88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Chear
    Attól, hogy valaki okosabb, mint Te és 10 felmenőd együtt, semmi nem jogosítja fel, hogy faragatlan bunkó legyen (, hát még téged).
    szvsz
  • aalat
    Koszi az infot!
    A kerdesem meg annyi lenne, hogy egyszerre hany embernek lehet meg a kuldi, ugyertem ezalatt a 6-8 ora alatt. Illetve masik kerdes, hogy a kuldi helyszinein lehet egyszerre tobb party is? Mert gondolom a bossnal igen.. es ha ott felgyulemlik 3 party, annak nem lesz jovege.
    Es meg egy kerdes, meg lehet szakitani a kuldit? Mittomen, valaki dc, vagy restock.. ilyesmi.
    Amugy jo tudni, hogy x-ben es itt-ben is van honfitarsunk.

• MeoH #80506
    Hat pedig nem lesz sokkal tobb mostanaban :)
  • Gordis2k
    Hogy mondod? A 79/79/77 már 2 éve is lowbee volt:)
  • jenu
    Dear Mr GM MeoH! WTB lvl 85 +30 skills plix plox!
  • MeoH #80503
    Warg meg nem 85? nAb... :P
  • jenu
    Mi 20 órát vártunk Ranku-ra citadelben XD
  • voloume
    RESPECT, YOU ARE TOTALLY LEGIT!
  • Sorbon
    Sry a sok postért, ez dobja a kulcsot randomra, fontos hogy elötte ki kell szabaditani 5 npct, és utána leölni.
  • Sorbon
    Ja és a lényeg, ha nincs rá 6-8 órád ne állj neki, mert annyi minimum kell hozzá! Tegnap leöltük bosst, de nem csináltam képeket, majd legközelebb, és ezzel korántsincs vége a questnek. Matras Curisioty questet vedd fel előtte, red stonok esnek mobokból 6 óra alatt esett nekem 60 db, és kell vagy 1k a rewardhoz :)
  • Sorbon
    Citadel quest szopás!
    1. Faluban megszerezni kulcsot, random esi, mi 3* mentünk neki.

2. Bejutsz ez fogad:

85-ös mobok HARD, szar drop, szar xp
    Utána egy labirintus amelynek végén szobák vannak a következő labirintushoz. Kulcsot mobok dobják. Érdemes használni shadow dancet és egyenként agroztatni.

Labirintus végén nagyszoba ahol van egy mini boss, könnyű leölni, drop SOM blades volt :)

Felmész rámpán elérsz towerhez, itt ezt megelőző szobából kell mobokat behúzni és leölni (csoport mobok, solo mágus mobok) potit dobnak, minden party tagnak kell belőle hogy legyen, buffként jelenik meg, figyelj overbuffra!

Ha megvan mindenkinek poti be tudtok portálni towerbe ahol a következő kép fogad. Itt van egy boss amit le kell ölni, de mi mikor bementünk már valaki leölte, respawn time 1-3 nap.

Egyenlőre ennyi, ha kérdés lenne még pm ingame, vagy fórumon.
  • ErrOrHUN
    kb két hete készülünk citadel kvesztet csinálni, de még nem jutottunk el odáig. ha minden igaz blahon fentvan
  • aalat
    Ki mondta, hogy emberileg 0? Es van egy rakat enemy, aki jofej.. de persze itelkezzunk masokrol anelkul, hogy ismernenk, es forgassuk ki a szavait. En azt kerdeztem miert kene kovetni mindent? na mind1.. errol ennyit. Es fura, a kerdesemre nem jott valasz, vagy ez azert van, mert a botok nem csinaljak meg a kuldit es nem jarnak oda?...
  • Gordis2k
    Micsida szemfüleség:)
  • MeoH #80494
    Lesz SP pluszozni...
  • kelempac
    Üdv

hehe owned hard.
  • Tüskés
    Más klán filmezte a jelenetet, mint aki ölt.
  • Lullaby
    Ez durva azért, bár akinek ennyi esze van, részben megérdemli. Most SoS-ban (gondolom Orfen) kiirtották a botokat, végig nyomkodtam rajtuk a rest de egyik sem fogadta el.
    Amúgy egyöklösért nem pk jár? Vagy Gracia feature?
  • Gordis2k
    Ja rámirt msn utána:( elég necces... én birom a fazont Espa nagyon nagy arc egyépként 2% hilyán 81 volt btw
  • solyomb
    EZ ITT EGY LINK!
    Megnyugató hogy van még hova fejlődnie a hazai 3/3 s ügyosztálynak

lvl 80ról lvl 73ig lett visszaverve
  • darkmenx
    nem kell kovetni semmit, ez itt van ebbe elsz. az emberek mindenhol ugyanolyanok kivetelt kepez a borszin es nehol az ertelmiszint (ld: afrika, bar azok se biztos, hogy olyanok lennenek ha olyan kornyezetbe nonek fel, mint te en vagy akarki mas akik nem egy kibaszott tigris labert haboruznak es olnek le fel torzseket, mert elloptak egy labujjat amin volt legalabb 5dkg hus.)

a fenti szoveg csak a pelda kedvert volt lehet, hogy nem igaz lehet, hogy igen. ezenfelul belathato, hogy azert, mert te valakit emberileg 0nak tekintesz meg lehet tobb tudassal rendelkezik, mint te (altalanossagba) plusz 10 felmenod egyutt.

ez kiutkozik L2 -be is, amikor a klantarsad kifele egy verparaszt te akkor is jofejnek latod, ha az ellenseg kozott van egy olyan azt te verparasztnak a tarsai allati jofejnek fogjak titulalni.

think about it.

