Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
Franzra ne gyere mert 70 folott egy ures spot sincs. :)

Trolling is a art.

Sziasztok, 3 nap múlva jön a megrendelt l2 :). Légyszíves írjátok le milyen szeróra érdemes regizni. Elõre is köszi
matamm
eladó karik cuccokkal. 77destroyer=75bladedancer 50x paladin kb 150mil adenával eladó. az account ára 15ezer ft. másik acc 65 prophet 64 elven elder ennek az ára 13k

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Én is végigszenvedtem anno, de manapság tényleg SEMMI ÉRTELME az egésznek, mivel nem kell már HB bejutáshoz quest.

Gordis2k
Baylor röviden by me:

Manson rift (egyszere 2 fõ max 20-25perc)
Coral cavern rift(9 fös stack party)
24óra szünet
Manson rift (u.a.)
Red vagy blue rift(9 fõ stacked group)
24óra szünet
Manson Rift
Red vagy blue ami még nincs
A reft végén kérhetitek baylort
Baylor 90% DC a fél partynak Raid faild elvesz követ random azokat ujra kell csinálni.

A legjobb ha 1-2 olyan ember boxolja a partyt lol aki soha nem dczik:)

De SEMMI ÉRTELME.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

piros kék átlátszó kristály kell baylorhoz. meg egy stacked party, hogy megszerezd a kristályokat, baylort meg egyenesen hagyjuk... :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

csokicsiga
Baylorhoz is megszeretném kérdezni,hogy kveszt kell? Elörre is köszike!
Ha igen,milyen kveszt.

\"Hess innen troll.\"

csokicsiga
High Priestess van Halter quest kell? Aki tudja,elörre is köszi!

\"Hess innen troll.\"

vagy IoPon kiszeded a shardokat, vagy hellboundon ütsz elég hidden page-t

DarkVen
Sziasztok
Hol lehet Dynasty sword redeptet és keymatikat szerezni?
Milyen quest adja, vagy mi dobja, mert nem találtam egyik kalkon sem.
Thx!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Köszi, már megtaláltam(asszem).
Sajnos nálam kilõve, mert 75+-os küldetés, nekem meg a legnagyobb karim is csak 62-es. :(

molnarpe80
http://lineage2.stratics.com/content/library/quests/index.php?view=loc

innen keresd ki az összes primeval isle helyen felvehetõ questeket
és ott lesz köztük

Van pár mat receptem, pm "sunchi "JudyDoe vagy "Rebarbara(össze-vissza vagyok bent velük, mail is jöhet valmelyikre).
Sajnos nekem is hiányoznak olyanok, hogy: cokes, cbp, bhemp... akinek esetleg van elfekvõben és megválna tõle, az a fenti karakterekre pm légyszi!
ss és bsps receptek, valamint b és a-grade fegyver, illetve top-b-tõl az armor és ékszer receptek is kellenének. Akinek van ilyesmi a warehouse mélyén és megválna a szeméttõl az is írjon plz.
Teljesen üres a törpém. :( Eddig örültem, hogy a felszereléseket meg tudtam venni, nem volt adenám receptekre is. Most sincs sok, de már tényleg költenem kell rá. Mit ér egy ws receptek nélkül? :)

Milyen ismerõs név. :D
Csak én egy ork csaj tyrant képében ismerem a Teonon.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

MadnessX
WTB @ Franz :

1x Infernal Master Focus!

PM itt

ty

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

daemonervosa
Hahahhaa :)

a legjobb ,hogy odaírja ,hogy "REAL" :D

nagy az isten állatkertje

Trolling is a art.

WTB material recipes pls

Franz

WTS-->Great Wolf Orichalcum Armor-->@Teon,Ir3NiCuS

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

daemonervosa
-WTB list:

- red / blue 13
- hellfire oil , lunargent

Trolling is a art.

Mj heavy setemet cserélném Tallum heavy setre, de úgy tudom a mj kicsit többet ér, úgyh némi + adena jó volna. :p Esetleg egy szép piros álarc a fehér helyett, ez nemjó tallumhoz. :p
@Franz, pm itt

Gordis2k
Nem irtam el csak Genyozok:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
Elírtad! WTB!:)
Gordis2k
WTS Excessive Loyalty, Mutual Response, Servitor Barrier BOOKS

GRATZ Sanci:)

MeoH
gz!

fuck mmo's..i.,

GZ!

daemonervosa
lol noob >;

Trolling is a art.

solyomb
HipHip!
Nah Csume!
Ezzel a hibauzenettel kidob.Mikor inditanam a gamet bejon az ablak de amint el kellene inditania login kepernyöt kifagy...
A jelenseg csak es kizarolag L2Zuppaman általi inditaskor jon elõ.
Ha esetleg lenne valakinek tippje azt megköszönném.

2008.9.27 23:34:33
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2213 MHz with 2045MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 6600 GT (6921)
PosCode : LS1:0:0:0 1/0

General protection fault!

History: FCanvasUtil::StartCapture <- UCanvas::StartCapture <- UCanvas::DrawTexture <- NCGDevice::DrawTexture <- NCFrameWnd::OnPaint <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Jo8

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Béke Poraira.

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Ray2
Te is nagyon figyelmes lehetsz, de ajánlom nézd meg az utóbbi 3 oldalt. Az utolsó "c", az a c5 volt, szó sincs c7rõl, CT2 a neve. Teonon 5k ember átlagban, míg pl. Sayhan csak 2k. Ilyen hozzáállással nagyon jó csapattag leszel, ajánlom, felejtsd el így a "csapat" szót...

Epszilon
Vegyél egy olyan egeret amivel visszatudsz scrollozni és kérdéseidre máris megtalálod a választ! A kérdésidre azért nem válaszolnak mert kb hetente egy emberke felteszi ugyan ezeket a kérdéseket.
Nem kell megvenni a játékot accot kell venni. Sokan játszanak. Megéri?...megéri.
lineage2.com-on le van írva milyen krónika.

u.i.: Error így egy katona nem érvelhet!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Újra itt, látom sok figyelmes ember nem bírt írni egy választ se mindegy hozzászoktam..:) Annyit írhatnátok (kétlem hogy fogtok mer itt csak ccuokról mennek szövegek meg nem tudom milyen questekrõl meg hasonlókról) hogy most van egy ilyen Lineage 2 "kieg" Gracia, ez c7 akar lenni vagy micsoda? Ja meg ha megveszem eredetibe L2õt alap gamet akkor az új változatokat pl. c6 vagy ez a Gracia hogyha az lefogja tölteni magától nem? Meg azt is elmondhatnátok hányan vannak egy fizetõs szerón? 100K fölött? Na ha válaszoltok akk kösz ha meg nem akk meg belehet kapni:)
HE all the way!!!

MeoH
1 erv van a PR mellet: "feelinges"...Ja es a hex, bar sztem sokszor nem fogod hasznalni, az FC(lol ez nem c3...), HpD es egyeb szarsaggal egyutt.

fuck mmo's..i.,

HE mer a PR fos, ennyi :D HE nagyobbat szól pvpben és pveben is, fõleg botból :D ilyen hex meg sting meg ilyen fosokat biztos enm fogsz használni

Epszilon
Kéne egy kis segítség hatalmas dilemmám van <#szomoru1>
Mindenképpen kell egy íjász subb, de nem tudok választani. Elf alapból nem lehetek, pedig azzal szerintem elégé szépen el lehet kiteolni.
PhantomRager nagyon feelinges kari fõleg látva Aeze vagy Lerain videóját.
Viszont Dance nélkül elégé karcsú az atkspeed, meg nincs is valami sok hpja és kapja a stunt rendesen.
Hex jó de csak 600ról megy ami viszont elégé szar...Freezing Strike és Sting-hez meg tõr kell(bár nem értem egy ijásznak minek ilyen skill)
Amint nem tudok hogy mennyire érdemes használni a Fatal Counter és a HP szívást, és a Confusio csak mobokra megy?
Legvégsõ kérdés HE or PhantomRanger?(érveljetek!)
thx!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

GAthersw
Nyugodjon békében!

01110000 01110010 00110000

R.I.P <#szomoru2>

pharao
Sajnálatos hír, miszerint az egyik régesrégi ismerõsünk, Shadow elhunyt a napokban. NF-en tagja volt az RS-nek, de az akkori offra vándorlás következtében külön úton folytattuk L2-õs pályafutásunkat. Emlékére megkerestem és újra rendereltem az egyik õsrégi videómat, melyben valamelyest õ is segítkezett anno. A videóban fellelhetõ néhány ismerõs név (Shanway, Mailka, Ogri, Fragstar, Emir :O, Vipjoco, Tompi és még sorolhatnám) is. A VIDEÓT itt megtaláljátok. (A zene az maradt a régi minõségû <#szomoru1>)

Rest in Peace Shadow! <#szomoru1><#shakehead>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Ray2
Én eddig 9 íjat toltam el, ebbõl a 2 brez volt a legjobbnak mondható.

Endaer
az arany nalam ugyanez, 6 acc, 4 kocka (meg csomo szar scroll, 2 high LS)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Egy karakter / 1 cubic / 24 óra. Lehet több is, de csak egyet tudsz kinyitni naponta.
Én 9 íjat lõttem el 3 karakterrel, ebbõl 2 kapott cubicot.

DarkVen
Meg tudnátok mondani, hogy mekkora esély van kifogni egy Wondrous Cubikot az evebtbõl, és megmarad-e az event után is esetleg?
Nameg, hogy egyszerre több kubikja is lehet valakinek?
Thx!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

A quest nevét véletlen nem tudod megmondani?

MadnessX
WTB @ Franz :

2x Infernal Master Focus!

PM itt ha esetleg van valakinek és megkíván szabadulni tõle.

ty

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Hali, régen free szerveren toltam, letöröltem és most gondolkodok rajta h megveszem és fizetek érte, és kiváncsi lennék ez mennyire éri meg és mennyibe kerül havonta, vagy két havonta (nem tudom hogy van)? Válasznak örülnék, köszi bb
L2Goku
jogos de jobb mint amiket eddig kaptam :D:D:D > Passiv medusa meg ilyenek :D

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

ez már jobb
:P

kuka

L2Goku

http://img160.imagevenue.com/img.php?image=68960_c1_123_629lo.JPG

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.