88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77532 Attol hogy valaki ismeri hogy müködik a kari lehet hogy nem tud vele játszani. Ez nem arról szol, hogy te mekkora király / kaknub vagy törössel, hanem hogy a többi kaszt játékáról hordtál össze hülyeségeket.
Lehet 2 kronika mulva meg a törös lesz még istenkirályabb, vagy a magek lesznek félkegyelmüek, vagy a summonerek lesajnáltak. -
#77531 ehehehhh
error én még olyan íjászt nem láttam amelyik felém futott volna
vagy egyáltalán megállt volna 2 lövésnél több időre
akkor miről beszélünk? :)
sztem pontosan azt írtam le amit csinálnak az íjászok
fut lő fut lő fut lő ennyi
még skillt sem nagyon használ ahogy te mondtad
én is azt írtam ha nagyon megerőlteti magát akkor ellő párat, de általában tényleg nem
akkor hol van itt a kockásfüzetpvp? -
#77530 a saját speciális eseteim írtam le :)
de mondtam nem kell nekem a legjobbnak és legprobbnak lennem :)
én speciel nagyon szerettem a tőrösöm
csak elkeserít, hogy mindenki epiccel rohangál :(
úgy meg sok esélyem nincs
csak ha bejön a lethal
egy magehez kevesebb buff is kell ha csak az ütőerőt nézzük
de ez személyes meglátás
kell cspeed matk pdef mdef
tőrösöm kell patk pdef matk (hex) mdef accuracy evasion focus dw speed anyámkínja song of hunter blah blah -
ErrOrHUN #77529 olyan "kockásfüzetpvp" szaga van -
#77528 Én elég sok karival játszottam már eddigi pályafutsáom alatt, de valahogy olyan mintha te beszélnél papírrol, mert van jópár olyan dolog aminek köze sincs a valósághoz. Vagy csak speciális esetekben igazak. -
ErrOrHUN #77527 hát ez kb olyan, mint a lezongorázott nuker olyk. vortex, crusher, nuke.
amúgy íjászként ennek a felét sem használod mass pvpben. kár a manáért :D
mivel sok resist van az íjászok ellen a játékban, ezért nem a skillhasználatban van a HE trükkje, hanem abban, hogy milyen targetet választasz vele. és persze mindig távol maradni, a healert bd-t sws-t nem elhagyni. ilyen szempontból a gladi, a tőrös "igénytelen" kaszt, úgysem őket lövik :D -
irenicus #77526 Ha pvpbe(vagy duel) a TH jó időben nyomja be a Switch-t,könnyen megszívhatod...
Amúgy a szerencsére:mutass egy játékot amiben nem a szerencsétől függ a dolog kimenetele!:) -
#77525 nem tudom a gépem haldoklik, majd ha lesz csárdi kiderül lesze vmi
-
#77524 dehogynem fikáááázzzukkkk egymást :D
úgyis rég volt flééééééém :D
csa'p :)
kurva jó kedvem van ihajjjjj
tényleg este nem lesz valami klánbuli? megint akamanah vagy zariche vadászat? az nagyon állat volt :D -
#77523 nem azt mondtam hogy jobb kari a tőrös mint az MM,de én jobban élvezem tőrössel a játékot (jobban is tudok vele játszani mások elmondása szerint is)
félreértés ne essék nem akarom én fikázni bármelyik kasztot is. -
#77522 oké
foglaljuk össze én hogy látom :)
komoly hiányosságaim vannak?
rendben elfogadom de zárjuk már ezt le mert kiba uncsi :)
íjász soha nem játszottam íjászt ofon csak freen
de mondtam már free-re nem adok
naaaaagyon nehééééééééz :D
rohan lő rohan lő rohan lő ha utolérik dash jól elrohan kezdi előlről
elsüt néhány stunt vagy hamstringet
esetleg megerőlteti magát a változatosság kedvéért és még double shotot meg lethalt is nyomat vég szükség esetén egy ue-t
na minden esetre kurva nehéz kari
rohadt jó statokkal nagy ütőerővel minden 2. lövés crit
egy 5 éves gyereket leültetsz elé is megtanulja használni
érezz rá a ritmusra és fuss lőjj fuss lőj ....
