88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#79300 +1 -
Shadout #79299 Szöszi, hétkor odafenn tali, vettünk neked egy maje plate-t, részleteket fenn megbeszéljük:) -
#79298 ez a forum kezd egyre szarabb lenni... szinte mast se latni itt csak fikazast. de szeretlek benneteket azert vagyok itt.
Nosza.. Valaki tud esetleg egy elado Maje plate recit? -
#79297 solikka felhasználói adatlapja
...
Hobby: "Programozás", sorozatok, sport, filmek
ez eddig csak nekem tunt fel? vagy ez az "obvious troll is obvious" kategoria, vagy csak szimplan emberi butasag vagy meg jobb szo ra az ostobasag?
LF conf. -
Lehuzlak #79296 WTS 1.5b adena @ Franz -
fr0z3n #79295 Én adok el! 10k HUF pmbe adom a szamlaszamot! -
#79294 Ha klanban vagy, nem is latod a karid playncen. -
#79293 2007. máj. 28. 01:42 | privát | galéria | válasz erre | #62664 Azt hiszem, itt kezdődött a sajtos quest története. Kellemes visszaolvasgatást <--- comment by Tüskés -
#79292 A transzferkor ne legyél klánban elvileg. Amugy meg ha elötte kell ugysem hadja, hogy kifizesd!! Azt mondja nincs olyan kari ami alkalmas az vala transra! -
ErrOrHUN #79291 most :D
mielött elkezded basztatni playnct, lépj be teonra csináld meg a lvl1es karikat, utána lépj ki a klánból. -
#79290 Mikor kell kilépni klánból? mielött rányomok transfere gombra playncnél? Vagy a jövöheti karbantartás elött, amikor elvileg transferelnek? -
#79289 Veled nincs bajom Detto de ez nem jelenti azt hogy sokat jelent szamomra az amit irtal. Esetleg vegyel be egy Leszarom tablettat.
Ahh, minek eroltetem, mikor ugyis ritkan olvasod SGt...? :( -
#79288 Ha nincs kétkezes handzsárotok akkor egy shadleki buzogány is megfelel....csak valaki mondja már meg hogy kol tudok ilyet kapni?????? -
Morf #79287 Solikka, menj be egy NPC-hez, és beszélj hozzá. A jó szerepjátékot minden MMORPG jutalmazza. Ne felejts el minden mondatod elé egy felkiáltójelet tenni, hogy más is élvezhesse... -
#79286 -
solikka #79285 Ha nincs kétkezes handzsárotok akkor egy shadleki buzogány is megfelel....csak valaki mondja már meg hogy kol tudok ilyet kapni?????? -
#79284 ki a f@szt érdekel!?!?! ha problémátok van egymással pm msn cyber stb mert unalmas . ritkán járok ide de mindig sikerül felcseszni az agyam... -
#79283 hát igen ez egy pm akart lenni, Epic Fail! :> -
#79282 Hali!
Látom érdekel az official, ha adsz nekem egy email címet tudok Neked küldeni 7 napos trialt.
Üdv, Detto -
castorr #79281 miaz a handzsár? -
Morf #79280 WTS 77ST/77Titan - Nooblesse.
Ugyanezen az accounton 77 SE, subquest megvan. -
Zeros #79279 Tud valaki vmi infot arrol h kov kronikaba a skilleket milyen elementalra lehet majd enchantolni?
Masik kerdes pedig earth attr ellen pakol sztetek vki rucira? -
Chear #79278 Ne vezesd már félre! A legitek csak a két kezes handzsárjukkal lennének képesek 1 hónap alatt elérni az lv 78-at, de ahhoz kell a sajtos quest. Az meg annyira bonyolult - egy rendes leírás sincs hozzá a neten -, hogy alapból 2 hét míg megcsinálja. A maradék kettő már csak max lv 75-re elég. :P -
FickDeineStory #79277 Elérhető szokott lenni 1-2 hetes trial verzió azt hiszem. A lineage2.com-on nézzél szét ott szerintem minden szükséges infót meg fogsz találni. -
castorr #79276 Értem, szóval picit lassabb a fejlődés. De legalább minden rendesen működik.
Az lenne a jó ha kilehetne próbálni 1hétre pl.
Köszi az infót. -
#79275 nincsenek ratek, de hogy ertheto legyen, az off szerver beallitasait nevezik freen 1x-es ratenek. Ezt buzeraljak a free szerveren 2-3x vagy meg nagyobbra. Ehhez kepest offon is elerheti valaki akar a 78at is mondjuk egy honap alatt (es akkor meg nem siette el a fejlodest), ha modjaban all cuccokat, es a szukseges buffereket a fejlesztendo karakter melle tenni. De igazabol mar maga a tudat, hogy itt minden mukodik, mar az is meger minden forintot amit raaldozunk. Ezt erteni fogod, ha lehuzol egy honapot offon. Utana az ember gyomra felfordul a free szerverek hangulatatol. -
castorr #79274 Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy az off szervereken milyen rate-k vannak. Meglehetne valahol lesni neten? Köszi előre is. üdv -
#79273 a legiteket kerdezd, ok csinalnak sajtos questet meg minden szart, ha valakiknek, akkor nekik egyszeruen kell, hogy legyen ketkezes handzsarjuk! -
#79272 your mom failed
.
.
.
twice -
#79271 Hali van valakinek eladó kétkezes handzsárja a játékhoz? -
#79270 Failed -
#79269 annyira orulok hogy szoba allsz velem...!
FalsXP szinten :P -
#79268 jahogy kétkezes handzsár :D
ez jo :)
nah viccet félretéve mehetne már a bann... szegeny gathernek igy sok a melója -
#79266 Hey Crazy Dude! -
#79265 WTB Maje Plate Sayha-n -
#79264 Ezt most kinek miert? Sztem hanyagold...:P -
#79263 -
#79262 self manaburn, haha - ebbol a szempontbol olyan vagyok mint Gordi, sps-el megyek meg spoilozni is!
na jo, sps-el spoilozni nem szoktam, de Gordi igen! -
#79261 Te meg self manabörnölsz, mi?:D -
#79260 EE ftw! Mondjuk miota van inquisitor, meg korabbrol a manaburn, azota tenyleg kemeny, ha jol jatszanak vele. Meg egyebkent is, olyan helyesen fut a karim utan.