Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
"Once the "Invincible" skill effect is applied, it cannot be re-applied for a certain amount of time. Related skills include: Celestial Shield, Flames of Invincibility, Sonic Barrier, Force Barrier, Servitor Barrier, Sublime Self-Sacrifice"

Gordi, ehhez mit szolsz? 😊 Az 5mp-es invincibilityd bejon egyszer, utana par percig visszatolt, hogy megint elerheto legyen 5 mp-re... ezutan mit valasszon be Kecske? 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

MeoH
dehogy toltak 9re 😛 ne almodozz...

fuck mmo's..i.,

pharao
azt írták, hogy ha +1-et raksz a fegyódra, már nem droppolhatod... A vitality-t meg 9-re tolták fel és sokan úgy vélik, hogy a vitality herb úgy mûködik, mint a raid bossolásnál, hogy amikor felveszed pl vit lvl 3-on a herbet, akkor 5 percig függetlenül a vittõl a normál XP-t kapod, viszont kapsz plusz XP-t, amit a vitality-nek ír jóvá, tehát így tölti...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

MadnessX
Miscellaneous Fixes:

* While an item is being enchanted, it can no longer be dropped.

:o

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

MeoH
Hahaha bot reporting button omg es ki nem sz@rja le? Ennek kb c3ban lett volna ertelme, most mar minek?

fuck mmo's..i.,

pharao
Other Changes

* A bot reporting button has been added to the Actions window.
* The Personal Teleport icon has been added to the Action Window under "Basic Actions." This button is not functional yet. But once it is, we will give you more information regarding its use.

Mi a fene, kérdés mennyire fogják majd nézni ezt a bot reporting cuccot...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

DarkVen
*haste helyett focus 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

DarkVen
Vissza is rakták, csak megváltoztattak pár dolgot 😄 (pl.: kivettek itemeket)
Kérdés: Chance haste hogy mûködik? (10% esely, hogy aktivizálódik, és +50% crit rate, 15sec-re?)

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

ooorrrsss
sztem igen. ki is szedték az oldalt...

BANNED

na ne viccelj már
melyik idióta csinálna ilyet
ez a soul ore vétel a legutolsó szartaplónak is megéri, nem csak annak aki vette az adenát. Vagy kiírta a feje fölé hogy "skacok ezt csak xy adhatja el nekem mert õ vett tõlem pénzt"? nem hiszem

ez mind szép és jó csak tök hülyeség...

ha vki pénzt akar átadni vkinek akkor nem venni ül ki hanem a másik eladni: pl kiülsz stemet venni 3 milla/db-ért...

szal csak simán idióta volt az illetõ 😊
daemonervosa
nekemis

Trolling is a art.

molnarpe80
érdeklõdnék van e franzon valaki aki kellõ kapacitással rendelkezik dynasty és icarus receptek keymatik beszerzéséhez és esetleg lenne e hajlandó eladásra is beszerezni néhány cuccost megrendelés alapján?

baromira kellene icarus disperser 😄

molnarpe80
persze hogy eladni bírt csak
az ipse megvette tõle valós pénzért az adenát
õ meg úgy adta át hogy vett 3k soul oret 29k-s áron vagyis fizetett az eladónak x kurva sok pénzt (valós pénzért cserébe) ami az eladónak nem volt sokba 1misi kb a 3k soul ore
bár ezt csak akkor érdemes eljátszani ha egyeztetve van a hely és idõpont
és azonnal lebonyolítják a cserét 😄
különben a sok élelmes még rárepül
de végülis tök mind1

Az S cryst nem hiszem, mert az minden nap ott figyel 😊
A soul ores meg max eladni tudott így de akkor meg szintén hülye

molnarpe80
Vagy így leplezte a donatet egy farmer ...
akárcsak az s cry esetében

Endaer
<#vigyor2>

2 perce láttam ahogy megvesz vki 2 S-cryt 167 milla áron/db. Nem semmi

ooorrrsss
nyehe, biztos csak azt nezte hogy szep fehér az a valami az inventoryaban

BANNED

Voyager5
Epic fail @ franz. A srác vagy nagyon béna scammer, vagy csak szimplán hülye volt..<#eplus2> 3K soul ore-t akart venni A-cry áron (29K) sikerült.
GAthersw
Special gift... Gondolom valami Chrono tököm szerû rózsaszín vibrátorkard lesz...

