88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
var #80588 ez nagyon nagy -
Kanqukac #80587 FickDájne Vége -
#80586 Oldalt nem tudok. A chance 75% a reusera meg nem emléxem már de olyan 10perc rémlik. de iszonyat necces olyan low HPn lenni gyakorlatilag ha nem jön be halot vagy és macerás a speciális nyilvessző+a lélekészlet miatt is... -
Tarass #80585 Kedves Játékosok!
Szeretném megkérdezni, hogy Official serveren a Trickster kaszt deadly roulette skilljének mekkora a lethal esélye és mennyi a reuse-time-ja?
A másik, hogy nem tudna-e valaki egy olyan oldalt mondani, ahol le vannak írva a Kamaellek skilljeinek a tulajdonságai? (Mit csinál, power, chance, reuse,...)
Előre is köszönöm! -
Tarass #80584 sziasztok -
#80583 Én Megkaptam :P -
#80582 Megrendelés -
#80581 keep dreamin' ;> -
#80580 pedig szegeny flashfxp mar remenykedett, hogy ha sok videot keszit meg reportol akkor atrakjak ra a leaderseget es osszefonodhat vegre az elf meg az ork vezer-vervonal aztan egyszer lesz belole meg buffpet is :( -
#80579 Hát akkor meg hogyan? Az írásodbol kihozhatnám pl, hogy lehet OL az ember az elf és a dark elf is De hogyan lehetsz elf clan leader lvl5ös clannal lvl1en mikor OLként indulsz? Rá kéne gyurnod erre a baromságra mert gigasántit... -
Csenky #80578 Úgy érti bárki kezdhet OL-t, nem csak a kiváltságos klán líderek. xD -
Kanqukac #80577 Hmmm en elvesztettem a fonalat...
"állítólag minde faj felveheti a class-ot majd, de a kikötés az, hogy clan leader-nek kell lennie és lvl 5-nek kell lennie a klánnak legalább."
Akkor hogy???? -
FickDeineStory #80576 :) de én nem sub class ként felvehető OL-t írtam. -
Kanqukac #80575 Aztan irany a sitt ipari kemkedesert bar a te esetedben ettol eltekintenek es budan ujra nyirjak azt a bizonyos sarga hazikot... -
#80574 Először is nincs CT 3 ez a helyzet még messze nem kész a fajlasztés majd április-május. Ezenkívül lvl80ig fejleszthető OL lassan szart sem érne így nem lesz subban felvehető soha.
És igazad van félreérthetően írtam ha figyelembe veszem az értelmi szintedet:P ezt javítanám: Azért mert nincs új update, az utsó a Final Gracia óta. -
#80573 Úgy hangzik, kinek? Neked? -
FickDeineStory #80572 "Azért mert nincs új update az utsó a Final Gracia" ezt te írtad Gordi ebből nagyon úgy hangzik mintha azt mondod, hogy utolsó a final gracia és nem lesz később több update csak a ct 2.3.
erről az overlord-os témáról meg lehet nem kellett volna addig írni míg nem tudok mellé fejlesztési naplót linkelni v másolni. azt mondta haver át küldi majd a ct 3 fejlesztési naplóját. amint küldi bemásolom. -
#80571 100 szónak is 1 a vége
sokszor mellébeszéltél már itt a fórum történetében
most itt az alkalom ,hogy bizonyítsad nem csak töketlenségeket hordasz össze
ez esetben nem az a hírérték, hogy xy haverom unokatesójának a ... hallotta, hogy koreában már van infó a lineage2 5.4-ről hanem akkor tessék szépen belinkelni azt az oldalt
ezek alapján majd akik megnézik eldöntik, hogy valós ncsoft publikációval van-e dolguk vagy esetleg egy fellelkesült l2 player fantazmagoriájával -
#80570 Mikor mondtam én, hogy Final Gracia a last update? Te részeg vagy... én még 10 updétet mondtam és az óriás faj megjelenését a játékban... bátran olvasgass vissza.. már 2 éve megemlitettem ezt + a repülést is és a tengeri csatákat Meohval volt egy nagy "vitánk" erről úgy 2 éve. -
var #80569 GTFO ennyi hülyeséget zartosztályról nem lehetne összeszedni, mint amiket leírsz
koreaiban otthon van haverod...teljesen valószínű, vagy még neked is hazudik? -
FickDeineStory #80568 ez nekem is lejött egyből és ezt kérdeztem én is egyből. De ettől függetlenül ha így lesz ha nem, tenni úgy sem tudunk ellene. -
#80567 es mi ertelme lenne clan levelhez es clanban betoltott poziciohoz kotni a sub felvetelt? valaki kreal egy klant felhuzza 5ig, ranyom dismiss clan... utana? ncsoft logika alapjan megmarad a sub es telelesz megtobb szemettel az ingame-bbs.
