Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trixtan
üdv, elárulnátok, mi is történik pontosan, nem nagyon értem, meghackelték az offot vagy mi ez az adena exploit vagy áruduplázás?

MeoH
Ofc. Mar hallottam, hogy szervezkednek az ellenallok es megrohamozak a szekhazat... Amugy, a helyzet tenyleg kezd kinos lenni, kivancsi vagyok mi lesz 1-2honap mulva.

fuck mmo's..i.,

Franz helyzetjelentés (adena exploit, árduplázás, stb..)

"- 1 cossack bot csapat hellboundon +7-es DB-vel, healereik +7,+8-as AM-el
- 1 demon splinter +16 (Piacon)
- 1 dual S-es fegyó +12 (Piacon)
- AS +13 betört tegnap
- 2.1b-ért vettek tegnap wizard hat-et auction
- 4-5b a zaken ára, ha esetleg lehet kapni"
Szerintem minden a common itemekre/Lux shopra és a bot csapatokra vezethetõ vissza!

Elérkezett L2 vége?

WTS S grade armor receptek (IC,DC,MA)!

MeoH
Az a tutyi 😊 Amugy sztem Teonra es Lunara is ugyan ez igaz, csak kevesebb magyar, meg...

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Mert ha kedd ha szerda zsakbamacska!! Akkor meg mindegy.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hi!

Sejti valaki miert lesz a jovo heti karbantartas kedd helyett szerdan?
Lehet lesz valami? Vagy csak nyaralnak NCSOFT-nal? 😊
daemonervosa
iszonyatos árak, kurvasok player, nincs hely fejlõdni viszont van jopár magyar

Trolling is a art.

MadnessX
@ Franz

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

-.- nem értettem mit mondtatok, mert lineage2.com-on reggeljek, reggeltem de azzal nem lépett be honnan tudtam volna hogy a REGISZTRÁCIÓN belül kell REGISZTRÁlNI? na mind1😊
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET SIKERÜLT!😊))))))))))))))
Melyik szeróra menjek? hol tolják a legtöbben?😊)
elrontjátok itt nekem az üzletet 😊

MeoH
Hajra!! 😛

Hat niiiiiiiiiiiiil neked meg lesznek ingame problemaid...

fuck mmo's..i.,

niiil: Ha van master accod ( http://eu.plaync.com/eu/ ), akkor azon belül kell csinálnod egy game accot amit a gamecarddal aktiválsz. A game accal tudsz belépni a játékba.

DarkVen
nem 😊
1. Elõször felmész a plaync.com-ra, és csinálsz magadnak egy plaync accountot.
2. Belépsz a plaync accountoddal az oldalra, és ott a "Use serial code" menüpontot választod, és megadod a kódot, amit kaptál.
3. értelemszerûen regisztrálsz egy Game accountot, és majd ezzel az accountal fogsz tudni belépni a játékba.
4. szükséged lesz még egy bankkártyára, vagy egy timecardra az aktiváláshoz. még egy hónapot elõ kell fizetned ahhoz, hogy aktiválja az accountot.
5. "HA" mindent jól csináltál, már simán be fogsz tudni lépni 😊

GL HF 😊

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Endaer
tenyleg olyan nehez megtanulni olvasni? Fene azt a "write only" agyadat...

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

daemonervosa
javaslom FAQ létrhozását 😊

akinek van kedve megirhatna 😛

Trolling is a art.

nem nem , a gc kódot nekem kell beírni pm-ben

köszönöm, és miután bejelentkeztem a játékba akkor kell megadni a gamecard kódját meg ott kell kiválasztani a szervert nemde?
www.lineage2.com

valaki légyszíves írja le a PONTOS linket hol lehet olyan accountot reggelni amivel betudok lépni l2ben
Én is épp abbahagyási fázisban vagyok 😊
Csak még jók a tc-k szal míg lejárnak farmolok tovább

NC-nek az az érdeke, hogy minél több pénzt kapjanak, minél többen játszanak annál jobb, de ha elkezdik otthagyni a játékot, és észreveszik, hogy kevesebb a pénz akkor kiírtják az okát, tehát a nagyon durván farmolókat...sztem ez várható hamarosan

A megoldás egy velõs ban és a maradék 300 játékost összegereblyézni egy közös szerverre 😊

megvan a megoldás: egyre olcsóbb az adena, egyre kevesebb pénzt kapnak érte a farmerek kínában, egyre kevesebb kaját vesznek, és éhen halnak 😄 ár megy vissza normálisra

valaki help please...
MeoH
Hahahaha 😛

Darkven: amig ennyi adena van a "rendszerben" nem fognak leesni az arak.

fuck mmo's..i.,

Voyager5
Azthiszem tényleg kéne írni vmi faq-t<#beka2>
"De legalább valami ügyes kis selectet generálhatnának rá a kedves adminok, mely figyeli melyik karakternek jött a reálisnál sokkal több pénz adott idõ alatt."

Ki akarsz velem baszni? 😊

de mondom még szervert nem választottam, meg gamecard-on lévõ keyt se írtam sehova, mert gondolom azt belépés után kell nemde?
Endaer
Franzon itemgarden szerint 127$ 1b adena... ~22k huf 1b-ert azt jelenti hogy ennyiert mar transzferelni is megeri a megvett adenat 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Megcsináltam de... nem jó most mikor beakarok lépni azt írja rossz pw, megpróbáltam úgy is, hogy csak a server ip-ket töröltem ki úgy se jó, akkor is rossz pw-t ír, ha meg benne hagyom akkor ugyan úgy írja, hogy wait a moment azt írja nem tudom hány percig 10-15 percnél meguntam és cancelre mentem
Te úr Isten, itt a válasz, kár is feszegeti.

