88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ray2
    Durva!
  • FragStaR
    Bakker azért a free szerveres enchantolom a cuccaim amíg be nem törnek típusú quit elést meg ha valaki offon hagyja abba dolgot ne akarjuk már egy lapon említeni.
  • ErrOrHUN
    lefosho... amúgy nm heavy
  • pisztácia
    hali. Igen én is a tallumra gondoltam.
    mi az a fosho?
  • daemonervosa
    tallum /maja fosho! (Nem mondanám meg melyik jobb)

• pisztácia
    Sziasztok!

Nekem van egy HK-m Off egyik szerverén. (Nem mondanám meg melyiken).
    Kérdésem az lenne hogy szerintetek milyen a-s szett való tanknak, ami egyaránt jó pvp-re, és partyra is. Előre is köszönöm.
  • bugike
    http://bugi.name/

en ezt nevezem quitnek, amit te csinalsz, inkabb csak inaktivitasnak hivnam (no offense).

"Ennek a világon semmi köze a novához ha valaha érdekelne egyszerüen belépnék hozájuk nem egyszer kérdezték meg nem csatlakozok e."

massrecrue haigh level caraktor wit naiz itamz mangz!!!

jah es tovabbra is WTB green 13 & divine stones @ franz.
  • ErrOrHUN
    gimme crystal tezzáját
  • FragStaR
    Na jókor kérded látod gordi pont quitel sztem neked is adja kariját cuccal olyan 30.000 ft. -ért simán. Küldj neki pm et :)

Egyébként meg már láttuk ezt a pár sort tőled de mindig visszajöttél, szal ha majd eladod a cuccaid meg a karid akkor esetleg el is hiszem, h nincs tovább
  • Gordis2k
    November 3.-án lesz 3 éves Shanway azaz azóta játszom Offon. Rengeteg jó dolgot adott nekem ez a játék. Nagyon szerettem és az életem szerves része volt. Viszont pontosan addig játszottam ameddig élveztem. És erről ma már szó sincs, semilyen formában nem todot élvezetesé válni számomra és ugy döntöttem a napi 24óra botfutattás már nem éri meg. Kb. 1 hónapja nem játszok és 1 hete nem logoltam be. Ennek a világon semmi köze a novához ha valaha érdekelne egyszerüen belépnék hozájuk nem egyszer kérdezték meg nem csatlakozok e. De az L2 ma már nem az a játék ami valaha volt és szerintem a közeljövőben nem is lesz az. Aki örömet lell benne az játsza, részemről a játékélmény meghalt.
  • Yodu
    majd meg érdeklödöm akkor:)
  • Yodu
    okes koszi
  • dogjoy
    hát ez még szerintem olcsónak is számít, többiek jobban tudják, de cucc sztem nem fér ebbe bele
  • Yodu
    Komoly?

de gondolom ruha fegyver az nincs nala azt venni kell neki.
  • dogjoy
    15-20e
  • Yodu
    Dark elf tank 78+ /vagy subbal esetleg nobless?

kb?
  • VipJoco
    HMMM egész jó :D
  • darkmenx
    aztan mikor a novasok megunjak, hogy csak ok lesznek varoson kivul akkor 3 poston keresztul fog jonni, hogy pont idoben kezdted ujra?
  • molnarpe80
    ez mega rofl
    ennyi idiótát :)
    ezt egyszerűen nem lehet commentálni :)

gondolom véresen komolyan is veszik magukat
  • Gordis2k
    Jo kis Szajha:) Pont időben hagytam abba!

A nova azt hiszi GMet játszhat......