vagy ennyi logika se beled se a pajtasodba nem szorult? -
FickDeineStory #80566 amúgy Gordi én tőled hallottam csak azt, hogy a ct 2.3 lesz az utolsó l2 update. Végülis szerintem már csak azért is nem valószinű ez, mert az l2 jelenti a legfőbb bevételi forrását az ncsoft-nak még mindig. Az meg, hogy az aion-nak milyen sikere lesz világ szerete még legalább 1 év mire körvonalazódik. -
FickDeineStory #80565 arról pasz (majd havertól elkérem a linket, ő van naon otthon a koreai nyelvbe) de az utolsó nagy történet rész a Final Throne lesz. Amúgy ha olvasgattad az ncsoft-os interjúkat ott beszéltek arról hogy a ct 3-ba elsősorba pvp-re fejlesztik, mivel haver overlord ezért csak arról tudok pár infót, talán a legérdekesebb az lesz (v az lehet) abból amit mondott, hogy az overlord class-ot átalakítják, állítólag minde faj felveheti a class-ot majd, de a kikötés az, hogy clan leader-nek kell lennie és lvl 5-nek kell lennie a klánnak legalább.
mondjuk én csak a final throne részeinek nevét kérdeztem tőle majd azokat leírom. -
#80564 És mi a neve? Legalább anyit:) -
#80563 akkor kurva gyorsan infót róla -
#80562 hurrá hurrá -
FickDeineStory #80561 koreaba már kint van a ct 3.1 bekövetkező változások kiegészítések listája is -
#80560 Igen sajna bannolták MrRainmant és Madroxxot is meg a supportokat:( és ja valszeg figyelték a videó miatt:( -
#80559 teon 50%?
szánalmas.
lassan johet az ujabb merge -
#80558 Egy ideje már nem volt kirakva!
:[Bartz: 1908/6000
:[Devianne: 1299/6000
:[Teon (EURO): 3049/6000
:[Franz (EURO): 2789/6000
:[Luna (EURO): 2317/6000
:[Sayha: 1410/6000
:[Aria: 1641/6000
:[Phoenix: 2566/6000
-
#80557 Olympia -
#80556 Mit tudsz esparól? Ugy láttam banolták őt is meg az egész csordáját - buffereket -. Mind ezt a felvett visszaverős muviért? vagy elkapták miközbe botozott épp? -
#80555 Azért mert nincs új update az utsó a Final Gracia, de arról minden infó lecsengett hónapokkal ezelőtt. -
#80554 Sztem C. Gurun viszont eleg vaskos topic van rola, ott erdemes nezelodni. -
Kanqukac #80553 Uhhh
Hány forintos kérdés?
Szerintem jelöljük meg a C választ. -
#80552 Mostanság senki nem postol be sehonnan semmilyen infot a kov updateről, ez azért van mert:
a: Nincs
b: Van, de senki nemtud róla
c: Van, de szarik mindenki a másik fejére
Érdekelne, hogy vajon mikorra várható, meg tudni e valamit az új oly systemről -
#80551 Grat!!! -
#80550 gz ribaNC :) -
Kanqukac #80549
TY FON