Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui: Ofc nem szedtek ki a full dropot...
fuck mmo's..i.,
Mert akkor ez egy igen balfasz húzás volt ncsofttól <#idiota>#idiota>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
köszi!
bár már van rá jelentkezõ, de ki tudja elviszi -e 😊
nem kell vele bajlódni, hogy felhúzd 😄
- Accounts:
lvl78/72 Duelist/Bladedancer - 390$ (~66000Ft)
lvl72 Shillien Elder - 180$ (~30000Ft)
- Items:
Tallum Robe Set +0
Majestic Jew. Set +4+3+3+3+3
Majestic Jew. Set +3+1+0+0+0
Sealed Tallum Gloves (4x)
Nightmare Shield
Black Ore Set
- Adena:
1,500,000,000 (45Ft/M)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
az en hibam hogy azt hittem, annal azert valamivel ertelmesebb kerdest fogsz feltenni. Tulbecsultelek, belatom.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Az elsõt hogy lehet?
600 milla adena / darab vagy valami jofele cucc lvl 13 red sa cry + egyeb cuccok
ha valakit érdekel pm megegyezünk
Sanci: Ugy hát😞 L2 így ált bosszút, az évek során összegyült mázlikhoz... bár az arcane mace megvolt "csak" 82 kõböl. Csuzli ijja 110es 127 kõvel... az cirka 1,5milliárd😞, de ja inkább rádbízom😛
BTW ez a kurva catakomba 2 rechargerrel iszony necces let ujra ebben a kronikában😞 lvl78+ arcane robe accu3 poti kell a 79 EE és 76 SE mellé ugy, hogy még a nuker is Sleep when no monster setuppal megy. És mindkét buffer invo/ 700sec.... igy 9,7m/h de SSt tol az EE a healhoz
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,
Elkezd mosolygós fejeket rajzolni, azt mondja csak. Meg még rá is kérdez miért nem mondom el. Hány éves vagyok, pontos címem, mióta használok paypalt, na ott állítottam le. :/
de ottvan pl gerinek az ijasza, ami mogott egy hierophant futkos, es nem ul le soha 😊
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
thx!!
amugymeg ekszert sem nagyon kell megvenned, mert ezek az itemek ugy esnek, mint a sz**. Amugy pl ha ijasz vagy, es van pl egy PP a seggedben, akkor sztem vehetsz common sbt vagy cbt.
Tallum Robe Set all +0
2x Maj Jew Set: +4+3+3+3+3 and +3+1+0+0+0
+3 Som Acu
7x Sealed Tallum Gloves
High Grade Lifestone 80
Giants Codex
NM Shield
pm itt
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Baium klántól (ma már vehetõ néha néha)
Zaken klántól (btw szintén nem volt mer egy okos GM elvette)
Arcane mace +acu 300milla +150 water 2 hónap xp IoPon
Egyéb kérdés?
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse