Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTB 15/30 days EU TC
egyik legismertebb magyar wowos oldal látogatóinak hsz-ei:
http://blackravens.net/2008/12/16/diszkriminacio/
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
ezt benéztem 😞 hehe
annyira a vitalityre koncentráltam, hogy meg voltam gyõzõdve ez arra vonatkozik, hogy lesz lvl9-es vitality vagy valami hasonló
okés kössz még1x
A skill megakadályozza, hogy bármilyen módon lv9 alá delevelezõdj. <--hunglish ragozás
"A vitality pont nem csökken a vadaszat közben lvl9-es szint alatt (hurrá) azoknak akiknek van "Lucky" skill.-je"
Lucky skill: nem vesztesz xp-t ha meghalsz lv9 alatt
The Life is a Game. Yust play it!
Vitality Points no longer decrease while hunting monsters for characters below level 9 who have the "Lucky" skill.
ez mi?
hol lehet ezt a lucky skillt megszerezni?
vagy ez még nincs érvényben?
üdv
Nostromo > Logitech G13 +1
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
A beépített 20Mb memória szintén baromság.
A döntõ a 2 közt talán a makróíró software lehet, azt meg eléggé nehezen tudom elképzelni, hogy jobb a Nostromoénál.
Az árából meg majdnem 2 nostromot veszel.
Nostromo > Logitech G13 <#vigyor2>#vigyor2>
WTB 4b adena @ franz (15ft/m)
Wow ezt nevezem szerencsének.. gratz elég meglepõ, mi lehetett az oka, hogy visszadta.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
jan 6 ig várnom kell a teon transferemmel
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
(ha nem jön közbe spam) <#nyes>#nyes>
de 1b-t a hétvégére összeharácsolok ha kell 😉
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
http://www.usgamebank.com/forum/viewtopic.php?t=3763
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
fuck mmo's..i.,
egyébként hogy a frászba recalloltak nekem, van egy "gomb" és beírja az indokot? pff
ezt mondjuk mar sokmindenkinek mondtam 😛
Trolling is a art.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Amugy meg tudom, hogy nem nekem szolt én nem írtam rád😊