Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sose hallottam róla 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

solyomb
Elsõre kajak azt hittem Stellvia az csak namechangelt mert õ is dávidka, de felvilágosított connex, hogy õ még Bartzon is ezen a néven játszotta a gyengeelméjût
solyomb
Valaki világosítson már fel, hogy is müködik ez. Minden klánba kerül pár fogyatékkal élõ kis retardált gyerkõc, vagy ha valakire felkerül a war jel akkor alap hogy meghülyül?
Tegnap volt szerencsém párat pvpzni egy ilyen díszpéldánnyal david névre keresztelt tõrõs a renovatiobol, ha lethaltolt rám nyert ha nem nem😊 Ezek közbe nem volt rest perceken át irkálni, hogy miolyen szar klán vagyunk nem csoda hogy stellvia KIRAKOTT minket anno ICAból, és a first mindig is szar volt, mikor közöltem vele, hogy ember ICA-s voltam és stellvia egy nyomorék kétszünû szardarab akkor engem pocskondiázott😄
Aztán elment aludni
Ma meg iopon rohangált és minden kintlévõ uniqumost basztatott, mert hogy ez egy First alt klán!!!! És folytatta a tegnapi lemezt😊

Az ilyeneknek miért lehet internete?😊
Epszilon
WTB 4db AM head 5M/db aron @ Franz pm ingame!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

DarkVen
A master abilitiket csak 1x lehet felvenni subb után?????
Mert nem engedi felvenni mégegyszer a focust <#boxer>

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Tüskés
Ezt már többen gondolták így, és nem csak Valakas miatt 😄

Idyll

Sok mage kell, úgy könnyebb ölni. Sok mage = sok support kell. Sok support = sok boxolt karakter. Sok boxolt karakter = sok sírás,rívás. Ha esetleg sikerül megy a rinya hogy miért a jóska pista kapta az epicet miközben én is elbuktam 10+ %-ot.Egyszer max kétszer még lelkesek a leaderek ilyen szervezéshez de aztán szarnak õk is bele. Antharas for the win!!!!!

még egy pár server merge és talán 😛

daemonervosa
koreaba farmoljak, azert mert "nalunk" nem olik meg attol még meglehet. nemfogjak csak a "mi" kedvunkert gyengebbre csinalni.

Trolling is a art.

Hát jó, legyen igazatok. Nem fun, de elvbõl le kéne ölniük a nagyobb allyknak, már csak a miheztartás végett is. :p De ha meg tényleg annyira trágya, hogy senkinek az égvilágon nem érdeke kinyírni, akkor az ncsoft is elmehet a búsba...

Franzon tudomásom szerint mindösszesen 1* ölte le a régi "nagy" RussianMafia. Azóta többen probálták, de általában egy probálkozás után az adott ally/lelkes banda többet nem probálkozott.

solyomb
Akkor nem sikerült leölni😊
Anno ICA-val is megprobáltuk SH-on, illetve itt franzon is fusion+RM allyval. Az eredmény kb 6-7 óra tömény szopás (110+ emberrel), és fél/negyed hp-nál soe. Antharast ezzel szemben 60-65 emberrel folyamatosan farmoltuk mindenféle igénybevétel/megerõltetés nélkül. Szted melyiket érdemes csinálni????!!!!

De ez nekem böngészõhibának tûnik, szerinted direkt csinálták ilyenre? Valószínûtlen, mikor ingyenes volt egy napra úgy emlékszem akkor is ezt csinálta.

80-100 emberrel 7-8 óra és kb 10% bukta 78on. 79en dobtam el 3%-t úgy, hogy kb 100 breze volt a partynak. ezekszerint csak én jártam eddig valakasnál meg endaer? 😄
bartzon már nem öljük, fél banda lelépett. anno sieghardton is öltük asszem egyszer.

Epszilon
Donét vagy használd a sniffert a piacon 5percig és akkor kapsz 6nap használati idõt l2wh-n.
Csenky némi számolási alap: 79en 1% 3óra farmolás 6.5Mxp/h-val!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Tüskés
Valahol egyetértek. Viszont nem egyszerû egy szerveren sem még kb 100-200 ilyen karaktert találni, akiket egy idõre (és nem egy órára) össze lehet szervezni. A pontos adatokat nem tudom, mennyi ember, mennyi shot és felszerelés, szint, idõ kell ahhoz, hogy végül vagy sikerüljön megölni Valakast, vagy se.

Idyll

MeoH
Te tudod😊 De 79-80on bukni 10%+ nem tul kellemes, az jo par ora grind. Plana olyanert amibol ez esetek 99%ban semmi hasznod nincs, sot meg inkabb koltesz ra... Es ezek a nagy raidek sztem 1altalan nem fun. Jo elotte a pvp ha van az, de tobb orat bent lenni es pumpalni a dogot es varni a rezt, na az nem fun...

fuck mmo's..i.,

érdekelne, ha heti 1-2%ot fejlõdnél

Valóban nem volt 78+ karim offon. Valóban nem éri meg maga a cucc. Valóban nehéz.

