88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#79097 90HE/90TH/90SWS/90hax... ^^ -
ErrOrHUN #79096 mondjuk engem más nem érdekel, mint az endgame :D -
#79095 azért a legendgémebb /nice HUN/ még mindig teon, de ez nem volt mindig igy. -
ErrOrHUN #79094 ugyanez igaz bármelyik serverre kivéve talán luna -
#79093 Valaki end game szervernek mondta, más szerint túl sok a full S grades és amiatt ratyi. -
#79092 Teon soha nem volt szar szerver. -
#79091 Mi ez a Teon mánia? Eddig szar szerver volt d: -
#79090 Ti is mentek majd Fraggel? (csak erdeklodom, mert most sokan mennek mindenfele szerverrol Teonra) -
#79089 dábölpost ftw! A celes a main fegyóra szerintem az egyik legjobb augment, én nem szedném le. Többi skilleket meg vmi C-s fegyóra kell ráerőltetni. -
#79088 Úgy néz ki egyenlőre nincs akadálya a tömegáradatnak Teon fele.
-
#79087 a mystic mindig is szar volt, minden szempontbol, de ha jobban belegondolunk, melyik L2j "admin csapat" (lol mar a megnevezes is nevetseges) nem kontar...? Attol hogy el tudnak inditani egy mysql-t meg vmi phps L2J admin felulet-sablont ala loknek, meg nem lesznek hozzaertok... -
#79086 meg egy opensource programba se tudnak beleirni vedelmet pedig az osszes exploit elerheto bizonyos forumokon, so sad.
poen, hogy megfixelni egyszerubb a hibat, mint megtalalni LAPEX hibak kozul meg az osszes ismert. -
#79085 Én azt hittem valami papír iroszer bolt:/ -
Pukkka #79084 Lapex meg valami hegymászó felszerelés lehet. -
#79083 Mysticworld L2:
Dávid : Am jó lenne ha lenne védelme a szerónak mert lapexel walkerrel simán be lehet jönni
[ADMIN]Jeromos : Dávid: van vedelme. de nem a belepest akadalyozza meg, hanem szepen naplozza a bothasznalatot
Dávid : inkább fel se lehesen vele jönni de a lapexet is lehet használni
[ADMIN]Jeromos : sajnos azt nem lehet megoldani. de megnyugtatlak. a sajat fejlesztesu botvadasz jelenleg fejlettebb mint az official rendszer
Ugyhogy vigyazzatok, legkozelebb magyar L2walker lesz :P -
fr0z3n #79082 A kép készülése elött pár nappal lett craftolva lol már +3as Acuval :) -
#79081 +1?:) LoLNED EWS hiány?:) -
fr0z3n #79080 Jah nem rossz, bár nallam csak 7mp
-
NewMoon #79079 Vélemény? 8mp celestial! Szemét vagy sem?:) (Titan-nak)
-
Yodu #79078 Tudom h jo a tank nekem is az van:P es szeretek is vele jatszani. :P
-
#79077 Több HPt ad ha gyógyitanak. -
ErrOrHUN #79076 miután free server, ezért nem tárgyaljuk ki, csak úgy basztatás szintjén megy a dolog :D -
seprioth #79075 Ma kaptam ajandekba 1 Earring of orfen boss ekszert es mit jelent az hogy
Increased Amount of Heal?? olaszt tanultam szoval angol tudasom nem nagy:) -
#79074 Screen, vid, or nothing happened. -
ErrOrHUN #79073 hát az egy olyan siege volt, ahol nem lehetett megölni minket :D -
ErrOrHUN #79072 mondjuk 4.5 éves acc és 1.5 év sincs fizetve, én is bannolnám :D -
Requuu #79071 Ha a lelkiismereted tiszta akkor a részünkről a lecsalózást vehetitek elismerésnek :D
Gather neked meg utólag is fekete átlítában gazdag boldog szülinapot :D -
#79070 ...megtaláltad a paint.exe-t -
#79069 És az én temetésemen is :P -
Pukkka #79068 De ha már a Gather band ekkora király, akkor ti zenéltek az eskövőmön =) -
#79067 Valamiért nem enged be a game...Ezt a hibát vki meg tudja magyarázni?
FU NCsuck! -
#79066 WTS adena 15ft franzon pm -
#79065 100% confirmed :F -
ErrOrHUN #79064 azért, mert ő a "Házigazda" :P írhatta volna azt is, hogy "Azok akikről nemgondoltukvolnahogylecsalóznak" :D -
#79063 dmx használta elöször, ha én más nevet írok megzavarodik a sok pubi:) -
Gumbo #79062 LF confirm! -
Pukkka #79061 Mert Gather jóképű és deltás! -
Gumbo #79060 Miért pont Gather Band? Miért nem Gumbo vagy Requ Band? Miért pont az a szaros a névadó? -
aalat #79059 Nem volt tul jo siege.. tobb unalom, mint action. Es persze a vegen csak kiutottek a leaderunk, pedig kapta a healt rendesen :) Sebaj, legalabb orul a masik clan az allyban, mert igy naluk maradt a var. -
#79058 PSPOWNED!