Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Anno az SH-s Novasok tudnának errõl beszélni
másik kérdésem, mióta érdekli gm-eket az ingame átverés? mert nem érdekli õket

+1

scambõl hogy lehet zakent szerezni??

Gordival történt, egy zakenrõl van szó és nem ugyanazt a zakent kapta vissza, hanem egy olyat, ami scambõl származik. ezért gondolta az ncfos, hogy köze van hozzá.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Mydgard
Úgy tûnik nem olvastad azt a storyt itt, ami megtörtént. X kölcsönadott egy epic ékszert Y-nak, utána amikor visszaadta a tulajdonosanak az illetõ ki lett bannolva és az NCsoft részérõl közölték, hogy biztos cash-ért vette. Késõbb visszakeresték az eseményt (amikor elõször õ maga adta kölcsön) és visszaállították a bannolt karit, de az ékszert nem adták vissza. Akivel ez történt, biztos reagál majd a hsz.-re. :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

solyomb
nemtudom kié lesz a lé, én amit láttam az nem aukcios volt:/

Viszont az elöbbi gondolatmenetem updatelem, ha valaki komolyabban akar felöltöztetni egy karit keressen fel pmbe sayhán összeszedem amit tudok kicsengeti és transferel és mindenki happy😊
#76437 ez nem így van?

solyomb
A wizard hatra télleg nem, multkor Sayhan valaki 500misiért árulta már azért is kiröhögtem😊 De a többi simán megállja a helyét, gondolom attol mert csökken az adena ára a farmerek és egyéb emberek ugyanugy szeretnék megkapni a pénzre átszámolt árakat, így emelkedik minden😊

Van egy fölös AQm Sayhan ha valakit érdekel sztem az ottani árakhoz képest még transferrel is olcsobban meguszhatja😊
köszi
Epszilon
Nem nagy etwas összehozni egy S-es setet.... max az SA és az enchant stone-k(ha nem fire/watert raksz).
A Robemat 4nap alatt sikerült összedobni, Flavia drac set-je nem volt egy hét se. Persze nem egybõl raktuk össze amint 76osok lettünk.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Akhi
Tessék parancsolni. 😊 link

köszi szépen, de én még ott tartok, hogy megbírtam csinálni 2 questet...😄 7es vagy 8as vagyok nem tudom pontosan, Nincs itt vlami quest helper oldal? Jó lenne ha írna valaki😊 Amúgy karakter név Kamangel
ha én adok neked a semmiért 2 milliárd adenát, akkor bannolnak? érdekes. akkor vigyáznom kell, hogy a baiumom miatt ki ne basszanak 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Valóban jó lehet a legit játékosnak. :/
Gyorsan és olcsón eljut lv 61-ig, de mivel gyorsan és olcsón jut el ott meg is áll. Semmi esélye annyi adenát gyûjteni addig, ami a mostani A-grades árakhoz elég, ami cucc meg rajta van kb. lófütty.
De A-ról S-re lépni se könnyebb. Ilyen mati árak mellett csak az egyik craftod törjön be és game over. Esnek a common cuccok, de azok semmit se érnek, esik az LS, de már nincs aki megvegye. Örülsz, ha összeütöd az SS meg a potik árát. Bah.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

cece
Komolytalankodva:
WTB WIPE in Franz!
Ez a free szerverek jelmondata.
De ha komolyan nézem kissé aggasztó a helyzet. Hasonlót láttam freen ott vehetõ enchant scrollokal akarták kiszívnia pénzt a szerverbõl, hogy vissza álljon a gazdaság. De nem hinném, hogy itt is ezt tervezik.

GAthersw
De ezt a donate szót felejtsétek már el, free servereken van "donate", hogy adakozz, támogasd a szervert, cserébe meg "ajándékba" kapsz itt-ott egy két dolgot. Retailen nincs donate, adena vásárlás van.

01110000 01110010 00110000

Mydgard
Elég szabadon értelmezed a játékszabályzatot, akkor szerinted viccnek van leírva? :-) Bothasználat nélkül is lehet donatelni, de azt rögzítik pl. Gordi esete a Zaken Earrings-el. Tehát ha egy kari csak úgy a semmiért kap X millió adenát, azért igencsak kaphat bannt. Nem csak a legiteknek hozták a szabályokat, hanem mindnekinek! Az más kérdés ha hogy nekik annál jobb, minél többen fizetnek -> pl. farmerek, botcsapatok!

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Voyager5
Te sem gondolod komolyan, hogy Ázsiában legális az adena buy ugye?
nem nem és igen és nem...
úgy tudom, hogy legális venni Ázsiában, nem máshol. Ha veszed, mindegy kitõl, ahhoz nem kell bot, hogy át tradeljék, és te nem használod, tehát nem is fognak szólni érte. (nem mintha amúgy szólnának 😄 )

Leszarják ezt a részét a szabályzatuknak igen, azt csak azoknak hozták, akik legitek. Nem hugyoznak széllel szemben, mert a botos is fizeti a havidíjat és nekik az jó.

