88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Ezt nem kétlem:) Tesod mikor ér haza Miamiból?
  • BaalKain
    Kösz szépen :)
    Este hatalmas buli lesz
  • Gordis2k
    És perzse boldog névnapot Baalkain:)
  • Voyager5
    Jó kérdés. Állítólag megszűnnek a D-C-B grade-s fegyver keymat droppok, helyettük újra a teljes itemek fognak esni.
  • FickDeineStory
    a ct 2.3-ba a top b-s cuccok is elérhetőek lesznek a boltokba vagy azok még nem?
  • TruBy
    Köszi
  • Gordis2k
    Amugy késtem ugy 2 napot de Boldog Szülinapot:)

És boldog névnapot Sorbon:) És Ilu:P
  • Chryst64
    Bucsuzoul nem akarsz megint huzni rajtam egy szintet ? :D :D
    Sosem felejtem el
  • ErrOrHUN
    baium eladva
  • FragStaR
    De a durva inkább az, hogy mennyire komolyba nyomták már akkor amikor nekünk még fingunk nem volt az egészről és hogy mennyire uralták az egész szervert pedig csak egy "farmer" clán volt. Egyébként az interjút keresem az arccal, véletlen nincs még meg vkinek?
  • ErrOrHUN
    szted rajtam marad? 9milliárdért ment el egy 6os baium teonon :D 600ért AQ 400ért Zaken.
    az indokot meg már leirtam, se kedv se idő
  • molnarpe80
    Ha senki nem veszi meg akkor hajlandó vagyok Baium-ért adni 50k-t.
    Ez most viccszerű ár, az ajánlatom viszont nem vicc.
    Amennyiben rajtad marad írj rám.
    Bár az még mindig probléma, hogy én franzon vagyok :(

Utólag megtudhatjuk mi is volt az indok, hogy tényleg vége?
  • Lullaby
  • ErrOrHUN
    a más pénztárcához mért árakhoz képest ez olcsó :P baium 700-750 stb.
  • Epszilon
    Dehogyis ;>
  • TruBy
    Ezek az árak nem magyar pénztárcához viszonyíthatóak. Főleg most, mikor válság van...
  • daemonervosa
    he-he-heee
  • ErrOrHUN
    nah akkor az árak:
    Baium 600 USD
    AQ 400 USD
    Zaken 300 USD
    Drac set 120 fire 250 USD
    egyelőre ennyi, az ijat még nem döntöttem el :P minden teonon.
  • Gordis2k
    ezek az eredeti ondbey nevek:) mennyire összeszervezet egy bagázs volt:)
  • FickDeineStory
    érdekes oldal
  • FragStaR

1 kill raids before Ondbey shows up

They have perfected methodology for screwing up player controlled raid groups, and without a complete player-killing spree, we stand little chance of outperforming multiple bishops and elven elders.

2 find out which raids are the most important to Ondbey, and kill them before they can get there

This will require an organised strike and scout force to be able to move in, toast a raid boss, and leave. This will be difficult.
  • Gordis2k
    Villám lol:P
  • solyomb
    Akkor te villám leszármazottja lehetsz, vagy csak a gazdi felejtette el a ww-t lerobbantani rólad
  • nlaci86
    ^^ csak egy van aki emlitesre melto, es jatszik is. A high scoren is 3, mindet ismerem. Ez a srac az alient hasznalja. Lassu summonnal tok ertelmetlen lenne final servitorban ww nelkul tolni:P A magnus se ert utol.
  • solyomb
    Nálatok a PSek milyen summone thasználnak? Teonon páran nightsadel nyomulnak de még nem tudtam megmagyarázni magamnak, hogy ez miért is jó, igaz tud healelni ha téged csapkodnak meg van hateje, meg picivel több pdefe, de kevesebb a hpja lasabb kevesebb a pattackja mint a nagytestvérének:)
  • achilles19
    Eladó 500kk adena Teon-on + egy 77/62 elemental master/destroyer olcsón privi akit érdekel.
  • darkmenx
    l2server elkuldi onlinet, store szamot es peek onlinet, ha egy bizonyos csomagot kuldesz 7777 -re.
  • var
    az a stores dolog sántít nekem , nem lehet mindig up to date
  • darkmenx
    http://www.lineage2.es/misc/retail.php
  • Lehuzlak
    Luc1 : LOL
    Luc1 : =SPAM= INSIDE?
    Luc1 : at hb
    Nikoloudos : omg he got 78!!!!!
  • Epszilon
    És arról hogy valakit bannoltak oly közben?
  • Sorbon
    Arról nem tudok semmit...
  • Epszilon
    És varka/ketra?
  • Sorbon
    Pagan/MOS
  • Epszilon
    Volt Franzon massban tegnap?
  • Gordis2k
    Jaja szóval Sayhán van a LEGERŐSEBB AL! True story!
  • solyomb
    Eddig csak mutual repose-t kaptam, ami kb használhatatlan:D 400 hp/mp-t tölt a summonra amikor ütök, kb olyan mint egy subskill néhanapján triggerelödik azt csokolom.
    Egy barriernek én is örülnék végre
  • nlaci86
    Hát igaz itt nem tűnnek túl jóknak a tankok... Csak sikerüljön 50 pontot összeszednem a hónap során, talán 50k gatepass már egy jó részét állja a barrier könyvemnek:)
  • solyomb
    Azért 100%oson nem jelenteném ki, maximum abban rejlik az AL ereje, hogy nincs annyira elementhez kötve mint egy elf vagy delf summoner. Papiron könnyen kihozható legerösebb summonernek, hisz mind2 bane-je van, és ott az acumen csökekntő debuffja is, és a para cubic, de az utobbi kettő ellen azért ott a smart cubic. Ezen felül már minden csak felszerelés kérdése, lehetsz akármilyen jó, ha nincs meg a kellő felszerelésed egy bizonyos szint után. Eddig pl az OL-k nemigazán nyujtottak komoly problémát számomra - ES -, teonon belefutottam egy olyanba akin ottvolt 240 water rezist, egy 16-s AS, és egy 15-s Drac bow:)
    Ha te ebből azt szürted le hogy én még nem találkoztam értelmes AL-l én azt mondom, felétek meg nem találkoztak még TANKokkal:)
  • Ray2
    Hát, Sayhan a legerősebb AL MucMuc, ez mindent elmond. :P :D