EDIT: nem ismerem a citadel questet.
  • aalat
    ok, akkor kerdezek. Kinek milyen tapasztalata van HB-n citadel questel kapcsolatban?

Amugy meg.. ki mondta, hogy kovetni kell mas orszagok peldajat?
  • Lullaby
    Welcome to SG (: Egész fórumra igaz ez, nem csak erre a topikra.
  • darkmenx
    az a szornyu, hogy nem veszed eszre... "minden" (90% lineage2, 80% bot) info megtalalhato itt a forumon ami mozgatja a jatekot, es ha ugyan azokat a kerdeseket teszed fel nem lesz mas valasz, meg ennek tetejebe jon, hogy most mar attertek a felevente uj kronika metodusra es rohadtul nem tesznek bele semmi ujitast csak 1-2 skillt meg itemet amirol szinten szokott lenni legalabb egy link de felesleges rola oldalakat irkalni mikor magan a lineage2.com oldalon nincs rola csak 2 sor.

ja es minden forum ami online-jatekkal kapcsolatos rohadtul a flamere epul kivetel az ahol mar az adult-gang nyomul es a sok moraljukat probaljak a masikra eroltetni. es amugy meg, ilyen a vilag akarmerre mesz mindenhol csak keresztbetesznek miert ne viselkedjen igy barki egy forumon? (es ebbe az a legnagyobb poen, hogy pont a magyarokra nem pelda, hogy flamelnek forumon. sokkal inkabb kulfoldi pajtasaink, USA, svedorszag lakosai.)
  • ErrOrHUN
    miről beszélgessünk?
  • aalat
    Valaki csinalhatna egy uj logot, amire az lenne irva, hogy Walker II.
    Ennek a forumnak most mar tenyleg semmi koze a jatekhoz. Szegyen.. Regen meg ha nem is sok, de volt hasznos info itt, megerte felnezni, bogaraszgatni, keresni. Es most? Semmi.. bot, bot, bot es bot.. no meg egymas anyazasa. Es ami megszornyubb, hogy ez a ket tema kepes eletben tartani a forumot.
  • darkmenx
    valamiert az ilyen dolgokhoz mindig csak olyanok szolnak akik nem probaltak ki.

akar botozas akar sex ha nincs rola fogalmad, hogy milyen ha nem regular-mode csinalod akkor minek kommentalod?
  • DarkHorSe
    csakugy
  • matamm
    a sexes témához ha segédeszköz kell ahhoz h igazán élvezd a sexet vagy benned vagy a társadban van a hiba.
  • darkmenx
    leirtam, hogy miert ne hasznaljon senki OOG -t amugy csak interludetol van benne ez a "defekt" a botba gondolom mikor volt a nagy NC - walker per akkor beleirattak valamit, hogy detektalni tudjak vagy nem tudom. de ez tunik a leglogikusabbnak.
  • MeoH #80478
    mentha :P
  • solyomb
    mintha?:)
  • solyomb
    Az utobbi időben elég sokan használtak OOG-t a banoltak közül:/ Bár én csak az ismerösemről tudom ezt, hogy a nagy banhullám pontosan milyen arányban csapott le a walkerekre nemtudom:)
  • MeoH #80475
    Ezert irtam, hogy beidegzodes. Nem hiszem, hogy IGben biztonsagban vagyok. De mintha DMX nemreg mintha irta volna, hogy az og miert vacakabb. (Hanem, akkor en emlekszem vagy ertelmeztem rosszul:)
  • Aylana
    Őszintén? A magyar nyelv szépségéhez tartozik, hogy a T/1 használható általános alany jelentésben is, nem kívántam a saját szexuális életemről beszámolni.

A válaszokat pedig köszönöm szépen :)
  • Endaer
    oszinten, szerinted van itt valaki, aki kivancsi ra, hogy te meg az alkalmi partnereid mit hasznaltok a szexhez? Ha a valasz szerinted igen, akkor legyszives, mielott a nemi eletedrol beszelsz, postolj vmi friss, aktualis kepet is magadrol, hogy el tudjuk donteni, valoban erdekel-e minket... :)

OOGs kerdesedhez pedig: 8 accot is futtattam meg nemreg OOGbol, kb. 1 honappal ezelott (igaz nem az enyem volt de az most lenyegtelen), es egyiket se bannoltak ki. Tettem ezt Sayhan es Franzon.
  • Endaer
    lassunk objektiven. Felroppen a hir, hogy kicsaptak valakit, vagy X partit. Mit tudunk? Ha farmert bannolnak, az nem hir. Azt mindenki leszarja. Kicsaptak egy klantarst? Tejtestvered? Aput-anyut? Ők azok a szemelyek, akik fosnak az OOG-től a 2 eve tortent OOG bannolas miatt. Akkor ezek utan ismet kerdezem: mire alapozzuk a feltetelezest, hogy IGst nem bannolnak annyit? Hiszen nem farmer, hanem "atlag player" jellegu accok IGbol futnak szinte mindig...
  • MeoH #80471
    Beidegzodes. OGbol mar vesztettunk anno karit, IGbol meg nem. En sem bizom az OGban.
  • Trixtan
    Előfordulhat, hogy leszámolnak a botokkal és játékká teszik a játékot?! :)
  • Aylana
    Ahm, ha már OOG. Tudom, hogy rengetegszer téma volt, mégis jelen helyzetben nem hiszem, hogy hosszú távon fogom tudni máshogy a 7 accom futtatni. Mindenképp kerülnétek, vagy mik a legújabb tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Mert tulajdonképpen tudom IGvel futtatni őket laptopról+PCről, csak kicsit körülményes.Ruby neked a bannolt 8 accod IG vagy OGvel futott?

Btw a szexben is azért használunk segédeszközöket, hogy jobban élvezzük..