88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Morf #80347 Nem tudjátok, hogy mi a bús megy Sayhán? Elterjedt, hogy mindenki ide hozza a kariját fejlődni? Tegnap óra 3x néztek be a GM-ek.. ja, meg 79-es lett a Dominatorom végre. clan cov ftw. -
#80346 Tudja valaki, hogy Hot Springs clanhall siegen mennyi olyan itemet kell gyűjteni amivel lenyomható a teljes hp-ja annak a dögnek?
Mert tegnap voltunk először és arra rájöttünk, hogy túl korán nem jó elnyomni az itemeket mert visszaregenerálódik a hpja. -
anarga #80345 kb ma, vagy ma ?
kb buta vagy, vagy buta vagy?
kb tobb mint kb 5 fps.
azzal mar kb tobb mint kb mar 5 mar fpsel mar kb fog mar videozni mar.
=DDD buta. -
#80344 Witness
Neme: lány
Rofl. A faszt visszavonom, de a többi igaz. Jah és bugike, a videó nem került nyílvánosságra, csak eximius leaderek látták, és csak kickelték a gyereket. BTW azért én írok, mert tesómnak beszart 2 napja a gépe, és kb ma hoznak egy új konfigot, amivel már nem 5 fps-el fog már videózni -
#80343 De egy fasz vagy... Tesóm az Eximius legot clán tagja, és van nálluk egy szabály, hogy ha valakit botozáson kapnak klánba, azt be is kell bizonyítani. Készített róla egy videót, mint minden klántag, és postolta a forumukon, de ilyen balfasz mint te, ezzel visszaélve raboltad mások idejét. BTW van már neki kb 6-7 videója, ami különböző partykról, lvl 75 sub questről, terelésekről készült, mi a faszért nem azokat postoltad?
De legalább +1 emberről le lehet vonni következtetéseket. GZ -
bugike #80342 alt+p <<<< 5 fps? :)
mar ertem miert vagy leg0t
gyanitom megprobaltad elinditani a c64eseden a walkort, aztan kiirta, hogy pajtas ez nem fog menni, majd emorage es inditottad a keresztes hadjaratot a botterek ellen :D
btw gratz @ reporting ur own clanmate, u "chosed" the right path :) -
#80341 "Lineage2jatekos" challenger appears. -
irenicus #80340 "n1 movie"
csak kár h leszedtem. -
#80339 megható :=(
ennel melyebbre mar nem nagyon lehet süllyedni.. -
ventel #80338 Az Uniqumbol mi van meg jelenleg? Hanyan vagytok akitvak? -
fr0z3n #80337 Khum, ma már mindenki akkor Én is: Adena eladó Sayhan PM ME -
Witness #80336 FlashXP PVP Movie vol.1
leg0t niggaZ ftw!
