Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Tegnap volt szerencsém párat pvpzni egy ilyen díszpéldánnyal david névre keresztelt tõrõs a renovatiobol, ha lethaltolt rám nyert ha nem nem😊 Ezek közbe nem volt rest perceken át irkálni, hogy miolyen szar klán vagyunk nem csoda hogy stellvia KIRAKOTT minket anno ICAból, és a first mindig is szar volt, mikor közöltem vele, hogy ember ICA-s voltam és stellvia egy nyomorék kétszünû szardarab akkor engem pocskondiázott😄
Aztán elment aludni
Ma meg iopon rohangált és minden kintlévõ uniqumost basztatott, mert hogy ez egy First alt klán!!!! És folytatta a tegnapi lemezt😊
Az ilyeneknek miért lehet internete?😊
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Mert nem engedi felvenni mégegyszer a focust <#boxer>#boxer>
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Trolling is a art.
bartzon már nem öljük, fél banda lelépett. anno sieghardton is öltük asszem egyszer.
Csenky némi számolási alap: 79en 1% 3óra farmolás 6.5Mxp/h-val!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Idyll
fuck mmo's..i.,
De free szerveren is tízszer annyit szoptam xp miatt, mint a klántársaim, és soha nem érdekelt. Kisebb vagyok 1-2 szinttel, akkor kisebb vagyok. Majd behozom, ha farmolós kedvem lesz. De ha pvp / raid / fun kedvem van, akkor azt csinálom, nem érdekel az ára...
2: barominehéz megszervezni
3: emlitett feltételek /nobless,bres/
btw koreaiak farmoljak , meg ugyhallottam bartzon is olik /mondjuk ott lassan perma invul mindenki/ lf cuntfirmation
Trolling is a art.
Eleve a respawnja baromi lassu, kb havi 1.
Es ami miatt szar leolni, hogy a drop kb ugyanaz, mint antharasnal, viszont eleg szar erzes 5-10 % -ot bukni lvl78-80on...
Nincs az a brez mennyiseg, amit ott el lehetne hasznalni.
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
jah es gz sanxi
Trolling is a art.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,
potipatk:
?
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
igen, 1x megnyomom es spamolja a cppotikat, amig meg nem nyomom megint.
nemkell pvp veget megvarnod, fogy a cpd benyomod, hamar nemfogy, kinyomod.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szerintem ha a duelistbõl a chance hastet vetted akkor +30 passiv miatt mindegy mi az uj!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)