Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem a játékot, Ncsoft-on keresztül frissítettem, regisztráltam egy accountot, s amikor elindulna a játék, akkor Gameguard errorcode 114 hibaüzenetet kapok. Win 7 x64 ultimate van fent. Már mindent kipróbáltam, amit a fórumokon írtak. System mappából letöröltem a Gameguard mappát, kikapcsoltam az összes vírusirtót, kémprogram keresõt, tûzfalat, stb. (Windows tûzfal van, azt is letiltottam), Windows friss, directX 11 van fent, letöltöttem egy nprotect Gameguard Personal nevû programot is, egyszerûen nem megy, mindig a 114-es hibaüzenet jelenik meg. Mi a francot lehet tenni annak érdekében, hogy elinduljon a játék? Elõre is köszönöm a segítséget.
http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
thanks
http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png
dolfK: "nem lehet és bannolt törpe jó lesz?"
frankie87: "köszi, de most ezt a kérdést nem értem... miért lenne az jó?"
kill the converstion
Ajandekba lesz, szoval keretik nem recallolni utana. 😊
Szóval, maximális tisztelet azoknak, akiknek 14 óra alatt ez sikerült, de saját erõbõl nem menne. "Fraps it or never happened"! Beáldoznék 14 órát, hogy végignézzem. 😊
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Jön a kép, megy a pénz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
tbh DE-AJK :<
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Meg az a nagyképû hozzáállás, hogy leolt mindig mindnekit... meséld már el melyik egyetemre jársz... komolyan megnézném mire van ekkora szád.
Szörnyû, hogy az emberek ennyi idõ után is ilyen rosszak ebben a játékban. 😊
kill the converstion
De szuecsg neked is igazad van abba, hogy a mostani általában közel fullon vagy fullon futó NCwest servereken nem nagyon spotot ahol húzhatod a karaktert fõleg nem 60 fölött.
De viszont Innova Aria szerveren ezt minden gond nélkül meg lehet csinálni ha vásárol az ember az item shop-ból 1-2 dolgot illetve vesz PA-t