88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DarkVen
    Nem tudom mikoriak az adatok, de nem egészen értem hogy lehet 5 szerver is ezek közül 2000 player felett, mikor már egy hete nem látni medium terheltséget egyik szereren sem!!! Mivel 0-2000-ig light, 2000-4000 medium, és 4000-6000 ig heavy, tehát az adataid szerint legalább 5 medium van :D . Ilyet az első server merge óta nem láttam, pedig óránként loggolok ki-be, de akkor is Franz, Teon, és Luna votak mediumok, és elvétve az elején néha Barts is. Lehet hogy így van, de elég hihetetlennek tartom, (főleg a tisztogatások után).
  • FickDeineStory
    szerintem ebbe az időpontba amikor mérte epszilon a játékosok számát, az EU szervereket nem naon kellene számítani, hiszen azért ebbe az idő pontba már lényegesen kevesebb játékos játszik mint mondjuk 20:00-kor vagy 17:00-kor. Mert például hétfő délután már 14:00 óra körül heavy volt a teon. De mondjuk ilyen bot ellenes hadjáratok után ez várható volt, hogy többször látni kisebb forgalmat a szervereken.
  • darkmenx
    mar ugyis ittvolt az ideje
  • BaalKain
    Remek..
    Lassan jöhet az újabb merge
  • Epszilon
    2:55:55 :[Bartz: 2139/6000
    2:55:55 :[Devianne: 1457/6000
    2:55:55 :[Teon (EURO): 2486/6000
    2:55:55 :[Franz (EURO): 2607/6000
    2:55:55 :[Luna (EURO): 2258/6000
    2:55:55 :[Sayha: 1719/6000
    2:55:55 :[Aria: 1705/6000
    2:55:55 :[Phoenix: 2701/6000
  • BaalKain
    Jöhetne egy kis serverinfo
  • daemonervosa
    anemjóját!
  • var
    WTB adena franzon 15/m 400-500m felett lesz, hétfőre, pm itt aki érdekelt
  • matamm
    lf prophet acc kölcsön bérbe stb....lvl65ös prophet is jo
  • Epszilon
    Ha bezárod egy atom biztos széfbe vagy kotont húzol rá akkor biztonságos!
  • Gordis2k
    PERSZE még csak közel 100 magyar acc szált el különböző sétákkal. Úgyhogy tuti az:)
  • FickDeineStory
    ez jó:)

teon-on a cata-kat is elég rendesen kitakarították még blazing swamp és vos is sokkal üresebb mint szokott lenni
  • ciento
    sziasztok, l2net ig biztonságos?
  • ZaiKo
    1 havas eu timecard-ot vennék forintért. pmbe jöhtenek az árak..
  • irenicus
    összes c-s cuccomat buktam ami nálad volt
  • NewMoon
    duplapost ftw

nem 35 hanem 35kHUF sry
  • NewMoon
    hali!

Eladásra számon a következő karaktereket:

80/Titan/76GK Nobles 35HUF
    79.60 SD 20k HUF

Mindkét karatker Franz szerveren van, a karaktereken nincs felszerelés, alku van! PM ha valakit esetleg érdekel!
  • daemonervosa
    Getting is good
  • BaLeeX
    Szerintem kicsit átestek a ló túloldalára.

Piacon OG-ben áruló kari (!!) - BAN
    Goddard mellett egyedül fejlődő kari IG-ben úgy, hogy a tulaj ott ült a gép előtt - BAN
    Tegnap meg a 4 fős WOA partynk ment a levesbe. Percre pontosan 23:56kor.

