Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Manson rift (egyszere 2 fõ max 20-25perc)
Coral cavern rift(9 fös stack party)
24óra szünet
Manson rift (u.a.)
Red vagy blue rift(9 fõ stacked group)
24óra szünet
Manson Rift
Red vagy blue ami még nincs
A reft végén kérhetitek baylort
Baylor 90% DC a fél partynak Raid faild elvesz követ random azokat ujra kell csinálni.
A legjobb ha 1-2 olyan ember boxolja a partyt lol aki soha nem dczik:)
De SEMMI ÉRTELME.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Ha igen,milyen kveszt.
\"Hess innen troll.\"
\"Hess innen troll.\"
Hol lehet Dynasty sword redeptet és keymatikat szerezni?
Milyen quest adja, vagy mi dobja, mert nem találtam egyik kalkon sem.
Thx!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Sajnos nálam kilõve, mert 75+-os küldetés, nekem meg a legnagyobb karim is csak 62-es. :(
innen keresd ki az összes primeval isle helyen felvehetõ questeket
és ott lesz köztük
Sajnos nekem is hiányoznak olyanok, hogy: cokes, cbp, bhemp... akinek esetleg van elfekvõben és megválna tõle, az a fenti karakterekre pm légyszi!
ss és bsps receptek, valamint b és a-grade fegyver, illetve top-b-tõl az armor és ékszer receptek is kellenének. Akinek van ilyesmi a warehouse mélyén és megválna a szeméttõl az is írjon plz.
Teljesen üres a törpém. :( Eddig örültem, hogy a felszereléseket meg tudtam venni, nem volt adenám receptekre is. Most sincs sok, de már tényleg költenem kell rá. Mit ér egy ws receptek nélkül? :)
Csak én egy ork csaj tyrant képében ismerem a Teonon.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
1x Infernal Master Focus!
PM itt
ty
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
a legjobb ,hogy odaírja ,hogy "REAL" :D
nagy az isten állatkertje
Trolling is a art.
Franz
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
@Franz, pm itt
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
GRATZ Sanci:)
Ezzel a hibauzenettel kidob.Mikor inditanam a gamet bejon az ablak de amint el kellene inditania login kepernyöt kifagy...
A jelenseg csak es kizarolag L2Zuppaman általi inditaskor jon elõ.
Ha esetleg lenne valakinek tippje azt megköszönném.
2008.9.27 23:34:33
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2213 MHz with 2045MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 6600 GT (6921)
PosCode : LS1:0:0:0 1/0
General protection fault!
History: FCanvasUtil::StartCapture <- UCanvas::StartCapture <- UCanvas::DrawTexture <- NCGDevice::DrawTexture <- NCFrameWnd::OnPaint <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Jo8
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Nem kell megvenni a játékot accot kell venni. Sokan játszanak. Megéri?...megéri.
lineage2.com-on le van írva milyen krónika.
u.i.: Error így egy katona nem érvelhet!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
fuck mmo's..i.,
Mindenképpen kell egy íjász subb, de nem tudok választani. Elf alapból nem lehetek, pedig azzal szerintem elégé szépen el lehet kiteolni.
PhantomRager nagyon feelinges kari fõleg látva Aeze vagy Lerain videóját.
Viszont Dance nélkül elégé karcsú az atkspeed, meg nincs is valami sok hpja és kapja a stunt rendesen.
Hex jó de csak 600ról megy ami viszont elégé szar...Freezing Strike és Sting-hez meg tõr kell(bár nem értem egy ijásznak minek ilyen skill)
Amint nem tudok hogy mennyire érdemes használni a Fatal Counter és a HP szívást, és a Confusio csak mobokra megy?
Legvégsõ kérdés HE or PhantomRanger?(érveljetek!)
thx!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Rest in Peace Shadow! <#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Én 9 íjat lõttem el 3 karakterrel, ebbõl 2 kapott cubicot.
Nameg, hogy egyszerre több kubikja is lehet valakinek?
Thx!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
2x Infernal Master Focus!
PM itt ha esetleg van valakinek és megkíván szabadulni tõle.
ty
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
ez már jobb
:P