01110000 01110010 00110000

Gordis2k
Serintem a fuzios skillekre gondolsz abbol meg sokféle van, de a leirás stimmel😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
Orulj Ilu, uj event, de legalabb szart sem er...

fuck mmo's..i.,

Voyager5
Legalább kiderült, hogy okt 28 a Gracia2 live. <#banplz>
Amúgy tuti elgurult a gyógyszerük.
phalanx
felhõ szerû effektje van, és ud effet van a közepén, na az mi? 😊
amúgy, hellboundos recikhez kell az a boss amiért megy a harc a nagyok között? lehet valami más értékeset szerezni ott s80 reci,meg enchant stoneokon kívül?

Epszilon
Ha ilyen kék robbanásra gondolsz akkor az Slug/Crusher/Buster lesz.
Jó kis skill 😛 kerdezd csak meg Tushee-t D:

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

mi az a hányás színû gombakalapfelhõ, amit pvpkben lehet látni?

daemonervosa
a "rare set" nem ad setbónuszt azert szarabb egyelore

Trolling is a art.

pharao

Annyit tudok biztosra, hogy a masterwork item önmagában megadja az összes bónuszt ami a sima setbõl jön, de jóval kisebb mértékben. Pl Tallumnál atk spd-et csak (sacc/kb) 1%-ot adott ha a mw cipõ volt rajtam egyedül. És ha sima itemeket felraktam mw cipõ mellé, akkor is csak a cipõ kis bónusza jött. Az már engem is érdekelne, hogy mi lenne egy full mw setnél. Ugyanazok a bónuszok csak összességében nagyobb mértékben a tippem, de nem tudom.

Voyager5
Üdv.
Van valakinek valami tapasztalata a masterwork cuccokkal?
Kérdés(ek):
A MW kieg = set elem? ( ha nem (mert úgytudom) akkor gracia2ben vagy késõbb javítják? (állítólag Koreában set elemként is funckionál))
Ha nem set-elem akkor az adott kieg a bonusokat azért megadja?
Jobban megéri összeszedni egy MW settet mint egy simát, vagy a legjobb a sima +6? <#nemtudom>
Ha valakinek van valami infoja, pls ossza meg. <#worship>
Endaer
Sose hagyod abba, te is tudod... 😊

Mydgard
A BeJeweled játék tök jó ötlet, most már tényleg nem fogok unatkozni! :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

hát lvl 9 nemár...komolyan ha manual tolja valaki se több 30 percnél

Gordis2k
Nem is értem miért vártunk többet az NC softól...

A lvl9 es vitalyti nem megy le az XPzéssel helyesen:

Lvl9ig (player lvl) A vitalyti nem csökken le.... HURRÁ 30percig giga xp nonfactor szinten... SZÁNALOM pont idõben hagytam abba...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

daemonervosa
sajnos az l2 tenyleg errol szol, alairom dvp nemvolt a legskillesebb jatekos, de mégis az õ nevét ismerik a legjobban, és emlegetik a mai napig minden szerveren.

Trolling is a art.

pharao
WEEEEE Gratz Shámi!!!! Jó látni, hogy te még mindíg játszol 😊

TruBy
Anno tobb RLcash-volt mogotte, most tobb ev borton <#szomoru1>

MeoH
Ezert volt akkora kiraly dvp, nem sajnalta a RL$t, es felvasarlota a fel itengardent... c4ben O mar full epic OE Sgradeben futkozott, mig a az enemy A meg B gradeben. Persze hogy partykat alazott be. Es mellette volt squeez aki tenyleg skilles. dvp sem volt rosssz csak mogotte tobb RLcash volt mint tudas.

fuck mmo's..i.,

itt a pont, le lehet ezt irni szavakkal 😄😄
KEEEN LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Tulibu dibu douchoo

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

ken lee 😄

tulibu dibu douchoo

daemonervosa
wow
?????? nice eva

Trolling is a art.

darkmenx
nem lehet szavakkal leirni.

Sámán
WEEEEEEEE <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

ird le msnen mi ez, biztos nem nézem most meg 😄

darkmenx
http://www.youtube.com/watch?v=ShrljeMa4cI
http://www.youtube.com/watch?v=lqHyiOpaCro

de igy legalább érted, hogy miért vontam párhuzamot a mi offmodos mutatványainkkal. ugyanez igaz bartzra sieghardtra, vagy bármelyik másik serverre. mindenki azt használja ami van. ma már senkisem tud ilyen múvikat csinálni

daemonervosa
dvp azert lovi a b gardet, mert c4-c5 be emg az volt a menõ, de ha megnézed rajta kivul mindenki A-B be van, szoval nem azert nem az St lõtte mert gyava volt, hanem mert NEM VOLT még Sgrade, mikor meglett az elsõ pár S grade set a serveren dvp már 7es fegyverekkel rohangált.

---------------
jah es erdekes módon egyetlen, ITT muviban sincs fight a Sqeez-spirra group ellen. vajon miert? ;>

Trolling is a art.