Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Viszont az elöbbi gondolatmenetem updatelem, ha valaki komolyabban akar felöltöztetni egy karit keressen fel pmbe sayhán összeszedem amit tudok kicsengeti és transferel és mindenki happy😊
Van egy fölös AQm Sayhan ha valakit érdekel sztem az ottani árakhoz képest még transferrel is olcsobban meguszhatja😊
A Robemat 4nap alatt sikerült összedobni, Flavia drac set-je nem volt egy hét se. Persze nem egybõl raktuk össze amint 76osok lettünk.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Gyorsan és olcsón eljut lv 61-ig, de mivel gyorsan és olcsón jut el ott meg is áll. Semmi esélye annyi adenát gyûjteni addig, ami a mostani A-grades árakhoz elég, ami cucc meg rajta van kb. lófütty.
De A-ról S-re lépni se könnyebb. Ilyen mati árak mellett csak az egyik craftod törjön be és game over. Esnek a common cuccok, de azok semmit se érnek, esik az LS, de már nincs aki megvegye. Örülsz, ha összeütöd az SS meg a potik árát. Bah.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
WTB WIPE in Franz!
Ez a free szerverek jelmondata.
De ha komolyan nézem kissé aggasztó a helyzet. Hasonlót láttam freen ott vehetõ enchant scrollokal akarták kiszívnia pénzt a szerverbõl, hogy vissza álljon a gazdaság. De nem hinném, hogy itt is ezt tervezik.
01110000 01110010 00110000
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
úgy tudom, hogy legális venni Ázsiában, nem máshol. Ha veszed, mindegy kitõl, ahhoz nem kell bot, hogy át tradeljék, és te nem használod, tehát nem is fognak szólni érte. (nem mintha amúgy szólnának 😄 )
Leszarják ezt a részét a szabályzatuknak igen, azt csak azoknak hozták, akik legitek. Nem hugyoznak széllel szemben, mert a botos is fizeti a havidíjat és nekik az jó.
S-es set nélkül vígan elvagy, ha jó partyval játszol, amúgy meg össze lehet hozni magas szinten ha ügyes valaki.
Nem durvul a helyzet, nem érdekli õket? Széllel szembe hugyoznak, az NC alakította ki a jelenlegi szituációt! Õk szarják le a saját szabályzatukat! :o)
Azért én is kíváncsi vagyok a szerdai resre, mit találtak ki 😄
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Ne iedj meg, kis szinten nagyon gyorsan felfejlõdik mindenki! Azért nem találkozol senkivel, mert pár óra alatt 20-as a karakter, a kasztváltó 1 perc, és utánna még max pár nap és 40+ os a karakter. Graciában nagyon feltolták a fejlõdést mivel full buffban tolhatod 62-ig, és a cuccokra sincs gondod, mert mindent megvehetsz baromi olcsón. Ezért nincsenek kakakterek kis szinten, mert gyoran felfejlõdnek, nincs értelme már ott sarakodni... 😄
Javasolnám, hogy tanuld meg a Walker használatát, és hajrá😊 Jelenleg az árak téged nem fognak zaavarni 😄
Mivel láttam hogy franzra jöttél, írj egy karakternevet, és beveszünk akademibe 😊
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
az NCSoft baromsága, hogy megy a felszólítás 3rd party softver ellen, ellene nem tesz semmit....ezt csak azért találta ki, hogy a legitek nyugodjanak le, és tovább fizessenek nekik havidíjat
ezután nem veszik figyelembe a játék köré épült gazdaságot in-game és real-life....Ázsiában nem tilos adenát venni, eladni úgy tudom, amíg nem durvul el nagyon a helyet nem is érdekli õket szerintem
Nos mi is végzünk gazdasági elemzéseket mostanában és elég sok átfedés van több hozzászoló véleményével. Ami leginkább bebaszott az a common item lehetett és hogy ebbõl kifolyólag nem esik full drop mezei mobból (csak craft és raid). Nyilvánvaló hogy 24 óra alatt egy szerveren naponta kiesett jópár item (B, A grade), ami normális szinten tartotta az árakat, ment az enchant, volt cry. De mivel lecsökkent a rendes itemek beszerzésének lehetõsége, az enchant -> a full item, az alapanyagok, a cry, gem árak az egekbe szöktek. Ezt egészítheti ki, hogy nincs az adenára kereslet egyrészt mert a szerver nagyrésze 75+ os, magának is képes kitermelni amire szüksége van, kevesebb a donate, az adena viszont ömlik változatlanul, az ára is ezért ment le. Na mindegy ez az NCSoft baromsága, hogy megy a felszólítás 3rd party softver ellen, ellene nem tesz semmit, ezután nem veszik figyelembe a játék köré épült gazdaságot in-game és real-life, ahol már valós pénzrõl és pénzérdekrõl is szó van és egy normálatlan patchel felborítják az egész rendszert!
Mindenesetre a legkézenfekvõbb megoldás egy mezei játékos részérõl véleményem szerint, ha egyszerûen nem vásárol ilyen árakon. Közgazdasági alapfeltevés, hogy az árat az mutatja amennyiért vki hajlandó venni ill. vki eladni valamit. Eközött most igencsak nagy rés van, de ha nem vásárol senki majd lecsökken az ár.
kész ez a pali
drac boots 280 milka
drac gloves 220 milka
ez eddig 1,6 milliárd
és még nincs is hozzá helmet
illetve nincs felenchantolva
nagyon bízom benne, hogy jövõ szerdán tényleg csinálnak ez ellen valamit
pm : batman figy már adj kölcsön 2.1 bil-t 5 perc mulva ott lesz a klánnál.
de ha nem nekik megy a pénz akkor nem tudom
A hatalmas inflációnak két oka van: régóta nem volt ban és aki kicsit is ért az L2höz és a sétáló beállításához plusz van némi befektetni való pénze simán összehoz egy csapatot. Az adena meg cask gyûlik gyûlik a serveren, így az adena ára folyamatosan megy lefele lassan!
A lavina ott indult el, hogy pár hete a nagy farmerek beszívták dawn-t így a sima GSS ára felment 20ról 40re mivel a nagy farmereknek nem volt gond ennyiért venni, igen ám csak ezzel együtt a Cryok A cry S-cry is dupla áron jött ki +Gemstonek amik az As S-es krfthoz nélkülözhetetlen.
Mivel a shot ára megnõtt így mindenki próbálta kompenzálni a saját bevételét az árak növelésével pl: AM 250M helyett 400-480 lett! A sok hülye látva az árakat a több item árát is feltornázták SoulCryok Ruhák stone-k stb stb...
Szerintem szerdán valamit kezdenek a helyzettel...csak kérdés mennyire lesz radikális 😊
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
01110000 01110010 00110000
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Trolling is a art.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz