Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Már a virtuális személyiségnek is rejtõzködnie kell, hogy szabadon szájalhasson. LOL
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Most egyelõre ezeket árulom, a törpéknek még nem jött semmi, az adenán kivül:)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Írjatok.
Ja, hát akkor grat! :)
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
...utána lehet licitálni 1.3b adenara is nálam!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
Nyah, akkor lassuk. FELTETELEZTEM, hogy superman-t hasznalsz, mert azt mondjak, pro botter vagy, a walker meg hat... nem pro. Mivel a superman uj szervert es uj nevet kapott ("GoodBoy"... el oh el ), es az 1.00, 1.01 verziok nem kezeltek a 64 bites rendszert, es mert azt mondtad nalad is gond van 3 vagy annal tobb kliens futtatasa eseten, ezert gondoltam szolok, hogy van 1.02-es IG GoodBoy is mar. (Mondjuk mire ezt a postot elkezdtem irni, mar latom hogy van 1.03as is.) Mindossze azt akartam tanacsolni, hogy probald meg azt hasznalni, hatha azzal mar nem lesz ilyen 3+ kliens eseten jelentkezo problemad. :)
Cheers :)
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Gondolom ez a legujabb, vagy SP1 v1.02 v ilyensmire kellene keresek?
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Természetesen ismerem a gazdasági folyamatokat is, de ezek okozatok és nem maga az ok.
Ezt látom az egyik legnagyobb veszélynek a válságot elhárítani akaró intézkedésekkel kapcsolatban is, hogy megint a tünetet kezelik és nem a kórt. Amint látom ez Neked már túl mély rétege a valóságnak. Pedig botterként Te többet töltesz IRL, nem?
Bocs az OFF-ért!
Dracot mikor hasznalod? Ram sose sebeznek harcosok akkorat hogy robe ne lenne jo. MA a stun resist meg a plusz pdef miatt nekem eleg a legtobb ember ellen. Lightban a casting speedem nemtom mennyire esne le, de akkor sztem szet tudnak loni a macskam:/ Neha MA-ban is nehez visszahealelni, foleg egy stun utan sebteben.
Subskillekben én is pdefre mentem, de én a light armorom toltam pdefre, mivel ott a drac light elementekkel tüzdelve, és 6-s DCrobe pedig egyéb esetekre, ott pedig több hasznát veszem az mdefnek.
Azt pedig már elég régóta tudni lehet, hogy az állat akkor lvl 1,4,7,10 -nél kap "nagyobb" boostot, így én majd akkor tolok megint a magnusra ha 7re akarom tolni, ezért is érdeklödtem a safe enchant könyv után, de ha minden egyes katt után ujat kell venni, akkor marad a +4 vagy a % gyüjtés enchantra
LOL:)
Amit eddig szamoltam: Az en macskam +5os, 27%ba kerult 81en, de sztem nagyon nem erte meg, talan +5% a statokban. Mdefem meg igy is 1600 chbuffban, en pdefre megyek robe masteryben meg subskillekben, 1200 pdef pp buffal, torosok meg ijaszok ellen egesz jo, tegnap +16os DS-es tyrantet is 50%ban vertem arenaban, pp bd buff volt rajta, rajtam pp. Ezekkel mondtad neked is gondjaid vannak, pedig te loni is tudsz, gondolj bele nekem milyen:/ Magas destrokkal sajna nem talalkozok. A fast spell casting ugy neztem 1 casting speed enchantonkent, kicsit vicces:D TP +8-on ad 60% vedettseget nekem, 50 helyett. A tobbi summonomat encsizni nem latom ertelmet, csak a kinget hasznalom, esetleg manat toltok a masikkal.
Nagyjából aszem ennyi:) kb 130%-t löttem már el 80 és 81-n. Hogy mi mennyit számított nem nagyon néztem, azt tudom, hogy az mdef viszonylag sokat adott aspell craft lofasz a transfere pain az egész jó, a cubicok is elég jol müködnek, magnusrol meg ott a screen amit ray berakott.
"0-sról már nincs screenshotom. Itt a +1-s unbuffed:
Itt pedig a +4-s unbuffed. lvl 80-n is megpróbáltam +4re tolni de 15% bukás után felhagytam vele, 81-n szerencsére elsõre felment.

WTS @ Franz
Soul Separator (Crit dam.) -> 300M
Unsealed DC Robe SET -> 290M