88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
fuzesi12 #80788 Hi all
Valaki tudna mondani pár questet amiért jó sok adena jár? -
#80787 13:28:02 :[Bartz: 1754/6000
13:28:02 :[Devianne: 1202/6000
13:28:02 :[Teon (EURO): 2853/6000
13:28:02 :[Franz (EURO): 2481/6000
13:28:02 :[Luna (EURO): 1811/6000
13:28:02 :[Sayha: 1228/6000
13:28:02 :[Aria: 1351/6000
13:28:02 :[Phoenix: 1798/6000
-
#80786 ha a masodik classchange-re gondolsz esetleg, akkor sztem mar igazan ki lehet birni azt a 10 percet, ha nem kamaelrol van szo... -
#80785 PauKaka valahogy nem lopta be magat a szivemben. nagy csalodas, hogy nem voltam ott mikor lelep...
Nah mi lesz azzal az 1 lvl-lel? -
#80784 Hello Suoske Sagara!
Melyik szerveren vagy mert nekem is új karim van és egyedül kicsit unalmas? -
#80783 de legjobb lenne mind igazából:) -
#80782 Sziasztok, valaki tudna mutatni olyan oldalt, ahol fenn vannak a class change quest scriptek l2walkerhez? (főleg az elven oracle érdekelne) -
#80781 Vicces, hogy valóban várták:P Sőt még én is ujra játszom!! Hisz elment a nova! -
ErrOrHUN #80780 RUN OUT FROM YOUR CAVES, FIRST, WE ARE IN SAFE NOW!!! -
#80779 Most irta diego, hogy a Nova távozott. Az utolso csapat holnap megy át phoenixre. Mi a helyzet Sayhan? -
BaalKain #80778 Hehe mindenki l2zni akar -
#80777 Úgytudom random nyílnak az ajtók.
Cece meg szerintem Benomra gondol. -
Suoske Sagara #80776 Sziasztok!Tudna valaki tanácsot adni,én most vettem meg a játékot, mert most tett netem és at a kérdésem hogy ti hogan kezdtetek neki a játéknak. Olvastam forumokat pár dolgot tudok de ez asszem kevés. -
#80775 Csak valami régi töredék infó, de nem ő az akit siege alatt lehet elvileg ölni?
Remélem szép dolog kérdésre kérdéssel válaszolni ;) -
#80774 y0!
Tudja valaki hogy lehet a paganban lévő Andreas Van Halterhez bejutni? Legfelső szinten vannak az altar entrace nevezezű ajtók,de sehogy sem sikerült kinyitni őket.
Gondolom valami quest kell hozzá(mivel kulcs nem esik az ajtóhoz ellentétben a chapel,anteroom,darkness kulcsokkal) de nem találtam semmi leírást róla a neten.Tehát aki tud valamit eme remek bossról ne tartsa magában. ty -
NewMoon #80773 siege után elszivárogtak az emberek, de végül hajnal 1 re sikerült összekovácsolni a csapatot, spawn után 5 percel elvesztettünk két bishopot de végül legyürtük hajnal 5re! A sublime self sacrifice és a nyakas ér valamit meg pár s-s fegyver ruha a több nagyrész szemét elemental sword + 5 db fönix nyaki ftw :D -
#80772 Igyazi kincs.... alig kell érte megdolgozni...kb simán dobhatna s-es keymatit... -
#80771 Vagy akár idesorolható wild beasten a lvl69es 4x hps Cougar ami spoilra BO keymatikat dobál -
BaalKain #80770 Miért be tudják cserélni annyi S-es fegyóra hogy egy fél klánnak elég :) -
center86 #80769 1 kill raids before Ondbey shows up
They have perfected methodology for screwing up player controlled raid groups, and without a complete player-killing spree, we stand little chance of outperforming multiple bishops and elven elders.
2 find out which raids are the most important to Ondbey, and kill them before they can get there
This will require an organised strike and scout force to be able to move in, toast a raid boss, and leave. This will be difficult.
és ez mit jelent? nem értem :-/
más mi kell ahhoz hogy egy human tanknak nagyobb arányban jöjjön be az agrója? van hogy csak 10 próbálkozásra veszi fel a raidbosst.
és megint más Destroyernek milyen dye-ok kellenének pve és raid céljából? +str +dex -con? akkor már elég kevés lenne a hp-ja. választ előre is köszi. -
#80768 100embert egy nyaklánc? NAGYON NAGYON NAGYON kétlem...
