88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#78655 Az AION miat teték be...ez 100% -
#78654 Ti nem játszottatok World ön még anno ? Mer volt egy ugyan ilyen Clan Logos magyar clan :D -
#78653 *lineage2.com*-on -
#78652 WOW... lineage.com-on beraktak egy fejlecet az oldal tetejen levo kep fole, micsoda fejlesztesek tortennek... -
#78651 lol BooBooKittyFuck@MucMucPunCicus -
#78650 A mester Hofi volt, Fabry inkabb gyenge, esetleg atlagos semmint jo... de azt elfogadom, hogy szemely szerint neked tetszik amit csinal. Van, akinek meg nem. :) -
#78649 WUnal tutti nincs recall. Csavo feladja penzt pl:Berlinben, te pedig kiveszed pl: Bpen. Persze tudnod kell vmi kodot, meg nemtom mit. Moneybookers hasonlo mint a paypal. Pontosan nemtom hogy mukodik, de biztonsagosabb joval mint a paypal, gondolom ott nem tudjak csak ugy visszaszedni a lovet. -
#78648 moneybookers vagy WU-nál nem lehet recallolni a pénzt, küldik is át is megy?
egyébként hogy a frászba recalloltak nekem, van egy "gomb" és beírja az indokot? pff -
#78647 nemtudom miert vagy annyira oda érte, sztem nem nagy szám ,semmi különlegeset nem tud a faszi, mondjuk tény , hogy amit csinal ahhoz ért.
ezt mondjuk mar sokmindenkinek mondtam :P -
#78646 A mester
-
#78645 diplomahoz lehet nyelvvizsgazni minden beszelt, elo nyelvbol; te pedig meg igencsak elonek tunsz. :) Kihalt nyelvek (pl. ogorog), vagy mestersegesen letrehozottak (pl. eszperanto) az, ami nem okes. :) -
#78644 Nem vettem fel, mert nem járt érte kredit :/ -
#78643 VAjon kiadják a diplomát a Gordi nyelvizsgára? Ha igen elkezdem tanítani egy csomó haverom csak ezért nem vette még át a diplomáját:P
Amugy meg tudom, hogy nem nekem szolt én nem írtam rád:) -
#78642 ne nekem mondd, en mar leraktam a kozepfokut Gordi nyelvbol, megertem a hunglishod, es a magyartalan magyarod egyarant. Ez az elozo post tenyleg nem neked szolt. :) -
#78641 Lol... Jay És Silent Bob ez is HUNglish. És still jóbirom őket, both of them. -
#78640 oke oke oke! Mivel 2 ember is ramirt mar MSNen, azt kerdezven, hogy Gordi aka Shanway most vajon a Jay és NemaBob-rol beszel-e... IGEN! Csak szokas szerint megint HUNglish nyelven beszelt. Igen, magyarul Jay és NB lett volna, angolul pedig Jay and SB, emiatt legyszi tobben ne irjatok, koszi! :) -
#78639 J and NB FTW:P -
#78638 tuti, hogy ő is a Könyv szerint él -
BaalKain #78637 Már írtam itt pm-et, ha válaszolsz lehet meg tudunk egyezni. -
dmxpowa #78636 eddig is megvolt igazabol ez csak a moderator pajtasnak szol aki adott 5 kemeny !buntetopontot! -
#78635 Látom mejött a karácsonyi hangulatod. A képed láthatóan erre utal... -
dmxpowa #78634 LEGITz FTW. -
#78633 Teonon pár hete 1,2kk-s EWC-t most jó ha 450k-ért megveszik? Tényleg pezsgő :3 -
kelempac #78632 farmoljal inkabb..
vegyél részt pezsgő gazdasági életünkben a Teonon.:) -
achilles19 #78631 Adenát vennék TEON-on jól fizetek :D -
#78630 ...es event vegeztevel hasznalhatatlanna (nem viselhetove) valik... ez szerintem kibaszas :( -
#78629 Én is Rudolfra hajtok! De engem még nem látogatott meg :( -
NewMoon #78628 Errefele is járt a mikulás
Jófej dög, csilingel, nyög, és még ugrál is :D -
overx #78627 Ahh közbe rájöttem :) sry -
#78626 A Gatekeepernél tudsz emeletet váltani. -
overx #78625 Hali tudja valaki hogy jutok le magister marinahoz az első szintre az ivory towernél ? mert semmiféle lejáratot nem találok... silver rangerhez kéne quest szóval elvileg hivatalos vagyok és várnak :) -
#78624 Cool, es mit hozott a mikulas bacsi? -
#78623 Event...
-
#78622 jó persze qq, meg nem annyira sok pénz az de, jo lett volna megkapni. -
#78621 hát igy 1b elkurasa utan kedvem van otthagyni a karikat porosodni, meg a maradek penzt is... -
#78620 moneybookers vagy WU. paypallal mar sokan megjartak... -
dmxpowa #78619 http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1153327060
mar csak 3 napig tart a tempban faszfej, en csunya aki nem vallalja az arcat! :(
"go back to your cave." -
#78618 az lehet hogy illegális, de csak ingame...a büntetés ban, felőlem banoljanak ugyis kiszállok azért adom el a dolgokat. de a pénzemet szeretném látni. -
#78617 A recall neki is pénzbe kerül és mivek a virtuális pénz illegális ezért a screenshottal magadat kevered bajba!!!!! -
#78616 ez a recall paypalon mekkora egy buziság...nehogymár eladok valamit erre a vevő csak ugy visszaveszi a pénzt...még jo hogy mindenrol screenshotot csináltam...remélem letiltják legalább a bankkártyáját paypalrol miutan megerkezett a penz