Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
Trolling is a art.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
acc:65th,40spoilos,37ew ( rajta bo set +3,aoba, agoggles)
együtt a 2re kedvezmény! privat fast UPUPUPUPPUUPUPUPPUP!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
01110000 01110010 00110000
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
/vote YES to servermerge
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Az arcane robe készítése pedig folyamatban van😊
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Igazán a Prayer és a Heal-re lettem volna kíváncsi, és a chance-s skillek bejöveteli esélyére. pl most úgy néz ki, hogy paladinnal gladi sub, haste miatt, aztán két healer a Prayer és a Heal skillek miatt. Másik lehetõségként a gladitól warriorként a resist trait-et, SE-bõl a prayert, és summonerbõl a boost hp/mp-t. támadásra felesleges rakni az úgy sem megy a lovagnak 😄 Úgy is idõ, még eljutok idáig, és lehet Graciában erõsebb dualista lesz a tank, mint a gladi. kitudja már NCsoft-nál? 😄
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Nalunk az archerek hasznaljak a longshot+counter inv+ counter def kombot és az nem rosz mert 2x annyi esélyel procol. A chance haste + crit meg azert jó mert az egyik növeli a másik eséljét és ráadásul egymás mellé is procolnak.
http://lineage2media.com/subclassskill.html
remélem ez segít 😄
na most már tényleg nem leszek 2 hétig
4 óra és elhagyom az országot az újdonsült feleségemmel 😄
csá mindenki
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
EDIT: nincsenek noi megerzeseim sajnos es mikor informaciot gyujtok akkor elobb hasznalok googlet, mint barki velemenyet mivel sokszor torz kepet kaphatsz barmirol amit megakarsz tudni, mert szimplan ugy adja vissza az ember ahogy O gondolja, hogy jo.
Karakterépítés más véleménye alapján? Ühm, te nem szoktál tájékozódni, mielõtt bármilyen döntést hozol? Csak úgy nõi megérzésektõl vezérelve veszel pl. autót/választassz sulit/mittudomén... Hát én utálok kellõ rálátás nélkül dönteni és most éppen információkat próbálok gyûjteni, még ha néha nem is túl sok sikerrel és még ha csak egy játékról is van szó 😛 Egy szóval nem mondtam, hogy vakon XY tanácsai alapján fogom alakítani a karimat, mindössze így a zengzetes skillnevek alapján elég nehéz eldönteni, hogy melyik trigger mennyi dobhat egy karakteren. A counter invulnerability pl. még jónak is tûnhetett volna, ha nem olvasom el Gordi postját. Azt hiszem ezzel egy rossz döntéstõl megkíméltem magam .. remélem ez nem baj? <#rolleyes>#rolleyes><#hawaii>#hawaii> Mindazonáltal köszi a véleményed, lehet én nem tudok egyértelmen fogalmazni és ezért értettél félre, de tegnap államvizsgáztam le és még hullafáradt vagyok. Azért ezúttal igyekeztem érthetõen írni.. 😛
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
a 70es passzivokra is ugyan ez vonatkozik, semmitol nem leszel jobb ha neked van +50 castingod vagy +50 matkod esetleg +50 mdefed, max. te losz 1900 helyett 1920at vagy beled lonek 1200 helyett 1180at.
amugy azt elarulhatnad vagy barki mas, hogy miert masnak a velemenye alapjan akartok karit "epiteni", ha meg mond valami hulyeseget akkor ugathattok ra (valoszinuleg a masik skillt soha nem fogod megismerni ha a gordon aztmondja, hogy a counter heal a nyero es soha nem fogod megtudni, hogy nyertel-e rajta vagy sem de ha egyszer megis ugy adodik, hogy lesz egy masik spsed es kiakarod probalni a sajat magad altal gondolt legjobb osszeallitast akkor utana lehet par kellemetlen pillanatod).
btw. nem nehez kitalalni, hogy mi jo egy spsnek (casting++), de varom a valaszt, hogy miert jo mas velemenye alapjan karit epiteni.
Gordi engem a counter self heal érdekelne.. kb milyen eséllyel és mennyit healelsz magadon, stb. .. illetve hogy a cast speeded és az mattackod jelentõsen növelik-e a felvehetõ passzívok, vagy inkább a resisteket ajánlanád felvenni?
kellene egy kis segítség egy könyvet illetõen
Battle mod: -soul barrier kellene nekem de nem találok olyan mobot mi dobja. megnéztem dropkalc-ban is de nem dobott ki rá semmit.
tudtok ebben segíteni??
WTF ??!??!
"Some updates:
Trigger: Warrior Chance Haste = +30% Attack Speed for 15s
Trigger: Rogue Chance Focus = +30% Crit Rate for 15s
Trigger: Counter Invulnerability = Lesser Celestial Shield for 5s (No HP/CP/MP dmg, but debuffs still play).
Trigger: Knight Counter Boost PDEF/MDEF = +20% PDEF/MDEF for 15s
Correction:
Trigger: Nuker: Counter Mana Vampre is Trigger: Nuker: Chance Mana Vampire, every time you attack a target with a skill/spell you have a large chance to steal 17mp.(DAGGER FTW)
Enhanced Passive Focus = +L1 added 30 crit rate.
Boost Evasio = +4 Evasion
Boost HP/MP = +3% Max HP/MP
Greater Boost HP = +6% HP
Greater Boost MP = +5% MP
Greater Boost CP = +13% CP "
1 - bekorlátozzák a tranzakcióidat míg nemvagy "verified" statusban.
2 - levonnak valamekkora összeget (régebben 400huf-ot) és a tranzakcióval elküldésre kerül egy 4 számjegyû kód is, amit csak és kizárólag a havi folyószámlakivonatodról tudhatsz meg (illetve ha van netes hozzáférésed a számlád tranzakcióiról pl otpdirekt, akkor onnan)
3 - visszaírod a kódot a paypalra.
4 - verified leszel, happy sunshine.
Ha valamilyen úton-módon nemtudod meglesni a számla-tranzakcióidat, akkor bizony szopás van, és megkell várni a havi folyószámlakivonatodat.
ezvan.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512