Hűűűűű mennyi anyázást fogok kapni (pl Errortól tuti :) )
nuker oké
az zsír
azt már írtam
mindenki ismeri no comment
ha ő nyit rád véged (most nem lvl 6x kariról beszélek)
persze az is leölhető íjász szétszedi 2 crittel
tőrös is (még én is igen :D ) ha közelér
már írtam a nehézségeket ha számít rád a nuker
destró jó jó izgalmas kari
szétkiteolható megfelelő classokkal
ha odaér a balhéba pvp vagy pk pont garantálva
utálom a lassú karikat
ezért nem jön be annyira (most part3-ba 83 fölött izgalmassá válik)
duelist/gk gk az más annyira nem ismerem de totemeket megfelelően használva frankó 210 körüli running speed konstans módon + cripple
mindenkit utolér
jókat lő messzire is rootból szabadul stb
stunt jól bírja jól is stunol
üt mint a cséphadaró stb
gladi kurva nagy pdef alig sebzik hp cp annyi mint égen a csillag ha az ellenfél cp potit használ nálad meg nincs egyáltalán is előbb fogja meginni az ellen a cp potikat mint hogy neked elfogyjon a hpd (na jó csak érzékletes példa akart lenni) de nagyon sok
akkorát üt mint a ház
simán 4-6k egy tss ami után jön egy dss meg egy triple sash vagy fatal vagy anyámkínja
gameover
messzire lövöldöz nem is sebez keveset ahhoz képest hogy ezzel még tölti is magát aztán dash (nem rémlik most hogy hívják)
renewal meg championnal kb konstans 200 körüli run speed
hagyd le
beér szétvág csókolom
itt nem el kell futnod
irány rá az ellenfélre és csak üldözni úgyis ők futnak előled, ha közel jön az csak neked jó
itt a tőrös
mindig fuss rá az ellenfélre baró
fuss rá a gladira meg a destróra, de barátságos :(
bluff trick stb nem jött össze sebaj észreveszed futnál el egy körre hoyg ujratöltsön de utánadvág cp le hp 70%-a eltünt ott állsz 900 hpval
gladi utánadlő 2-őt véged, esetleg destróra van esélyed megint ráfutni
kezdjük előlröl de barátságos ugye
nincs konstans 200 feletti speed
ahhoz szúrnod kell vannak helyzetek amikor nem tudsz
kivéve ha haverba szúrsz bele azt meg inkább nem mert amilyen mákos vagyok pont rá szúrok egy lethalt
mage oké megölhető ha nem vesz észre időben
és nincs messze
summoner passz, elég jó
offon csak 64-es volt a phantom summonerem az tetszett
egy 79-es em-ert elpakoltam rendesen
Tis-t esélyem nincs 80-as al
szerintem elég kemény classok (tényleg nem a legkönyebb)
nah mind1 meló most nem tudom folytatni
de ezek után azt mondani hogy a duelist nehéz :D
van egy 64-es duelistem ha oe top a lenne rajta azt mondanám felüdülés egy tőröshöz képest vele a pvp
amúgy itt mindenki annyira pró hogy mindenhez ért
kiváncsi lennék ha karikat cserélnétek ki hogy állna meg a helyét :)
egy kicsit más dolog papíron ismerni egy karit meg játszani vele sztem
ez mondom nem flame csak ahogy én látom
de úgyis szarul látom nah
nah pá -
#77521 azert kezdtem duelistet, mert fele annyi volt a cuccot megvenni ra, mint egy hawkeyera. de elarulom neked, hogy prelude ota csak HE-vel es TH-val jatszottam. -
#77520 Maximalizálták? Mert elvileg a legmagasabb cast speed ami spsnek lehet az 2186 az ESnek meg 2203. Ez csak buffokkal, a skill echanttal és augmenttel ez még növelhető. -
irenicus #77519 ezzel lehetne vitázni....:)főleg a "legkönnyebben" szóval!!
Ha csak mész előre mint egy F@ meg is halsz mint egy F@. -
#77518 "Legkönnyebben játszható kaszt" na ezzel kihúztad a dolog méregfogát :D
Nem tudom hallottál -e már olyanról ebben a játékban, hogy íjjász, esetleg nuker, destro (törpét és hasonlókat nem említek mert nem pvp kasztok)? Ha neked ezek bonyolultabbak egy duelistnél/GKnál akkor tényleg komoly hiányosságaid vannak a játékban. Véleményem szerint a Duelist/GK párosnál egyedül a tőrössel nehezebb JÓL játszani (talán még a summonerek, elég sok mindenre kell figyelni, bár ezekkel a kasztokkal nincs komoly játéktapasztalatom). -
#77517 ne ismételd magad
78-as duelistet csak úgy bírtem leszúrni, hogy lethalt kapott 2x egymás után
akkor ezt minek hívod?
jah amúgy te miért is duelist lettél?
miért a legkönnyebben játszható kasztot indítottad, ha ekkora pro vagy?
egyszerű menni kell előre mint egy fasz, ha nem érem el nem baj lövök párat van anni hpm cpm mint az ellenfélnek 4x nagy pdef még nagyobb patk
minden skill mindig sikerül ami majdnem akkorát sebez mint egy tőrös szúrása
tényleg nagyon nehéz dolgod van
tudom tudom te tőrössel is imba vagy és akármilyen duelistet elraksz alapbuffal rajtad, miközben neki 12k hpja meg vagy 8k cp-je van neked meg hp cp összesen van vagy 6k
nem is merek megszólalni ezek után sith nagyúr
ehem akkor 1999
ki a faszom nem szarja le már bocsi?
