88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Powerfull #78897 kosszi a választ sikerult is:)megedszer 1000Xthx:) -
#78896 Szia!
A shadow itemek amolyan ideiglenes tárgyaknak számítanak. Mikor hordod őket vagy használod, a leírásában található számláló lassan csökken, és ha ez elfogy, a tárgy eltűnik.
A common itemek a játékban a "nem mágikus" tárgyak. Olcsóak, cserébe viszont nem adnak semilyen bónuszt. -
#78895 Segítsetek légyszi! Most kezdem és leírást sehol nem találok részletesen. A szerver, amin vagyok, senki nem segít és egy sor dolgot nem értek. Egyelőre elég túlbonyolítottnak tűnik a játék.
Első kérdéseim. Mi a common item és mi a shadow item?
A szavakat értem angolul, de azt nem hogy a játékban ezek mit akarnak jelenteni. Halvány sejtéseim vannak ugyan.
Próbálgatni meg nem lehet ugyebár, mert ebben nincs mentés/töltés... -
Alblink #78894 Hello,kiprobalnam a gamet,trial lehetoseg van?ha valaki tud segitsen,koszi. -
ErrOrHUN #78893 nekem van, lehet neki is :D -
#78892 Rontod itt a statisztikánkat:) Tudod jól, hogy free szerveres...külömben, hogy a bánatba ne tudná mi az a sziget, hogy kell oda menni.... és főleg, hogy a fakba lenne karija amivel ott akar ölni 80+ os mobokat...
-
Sorbon #78891 Az a "kacska ringos sziget" egyébként Hellbound, és egyedül kevés leszel ahhoz a mobhoz. -
#78890 Lehet^^, de ha nem működik úgy ahogy itt akkor magyarázhatja hogy működik... -
BaalKain #78889 Milyen üdítő néha olyan válaszokat is olvasni itt amikben nincsenek benne a "de ha free server, akkor.." meg "freen nem működik" és egyéb gunyoros poénosnak szánt baromságok.. -
#78888 Oda csak teleporttal tudsz eljutni, Wasteland déli bejáratánál és Heineben is látsz olyan fura zöld kristályokat, azok segítségével, miután a mellette álló NPCnél megcsináltad a lv78-tól felvehető questet. -
Powerfull #78887 hmm meg tudna valaki mondani hogy lehet eljutni a terkepen alul Southem Fortressnel alul arra a kacska ringos szigetre mert oda usztam es korbe korbe csak hegy van.A szorny amit olnom kene meg pont ezzen a szigeten van:P elore is thx a segitseget:) -
ErrOrHUN #78886 nekem ez csak azért fura, mert nem nagyon hirdette, végig ennél a bhaalnál volt. -
#78885 Giles csinálta -
#78884 Kisebb karacsonyi ajandek, szinte ingyen... -
ErrOrHUN #78883 gondolom megvette -
#78882 Valaki multkor mondta, hogy van +16 os Hd Sayhan. Erre most nézem, hogy Giles-é:) -
#78881 koszonom :)azert CS4 mert azzal kell majd dolgoznom... -
Csenky #78880 Köszi! -
#78879 te meg 52 betuvel, ha jol szamolom, szokozok nelkul. whatever :)
-
#78878 Csak egy T betűvel írtál többet, ez bárkivel előfordul Tendaer. -
#78877 -
#78876 nem kivant torlendo
mentsegemre szolgaljon, aki szamit, annak a nevet mindig sikerul megjegyezni, csak a nonfactorokat keverem ;) -
#78875 "Truby, a "music" mappa zsenialis otlet..."
WTF? -
#78874 Mi a fasznak az? Sokkal többet eszik és lassabb... PS 7.0 a best még mindig!! fontok és fotók -
#78873 Teaching kidZ since '82 -
#78872 En is a music mappára tippeltem volna először, mert pár éve még sima ogg-ban voltak ott a zenék. -
#78871 szasztok :)
off
ha valakinek van free letoltes linkje fotok es Font-ok Adobe CS4-hez azt megkoszonnem.
on
lehet jovok jatszni :) -
#78870 Bakker ez nem rossz ötlet:) -
#78869 Használj firefoxot abba van beépített helyesírás elemző, és akkor nem kell mentegetőzni :) -
#78868 nincs vege amig a nagyarcok azt nem mondjak! -
AC2 #78867 A "dublá"-t csak véletlenül írtam (angolt meglehetősen sokszor használom és a double meg a dupla kicsit hasonló, de hát ebbe is bele kelett kötni), a gecizést meg a kérdésem utáni 5 postra értettem. Mindegy, a kérdésemre megkaptam a választ, aki válaszolt annak hálás vagyok, a nagyarcok meg tehetenek egy szívességet... CLOSED -
#78866 76os prophetem cserélem 70körüli SEre -
#78865 hm... van valakinek vmi konspiracios elmelete a mostani olcso adena arakra? Megint 97$ korul van itemgardenen az 1b-s starter kit... -
#78864 mar toltom fel... INNEN letoltheted.
Truby, a "music" mappa zsenialis otlet - te probaltad mar lejatszani ami abban van? L2WHrol lehet letolteni hozza vmi szart amivel elszoszmotolve megoldhato, de csak ugy a'la natur pofaraeses lesz szerintem... Azert egy probalkozasnak jo volt, hogy igy karacsony utan mast ne mondjak... :) -
fr0z3n #78863 Próbáld meg a "music" mappát. Szerintem gyanus hogy ott lesz... -
ErrOrHUN #78862 ebben a játékban vannak hangok? :D -
#78861 a játék zenéit honnan lehet letölteni? vagy a játékbol hogy lehet kiszedni? -
#78860 -
#78859 10.000ft / char. -
bugike #78858 senki nem akar megszanni es felchantolni toi13ra? persze fizetek erte, par perc az egesz. elore is koszi, ha akadna valaki aki segit :)