Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trolling is a art.
Köszönöm...én sem változtam semmit...ugyanolyan NOOB vagyok mint voltam😄😄<#banplz>#banplz><#taps>#taps>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
"hacking tool has been discovered.please try again after closing unnecessary programs.
Error code..."
Ezt miért csinálja?most raktam újra az egészet és nem igazán értem...:S
Pls Help. Thanks
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
2. lehet hogy off (ilyen chat kimenetet 2 perc alatt generálok)
3. ez is max interlude szero filokat használ amit vki tovább foldozgatott, olyan hogy kilopott kamael hellbound és gracia nem igen van, ha mégis akkor grat, vagy 4-5 nagyobb fejlesztõi oldalon vok reggelve 3-4 éve sehol nincs off mode interlude felett...
Trolling is a art.
http://darkmenx.dragonians.eu/dmxsh.jpg
http://darkmenx.dragonians.eu/wpchg1.jpg
http://darkmenx.dragonians.eu/wpchg2.jpg
ez l2off dood.
Nem maradhatna ez igy?
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
L2X volt annó a top private, ezért esett rájuk a választás, nah meg azért mert valóban jót profitáltak a dolgoból(majd 1 évig ott játszottam)...
Flash minden tisztelem a tiéd attol mert read only módban vagyok ezen a forumon még járok ide, és becsülöm a hozzáállásod, de amihez nem értesz ne szolj bele.😄
L2J nem attól lesz legális mert valaki oda írja hanem attól mert rendelkezik licenszel és ez nem csak egy költmény, hanem GNU GPL licensznek hívják nézz utánna mit is jelent. L2j birtokolja ezt a licenszt, a probléma ott kezdõdik amikor a kliensbe is belenyul egykét szerver üzemeltetõ nah az már illegal, de ahhoz hogy l2j -t futass nem feltélen kell klienst moddolni... (l2j listát várom a lefoglalásokról)
Mondjuk érdekes módon l2worldnek is havi több tízezer dollár ment mégse nyultak hozzá..
---------------l2j
Attol még hogy odaírják hogy, márpedig ez FREE meg JOGTISZTA attol meg nemlesz az. Mondjuk reklámszövegenk jó.
Trolling is a art.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
L2J is an Open Sourse, Alternative Lineage 2 Game Server written in pure Java for best compatitiblity.
L2J gives you the possibility to legally host a game server for this popular Korean MMO created by NCSoft.
Ez a mercis rossz példa szerintem...
/on
Ki a cardinal hero franzon?
.die
Ez pont olyan mint amikor valaki ellop egy Mercit, kicseréli benne az osszes alkatrészt bowlira és eladja más fényezéssel. nesze.
Trolling is a art.
2. Annyit fûznék hozzá, hogy leverném azt az okos fejét annak, aki kitalálta, hogy java alapú legyen a szerver. Mert ami elromolhat, az el is romlik... (Inkább próbáljanak meg lopni, kevesebb fáradság és nagyobb haszon 😛)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ami nem legális moddolni a gyári klienst és aszem nem off szervehez csatlakozni a kliensel(ez nem 100) ergo l2j miatt max a usert veszik elõ ami sose lesz, de modom ez csak L2jFree a többi rilizer csapat cuccáról nem sokat tok...(van még millió feltétel a legális használathoz, de ha betardod fuill legál a cucc)
-lol macskahuzas 😄
l2j nem lagális , igen mégmindig nem az!
nemtudom ki terjeszti ezt , de megkéne nyúzni a macskáját! huehuehue
Trolling is a art.
Ha XP-zni akarsz, vagy ne tegyél rá semmit, vagy vegyél el a conbol, es rakj str-re.
L2off mint olyan kezd meghalni, nincs upgrade nincs fejlesztés, aszem vhol interlude környékén van az ucso használható off pak (persze ki van irva kamaelre meg hellboundra is, hogy no l2j ahha ezt az hiszi el aki ma l2-ik elöszõr😄 )Tény pár oldsccol szeró mai napig pörög, de mint a mai terendi világban az ujdonság számít inkább, ott pedig az l2j magasan elsõ.
L2J valóban nem off tény, de egy nagy elõnye van legal és teljes mértékben testre(igényre) szabható. A fejelsztés gõzerõvel folyik több fejlesztõ csapat tolja a rilézeket és hozzá az okoságokat, ha pedig nem vagy teljesn noob javahoz, jhytonhoz, htmlhez és xmlhez magadtól is azt csinálsz bene amit akarsz, kezdve az enginetõl...
L2J valóban nem off
16:17:40 :[Devianne: 1550/6000
16:17:40 :[teon (EURO): 4283/6000
16:17:40 :[franz (EURO): 2946/6000
16:17:40 :[luna (EURO): 2590/6000
16:17:40 :[Sayha: 1402/6000
16:17:40 :[Aria: 1852/6000
16:17:40 :[Phoenix: 2402/6000
es free serveren 10* tobben jatszanak, es nem a javara ertem mert annak semmi köze az l2hoz..
Trolling is a art.
L2-vel még kicsit várnak, amíg nincs aion 1000% hogy minden rendben lesz, utána csak az NCsoft politikáján múlik hogy mi lesz az "NA" serverekkel.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
fuck mmo's..i.,
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Akár rendszeresen is posztolhatod, de az lenne a legegyszerûbb, ha belinkelnéd honnét van, és nézegetnénk. Amúgy csak azért kérdem, mert nc bezárta a Tabula rasat, mert 15E alá ment a létszám 3 napig. remélem l2-vel nem csinálják meg. Mondjuk nekem már mindegy úgysem játszok csak nehogy ne vegyék meg a karakterem 😄
na jocakát!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
23:58:11 :[Devianne: 1364/6000
23:58:11 :[teon (EURO): 4251/6000
23:58:11 :[franz (EURO): 2817/6000
23:58:11 :[luna (EURO): 2391/6000
23:58:11 :[Sayha: 1263/6000
23:58:11 :[Aria: 1747/6000
23:58:11 :[Phoenix: 2452/6000
Régebben volt egy orosz oldal, ahol grafokusan is meg lehetett nézni, de szerverösszevonás óta nem üzemel. Valami új oldal nincs helyette?
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Kb sokkot kaphattak, illetve nem tudták mire vélni pl azt az információt hogy titan 83/80/79/80 erre kaptam azt a kérdést hogy "4 titánl akarok eldani?" Szóval vicces szerintem... A másik pedig húú rószaszín betük, aranyos szöszi csaj az avatarban aztán közeben meg vmi homár fejû dagadék sárga arc ül a gép elõtt 😄
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Van valakinek jól mûködõ scriptje Beast Farmhoz ? (Walkerre?)

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz