Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
Megyek, rohanok, maris regelek, itthagyom ezt a szar offot, biztos hogy sokkal de sokkal jobb lesz ez az uj free szar! Juhe, vegre nem kell tovabb varnom! lol...

Error: X-re rafer az erosites, ahogy elneztem, olyan luzerekkel erositettek, akiket Aria-n herbes buffokban oltem le HSben, meg SE vagy CH buffom se volt... Ez mar alapbol rohej, de foleg ugy, hogy tudod en milyen nulla vagyok pvpben... szoval sok sikert az X-hez, de meg ne kapkodd el a dontest. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

feltolom magam 80ra, meg subokat is s grade. közben próbálok pénzt szerválni ketrázásból és venni egy tezzát. aztán majd ami még jön közben, valszeg januárban lesz részemrõl transfer. addigra csak kijön dvp. Martelx-el már beszéltem, hoyg intézzen helyet Xben 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

kb fél éve csak minden második nap tudok felmenni trolira (húsvét és karácsony). érik a szolgáltató váltás

Gordis2k
Itt a melóban T com dsl a kifelé futó és se MSN se L2 a ventri megy mint az álom.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

pharao
eddig emitel ADSL volt, de már lassan 1 éve Trécom. Az msn fél nap utánn az imént sikeresen feltámadt, de ventri még ugyanaz, tesómnál meg megy, lol...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Epszilon
Ugyanez! Bár msn ventri megy! Server választásnál semmi. Updateltem és utána más a login serverig sem jutott el 610hibával elszál!
Most viszont sikerült OOG-bõl bejönni, csak most nem otthon vagyok!
Kinek milyen netje van? Trécom? Upc?

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

pharao
Mi a szent szar van emberek ma? Nekem nem megy sem az MSN, sem a Ventrillo, és még az L2-ben is szerver választásnál megáll. Friss a Winfos, mert ma reggel raktam fel, de ekkora szar nem lehet, hisz van net... és már ma 1X voltam ingame, de akkor kidobott és azóta semmi... Valakinek van hasonló panasza?

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Epszilon
Érdekes, de pasz. Nekem pl ha elszál az egyik kliens crit errorral van hogy behal az MS keyboard és nemtudok karaktereket bevinni, de érdekes módon a bill funkciói elérhetõek.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Gordis2k
NAgyon sok embernek van loglási problémája btw.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Valakinek valami ötlet, miért kapok mostanában mindig kék halált, ha kilépek a játékból? Régen sose volt ilyen és csak l2nél van ez a problémám.

Epszilon
Sok sikert majd ha jönnek az RM-es gorupokat védeni<#buck>
Egyébként FP-s spotról beszélek amig nincs meg a HD focus nem megyek vissza varkába.

Endaer
so fuckin' what?
Blizzard nem egyenlo NCSofttal, teljesen mas a hozzaallasuk...

hehe amatõrök XD

hú megyek varkába 😄

Epszilon
Fasza.....spotot befoglalják! Majd panaszt teszek az enternet/trécomnál.
Volt valami update, bár régen updateltem de nemhiszem hogy ez lenne a baj mivel más programmal sem tudok belépni 😞

Nállam is ugyenez lol <#duma>

The Life is a Game. Yust play it!

én bent vagyok

Epszilon
Franz-ra csak én nemtudok belépni? Kb 5perce volt egy ~DC minden acc-al aztán most nincs kapcsolat a gameserverrel 😞

Endaer
te mit csinalsz meg Bartzon? 😊 Enmity maradekaval van meg pvp/xp groupod?

most bannoltassam? 😄

WTB Scry

Epszilon
WTS:
BasaltBattleHammer, AngelSlayer @Franz
Akinek kell az jelezze mert hamarosan Scry lesz belõle!

daemonervosa
ha rámísz ingame adok tallum helm keymatit

Trolling is a art.

1 héttel hamarabb szólsz akkor most lenne recid, de már eladtam sajnos

pharao
..

U.I.: Senkinek sincs Deadmen's Gloryhoz recije vagy pengéi Franzon?

Gordis2k
.

pharao
WTB Deadman's Glory recept és Keymat! PM FlashXP @ Franz szerver.

Most már csak Tallum helmet keymatik kellenének, meg recik amikhez írtam..

Gordis2k
/forceattack

Halálal balesettel Bannal nem viccelünk!

WTB Tallum helm/gloves/Plate armor Keymats
Tallum gloves/plate armor recipe

@Franz

Brief Server Maintenance 10-3-08Starting at 10:00am Central Time on Friday October 3rd, Lineage II servers will be brought down. The expected down time is 30 minutes. We apologize for any disruption this may cause.

Sztem erre gondolt, nekem még fut a banda, de meddig? 😊

molnarpe80
ezt hol olvastad?
LF CONFIRMATION 😊

Ez privátba akart menni.<#banplz>

Mennyiért adod azt a régi risingsunos clánban együtt töltött baráti idõnkkért?😊

SE+törös a legfaszább és hogy-hogynem van egy eladó 79es SE-m sayhán 😄

Epszilon
Úgy legyen!

mé mivan? 😄 rákerülök a listára? 😄

daemonervosa
HÁHÁHÁHH JÖN A BANNHAMMER HAHAHAHAHHAHAHA

Trolling is a art.

lemaradt:
pp,aw egy accounton van

Nem Franz-on játszom.

Leírom a státuszt. Van egy karakterem sayha-n(aw 7x) és egy teon-on(pp 7x). Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás. Melyiket húzzam?! Mellé akarok venni egy accountot supportnak vagy dd-nek- karakter függõ.
Vagy kezdjek más karaktereket?
2es botban melyek jó karakterek? Pl: wc-tõrös; vagy nuker-se/ee...

Endaer
- accountbol senki se megbizhato, meg a magyarok sem (lasd reBus, mint karakter esete)
- adena; de ha teheted, akkor vehetsz magyartol, csak nezd meg hogy olcsobban adja-e mint az itemgarden. BaalKain tuti megbizhato, Sancinak pedig meghitelezem a bizalmat, es szerintem o se verne at, bar vele meg nem bizniszeltem semmit.
Adre... te Franzon jatszol, nem? Ha igen, akkor szerintem itemgarden a legjobb neked jelenleg.

solyomb
adena melyik szerverre kell?
Tud valaki egy megbízható oldalt, ahol lehet venni accountokat és/vagy adenát?

Igen, FR-bol valo a srac. Egesz ugyes toros, bar semmi extrat nem mutatott a filmben.

Szerintem Superman-t használ, catalyst idejébõl ismerõs. 😊

Endaer
Ez lenne a Teonon a korabban emlitett 3. oldal egyik tagja? Ketlem hogy kezzel vagy akar nostromoval potizna... 😊 Soulkrya lvl79Adv

Gordis2k
De nem án😊

És pontosan , így történt NC bannolt mert ingyen kaptam egy zakent ....úgy , hogy milliárdokért van rajtam másik..... küldtem neki egy screanshotot ahol 2 antaras 3 zaken 2 aq 3 baium és 2 tezza van nálam... aztán unbannoltak DE a zakent nem adták vissza lol.

MeoH
Akkor nem sok embert bannolnanak...

fuck mmo's..i.,

bot >>>>> all, ha valakiket bannolni kene szerdan, azok a legit playerek, mert a havidijon kivul semmit nem raknak a jatekhoz imho ^^

peace

ezt én már nem vállalom 😄