88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#79745 -
#79744 Köszi Sámi! Az én petem a 61 közelében van csak, de elég szomorú, hogy a btb/bts-en kívül majdnem minden 2 perces... vajon a kookabura 70 fölött kap új skilleket, vagy ezek 80-on is 2 perces buffok lesznek? Anno láttam a piacon egy 80-as tehenet, de sajna nem kérdeztem meg a gazdit, hogy mit is tud... -
#79743 -
#79742 -
#79741 -
#79740 -
#79739 na jo, inkabb menj vmi free szerverre eloszor, hogy legyen fogalmad arrol mi a picsa is az az L2, aztan gyere vissza ha meg mindig tetszik. :)
kivetelesen nem rosszindulatbol mondom, hanem azert, mert anelkul belevagni valamibe (foleg ha anyagi vonzata is van a dolognak), hogy lovesed sincs igazabol az egeszrol, nem helyes, mindegy hogy L2rol vagy barmi masrol van szo. -
ZFD #79738 xD Örülök, hogy megvagytok :D
Tudom, a játékban vannak várak is igaz? Azokat is ellehet foglalni, ha jól tudom :D Az is jó lehet :D -
#79737 Nem. -
Csenky #79736 Hát nem semmi, mivel L2-t jóformán csak azért érdemes játszani.. :) Meg az enchantolásért, ami ha jól megy, pvp lesz a vége annak is. :) -
ZFD #79735 Ha jól informálódtam akkor a pvp az az egymás elleni harc igaz? Az nem lehet akkor semmi :D -
#79734 teljesen olyan mintha tükörbe néznél ? nem? ;> -
Csenky #79733 Lvl80 körül jah... Csak az a baj, hogy azalatt meg nem nagyon éri meg elkezdeni pvp-zni. :p -
ZFD #79732 Engem nem zavar, csak nem tudtam miért teszi be :D Meg amikor még nem töltötte be a képet, akkor azt hittem, hogy valami a játékból van és akkor megjelenik xD Végülis azt még mindig nem tom, hogy minek tette be, de mindegy, hagyjuk :D -
#79731 siman blokkolhato a kep a bongeszoben, ha olyan zavaro -
#79730 ugyan, kecske is egy nagy magyar Hero klánt akart, amiben csak herok lehettek. Szerencsére már letett róla... amúgy ez a kép nem ijesztő, hanem idegesítő. Poénos mikor felnézek és egy marhanagy cigány taknyos orra meg a fasirtos fogai néznek rám vissza... Get lost. -
Norbull #79729 Heartofhungary leader: xXTomikaXx.
Tagfelvétel minden magyarnak!
Tartozzunk egy helyre és alkossunk egy nagy erős csapatot.
Jelentkezni emailben lehet.
Mi is jó nagyot nevettünk rajta. -
#79728 combo successful !
-
ZFD #79727 Ijesztő, ahogyan így gyorsan megjelenik -
#79726 -
ZFD #79725 xD xD xD xD Valami rosszat mondtam? xD -
#79724 -
ZFD #79723 Ez mi?? xD -
#79722 -
ZFD #79721 Ja, hát nem az első farkasokat szeretném ölni semmiképpen a legvégén De mondjuk Valakas-nál már lehet gondolom pontot szerezni Mondjuk azt meg egyedül nem lehet megölni, ha jól tudom De a GRACIA transzformációi nagyon tetszenek , használja valaki őket ? -
#79720 ez inkabb attol fugg hol olsz. -
ZFD #79719 OK, akkor ez sem gond :D Az hányadik szintnél van? 80? :D -
Csenky #79718 Akármit veszel meg, automatikusan update-el a legújabbra. Vagy alapból le is töltheted azt. Amúgy amikor 12 óra monoton ölés ad 2%-ot, akkor az már nem szórakozás szerintem. :) -
lukemaster #79717 Szept.ben vettem Gracia Part 1 volt dobozban, most Part2 van. Amugy teljesen mindegy, felpatcheli magát... -
ZFD #79716 Még valami, ha jól tudom van olyan verzió, hogy GRACIA. Na most ha én megvenném a gamét akkor ez lenne alapba? -
ZFD #79715 Köszi! :D Természetesen nem csak ruhákat szeretnék gyűjtögetni :D De az nem is lenne baj, hogy sok "munka" hisz ez akkor is szórakozás :D -
kelempac #79714 Üdv,
mai élmény:
Teonon toboroz a heartofhungary.
Beleborzongtam.
-
#79713 Nincs baj a kétmagos procival, sőt fasza! Arrol volt szó hogy azok akik 7+ klienssel botozak hogyan tudnák megoszani a kliensek terhelését a két proci közöt.
Mellesleg ha nem csak "funból" akarsz játszani, értem ez alatt hogy tetszik a grindelés vagy ruhakolleciót akarsz gyűjteni (no offense), hanem komolyabban szeretnél pvpzni olympiázni akkor bizony sok meló áll előtted... -
ZFD #79712 Köszi! :D -
Csenky #79711 Az én kétmagos procimmal megy. -
ZFD #79710 Nekem kettő magos a procim, namost ha én ezt megvenném lehet, hogy nem is menne? Mert ha jól olvastam akkor ott valami gond volt a 2 maggal -
#79709 Egy jó nap kezdete:
-
ZFD #79708 Évek??? -
#79707 Várj ki googléztam tényleg az... de úgy nem jön ki a poén:) szavazuk meg az o-t unidentified betünek. -
ErrOrHUN #79706 az "O" nem az? :D