Epszilon: LVL 82+mobok lvl61töl hordható fegyok dropja(mellé a nyilvessző...)? Szánalom:( A-s nyilvesző drop olyan helyen ahova a beugro 78? És tudod ezek az emberek regélnek arról , hogy TÖRÖDNEK a játékosokkal azért a bann... A JO édes Anyád az törödik mással mint a pénz....de ti kedves SPAM ti egy percig sem... egy idióta gyerek vagy aki hatalmat kapot egy haldokló világban és úgy érzi megmutatja mekkora legény 5 év tetves bujkálás és mellébeszélés után... -
#80767 Jah ez hasonló ahoz hogy a mobok A-s nyílveszőket dobálnak... de minek??? -
BaalKain #80766 Sztem a nyaklánc azért kárpótolta őket :) -
#80765 Grat:) BTW tényleg a semmiből?:)
Tudjátok ez az amiért az L2 hanyatlik:( valakas low A shieldeket dobál egyszerűen szánalmas.... -
#80764 sztem az a Real-al kezdodo torpe lehet :) -
#80763 Nem látod hogy Adris?? -
#80762 és te ki vagy, ha szabad kérdeznem? -
NewMoon #80761 4óra küzdés, de csak meglett! start 99ppl end 75ppl wtb moar crit error
-
#80760 Kérdés elöször is mi a célod?
Ha csak játaszani szeretnél, mobokat ölni - grindelni -, néha partyzni esetleg raidbossokat is leölni akkor szerintem kb teljesen mindegy melyik szervert választod mert mindenhol fogsz találni valószínüleg pár magyart, franzon teonon és sayhán magyar klánokkal is fogsz találkozni.
Ha inkább a pvp rész érdekel és minél gyorsabban egy magas szintü karaktert szeretnél irányítgatni akkor nélkülözhetetlen a botozás - ami tilos elvileg, és bannal büntetik, botozni pedig azt jelenti, hogy egy program irányítja helyeted a karaktered, amikor te éppen alszol bulizol vagy egyéb szabadidős tevékenységeknek hodolsz -, és a megfelelő cuccok érdekében pedig szükséges a donate - ami adena vásárlást jelent, amit megtehetsz különféle weblapokról, vagy szervertől függően itt is akadnak páran akik olcsobban biztosítják az anyagi javakat a játékban:) -. -
#80759 Miért kell minden új embernek balfasz modon válaszolni? -
#80758 Köszi a választ. A botozni és donatelni kell részt kicsit bővebben kifejtenéd mert nem nagyon értem:) Mondjuk a grindelnit se:) Nem tudod véletlen a magyar klán nevét? Előre is köszi -
Kanqukac #80757 Helló Te!
Én régi vagyok, par eve vettem meg a Lineage2-t. Lenne pár válaszom: En Franzra regeltem ez a szerver jó. Vannak rajta magyarok es van 2-3 magyar klán. Karakter fejlesztesehez grindelni kell. valami hülye nevü questek talan 61 es 73 kornyeken vannak amik ertekelhető expet biztositanak... -
#80756 Hello én nem vagyok új. Igen jó szerver vannak rajta magyarok magyar clán is karakter fejlesztéshez pedig botozni és donatelni kell. -
#80755 Hello Mindenki!
Én új vagyok, pár napja vettem meg a Lineage 2-t. Lenne pár kérdésem: Teonra regeltem, jó ez a szerver? vannak rajta magyarok, esetleg magyar klán? Karakter fejlesztéshez mi tanácsos inkább questezni vagy ölni simán? -
BaalKain #80754 hávaze ha este 8kor fent leszek akkor már boldog leszek... -
#80753 éjjenek a szulinapsok, a névnaposok meg a másnaposok!!! -
#80752 Sorbi Baal:) megunnepeltelek titeket is:) És kivállóan sikerült:P -
#80751 Az baj az érveléssel, hogy akik offon boss ékszert vesznek keshért eddig se nagyon törődtek a válsággal meg eztán sem fognak, ez olyan mit amikor a ferraris pacáknak modják, hogy válság van megy fel a benya ára hát szarik rá... nem magyar árakhoz van árazva ez tény, de jobbat mondok nem is common emberekhez... -
Sorbon #80750 Köszi szépen) -
BaalKain #80749 Csak vasárnap szóval ők kimaradnak :S
Pedig Ironman White party lesz :)