Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeathlyHallows
NF-nél undorítóbb L2 serverrel még nem találkoztam.. és a GM-ek a legocsmányabbak. bár igaz ,hogy az NF az nem is L2 :pppp

Endaer
ez igazan szomoru 😞 legalabbis ha arra gondolok, hogy NFen meg miutan leleptem is kint hagytak a weboldalon par altalam felpakolt leirast, koztuk a Seven Signsrol is, amit aztan legalabb 4-5 weboldalon is felhasznaltak... es ezek ellenere se talalt a srac magyar talalatot a googleben...? Vagy ott nem is nezte, mert "WTF is Google"?

btw, talan Sirch kompetens annyira, hogy elmondja nekem, megis, melyik ____________ (jelzok hosszu soranak helye) NF nagyágyúnak volt olyan fontos hogy kivegye a leirasbol a "credit" reszt...? Szarjon sünt, nem bassza el a napomat csak ugye, illene mas munkajat felhasznalva emlitest tenni rola, ki kovette el. Biztos en szulettem rossz csaladba, azert gondolom igy.

MrBruce: keress magyar talalatokat a Googlen "Seven Signs"-ra. Tobbet fogsz megtudni ugy mint ha ide irkalnal. Have fun.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

MeoH
pkazd le a gepkeepert.

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
A városban van két pap azoknál fel kel iratkozni Dawn vagy Dusk oldalra és akkor tudsz bemeni! Ennél többet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hello. Kéne egy kis segítség, nem tudok lejutni a Catakombákba és nem tudom, hogy mit kellene csinálni. A lenti Gepkeeper adott egy questet, de azt semtudom megcsinálni. A quest neve Yoke of the Past. Valaki segítsen. Köszike.....
Chryst64
Ha esetleg nem lennek it ejjel, akkor mindenkinek nagyon jo szorakozast es dropokban gazdag boldog ujevet kivanok!

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Chryst64
Hello mindenki! sztem hasznat tudnam venni egy zoom-nak ha van mukodo valakinek. koszike.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

hat jah, ez mar egy mas vilag 😄 epic fight
gz

solyomb
Nem szándékos volt, a body to mind csak akkor jutott eszembe, hogy jól jönne, eddig sose használtam, de ezután már át is raktam máshova a csíkot😊
Endaer
hmmm... ez tenyleg szep munka volt. Grat Sanci!

TruBy
Jo fight volt. Csak annyi volt a baj, hogy TSJ Hp csikjat kitakartad, aztan csak neha neha lehetett latni, mennyi hp-ja van :S

Általában Chromaticon botozik a gyerek, Chromatic Owner titlevel 😊

daemonervosa
tudom, koltoi kerdes volt . :,(

Trolling is a art.

darkmenx
ideje dunaba ugrani

TruBy
Meoh asszem meg csak 84 a srac.
TSJ nem franzos EE volt? 😊 Majd mindjart nezem a videt, ha lejon 😛

solyomb
Attol hogy 81+ EE Blessing ov Evaval meg, clarity vagy hp/mp recovery talizmánnal:/
ma van Szilveszter...
daemonervosa
mitokomtol volt annak ennyi manaja 😮

Trolling is a art.

Gordis2k
Iszonyat izgalmas volt😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
Nem terveztem sima meccsek posztolását, de úgy érzem ez azért megér egy misét😊 Tudom vannak benne olyan pontok amit csinálhattam volna jobban is, majd legközelebb😊
Video

Az utolagos kommentek egy része:
Endaer
hja, mindenki hanyattesik a 80+tol de ha van egy jo partid, HBn relative hamar osszehozhato, csak hagyjanak teged bekeben xpzni. 😊

hm, ha el nem felejtem, megnezem, szilveszterkor mennyien lesznek online a szervereken es postolom, ha mar a szombatokat lathatoan nem tudom teljesen jol tartani...

MeoH
BOIAS franz legnagyobb boterre a kezdetektol, sztem mar 85+ a csavo...

fuck mmo's..i.,

Endaer
Ez azert van igy, mert en valoban igazan vicces vagyok. Meg en magam se tudom neha teljesen pontosan megitelni, hogy mennyire, de az fix, hogy nagyon. Ugy saccolom, kb. annyira mint az alairasod. (no offense) <#hawaii>

igazán vicces vagy 😊
A nevére már nem emlékszem de az arcra igen.

Error imo sznájp nem mérvadó 😮
Endaer
HGM =spam=

Kié a PincyPuncy nevû karakter franzon?
Pukkka ha még jár ide hátha rájön 😛
daemonervosa
Error, egyértelmûen.

Trolling is a art.

sonic üzenete:
nem az a gyerek volt az aki folyton sipitozott amikor pkztunk?
Nexus üzenete:
de tuti õ az
Nexus üzenete:
azért volt ES mert õ ilyen PACI-fista volt
sonic üzenete:
D :.D
sonic üzenete:
áááááá
sonic üzenete:
sirok

Régi szép idõk nevet kérek ki volt 😄
+750 patk, +100 pdef, 900 feletti attackspeed, mondjuk az igy is megvolt az SR triggerel 😛

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

daemonervosa
herozerk valor? nahh nahh??? nahh?? 😊

Trolling is a art.

kicsit drága lehetett safe enchanttal feltolni. nekem már a 12est megsüvegelik 😄

jó volt ez a mikula buff 😄

daemonervosa
lol ?!

Trolling is a art.

Egyik hozaszolasban olvastam ezt:
létrehozol egy nc soft accot!
Ezután 3 lehetõség van:
1. HA ezen az oldalon registrálsz kapsz ingyen 7 nap játékot amivel kiprobálhatod a játékot.

-Ez a modszer meg ervenyes?Es milyik klienst kell hozza letoltenem,es honnan?Elore is koszi.

Jimi Hendrix

Endaer
Igy van, nagy valtozas tortent: tobb idom volt a forumra. Amig igy marad, termeszetesen ez marad a tendencia ezutan is. Feltetelezem, elfoglalt vagy, ezert nem ajanlom fel, hogy egyeztessuk hatarido naploinkat...

darkmenx
valami nagy valtozas tortenhetett az uj ev heveben, hogy ilyen casual forumreader lettel vagy csak fellangolt kicsiny szivedben a szerelem ujra?

Endaer
karacsony tajan megnyilt a szived, es tiszta erzelgos lettel... ebreszto, mindjart jon az uj ev ahol ugy sejtem nem a szived utan mesz majd a csomo csaj kozott... 😊 akkor meg ne szenteskedjen itt, kerem szepen! 😛

kosszi a választ sikerult is😊megedszer 1000Xthx😊
Sirch
Szia!

A shadow itemek amolyan ideiglenes tárgyaknak számítanak. Mikor hordod õket vagy használod, a leírásában található számláló lassan csökken, és ha ez elfogy, a tárgy eltûnik.
A common itemek a játékban a "nem mágikus" tárgyak. Olcsóak, cserébe viszont nem adnak semilyen bónuszt.

tengerilo
Segítsetek légyszi! Most kezdem és leírást sehol nem találok részletesen. A szerver, amin vagyok, senki nem segít és egy sor dolgot nem értek. Egyelõre elég túlbonyolítottnak tûnik a játék.

Elsõ kérdéseim. Mi a common item és mi a shadow item?
A szavakat értem angolul, de azt nem hogy a játékban ezek mit akarnak jelenteni. Halvány sejtéseim vannak ugyan.
Próbálgatni meg nem lehet ugyebár, mert ebben nincs mentés/töltés...

Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2

Hello,kiprobalnam a gamet,trial lehetoseg van?ha valaki tud segitsen,koszi.

Jimi Hendrix

nekem van, lehet neki is 😄

Gordis2k
Rontod itt a statisztikánkat😊 Tudod jól, hogy free szerveres...külömben, hogy a bánatba ne tudná mi az a sziget, hogy kell oda menni.... és fõleg, hogy a fakba lenne karija amivel ott akar ölni 80+ os mobokat...

Az a "kacska ringos sziget" egyébként Hellbound, és egyedül kevés leszel ahhoz a mobhoz.

Epszilon
Lehet^^, de ha nem mûködik úgy ahogy itt akkor magyarázhatja hogy mûködik...

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Milyen üdítõ néha olyan válaszokat is olvasni itt amikben nincsenek benne a "de ha free server, akkor.." meg "freen nem mûködik" és egyéb gunyoros poénosnak szánt baromságok..

Sirch
Oda csak teleporttal tudsz eljutni, Wasteland déli bejáratánál és Heineben is látsz olyan fura zöld kristályokat, azok segítségével, miután a mellette álló NPCnél megcsináltad a lv78-tól felvehetõ questet.