De free szerveren is tízszer annyit szoptam xp miatt, mint a klántársaim, és soha nem érdekelt. Kisebb vagyok 1-2 szinttel, akkor kisebb vagyok. Majd behozom, ha farmolós kedvem lesz. De ha pvp / raid / fun kedvem van, akkor azt csinálom, nem érdekel az ára...

daemonervosa
1: nem ér annyit amennyit fel kell áldozni érte.
2: barominehéz megszervezni
3: emlitett feltételek /nobless,bres/

btw koreaiak farmoljak , meg ugyhallottam bartzon is olik /mondjuk ott lassan perma invul mindenki/ lf cuntfirmation

Trolling is a art.

Valakas öl le gondolom, arra gondoltak 😊

MeoH
Aham. Ugy erzem neked meg sosem volt 78+ karid offon...

fuck mmo's..i.,

Amúgy 'csapat' alatt én pár összedolgozó komplett allyt értettem, amennyi lehet már egyetlen klán létszáma, ez igazán nem nagy dolog. Ha kibírják a végéig, hogy ne mészárolják le egymást a drop miatt. 😄 A respawn meg... Annál jobb, ne is legyen tele a szerver ilyen ékszerrel, és így legalább van idõ összeszedni az embereket. De hogy évente egyszer öljék le, vagy soha, az szerintem lustaság mindenki részérõl. 😄

l2wh-n egy item statjára kattintok és néha csak felvillan egy ablak, néha normálisan megjelenik. Lehet ezt javítani valahogy, nektek is csinálja?

Pl ez a csak noblesse dolog új nekem. A többit sejtettem, de amennyit pvp-ken lehet bukdácsolni, szerintem nem olyan nagy cucc az xp. Legalábbis engem biztos nem az tartana vissza Valakastol. 😊

Nem is az a baj, hogy sok ember kell hozza.
Eleve a respawnja baromi lassu, kb havi 1.
Es ami miatt szar leolni, hogy a drop kb ugyanaz, mint antharasnal, viszont eleg szar erzes 5-10 % -ot bukni lvl78-80on...
Nincs az a brez mennyiseg, amit ott el lehetne hasznalni.

MeoH
Hat eleg nagy "csapat" kell hozza, es igen durvabb mint Antharas. Es csak nobles jut be. Szoval nem 1xru.

fuck mmo's..i.,

De ennyivel durvább lenne Antharasnál? Nem hiszem el, hogy nincs olyan csapat a szerveren, hogy Valakast ne lehetne leölni. :o

MeoH
Nem tabu, 1xuen nincs😊 Par szerveren van 1-2db. Valakast nem olyan osszeszedni.

fuck mmo's..i.,

Bocs a dupláért: Amúgyis Antharas ölésrõl hallottam már, gratuláltak egymásnak, külön a drop miatt akihez került, stb... Valakasról annyit nem hallottam, hogy "hájja, olyan is van a játékban."

Najó, de a chaten se mindig eladásra 'linkelik', csak villogni, hogy "neszek majmok, nekem ilyen van"... De Valakast abszolút soha meg se említik. Tabu lenne? 😊

#76038-ra akart menni

Megér már pár ftot ez a kari 😊

daemonervosa
Aki megszerzi megtartja maganak, de legalabbis clanon belul marad.

jah es gz sanxi

Trolling is a art.

Valakas nyakas egyáltalán nem megy offon, vagy hogyis van ez? Soha nem láttam még, hogy keresnék/eladnák, egyáltalán hogy bárki megemlítené. A többi boss bizsu meg minden nap statokkal együtt megfordul a chaten.

MeoH
Szep bizsuk, grt!

fuck mmo's..i.,

molnarpe80
😮 Grat 😊

solyomb
Végre végre végre... Csak meg tudtam venni, igaz kicsit ismét többet kellett érte kiadnom mint amit terveztem de meglett😊
Voyager5
Különben az aug effect ékszernél függ attól, hogy mekkora ls-t raksz bele, vagy rohadtul nemszámít?
Gordis2k
Vicces mert nem csak hogy nem potion hanem poison de rádásul nem p atac hanem def. Annyira dolgoznak a srácok az értelmetlenül nevetséges eventeken, hogy ez igy elromolodot....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
Nekem is van ilyen, kicsit rosszat dobott nekik a google translate... Amugy igen, passziv poisonresist 😊

fuck mmo's..i.,

poison resist, passziv skillek között megtalálod. nekem is ez jött 😄

DarkVen
Ez mi lehet?
potipatk:

?

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

nekem g11 van, azert vettem azt, mert g15bol mar csak a v2 est tudtam volna venni, amin 3x 6 gomb van, de nekem kell a 3x 18 😊

igen, 1x megnyomom es spamolja a cppotikat, amig meg nem nyomom megint.
nemkell pvp veget megvarnod, fogy a cpd benyomod, hamar nemfogy, kinyomod.

Hunter of Deer
senkinek nincs? 😞

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Gordis2k
Megtörtént

Szerintem ha a duelistbõl a chance hastet vetted akkor +30 passiv miatt mindegy mi az uj!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
Ha még valakinek nem lenne és nem áll hadilábon a szerencsével akkor próbálkozzon itt:Ez itt a reklám helye
molnarpe80
WTS LVL79 SWORDMUSE 25k huf @ franz
78-ig mindent tud 79-en a song of elementalt

daemonervosa
gather pls :

Trolling is a art.