88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Adre #78615 Milyen karaktered van? -
eloim #78614 -
eloim #78613 Qrva jók ezek a scrollok
-
irenicus #78612 nem mindenki ilyen XD -
#78611 Nem rontjuk egymás bizniszét?? vicces vagy -
#78610 Teonon minden magyar ilyen? Vagy ez valami Leg0t betegség? -
Chear #78609 Azonos nick-el megtalálsz a crxforum-on. Adatlapom tartalmazza e-mail címem. :)
Ma már megengedhetném magamnak az S2k-t, de valahogy megragadtam a Rex-nél és élményautóból egy elég. :) -
#78608 de csak azért mert már akkor is lefelejtél vele minden villanyoszlopot:D -
#78607 Elcseréled a görkorimra? 5 eve nem hasznaltam kb 43as bauer
;> -
#78606 Bakker megmutatom majd az összeset Adj egy emailt vagy MSNt privibe. Mondjuk nem odaadni egy CRXet egy S2kért érdekes:) kijön egy 5 még a delsolbol is:) -
#78605 ezt mar en is kertem tole, de eddig lathatoan hiaba -
Chear #78604 Ezt már szívesebben nézem, olvasom. :P
-
Chear #78603 Nem szidtam én senkit. Olvass, értelmezz, azután írj. :)
Szeretnék én is egy S2000-et, de CRX-em nem adnám érte. :) -
Lehuzlak #78602 eladó 1b adena @ franz 15k huf :) -
#78601 pedig ez nem is ritkasag... foleg nem akkor ha ket ritka classban indulsz hero cimert. Probalnad meg mondjuk a saggitarius-adventurer herot megszerezni egyazon honapban ket karakterrel... :> -
#78600 Aki meg nem latta volna
EPIC HAMMERTIME! -
#78599 lol sanci mennyémá :)
egy ember 2 karival is hero lol -
#78598 ha a hozzászólás szövegét figyeled egyértelműen kiderül ez nem visszaélés
kurvára meg kellene erőltetnie magát valakinek, hogy akkora zsiger paraszt legyen mint amit dmx elő szokott adni
ez már szinte hamisítatlan dmx védjegy -
#78597 Pedig olyan kozel volt... :<
-
#78596 Onnan, hogy le lett írva ~5 hozzászólással ezelőtt :) -
#78595 Csak ovatosan!! Engem szídhatsz, de az autóimnak Tisztelet lowbe:)! -
Kanqukac #78594 Es ezt nekem honnan kellett volna tudnom azt hittem draga jo egyetlen dmxünk nevevel el vissza valaki... -
#78593 Ne legyél már sötét, dmxpowa=darkmenx csak a másik nickje kapott egy 10 napos kényszerpihenőt, ezért mondta error, hogy ugyanolyan rég van regelve. -
#78592 Egalizálnom kellett az értelmetlen posztok számát
Csak neked csak most:) Ha még gyülik pár epic fight akkor talán muvi is kerekedik belőlük:) -
Kanqukac #78591 dmxpowa
Chear
Jah a 2005 és 2008 pont ugyanolyan régen volt... Inkabb igyál meg egy vödör kávét. -
ErrOrHUN #78590 köszönjük!!! -
ErrOrHUN #78589 csúnya öngól, kb pont olyan régen van ide regisztrálva mint te :D -
Chear #78588 Milyen igazad van! Bocsánat, bocsánat. El is felejtettem itt senki sem szokott visszaélni más nevével. Sőt azt is, hogy ilyen kedvelt, szeretett személyiség ez a nagyon okos, intelligens DMX. (Merre is van a leborulós szmájli?) Neki mindig kijár a tisztelet, hiszen oly sokat "rovarkodik" értetek. Megérdemlitek.
Azért lehet, hogy a kérdéses időpontban éppen azért dolgoztam, hogy ne fagyjon be a sejhajotok télen. Eddigi hozzászólásaid alapján azt hittem Te az értelmesebbek közül vagy. :( -
Chear #78587 Ejnye Gordon!
Te inkább élj a valós világban. Most, hogy megszabadultál a mételytől, lenne időd az S2000-edre.
Mellesleg, ki sír? Ha Sanci az olimpiás győzeleit posztolja, emelem kalapom a teljesítménye előtt. -
#78586 Eléggé valószínű, hogy te még csak a csattogos lepkédet toltad egyik homokozótól a másikig amikog dmx már l2ben rovarkodott, és ezen a néven -
#78585 Az a LOL, amit te most csináltál. -
Chear #78584 Csípem, amikor az ilyen háromnapos user-ek beszólnak. Legalább vállalnád az arcod, ha beszólsz.
Már a virtuális személyiségnek is rejtőzködnie kell, hogy szabadon szájalhasson. LOL -
#78583 Igen kis barátom de bot nélkűl kb 200 player lenne minden szerveren és azal meg meghalna csöppet az L2. Nemtudom 79 ig legitbe felehet tólni nagoyn könnyen, de 5 millió xp 1% az nem gond de majd 79-80 ra felugrik 23m re 1% akkor meglássuk mekkroa leszel :D Nincs nekem semmi bajóm a legitekel , sőt énis legitkednék de már megrontóttak a botok hogy nemtudok pl Sayhán elmenni LIVE PT be HB ra vagy máshova mer nincs egyszerüen PARTY. a nova is sétál hbn... -
#78582 not bad not bad :P -
#78581 Jah kaptam, váltottam 17500 mane-t és jött 3 drac light 2ic gatya 1 bp meg egy arcana robe:D
Most egyelőre ezeket árulom, a törpéknek még nem jött semmi, az adenán kivül:) -
#78580 +1 -
#78579 Nah valaki mar kapott ajandekot? Vagy most mindenki fut, azt majd reggel meglatjuk? -
KisEmir #78578 - -
#78577 Sirj lowbee -
FickDeineStory #78576 majd kapsz spamtől:D