88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
  • pharao
    Köszi Sámi! Az én petem a 61 közelében van csak, de elég szomorú, hogy a btb/bts-en kívül majdnem minden 2 perces... vajon a kookabura 70 fölött kap új skilleket, vagy ezek 80-on is 2 perces buffok lesznek? Anno láttam a piacon egy 80-as tehenet, de sajna nem kérdeztem meg a gazdit, hogy mit is tud...
  • daemonervosa
  • darkmenx
  • daemonervosa
  • darkmenx
  • Endaer
    na jo, inkabb menj vmi free szerverre eloszor, hogy legyen fogalmad arrol mi a picsa is az az L2, aztan gyere vissza ha meg mindig tetszik. :)
    kivetelesen nem rosszindulatbol mondom, hanem azert, mert anelkul belevagni valamibe (foleg ha anyagi vonzata is van a dolognak), hogy lovesed sincs igazabol az egeszrol, nem helyes, mindegy hogy L2rol vagy barmi masrol van szo.
  • ZFD
    xD Örülök, hogy megvagytok :D

Tudom, a játékban vannak várak is igaz? Azokat is ellehet foglalni, ha jól tudom :D Az is jó lehet :D
  • TruBy
    Nem.
  • Csenky
    Hát nem semmi, mivel L2-t jóformán csak azért érdemes játszani.. :) Meg az enchantolásért, ami ha jól megy, pvp lesz a vége annak is. :)
  • ZFD
    Ha jól informálódtam akkor a pvp az az egymás elleni harc igaz? Az nem lehet akkor semmi :D
  • daemonervosa
    teljesen olyan mintha tükörbe néznél ? nem? ;>
  • Csenky
    Lvl80 körül jah... Csak az a baj, hogy azalatt meg nem nagyon éri meg elkezdeni pvp-zni. :p
  • ZFD
    Engem nem zavar, csak nem tudtam miért teszi be :D Meg amikor még nem töltötte be a képet, akkor azt hittem, hogy valami a játékból van és akkor megjelenik xD Végülis azt még mindig nem tom, hogy minek tette be, de mindegy, hagyjuk :D
  • Endaer
    siman blokkolhato a kep a bongeszoben, ha olyan zavaro
  • TruBy
    ugyan, kecske is egy nagy magyar Hero klánt akart, amiben csak herok lehettek. Szerencsére már letett róla... amúgy ez a kép nem ijesztő, hanem idegesítő. Poénos mikor felnézek és egy marhanagy cigány taknyos orra meg a fasirtos fogai néznek rám vissza... Get lost.
  • Norbull
    Heartofhungary leader: xXTomikaXx.

Tagfelvétel minden magyarnak!
    Tartozzunk egy helyre és alkossunk egy nagy erős csapatot.
    Jelentkezni emailben lehet.

Mi is jó nagyot nevettünk rajta.
  • daemonervosa
    combo successful !
  • ZFD
    Ijesztő, ahogyan így gyorsan megjelenik
  • daemonervosa
  • ZFD
    xD xD xD xD Valami rosszat mondtam? xD
  • daemonervosa
  • ZFD
    Ez mi?? xD
  • daemonervosa
  • ZFD
    Ja, hát nem az első farkasokat szeretném ölni semmiképpen a legvégén De mondjuk Valakas-nál már lehet gondolom pontot szerezni Mondjuk azt meg egyedül nem lehet megölni, ha jól tudom De a GRACIA transzformációi nagyon tetszenek , használja valaki őket ?
  • daemonervosa
    ez inkabb attol fugg hol olsz.
  • ZFD
    OK, akkor ez sem gond :D Az hányadik szintnél van? 80? :D
  • Csenky
    Akármit veszel meg, automatikusan update-el a legújabbra. Vagy alapból le is töltheted azt. Amúgy amikor 12 óra monoton ölés ad 2%-ot, akkor az már nem szórakozás szerintem. :)
  • lukemaster
    Szept.ben vettem Gracia Part 1 volt dobozban, most Part2 van. Amugy teljesen mindegy, felpatcheli magát...
  • ZFD
    Még valami, ha jól tudom van olyan verzió, hogy GRACIA. Na most ha én megvenném a gamét akkor ez lenne alapba?
  • ZFD
    Köszi! :D Természetesen nem csak ruhákat szeretnék gyűjtögetni :D De az nem is lenne baj, hogy sok "munka" hisz ez akkor is szórakozás :D
  • kelempac
    Üdv,

mai élmény:
    Teonon toboroz a heartofhungary.

Beleborzongtam.
  • jenu
    Nincs baj a kétmagos procival, sőt fasza! Arrol volt szó hogy azok akik 7+ klienssel botozak hogyan tudnák megoszani a kliensek terhelését a két proci közöt.

Mellesleg ha nem csak "funból" akarsz játszani, értem ez alatt hogy tetszik a grindelés vagy ruhakolleciót akarsz gyűjteni (no offense), hanem komolyabban szeretnél pvpzni olympiázni akkor bizony sok meló áll előtted...
  • ZFD
    Köszi! :D
  • Csenky
    Az én kétmagos procimmal megy.
  • ZFD
    Nekem kettő magos a procim, namost ha én ezt megvenném lehet, hogy nem is menne? Mert ha jól olvastam akkor ott valami gond volt a 2 maggal
  • Epszilon
    Egy jó nap kezdete:

• ZFD
    Évek???
  • Gordis2k
    Várj ki googléztam tényleg az... de úgy nem jön ki a poén:) szavazuk meg az o-t unidentified betünek.
  • ErrOrHUN
    az "O" nem az? :D