskorsó tartója. nem jön be a stun? elkezdek cp potit használni 😄 viccet félretéve kb 3 secenkét tudok stunt lõni, nem aggódom. egy peches dolog lehet, ha bejön a para. a másik verzió szerint stunnolom a mobot megölöm a gazdáját 😄
azért arra az ijászra kiváncsi lennék...

games.internode.com

Ez se jött be, file error :S
Szal továbbra is áll a kérdés: honnan lehet letölteni az l2-t gamershellen meg fileplaneten kivül?

pharao
az oldal bal sarkában meg egy 5 éves kocka. Na GZ . Rakjuk be a hülyegyereket cumival a szájában, mert jól fog mutatni... Hát NEM.

hpzolee
Aki tud jöjjön le nagy buli(inkáb kockulás :p ) lesz 😛

SZT Miskolc LAN party !!!

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

ooorrrsss
Ez viszont nem rossz!

BANNED

ooorrrsss
ehhh, ne piáljatok lájnédzsezés elött
<#falbav>

BANNED

nlaci86
y

köszike😊akkr most beállitom és check ujra?😊
nlaci86
Azért van ez mert a vírusirtó letörölte az l2.exe-t kémprogram gyanúja miatt. Megoldás: állítsad be hogy ne ellenõrizze az l2 mappát. Ha beállítottad check files és játszhatsz.

igen tudom ez megvolt,4 szer is,és semmi..szted nemtudom?😛régebben müködött nekem amugy
nlaci86
Alvázmosó? Nem elf summoner volt? Amugy egy balfaszt megolni nem nagy kunszt😊 Engem meg nem olt le ijasz 1v1, hiaba voltak buffban en meg nem. Mi a taktikad? Csak stun es szevasz? Mit csinalnal ha nem jonne be?

Tüskés
Failed to run l2.exe.Please check the file and try again
Magyarul: Nem sikerült az l2.exe fájlt futtatni. Kérlek ellenõriztesd a kliens fájljait, és próbáld meg újra.
(A kliens indításakor feljövõ ablakon van egy ilyen gombocska: Checking files <- szerintem erre gondol az írás, hogy meg kellene nyomnod.)

Idyll

csáo all...lehet egy kérdésem?igy szól😊Failed to run l2.exe.Please check the file and try again...help plz😊)mit kell ellene tennem?elöre is thx
GAthersw
Legújabb winrart használd és az kicsomagolja.

01110000 01110010 00110000

Ott van az hogy már 3 mirrorról leszedtem és mindegyiknél errort ír kicsomagolásnál

gamershell.com-on keress rá.

Honnan lehet letölteni normálisan a rohadás l2-t?
Fileplaneten kivárom a 25 percet, utána letölthetem a linket.. fasza. Másikon meg kivárom a másfél órát aztán erroros a zip FASZA!!!

solyomb
Ez a stun dolog ismerõs érzés😄 Szerencsére van idõm benyomni a stun resistet amig ellövik az ijászok a stunshotot😄 utána meg pet ud azt hagy szoljon😊 multkor szegény ryurik meg is borult párszor, a supermene nem potizott elég gyorsan vagy épp nem volt nála elég😄
"waste of time, cp pots and pain in the ass" kb nekem is ez a véleményem a tankokkal való pvpzésrõl. minap összefutottam egy TK-val, valami Nova-s forma. XP buffok rajtam, éppen végeztem az aznapi xp-vel, gondoltam megtréfálom kicsit. ez a TK annyira gyenge, hogy még a CPmet se nagyon tudta leverni, cp elixirrel tudtam tartani 😄 vagy 18 percet rohangáltam fel alá iopon és shoutoltam, hogy "nézzétek milyen ronda petem van" 😄
a másik nyerõ a 78as warlock. rohan felém az alvázmosóval, stun a gazdinak, 2 lövés a petnek, 2 a tulajnak. 1 nappal késöbb xpzek, rohangál iopon, meglát és elfut a másik irányba 😄

solyomb
Elemental Master, 150-s water powerrel, és most épp shadow spark augmentel😊
molnarpe80
jaja vagy pdef vagy patk vagy atk speed csökennés az eredménye a phantom cubicnak

well blunt volt kéznél, botban ment és nem volt kedvem költeni rá

lassan beszerzem a pvp felszerelést aztan jó lesz 😊

köszi flash 😊

remélem már a nyamvadt tõrõsöm is 78 lesz nemsoká
aztán kipróbálom azt is fullbuffban
bár ahhoz nem fûzök nagy reményeket

pharao
Verizlaya és lord of dark volt a 2 BD hero-nk (Az elsõ kettõ). Lord of dark elég csóri lehet, mivel a 10-en éves fia is velünk XPlt néha (HE volt Drak bow/maja setben). Mind2 kari rendesen fel volt szerelve...

U.I.: Ha nászút, akkor Gratulálok <#integet2><#integet2>

GAthersw
Attack speedet igen.

01110000 01110010 00110000

Orulok, hogy tetszik az sk, de ha mar 3. class megvan, legalabb a skilljeit ismerd :S
A cubic nem lassit...
Blunt sk-nak? -1 skill.. gg

Facek
lordofdakr nem egyszerû eset, már akkor bossékszerei voltak mikor még játszottam és boxoltam a kariját 😄
daemonervosa
ha bejon a lightning akkor akar 1000 cpt is le tudsz venni 😄

Trolling is a art.

molnarpe80
Okééééé 😄

Írok majd. Holnaptól elhúzok 2 hétre nászútra.
Amint visszajöttem tolhatjuk, bár hogy el ne felejtsem majd írj rám, hiszen 2 hét alatt több oldalnyit fogtok ide írni amit nem biztos mind végignézek. Tehát ez a kijelentés lehet elfelejtõdik. Viszont tényleg benne vagyok, mert tanulni akarok. Csak úgy megy 😄

Sanci én itt nem osztom az észt, mert az nálam ebben a témában nincs.
De mi is vagy? Ha nuker akkor kössz értek mindent azok sztem megeszik a tankot. De sok múlik a felszerelésen is nemcsak a buffon. Sõt néhány karinak nem biztos a pp buff a legelõnyösebb választás. Pl ezek az arcok +150-es elemental attributos fegyóval meg stb stb eléggé elõnyben vannak 😄

De ezt te úgyis jobban tudod. Ezt csak arra reagáltam, hogy azért sem hagyom elvenni a kedvemet ezzel az 500cp-s dologgal 😄

Respect: Kecske 😄