Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Please check your card statement for a *** HUF charge and find the 4-digit PayPal code for the charge.
hol tudom megnézni, hogy a subbom után választható skillek, amiket 75-ös szub esetén választhatok mit adnak? pl warrior után a haste-t választom, akkor az hogy jön be, mennyit növel, stb healereknél a prayer mit csinál, és a heal stb...
Ezeket hol lehet megnézni? mert hivatalosan csak a skillek nevei vannak fönt lineage2.com-on, leírás nincs hozzájuk.
Ty!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
közben találtam megoldást, ezért megosztanám
használjátok egészséggel
http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=432
üdv :Kecske
😛 én is tisztogattam egész nap még 2 klán és minden létezõ nagy klánnal háboruban vagyunk😊
Milka Sanci nem kell mindig durvulni ahogy egyik nyga kedvenc számomba is halható:
You don't have to fuck her hard
In fact sometimes that's not right to do..
Sometimes u got to make some love
And fuckin give her some smooches too..
Sometimes you got to squeeze..
Sometiems you got to say "Please"..
Sometimes you gotta say "Hey,"
"I'm gonna fuck you.. softly"
"I'm gonna screw you gently"
"I'm gonna hump you sweetly"
"I'm gonna ball you discreetly"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Szar dolog tul kis rangebe várni a halált😄, az a 4 kb 2 lövéstõl halt meg😄 gungrave meg Meena pont az mcrittõl😄 Egy már tappolt is a chba a bishopjukat meg milka nem birta stunolni igy meglogot😞
😄
Mojduk utána a ninja felmentöseregük is igy járt akik épp rezelni jöttek😄
-------------------
WTS sealed tallum helm
WTS 67 high ls
WTS gold wyvern
Trolling is a art.
szted nem két lövés? közel fullbuff, sztem egy lövés 😄 (és ez még a +5ös bow-val volt)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
(Ha meg olyan táp az íjász akkor odasummonolok egyet😛)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Account: 65th,40spoilos,37ew (accon:+3bo set,a.goggles,aoba haste)
ajánlatokat az accra és adena vevõk szándékait privatba kérném!
és igen gordi nem adom el 1500ft-ért vagy amenyit szoktál írni.. már éppen elégszer röhögtem rajta ! -PEACE-
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
azért arra az ijászra kiváncsi lennék...
Szal továbbra is áll a kérdés: honnan lehet letölteni az l2-t gamershellen meg fileplaneten kivül?
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Magyarul: Nem sikerült az l2.exe fájlt futtatni. Kérlek ellenõriztesd a kliens fájljait, és próbáld meg újra.
(A kliens indításakor feljövõ ablakon van egy ilyen gombocska: Checking files <- szerintem erre gondol az írás, hogy meg kellene nyomnod.)
Idyll
Fileplaneten kivárom a 25 percet, utána letölthetem a linket.. fasza. Másikon meg kivárom a másfél órát aztán erroros a zip FASZA!!!
a másik nyerõ a 78as warlock. rohan felém az alvázmosóval, stun a gazdinak, 2 lövés a petnek, 2 a tulajnak. 1 nappal késöbb xpzek, rohangál iopon, meglát és elfut a másik irányba 😄
well blunt volt kéznél, botban ment és nem volt kedvem költeni rá
lassan beszerzem a pvp felszerelést aztan jó lesz 😊
köszi flash 😊
remélem már a nyamvadt tõrõsöm is 78 lesz nemsoká
aztán kipróbálom azt is fullbuffban
bár ahhoz nem fûzök nagy reményeket
U.I.: Ha nászút, akkor Gratulálok <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
A cubic nem lassit...
Blunt sk-nak? -1 skill.. gg
Írok majd. Holnaptól elhúzok 2 hétre nászútra.
Amint visszajöttem tolhatjuk, bár hogy el ne felejtsem majd írj rám, hiszen 2 hét alatt több oldalnyit fogtok ide írni amit nem biztos mind végignézek. Tehát ez a kijelentés lehet elfelejtõdik. Viszont tényleg benne vagyok, mert tanulni akarok. Csak úgy megy 😄
Sanci én itt nem osztom az észt, mert az nálam ebben a témában nincs.
De mi is vagy? Ha nuker akkor kössz értek mindent azok sztem megeszik a tankot. De sok múlik a felszerelésen is nemcsak a buffon. Sõt néhány karinak nem biztos a pp buff a legelõnyösebb választás. Pl ezek az arcok +150-es elemental attributos fegyóval meg stb stb eléggé elõnyben vannak 😄
De ezt te úgyis jobban tudod. Ezt csak arra reagáltam, hogy azért sem hagyom elvenni a kedvemet ezzel az 500cp-s dologgal 😄
Respect: Kecske 😄