Mydgard
B terv: mindneki indít egy spoilert, lesz mati -> árak minusz! 😊

sztem tuti semmi, elhalasztották egy nappal, kész

Mydgard
Nem tilos venni Ázsiában (és bárhol)? Csak le van írva a játékszabályzatban mielõtt belogolsz, ki van írva töltésnél is hogy "using of 3rd party software is bannable offense"!

S-es set nélkül vígan elvagy, ha jó partyval játszol, amúgy meg össze lehet hozni magas szinten ha ügyes valaki.

Nem durvul a helyzet, nem érdekli õket? Széllel szembe hugyoznak, az NC alakította ki a jelenlegi szituációt! Õk szarják le a saját szabályzatukat! :o)

DarkVen
Myd, amig NC nem csinál valamit az árak maguktól nagyon sokára fognak lemenni, mivel RENGETEG adena van, így nem mûködik az a politika, hogy nem veszel akkor majd leviszik az árát, mert mindíg lesz aki vesz! 😄
Azért én is kíváncsi vagyok a szerdai resre, mit találtak ki 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

jah, hát 61 felett is el lehet lenni B-ben, és olcsó

DarkVen
Hello
Ne iedj meg, kis szinten nagyon gyorsan felfejlõdik mindenki! Azért nem találkozol senkivel, mert pár óra alatt 20-as a karakter, a kasztváltó 1 perc, és utánna még max pár nap és 40+ os a karakter. Graciában nagyon feltolták a fejlõdést mivel full buffban tolhatod 62-ig, és a cuccokra sincs gondod, mert mindent megvehetsz baromi olcsón. Ezért nincsenek kakakterek kis szinten, mert gyoran felfejlõdnek, nincs értelme már ott sarakodni... 😄
Javasolnám, hogy tanuld meg a Walker használatát, és hajrá😊 Jelenleg az árak téged nem fognak zaavarni 😄
Mivel láttam hogy franzra jöttél, írj egy karakternevet, és beveszünk akademibe 😊

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Mydgard
Azt még hozzáteszem, hogy a játékosok nagyrésze 75+ os ÉS igencsak kevés új játékos van aki donatelne, az adena viszont ömlik a farmerektõl. De az új játékosok is vígan elvannak lvl 61-ig.

a szerver nagyrésze 75+ os, magának is képes kitermelni amire szüksége van....S setet igen nehezen
az NCSoft baromsága, hogy megy a felszólítás 3rd party softver ellen, ellene nem tesz semmit....ezt csak azért találta ki, hogy a legitek nyugodjanak le, és tovább fizessenek nekik havidíjat
ezután nem veszik figyelembe a játék köré épült gazdaságot in-game és real-life....Ázsiában nem tilos adenát venni, eladni úgy tudom, amíg nem durvul el nagyon a helyet nem is érdekli õket szerintem

Mydgard
Hali!

Nos mi is végzünk gazdasági elemzéseket mostanában és elég sok átfedés van több hozzászoló véleményével. Ami leginkább bebaszott az a common item lehetett és hogy ebbõl kifolyólag nem esik full drop mezei mobból (csak craft és raid). Nyilvánvaló hogy 24 óra alatt egy szerveren naponta kiesett jópár item (B, A grade), ami normális szinten tartotta az árakat, ment az enchant, volt cry. De mivel lecsökkent a rendes itemek beszerzésének lehetõsége, az enchant -> a full item, az alapanyagok, a cry, gem árak az egekbe szöktek. Ezt egészítheti ki, hogy nincs az adenára kereslet egyrészt mert a szerver nagyrésze 75+ os, magának is képes kitermelni amire szüksége van, kevesebb a donate, az adena viszont ömlik változatlanul, az ára is ezért ment le. Na mindegy ez az NCSoft baromsága, hogy megy a felszólítás 3rd party softver ellen, ellene nem tesz semmit, ezután nem veszik figyelembe a játék köré épült gazdaságot in-game és real-life, ahol már valós pénzrõl és pénzérdekrõl is szó van és egy normálatlan patchel felborítják az egész rendszert!

Mindenesetre a legkézenfekvõbb megoldás egy mezei játékos részérõl véleményem szerint, ha egyszerûen nem vásárol ilyen árakon. Közgazdasági alapfeltevés, hogy az árat az mutatja amennyiért vki hajlandó venni ill. vki eladni valamit. Eközött most igencsak nagy rés van, de ha nem vásárol senki majd lecsökken az ár.

Biztos nem restock time-nál voltál városban😊 Viccet félre téve látogass el aden-giran-goddard-rune egyikébe. Alacsony szinten clan nélkül ne várj partykat. Ott majdnem mindenki afk botozik, ez az off)

nézd meg girant , ingyen van a tp kis szinten

Hi, frantzra regiztem, és fél óra alatt láttam 2 játékost úgy hogy village t is bejártam, ez most komoly?:S
Igen, legalábbis egy idõre....😊

molnarpe80
batman régen tolta, aztán abbahagyta, nemrég megint elkezdte miután venta bannolva lett és most meg megint abbahagyta?

kész ez a pali

molnarpe80
drac leather armor 1,1 milliárd
drac boots 280 milka
drac gloves 220 milka

ez eddig 1,6 milliárd
és még nincs is hozzá helmet
illetve nincs felenchantolva

nagyon bízom benne, hogy jövõ szerdán tényleg csinálnak ez ellen valamit

Renewan (régi bannolt TH)

akkor ki játszik a karijával, mert megint hero...?

