Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gordi, ehhez mit szolsz? 😊 Az 5mp-es invincibilityd bejon egyszer, utana par percig visszatolt, hogy megint elerheto legyen 5 mp-re... ezutan mit valasszon be Kecske? 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
* While an item is being enchanted, it can no longer be dropped.
:o
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
fuck mmo's..i.,
* A bot reporting button has been added to the Actions window.
* The Personal Teleport icon has been added to the Action Window under "Basic Actions." This button is not functional yet. But once it is, we will give you more information regarding its use.
Mi a fene, kérdés mennyire fogják majd nézni ezt a bot reporting cuccot...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Kérdés: Chance haste hogy mûködik? (10% esely, hogy aktivizálódik, és +50% crit rate, 15sec-re?)
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
melyik idióta csinálna ilyet
ez a soul ore vétel a legutolsó szartaplónak is megéri, nem csak annak aki vette az adenát. Vagy kiírta a feje fölé hogy "skacok ezt csak xy adhatja el nekem mert õ vett tõlem pénzt"? nem hiszem
ha vki pénzt akar átadni vkinek akkor nem venni ül ki hanem a másik eladni: pl kiülsz stemet venni 3 milla/db-ért...
szal csak simán idióta volt az illetõ 😊
baromira kellene icarus disperser 😄
az ipse megvette tõle valós pénzért az adenát
õ meg úgy adta át hogy vett 3k soul oret 29k-s áron vagyis fizetett az eladónak x kurva sok pénzt (valós pénzért cserébe) ami az eladónak nem volt sokba 1misi kb a 3k soul ore
bár ezt csak akkor érdemes eljátszani ha egyeztetve van a hely és idõpont
és azonnal lebonyolítják a cserét 😄
különben a sok élelmes még rárepül
de végülis tök mind1
A soul ores meg max eladni tudott így de akkor meg szintén hülye
01110000 01110010 00110000
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Amúgy tuti elgurult a gyógyszerük.
amúgy, hellboundos recikhez kell az a boss amiért megy a harc a nagyok között? lehet valami más értékeset szerezni ott s80 reci,meg enchant stoneokon kívül?
Jó kis skill 😛 kerdezd csak meg Tushee-t D:
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Van valakinek valami tapasztalata a masterwork cuccokkal?
Kérdés(ek):
A MW kieg = set elem? ( ha nem (mert úgytudom) akkor gracia2ben vagy késõbb javítják? (állítólag Koreában set elemként is funckionál))
Ha nem set-elem akkor az adott kieg a bonusokat azért megadja?
Jobban megéri összeszedni egy MW settet mint egy simát, vagy a legjobb a sima +6? <#nemtudom>#nemtudom>
Ha valakinek van valami infoja, pls ossza meg. <#worship>#worship>
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
A lvl9 es vitalyti nem megy le az XPzéssel helyesen:
Lvl9ig (player lvl) A vitalyti nem csökken le.... HURRÁ 30percig giga xp nonfactor szinten... SZÁNALOM pont idõben hagytam abba...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Trolling is a art.
fuck mmo's..i.,
KEEEN LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Tulibu dibu douchoo
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
---------------
jah es erdekes módon egyetlen, ITT muviban sincs fight a Sqeez-spirra group ellen. vajon miert? ;>
Trolling is a art.
<#vigyor2>#vigyor2>