Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw, talan Sirch kompetens annyira, hogy elmondja nekem, megis, melyik ____________ (jelzok hosszu soranak helye) NF nagyágyúnak volt olyan fontos hogy kivegye a leirasbol a "credit" reszt...? Szarjon sünt, nem bassza el a napomat csak ugye, illene mas munkajat felhasznalva emlitest tenni rola, ki kovette el. Biztos en szulettem rossz csaladba, azert gondolom igy.
MrBruce: keress magyar talalatokat a Googlen "Seven Signs"-ra. Tobbet fogsz megtudni ugy mint ha ide irkalnal. Have fun.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
gz
TSJ nem franzos EE volt? 😊 Majd mindjart nezem a videt, ha lejon 😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Video
Az utolagos kommentek egy része:

hm, ha el nem felejtem, megnezem, szilveszterkor mennyien lesznek online a szervereken es postolom, ha mar a szombatokat lathatoan nem tudom teljesen jol tartani...
nem az a gyerek volt az aki folyton sipitozott amikor pkztunk?
Nexus üzenete:
de tuti õ az
Nexus üzenete:
azért volt ES mert õ ilyen PACI-fista volt
sonic üzenete:
D :.D
sonic üzenete:
áááááá
sonic üzenete:
sirok
Régi szép idõk nevet kérek ki volt 😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
jó volt ez a mikula buff 😄
létrehozol egy nc soft accot!
Ezután 3 lehetõség van:
1. HA ezen az oldalon registrálsz kapsz ingyen 7 nap játékot amivel kiprobálhatod a játékot.
-Ez a modszer meg ervenyes?Es milyik klienst kell hozza letoltenem,es honnan?Elore is koszi.
Jimi Hendrix
A shadow itemek amolyan ideiglenes tárgyaknak számítanak. Mikor hordod õket vagy használod, a leírásában található számláló lassan csökken, és ha ez elfogy, a tárgy eltûnik.
A common itemek a játékban a "nem mágikus" tárgyak. Olcsóak, cserébe viszont nem adnak semilyen bónuszt.
Elsõ kérdéseim. Mi a common item és mi a shadow item?
A szavakat értem angolul, de azt nem hogy a játékban ezek mit akarnak jelenteni. Halvány sejtéseim vannak ugyan.
Próbálgatni meg nem lehet ugyebár, mert ebben nincs mentés/töltés...
Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2
Jimi Hendrix
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz