Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Antharas/Valakas 100% a droprate akármit csinálsz. Ennek ellenére igen volt rá példa hogy nem dobott ilyenkor petíció gm nek és õ ad a Clan vagy a command chanel leader nek.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Sanci: azaz 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Kellemes Karácsonyt!
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Akkor nem kap mindig gyûrût, csak az esetek 95%-ában (Error forrását használva).
Olvasom itt a hozzászólásokat, hány elõfizetõje lehet az NCSoft-nak. Érdemes lenne egy pillantást vetni pénzügyi helyzetükre:
2007-ben USD-ben 247 millió volt a bevételük. Tegyük fel, hogy átlagosan 15,5 USD / hó az elõfizetõ, ÉS csak L2 elõfizetõ van, nem adnak el semmi új játékot, így évente kb 1,3 millió játékos (minden játékos 1 évig elõfizetõjük marad) jön ki. A bevételt leszámítva a többi sarkított dolog. Mivel tény, hogy eladnak játékot is és nem csak L2 elõfizetésük van, ezért szvsz az 1 millió játékos is túlzás lehet.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,
Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek !
Trolling is a art.
Azt nem értem azt mert nem teszi közzé Korea, Japán, Kína meg a SEA, hogy az õ szervereiken mennyi az aktív játékos vagy csak az USA és Európai tekintik azokat az emberkéket játékosoknak, olvastam 1 amerika online játék újságba, hogy ez a helyzet ezért van sok olyan játék mint a Lineage 2 és Ragnarok pl ezeknek a listáknak a végén illetve ezekbõl kimaradva mert nem foglalkoznak velük. Pl kicsit irreális, hogy Lineage 2-bõl és Ragnarokból rekord mennyiségeket adtak el EU és USA MMO-khoz képest aztán tized annyi játékosuk van ezen felmérések alapján ez már azért...
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Viszont ha jobban megnézed, az a majd' 3millió elõfizetõ a statisztika által csak: Németország, Franciaország, Spanyolország, illetve a Britektõl szármozik, illetve még van az enBG változat, amit nemtudok hány országban van, de Amerikában enUS van, ami itt nem található meg, és köztudottan több játékos van amcsiból mint eu-ból. Akkor még azt is megemlíteném, hogy itt még mindig nincs számolva korea és a többi ország. Szóval biztos hogy ennél sokkal több player van, mivel ezek csak az Európai realm-eket tünteti fel, FELTÉVE hogy jól számolták.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ha nektek nem, akkor engem is magatokkal kellett volna vinnetek! 😛
#78695 elsõ sora ide illik
psychobilly?
a wow stat mutató link:
wow stat
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Tower of Insolence tetején lévõ Baium raidboss dobja. Bejutni hozzá az An Arrogant Search nevû questtel lehet (Aden, dark elf guild), megöléséhez minimum 30 ember ajánlott. A rossz hír az, hogy 5 naponta éled csak fel, a jó hír viszont, hogy minden megöléskor dob gyûrût.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Hat meg jo hogy free server😊Mert 80-10k nincs rá meg a A-lehetoseg se csábitoXD
1: Freeszerveren játszom
2: nem free szerveren játszom
---------------------------------------
Amennyiben az 1- es opciót választottad az a és b lehetõséget ugord át
---------------------------------------
a: a nyelved a forro szarig tolod a top klán leaderének a seggében
b: van fölös 80-120.000 forintod
c: te ölöd meg baiumot AXAO AXAO
Trolling is a art.
Baium ringet hogy lehet megszerezni?Elore is thx infot😊
Lehet unsealelni, egy kevés AA-be kerül a BS-nél.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
The Life is a Game. Yust play it!
\"Hess innen troll.\"