-
Lehuzlak #80335 jaja BaalKain ! :)
WTS Adena @ Franz 15 Ft/m (250m erejéig, mert reaktiválnom kell egy accom)
XD
-
BaalKain #80334 Franzos adenát találsz itt olcsóbban, van 1-2 pánikoló seller :) -
#80333 4000$. -
ZFD #80332 Szerintem akkor már le kellene cserélni
Egyébként te mennyiért adod az Adenát? :D -
BaalKain #80331 Csak nemtom hogy arra gondolt-e amivel a yachtot húzom mert az már legalább fél éves! -
ZFD #80330 Miért az mennyi? Gondolom több milliárd lehet ha már egyszer így mondod
BaalKain: Csak nem Ferrari? Na ok, viccet félretéve, tényleg nagyon tetszik a game :D -
BaalKain #80329 lol? -
Csenky #80328 Ó, néha kapaszkodj meg, amikor pl egy valakas necklace árat meglátsz valahol. :) -
ZFD #80327 Na jó azért nem úgy értettem :D -
#80326 ne is mondd! Baalkain most vett egy zsírúj verdát!%+! -
ZFD #80325 Itt éltem De ez nagyon jó ! XD És 15E-ért? Hát ebből meglehet gazdagodni :D -
#80324 dehogyis!!!! ki tenne ilyet?!?! -
#80323 De. Még vevő is szokott lenni rá, bizony ám! -
márfoglaltnick #80322 nem azért, de te eddig hol éltél ? -
ZFD #80321 Nem azért de valós pénzért adjátok el az adenát? :D XD -
#80320 Maradt még jó pár millárd eladó adenám Fegyó OE projectből franzon ha kell vkinek 1000 millió adena / 75 $ áron (itemgarden jelenleg 104$) jelezze itt privátba illetve MSN -en (direkt írtam $ mert a FT most össze vissza ugrál term ha számlámra utalsz forintban értendő) -
Chear #80319 Hát "Uniqe raidezés"-ről nem tudok beszámolni, de tegnap első nekifutásra kitisztítottuk az lv 81-es Kamalokat, igaz 78-on gyakoroltunk már. :)
Party:
Sagi - 80
GS - 79
MS - 78
ST - 79
DC - 80
ES - 77
Card - 78
SwM - 79
SD - 78
Csak a Cardi rogyott földre, ő is csak egyszer. :) -
#80318 Tod ez csak a szokásos flagelés pvp előtt...
Amúgy hol a rákba vagy mostanság? Depi sem tudta mi van veled. -
Csenky #80317 Fick: Egy picit sem zavar, hogy már mindenki elküldött a rákba innen?
Többiek: Lehetne szimplán figyelmen kívül hagyni szegényt, és mennyivel kevesebb gondja lenne itt mindenkinek.. -
FickDeineStory #80316 Hát engem aztán nem védett senki, meg azt se tudom, hogy te kivagy. Figyelj azok közül akik nekem segítettek v segítenek az l2-be nincs is magyar. Éppen tudnék tőlük is segítséget kérni, de nem akarok. Szóval inkább először azt mond el, hogy kivagy és kit report-oltam én? -
var #80315 free walkerből nem működik az a kínai változat már?
valaki tudja hogy kell divine-hoz vmi hálózati visszacsatolást állítani? nekem nagyon nem jön össze, van benne automata lehetőség, de annak se megy. -
Zeros #80314 Ez mind szép és jó, csak sajnos meghazudtolod magadat, ugyanis olyan embert reportoltál aki állandóan védte a segged, és ezt nem itt most reggel másnaposan találom ki mert éppen nincs jobb dolgom, hanem ő mondta személyesen , hogy mekkora egy kis patkány vagy.
Ahelyett meg hogy itt forumon is nyomatod a sok faszságodat nyiss egy word padot és jegyzetelj magadnak mert sztem kurvára mindenki telibeszarja hogy éppen silkroadba hány bot van , meg hogy mikorra kalkulálod be hogy l2 ingyenes lesz
gtfo!!! -
FickDeineStory #80313 ki faszom mondta neked, hogy én csak azért bejelentek vkit, hogy magyar és botozik? Van a teon-on több magyar ismerősöm aki magyar és botozik és megse fordult a fejembe, hogy bejelentsem.
de, van olyan helyzet amikor magasról szarokrá, hogy az illető, magyar vagy sem Balee-nak már egyszer leírtam ő is azt mondta, hogy ezekbe az esetekbe megérti. Szóval nekem bot az bot nincs nálam különbség magyar és kínai bot között és nem is lesz. amúgy már azt hittem elvesztél:D -
#80312 (változtass jelszót, általában elég szokott lenni) -
ventel #80311 pedig már fizetősre tettem azt a szolgáltatást,nem jár mindekinek :)
Köszi: rálesek hogy mi lehet. -
#80310 http://www.towalker.net/down/eL2WalkerFree081101.zip -
ErrOrHUN #80309 jah -
ventel #80308 most is küldözgetek cuccokat?