88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• nlaci86
    :)) Ahogy az eddigi postjaitokbol leszurtem egy szal ertelmes AL nincs Sayhan. Franzon a 3 legerosebb oly kari AL. A darkelf summoner aki megvert is azt mondta hogy altalaban mindig legyozik az AL-ok, pedig 85 minden skillel, akarcsak Hose. Majd talan idovel en is belejovok...
  • var
    ha jó az ára nekem nem lényeg csak legyen
  • Gordis2k
    Az mindegy, hogy honnan?
  • var
    valaki tervez mostanában transfert franzra? nem valószinű, de ha igen és egy kis plusz pénzért hozná át valamit, akkor pm me, nem epic se +8 S fegyó, csak ezért nem éri meg transferolni karit
  • ooorrrsss
    vegyel egy focusos staffot
  • solyomb
    Jó kérdés:) Eddig talán 1 kivétellel de mindig megvertem a macskásokat:) Amugy szerintem kb az az esélyed, hogy letolod a gazdiról az empot és az acut, majd a casting speed csökkentő debuff, utána a petről a hastet, és ütöd a petet te is, amint udzta - érdemes elérni, hogy neki kelljen elöbb -, mehetsz is a gazdira. Vagy imadkozol hogy critelj rá, ahogy gondolom tetted Hosera is:)
  • MeoH #80702
    Grt Tis! Ha tenyleg HQ volt vele, akkor ez szep teljesitmeny.
  • nlaci86
    Sanci, kérhetek tippet hogy öljek meg Spectral Mastert? A magebane után nem tudom elég gyorsan healelni a macskát és lenyomja, hiába a 10es macska 5os Arcane Agility:S
  • nlaci86
  • Chryst64
    Komolyra forditva a szot,/bar itt leszenk ugyis olyanok, akik talan mashogy latjak/ minden free szervernek megvannak a sajatossagai, drop, xp, sp rate, amiket az off szerverhez viszonyitva jelolnek 2x 5x 25x stb rates szervernek. sok helyen nem kell ksztvaltot kuldit csinalni, es vannak, lehetnek npc-k akiknel majdnem mindent meg lehet vasarolni. A free szervereken nem mukodnek bizonyos dolgok amik offon termeszetesen igen. Sok szerveren a latogatottsag sem biztos, hogy akkora mint most az offon, pedig az off megint elegge lent van forgalomban, kiveve eu szervereket bizonyos napszakokban.
    Diohejban ennyit, ha valami kimaradt hat tessek kiegesziteni.
    Jo jatekot mindenkinek
  • Chryst64
    nem akarok it okoskodasba merulni de nehany ev off utan kenytelen voltam regisztralni tobb free oldalon a jatekra. nos a kulonbseg igazan nem sok a hanyingert leszamitva :D
  • l2mark
    ebbe sokértelem volt :D
  • darkmenx
    mindkettot lehet
  • var
    a külömbség az igazából különbség, és a másik amit mindig elir valaki az egyenlőre, az igazából egyelőre...az egyenlőre-t ott használjuk hogy egyenlőre jött ki valami számítás pl...
  • l2mark
    :D
  • Voyager5
    Természetesen nincsen. Azért fizetünk érte mert megtehetjük.
  • Lullaby
    Egyik működik, másik nem.
  • l2mark
    De kül van külömbség az official és a a freeserverekközött ???(azon kívül, hogy fizetős - nem izetős)
  • Kly
    Lenne egy olyan jellegű kérdésem, hogy a macro ikonlistáját lehet bővíteni? Úgy értem hogy tallózással berakni vagy vmi kicserélni, mert lassan már 2 éve ezt a zöld "izét" kell néznem :|
  • KisEmir
    És ennek miköze az l2-hőz?
    on
    kell egy dynasty.
  • FickDeineStory
    én tudom kinek a szövegéből van ez a részlet, de nem feltétlenül biztos, hogy ő is onnan vette. ezért kérdeztem meg
  • Jungle
    már idézőjelbe is raktad, már csak a googlebe kéne bemásolni. :)
  • FickDeineStory
    irenicus ezt a "Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak" 1 magyar rep szövegből szedted vagy máshonnan? most, hogy olvastam nagyon megakadt rajta a szemem, hogy már hallottam vhol.
  • Gordis2k
    kb. 4000 forint a beszló kártya és benne van 30nap játék is.
  • daemonervosa
    account díj +kb 3200 ft havonta
  • l2mark
    akkor úgy kérdezem, hogy menynit kell fizetni egy hónapra ahoz, hoyg játszhassak ott!
  • daemonervosa
    attol fugg mit akarsz elérni :)
  • l2mark
    Az eredeti officialért mennyit kell fizetni ?
  • Lullaby
    Huh, ha ennyire kicsi a kereslet, egyet ajánlok :D Fcuk
  • irenicus
    kb ennyi,kurva nagy
  • Gordis2k
    off
    Örülj a kicsinek is:)
    on
  • Gordis2k
    Jogokat az ITsoknak!
  • ErrOrHUN
    a karit nem adom el, de most hogy mondod WTS 79 BD 79 PP
  • solyomb
    Az ijjadat rámhagyhatod megengedem
  • voloume
    85 a max :p
  • daemonervosa
    a 90/90 es kariért mennyi kérsz? ;>
  • ErrOrHUN
    sold ;)
  • Lullaby
    két puszi az AS-ért
    !!
  • voloume
    quit ?
  • ErrOrHUN
    WTS Baium, AQ, Zaken, +8 DracBow focus 150 fire, Drac set, AS crit dmg 130 water. Az árakat még megálmodom :D