Starting today, people will die. Things are going to change. We've spent the last 48 hours figuring out a set of rules that will not only benefit us, but ressurect this server:

1) Everyone must have at least one Orichalcum when hunting in IoP. When ran up to, you will be asked to link and sell all Orichalcum you have for a set price which would be more than reasonable. Failure to comply will result in death and utter humility.
    2) Server is not allowed to hunt in the following areas without making ammends with the Nova members that control it:
    Nova's Tomb, Kagan's Temple, Novabound, Isle of Lilly, Chronatic Island.
    3) Non Class Specific Olympiad dates will be set every other 5th day of the month. Failure to get a count during those hours will result in killing en masse. We will do so by sweeping 1 random spot (killing both bots and people) for every 30mins during the specified Olympiad days that we dont get a count.
    4) if someone gets hero and does not have a nova tag then they are to provide nova with 2 ews or the equivalent in NGP's. I do not need to explain what will happen if you decide not to comply.
    5) Server is not allowed to kill any RB above lvl 72.
    6) Server is to sell Fire stones for 8mil per. Choose to sell for any higher and IoP will be purged.
    7) Hero shouts from now on cost 500k each. if the name is hard to type then it will go up to 1mil.
    Every mob in l2 is part of the nova clan. killing a nova is considered an act of war
  • FragStaR
    Otthagyta a jó kis sayhát azért a szar teon ért és még fizetett is érte : /
  • MeoH #76950
    Van minden ha megfizeted :)

Ilu csak nem koltoztel?
  • Yodu
    karaktert is adtok el?

vagy csak penzt?:)
  • phalanx
    WTS 1B adena @ teon 20k HUF
    pm itt sg-n
  • VipJoco
    ha nekem ment volna akkor 7$ a bot tc 1$ = 207.66 Forint
    7$ = 1453.62 Forint Szóval már az első ajánlat bukta lenne :D

De tudtomal nem is lehet árulni accot semenyiért se, jah és keress meg nyugodtan :)
  • dogjoy
    magyarul több mint 1000 ft-ért akarod árulni...jó lol, mi a neved hadd tiltassalak ki
  • VipJoco
    hmmm jó hogy dec 1-jén törlik a 0.3 alatti accokat :D

Akkor én is ajánlok fel jó? meghívok bárkit 2 bot time card-ért
  • darkmenx
    ha valaki ezert a hugyert ad walker timecardot irjatok mar ide had rohogjek
  • NewMoon
    Sziasztok!

egy kis OFF:

Van egy használaton kívuli bithumen accountom 0.233 as ratioval, ha valakit érdekel 1 db walker tc re elcserélem! Annak javaslom akinek van jobb feltöltési sebessége és tud seedelni!:) PM itt

ON
  • dogjoy
    miért, mennyivel jobb egy foundation set, mint a sima set? eddig úgy hallottam semmivel, sőt még rosszabb
  • fr0z3n
    Hát azér belegondolva annyira nem fasság szvsz, pl. mi lenne akkor ha egy normál armor mellé felvenném a foundation gloves/boots/helm-et? Akkor megkapnam a normal armor set bonust + meg a kiegek bonusát is? humm... az úgy már jobb lenne egy full foundation setnel is nem?
  • solyomb
    Nem igza, csak én terjesztem el hogy mindenki nekem adja a foundation itemeit...

Amugy szerintem is faszság
  • dogjoy
    egy ? lemaradt
  • Yodu
    Köszi szépen.

Még godolkozom rajta h mi legyen.
    ha itt hagyom a mostani szerverem akkor lehet h csak accuntott fogok csinalni de azzal sz...t se fogok erni az a baj /vagy csak klanba/

• dogjoy
    most ez komoly :D
  • Epszilon
    NYC-be már rugdossák őket!
  • dogjoy
    nem-nem, a cd-key tartalmaz 30 napot, de csak timecarddal vagy bankkártyával együtt használva lehet játszani.
  • Voyager5
    Attól is függ, hogy EU-s Timecard vagy US timecard, attól is függ, hogy honnan rendeled, mennyiért. Függ a valuta-árfolyamtól is. A dollár tavasszal volt 151-is, most 213, és "hála" a gazdaságivilágválságotkirobbantózsidóknak a forint egyre csak szarabb lesz.
  • Predtom0O
    30 napra olyan 3500ft körülire jön ki (dollár árfolyam függő)
    de előszőr egy accuntot kell venned és ha mevetted és feltöltöd tc-vel kapsz ingyen 30 nap játékot
  • Yodu
    akkor most ontsunk tiszta vizet a pohárba:)
    mennyi a havidijja egy accuntnak?