88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#80146 A trickster partybuffja: Prahnah mennyi ideig tart és mennyi a reusetime-ja? -
Sorbon #80145 LoL!
-
#80144 HAt jo lesz belehuzni, mert sosem leszel 85 :P -
#80143 PVE4LIFE YO!
-
Kanqukac #80142 +16 DG sima
DC Light SET
WC full buff (COV nincs)(72 WC buff)
Dance Warrior/Furry/Vampiric
+Puma Fist Fury
@Franz -
#80141 hali all kellene nekem time card 1 db és 2db walker card sürgősen fontos!!!!! aki tud segítsen! -
kelempac #80140 Üdv,
Milyen fegyó van ennek a kezében és milyen buffok rajta? -
Kanqukac #80139 Tyrant(63)+BD(78)+WC(78+)
Egyedul tartja magat. A support unitot es a Ijjasz kapitanyt is eltankolja! Fortressenkent jobb esetben 1k KE jon ossze rosszabban is 500-600 -
#80138 Tyrant, toronymagasan. -
#80137 Egy tyranttel 65 körül egyedül tartható a fortress felső szintje. Ez (ha egyedül farmol végig) akár 400-500 KE siegenként.
Ráadásul aki ezt csinálta annak még song, dance sem volt szóval full buffról sem beszélhetünk. Vampiriccal nem nagyon lesz gond.
Nuker sem rossz csak elég papír és az elején kapásból 8 ijjász lövi ha fent akarsz farmolni, márpedig ott a legjobb szerintem. -
#80136 Melyik a jobb kari KE farmra, tyrant vagy nuker? Mindkét esetben "full buff" áll rendelkezésre. -
Shadout #80135 pm-ben már tegnap válaszoltam rá. -
#80134 Az L2 felgyorsitva :> -
Requuu #80133 Hát erről a kalandról ennyit... -
#80132 -
ErrOrHUN #80131 azt nemtom, hogy mennyire veszélyes, de eddig, ahányszor láttam, a harc első másodpercében feküdt és úgy is tartották :D -
Jungle #80130 teljes rb set és dynasty ékszerek is? oO -
FickDeineStory #80129 Azért localhost-ra nagyon oda kell figyelni ő normál buffokkal bever egyedül 1 party-t. Mondjuk igaz, hogy talán ő rendelkezik a legjobb cuccokat teljes rb set minden oe-zet (még a valakas), +6-os am, oe-zet dynasty set, oe-zet dynasty ékeszer (na meg tud is játszani). Ha éppen az öccse kezeli a karakterét akkor könnyebb elkapni. -
Zeros #80128 Sry a doublepostért.
Doom heavy-t nem láttam szval ic sett hülyeség, de Earthquakezel egyet és az -350 hp asszem -
Zeros #80127 IC set??
Esetleg egy Earthquake. -
Jinksz #80126 Hy all!
Meg midig a kezdo frenzy problemajaval kuzkodom, de mar csak 50-100 hp hianyzik hozza.
Probaltam maje heavyvel ami ugye -2con,cov-os fegyo, BTB, doom heavy es healthes fegyo, majd OTB, de meg nem volt eleg:S
Probaltam a demon tunci,conv-os fegyo,BTB, doom heavy healthes fegyo, majd OTB-t is, de meg igy sem megy le a hp 30% ala:S
Valaszotokat elore is koszonom! -
#80125 -
#80124 ilyen jó bablevest csinál ? -
#80123 1 toros kinek neve TurpilLia megfingatja a partytokat
-
Sorbon #80122 Kimondta hogy nem? Épp azt ecseteltem hogy jó a mage party megfelelő buffokkal. Egyébként Trickster a partyba és megnézem azt a kivégzést xD -
var #80121 azért azt hozzá kéne tenni, hogy mig egy ijjasz egyet lő addig a vari kivégzi, persze minden buff rajta -
kelempac #80120 Üdv,
nemigaz milyen szemetek vagytok.
Fel vagyok rajtatok háborodva.
xxTomikaxx már valami kittys klanban van es help me please messagevel arul 997 d cryt giranban 10k/dbert.
q 1: szétzüllesztettétek a klánját?
q 2: hagyjátok órakig ücsörögni honfitársunkat, miközben nélkülöz szegény?
Meg vagyok döbbenve....
:) -
Sorbon #80119 Egy jó mage party megfelelő D/S-al, Earth chantel + CoP-al nem hal olyan könnyen....! CoP nélkül max 2 lövés:) -
Morf #80118 Nagyon sok minden múlik a buffokon, party setupon, szinten, gearen..tény, hogy sokkal hamarabb fekszenek, viszont ha a megfelelő pillanatban és helyen vetik be őket akkor...akkor nem is puffogtatnám tovább az általánosságaimat ^^ -
ErrOrHUN #80117 eddig egyszer találkoztam nuker grouppal hát nem sok vizet zavartak, talán hamarabb feküdtek, mint a korábbi felállások. -
aalat #80116 Sajna egy ijasznak nem 2 loves :/ -
ErrOrHUN #80115 ilyeneket Dettotól kérdezz, én azt sem tudom, Xben mivan :D napi 2-3 órát tudok csak játszani, nem érek rá, hogy ITTre is figyeljek. -
#80114 GAther, ventrire mikor kerülsz fel? :) -
#80113 Tökmind1. Pizsamások, két lövés :) -
aalat #80112 Error, igaz a hir, hogy ITT osszerakott egy full s80 mage grp-ot 82es karikkal? Vagy meg nem sikerult osszefutni veluk? :) -
Requuu #80111 meg már rózsát is kapol öccázér -
ErrOrHUN #80110 rajtuk az sem segít :D -
FickDeineStory #80109 tudtátok, hogy japánba már Lineage 2 ebédjegy is elérhető?:D, sőt már mobil telefonon is nyomassák a Lineage 2-t -
#80108 Szintben es cuccban viszont erosodtek. 3partyOES80OEskill>6party S/Agrade... -
#80107 január 30-i beszélgetés, ha már a Novánál tartunk:
Fangdar üzenete (15:19):
i still talk to all the cool people from IC
and about Nova
Fangdar üzenete (15:20):
i was in vent with them for a seige, they are all 100% homo
includeing their leader
chronic might take 2 dicks at once for all i know
hes the biggest homo of all