Batman abbahagyta már egy ideje.

ez meg teljesen egyértelmû vannak nagy farmer "cégek" már, és egymás alá mennek árban, egyre olcsóbb, és annyi van, hogy muszáj eladni

Az a baj amirõl te beszélsz az Franz. De jelenleg ugyanez a helyzet Teonon es Lunan is. Vagy ott is beszopták SS-t? 😊

Wizard hat: EXTAZ...elméletem: adeni aukcióból befolyó teljes összeg szerintem Aden vár tulajdonosának megy, tehát RM. Magyarul saját klánjának fizette ki, tehát teljesen ingyen volt. Ilyen alapon bármi ingyen van ha övék aden, és ott vásárol.
pm : batman figy már adj kölcsön 2.1 bil-t 5 perc mulva ott lesz a klánnál.

de ha nem nekik megy a pénz akkor nem tudom

Epszilon
Szerintem pedig nincs túl sok jelentõsége kis szinten hogy B-grades fegyvert megtudsz venni luxoryba. Ugyanis ha valaki jól összerakja a kis csapatát vígan elmennek 61ig sima C-s low szarokban sõt a bufferek még devosetben is kibírhatóak.
A hatalmas inflációnak két oka van: régóta nem volt ban és aki kicsit is ért az L2höz és a sétáló beállításához plusz van némi befektetni való pénze simán összehoz egy csapatot. Az adena meg cask gyûlik gyûlik a serveren, így az adena ára folyamatosan megy lefele lassan!
A lavina ott indult el, hogy pár hete a nagy farmerek beszívták dawn-t így a sima GSS ára felment 20ról 40re mivel a nagy farmereknek nem volt gond ennyiért venni, igen ám csak ezzel együtt a Cryok A cry S-cry is dupla áron jött ki +Gemstonek amik az As S-es krfthoz nélkülözhetetlen.
Mivel a shot ára megnõtt így mindenki próbálta kompenzálni a saját bevételét az árak növelésével pl: AM 250M helyett 400-480 lett! A sok hülye látva az árakat a több item árát is feltornázták SoulCryok Ruhák stone-k stb stb...
Szerintem szerdán valamit kezdenek a helyzettel...csak kérdés mennyire lesz radikális 😊

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Hát igen, azért a botok lvl50-en nem fognak 2 milliárdot kifarmolni. De tény, hogy a bot nélkül játszóknak kegyetlen jók az újítások, sokkal jobban tudnak haladni - csak hát a botok meg még jobban továbbra is. :S Mármint nem is a botokkal van a bajom nekem, hanem a farmerekkel. Le se szarnám, ha mindenki összebotolná a saját kis vagyonát, kraftolgatna.. De ez a sokmilliárd adena kiárusítása, ez katasztrófa. Egy szintig ez sem votl zavaró, de így...

GAthersw
Ez akkor sem magyarázat arra, hogy valaki(k) miért basznak ki 2,1 milliárdot egy wizard hatre...

01110000 01110010 00110000

pharao
common itemek esnek csak full droppok helyett és pl. a botoknak az 20K adneás C-s common cucc szinte semmi beruházást jelent, a luxoryban pedig negyedannyi áron vehetnek a botosok B grade cuccokat 😮 Tehát ha jó a banda, akkor lvl 61-ig szinte semmi beruházással fejlõdnek, ráadásul 40-ig ingyen port, 61-ig newbie buffok. szóval szinte tiszta haszonnal dolgoznak a botok 61-ig, ami miatt most televan a piac az eladásra várandó adenával és ez miatt egyre olcsobb az adena ára ($). Mivel nincs full drop, így A grade itemek márcsak bossokból valamint craftból jön ki, ezért és az adena olcsósága miatt felmegy a materiallok ára, valamint az A grade ruhák/fegyók ára. mivel kevesebb A-s cuccot törnek-> drágább a kristály ára. A piacon a plafont verdesik az árak ->infláció és a piac teljes összeomlása. Javaslom a fitying bevezetését!!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Ki tudnám, de nincs rá se kedvem, se idõm (sajna meló van). De ha kicsit elgondolkozol rajta hidd el rájössz te is.

Ki tudnád fejteni a common itemek és a lux shop szerepét az elméletedbem?

daemonervosa
Egy biztos , hogy ilyen meg nem tortent, de valoszinuleg nem véletlenul lesz szerdán a maintenance kedd helyett, ha meg csak poénbol rakták át és szarnak az egészre akkor bizony a ku**a ******t ;>

Trolling is a art.

Elkéne az NC softnak egy közgazdász, vagy piaci elemzõ 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Trixtan
bocsi, árduplázás* nem áru - duplázás