Vajon ez jó nekik? A háromnegyed szerver goddard melletti félhps mobokon nő fel botban senkinek semmi kára nem származik belőle mert semmi komoly drop nincsen (aki KS-re állítja azt bepkzzák előbb utóbb aki meg nem az nem nagyon zavarja a mezei playert) de ezeknek ott kel takarítani.
  • MeoH #80609
    Ejfel kornyeken csapott a hammer. Ejjel pedig Phoenixen is mass ban volt(iop/woa).
  • Kanqukac
    WOA nak meg goddardnak mi ertelme van azt nem ertem
    oda nem a farmerek mennek ki hanem azok a playerek akik nem talalnak partyt es nem akarnak szopni... pont azokkal basznak ki akik fizetnek rendesen...
  • Sorbon
    Időpont szerint kb. mikor voltak takarításon?
  • Lullaby
    Az passz, de WOA-ban tuti.
  • irenicus
    ketrát nem tom de iop-n meglepően sok "szabad spot" volt,serveren is meglátszott normal-ba volt egész nap.
  • Kanqukac
    hmmm
    az tutti... ketraban nagytakaritas volt?
  • Lullaby
    Varka, Ketra, Woa, IoP, Goddard mellett....
    Szemetek ><
  • Kanqukac
    Es teonon hol?
  • MeoH #80601
    Napok ota ott jarkalnak..I.,
  • Norbull
    Este a Teon szerveren jártak a botirtók.
  • Gordis2k
    Rossz számomat Hívod!! Mert melóztam:) MSN töbnyire:)
  • Norbull
    Csatlakozom kollégámhoz. Final től új időszámítás kezdödik a OL-nál.(végre)
  • Endaer
    Talán az, hogy 2 hülyét is belevettél a művedbe?
  • TruBy
    Srácok, nektek nem tünt fel vmi különös az elmúlt napokban?
    Nekem igen...
  • Lehuzlak
    WTS 2b Adena @ Franz PM !:)
  • MadnessX
    Anno nekem volt egy Tricksterem,de annyira vacak volt hogy eladtam(nobless közelit).Deadly roulette reuse timejara bevallom őszintén nem emlékszem már annyira,de talán ilyen 10 perc körül volt.Tudod a legnagyobb baj az,hogy olyan kevés a conja a kamaeleknek,hogy mire eltolnád a skillt addigra tuti hogy halott vagy illetve skill sem 100%-ra talál.(tapasztalat)

Legviccesebb az volt,hogy mikor bejött a range alapú sebzés bowoknál ez a trickstert is érintette + levették real target erejét...
    De azért fel a fejjel hiszen egy dologra viszont jó lehet: 78-as skilljével kivaló buffpet egy mage party ellen készülő harcos/íjász partynak.
  • L2Goku
    Gordi Vedd fel a telódat:D Nemhiába csörgetlek téged hajnalba:D
  • Tarass
    Senki sem tudja pontosan,hogy mennyi a deadly roulette reuse time-ja? :(
    Nem találok olyan oldalt sehol ahol le lennének írva a Kamik skilljei. :(
    Azt nem tudná valaki megmondani, hogy officialon mennyi ideig tart a Judicator kaszt Appetite for Destruction meg a Protection Instinct skilljei és mennyi ezeknek is a reuse-time-juk?
    Remélem akad köztetek egy mérhetetlen nagy tudású, :) mert ezekre a kérdésekre senkitől nem kapok egyértelmű válaszokat.
    Pls help me.
  • Morf
    Pontosítsunk: Azért az OL kurvajó clan buffer. A CP healje mostmár nevetséges (3-4 mp alatt potibol is megvan az a mennyiség), Akkor érne valamit a CP heal, ha megnövelnék a reuse time-t a cp potira :) A debuffjai 2-3 kivételével szintén, de a buffjai final után nagyon jók lesznek. Már csak az tart életben :P
  • FickDeineStory
    az egészet úgy képzeld el mintha az Ivory Tower-be felvehető Onyx Beast quest-et csinálnád és a végén mikor kész a quest akkor tudsz váltani OL-re. Aztán, hogy mi van vele tovább azt nem tudom. Végülis már volt utalás régen is az ncsoft-tól az OL ilyen szerepére, szóval ebből kiindulva elképzelhető.
  • Gordis2k
    BANN!:P