az KIBASZOTT GYORS maradjunk ennyiben :)
l2calc adta meg a 2078-at hs malariaval meg mindennel együtt
de ha csak 1999 lesz a cspeedem azzal is kiegyezek
tudod
mondd ki gyorsan, de nagyon gyorsan "haran haran haran" (valami hasonló)
kb ennyi időd lesz csinálni bármit :D -
#77516 ha arra epitesz egy pvpbe, hogy bejon-e a lethal strike akkor ezt a jatekot nem neked talaltak ki. (utalom magamat ismetelni) -
#77515 És Gordi megelőz. QQ. -
#77514 Lol Kecske.... egyébként a max cast speed 1999. -
voloume #77513 nem 1999 cspeed a max ? -
#77512 Klasz storry volt:) És true (titokba azért belejavitok már 2k a c speed CAP:P) -
#77511 lol
tényleg érdekes látásmód :D
én is 78-as gh vagyok
de mit nem adnék egy 78-as sts-ért vagy 78-as mm-ért
mondjuk éppen most dolgozom mindegyiken :D
de össze nem lehet hasonlítani egy 3rd class nukert egy tőrössel
kb akkor van esélyed ha először mész neki és shadow steppel odateleportálsz (aminek kurva nagy reuse timeja van)
amint cast rangebe jutsz a nukerhez maradt még 3 lépés időd és akkor mondjuk 600-as rangenél jársz :D
azt game over
mm 2078-as casting speeddel?
kb ennyit hallasz haran haran aztán to village
az első egy ice vortex a második meg egy ice vortex crusher
oszt csókolom :D
azt utálom a tőrösben, hogy minden a szerencsén múlik
tényleg jó kari félreértés ne essék
szeretek is játszani vele
de utálok arra építeni, hogy összejön-e a lethal vagy sem -
#77510 Balga. Pedig azért indította azt, mert anno NF-en gusztustalanul elkalapáltam vele. Meg is sértődött.. ;) -
#77509 Te megbántad hogy MM vagy??? Na ez aztán valami egészen Új látásmód:P -
#77508 de próba cseresznye -
#77507 Megbántam hogy elf varázslót kezdtem nem is tudom hogy jött ez az ötlet nah mind1.Jobban is élvezem a játékot tőrössel mint varival.De hát olyzni kell!:) a másik meg Franz árai melett varit cuccolni nem egy könnyű dolog (sztem). -
Morf #77506 A pusztába kiáltott szó volt mindössze. Avagy egy bepróbálkozás, kb. 0,1%-ot adtam neki. Nem is jött be :) -
dogjoy #77505 ÁÁ :D kaszt csere, valami újabb marhaság?! -
Morf #77504 Én csak az OL-t akartam átcserélni WC-re úgy lvl 70 környékén. Azt se engedték :-) Aztán Gracia finalra ahogy látom be fog érni az OL is (Focus+DW, BTB+BTS, stb..). -
dogjoy #77503 mondjuk ez elég nonszensz h te csak ugy subot akarsz cserelni mainre, mikor ez egy event volt... jó nem már adjatok egy zakent, mert egyszer event volt és biztos meg tudom csinálni :) -
#77502 nem nem engedik pénz fejében sem megcserélni a subokat
a kis szemétládák
próbáltam
van velük egy levelezésem
először emo könyörgéssel próbálkoztam (köze nem volt a valósághoz, de gondoltam talán megszánnak :) ) nem segített aztán egy kicsit idegesebb hangnemben az sem
nagyon durván nem akartam őket elküldeni a halál faszára, mert gondoltam még zokon veszik aztán bannolják a karim
de teljesen hajthatatlanok maradtak
ha gondolod bevágom ide a support site-os levelezést amit folytattam velük
de 100 szónak is egy a vége
NEM HAJLANDÓAK
köcsögök ezek mind :) -
#77501 Nagyon köszi! -
#77500 -4men +4wit -4 str +4con, ha van nuker augment akkor még -4men +int, ha nincs akkor mehet -4str +4dex, de az nem létfontosságú.
Én végig robe-ba verettem - karmian / avadon / DC - és acumenes fegyverekkel.
PP az ideális mögé -
#77499 ok köszi -
#77498 1. Nem.
2. Sanci a Te embered. -
#77497 csa'p mindenkinek!
1.Szeretnék egy olyat kérdezni hogy vki tudn-e olyan információról,hogy pénz fejébe meglehetne-e cserélni a subbclass-t a main classal (tudom hogy volt ilyen event de sajnos akkor még ezt nem tehettem meg) a későbbiekben az NCsoftnal?!
2.Vki tudna segíteni elemental summonerben,gondolok itt dyeolásra, fegyó,ruha,buffer igény (melyik a legcélszerűbb)?
Előre tnx a választ! -
PhoenixKnight #77496 Asszem utolso nap csináltam miután elkültem a halálba az akkori Invincible embereket mer nem engedtek vissza a Sleepersbe.
SPQR+Envy böl lett a Sleepers anno. Spqr hiresebb klán volt Deviannon még Franz elött.Lineage után az SPQR rész továbbélt Counter strikeban:D . -
#77495 Eltuntek a fold szinerol...gondolom bele olvadtak a nagyobb klanokba.
Sleepers clan lvl 7 clan member 2 :S
SleepersSPQR clan lvl 3 member 1 Excal1bur :) -
PhoenixKnight #77494 Kösziii és Sleepersel mi van? remélem a rune ch még mindig a mienk :D -
#77493 Nem akarok egy poént se lelőni. Gyere vissza játszani és meglátod! ;)