DarkVen
köszi, jövõ héten úgy is irány hellbound 😄
Az adenárol meg: had menjen, a sok donater legalább elkölti a pénzét, és jut a rendes játékosoknak is (a rendes játékos is már botozik, csak nem donatol) Ha lemennek az árak tud magának venni cuccot. Amugy meg amíg 5mrd-ert veszik a bossékszereket mint a cukrot addig ez van 😄
Nem csak franz-ra jellemzõ ez, hanem lunára és Teonra is, így akinek nem tetszik nem válthat másik eu-s szerverre, hogy majd ott jobb lesz. Össze kell rakni a cuccokat és kész, a reci és mati árak viszonylag jók még!!!(aztán eladni busás haszonnal 😄)

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

pharao
Ez egy nagyon szar húzás volt NC-tõl, hogy esik common tehát no full drop. Nemhiszem, hogy eddig hányták volna a mobok a full droppokat magukból, hogy ki keljen venni... Kíváncsi vagyok, hogy kóreában okozott-e ekkora inflációt az egész és hogy a következõ update-ben lesz-e ez valami úton-módon orvosolva... Ilyen árak mellet hiába gyüjtöget az ember, hisz a meglévõ is egyre kevesebbet ér. Itt az ideje, hogy behozzák a játékba az új fizetõeszközt méghozzá a tallért vagy a fityinget 😉.
Persze, hogy orvosolják a problémát...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

MeoH
Valszeg ez igy van. Igaz esik a common szar, de az csak crynak jo, nincs semmi erteke, de annyi cryt meg nem termel, hogy kiegyenlitse a rendes full drop hianyat...

fuck mmo's..i.,

daemonervosa
1: 1hét bukott sevensigns volt amikor marhasok farmer beszopta
2: láncreakcio: Nincs Fulldrop - > minden partot kraftolni kell -> felmegy az ára az osszes matinak -> drágább A grade /kb 200-300milla egy A set/
3: Ha az A grade drágább akkor az St is drágábban kell adni logikusan. LOL
4: az S grade ára pedig ugyancsak a megemelkedett aa és mati árnak tudható be, mert ugye bezisok kell hozzá.

-----------------------
Mondjuk azt, hogy egy drac LA mitol lett 1.3kk azt tenyleg keptelen vagyok felfogni.

Trolling is a art.

Nade nincs fulldrop ez oké! De soul cryok S s fegyók eddig se estek sima mobokból és azis felment! Apropó az AA ára mult héten még 8 volt most lement 5 re lassan megint 4 lesz, ez vajon miért van?😊

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

Még1 tipp: varkában fele annyi mob van (ketrában nem jártam)

daemonervosa
nekem van egy tippem miert lett ilyen drága minden:

-nincs fulldropp A grade

Trolling is a art.

molnarpe80
hát ez már lassan hiperinfláció lesz

lassan be kell vezetni valami új pénzt mint a pengõ -> forint esetében
mert nem fogják tudni megjeleníteni az árakat ha így megy tovább 😞

én tényleg nem veszek semmit amíg nem változik a helyzet 😞

Ray2
A sima "hosts" nevû fájlt nyisd meg egy szövegszerkesztõ programmal, például Jegyzettömb, és törölj ki belõle mindent, legyen üres.😊

Voyager5
Azokat ne, csak ha vmi server ipje van beírva.
Ray2
Sayha az egyik legjobb szero... PVE-re. De ha pvp-t vársz, rossz helyen vagy. Arra jó, hogy felsétálj a karival 81re és full s-t és a bossékszereket megszerezd. De Gordi, Sanci, Ilu és a többiek se véletlen mennek el. PvP tényleg 0. First már nincs, SG quitolt, egyedül a Nova maradt.

megnéztem van itt kettõ hosts fájl, mindkettõbe csomó minden bele van írva mindegyik végén by CiD, akkor ezeket mind töröljem ki?
MeoH
Itt a problema:
Teon: Adena 100M $18.29
Franz: Adena 100M $12.89
Luna: Adena 100M $11.29
Sayha: Adena 100M $25.39
Valszeg a farmereknek annyi adenajuk van hogy szarert-hugyert adjak es ez idezi elo az iszonyatos arakat. Megbeszelnek blahan, es GoHan adena duplazasrol is, de a fene tudja abbol mi igaz. Lenyeg, hogy nincs erteke az adenanak, inflacio van...

fuck mmo's..i.,

molnarpe80
ooooo anyám
Sayha az nagyon komoly akkor
Franzon 190-200k az s cry néha van pár partizán aki többért is megpróbálja 😞
alap s fegyó 400 milla alatt már nem nagyon van lvl 13 cry 235+ kk
ews 95kk
boss ékszerekrõl meg ne is beszéljünk
köcsög banda

Voyager5
Hiába törölted a játékot ha a windows/system32/drivers/etc/hosts -ban benne maradt valami free-server ipje, az életben nemfogsz tudni belogolni offra ha nem törlöd az ipt, vagy legalábbis nem tiltod le.
nem hiszem, mert megvettem eredetibe nem csak gamecardot vettem meg régi törölve lett kb. fél éve csak most újra megjött kedvem és megvettem felraktam újat, szóval 100% hogy nem
Voyager5
Akkor esetleg vmi nyomi freeserver ipje szennyezi a host filet.