88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
kelso #81028 üdv!
Eladó acc(ok) érdekelnének, max 15k-ig. Leginkább crafter/spoilos/healer kaszttal rendelkező karik érdekelnek, de más ajánlat is jöhet. -
#81027 8-10k kb. -
#81026 ott is volt bannolas, de semmi konkretrol nincs hir mivel a Lunas jatekosokkal senki se foglalkozik igazan Blahon (sem) -
KisEmir #81025 lunarol van hir, bannokkal kapcsolatban? -
#81024 Pusztán csak érdeklődés: mi ára lehet egy necronak mostanság?
77necro/75 sps/6x destro subok.
Kissé low lvl de noble stb. megvan.
-
ErrOrHUN #81023 válságban az ország... -
ZaiKo #81022 És akár az is lehet, hogy rajtad kivül mindenki FranTZon játszik.. Csak még nem tudsz róla... -
#81021 pedig a Frantz eleg kemeny szerver, 8k online nonstop. -
#81020 Könnyen elképzelhető, hogy azért nem érkezett eddig ajánlat mert innen senki sem játszik Frantzon:( -
#81019 vl78as bd-t adenára cserélnék frantzon. ajánlatokat várok. -
voloume #81018 bump!! -
#81017 Teonon adena elado! Erdeklodni pmben! -
#81016 lvl78as bd-t adenára cserélnék frantzon. ajánlatokat várok. -
#81015 láttam már, handrás blogját nem szeretetből hanem szükségből de muszáj követni^^ van 4-5 magyar site amit naponta többször nézek, meg pár külföldi is, mivel egy weboldalnak olykor, ha a lustaságom nem hátráltat, cikkeket írok az aktuális újdonságokról.
A handrás féle videoban az a furcsa, hogy azt mondták, lassabb a szoftver mint a mostani, ehhez képest ez elég gyorsnak tűnt... lehet kicsit ő gyorsitotta fel a videot... -
voloume #81014 érdekelne egy kis infó clan lvl 9 és 10-es bonusokról, skillekről minden ami van... tomtom gugöl a barátom, de most épp összevesztem vele -
#81013 Hey!
http://vimeo.com/3764458 -
#81012 Fura is lenne 20-30as pinggel, ha az USAban lennének. -
#81011 Jol hallottad. -
FickDeineStory #81010 én azt hallottam, hogy az európai szerverek Németországba vannak. -
#81009 Hali!
Jah mi is bekaptuk a bannt még januárban, a partynkat kinyomták akkor. Úgy tűnik rendületlenül folytatódik, gyakorlatilag leépítik az európai szervereket így, szerverösszevonás készül úgy hallottam. Nos ha jól tudom az európai szerverek az USA-ban vannak és a koreai tesók nem biztos hogy tudnak az itt zajló eseményekről. Olyan mende-monda is terjed, hogy felfigyelnek majd az EU/Amcsi szerverekről kieső bevételekre, mert akit kibannoltak az bizony nem óhajt visszamenni és tovább tejelni lvl 1-es karikkal klikkelgetve.
Még ha vissza is kapnánk a karaktereinket, az se feltétlenül hozná vissza a játékkedvet. Bassza meg az NC az elqúrt rate-eket és azt, hogy amióta a játék megy, hosszú évek után csak bannolni tudnak feljönni. Az azt megelöző években mit csináltak? Odafigyeltek bármire is? Ezenkívül miért nem lehetett időszakos bannt adni, mint más játékokban pl Diablo?! A kenyéradókkal jó kibaszni?
Hagyom is a piccsába az egészet... -
#81008 1337 time! -
#81007 HARR
-
#81006 tyyyyy
-
#81005 csak a napi post kedvéért, na meg a kép-postok rajongóinak örömére:
-
#81004 lvl78as bd-t adenara cserelk frantzon. ajanlatokat varok -
#81003 Szerintem a kibannolt user keresztezve az angry german kiddel, az kell az altalad vazolt celokhoz. :) -
Kanqukac #81002 És ezek közül melyiknek kell lennem hogy spamet meguthessem? -
#81001 LOL -
FickDeineStory #81000 hát már bocs, de erre én is azt mondom, hogy hülye vagy. -
FickDeineStory #80999 fogalmam sem volt róla, hogy nő-e v férfi. Na meg általánosan beszéltem nem konkrét személyre v személyekre gondoltam. -
voloume #80998 -
#80997 3? egy group.... -
#80996 látom a hibáit, miben nem teljesít elég jól, stb... de mindent egybevéve nem bántam meg, hogy megvettem. Ráadásul, a havi költségeim is csökkentek a díjcsomag miatt. -
#80995 http://www.insomniac-l2.com -
#80994 Nekem hiányozni fogsz :=( tényleg ... Imádtam olvasni azt a sok ökörséget amit ide néha összehordtál. :=(
- NFnél ócskább szar szervert nem talalt az angol pajtásod ? :O -
#80993 Hál' Isten, már nagyon irritáltál.
Endaer, btw, mennyire jön be neked a telefon? :P -
kelempac #80992 Üdv,
ki tudja Ray:)
Legyen valami háziszabály arra, is hogy akit bannolnak azt kitiljátok?:)
Hiszen egy nímand gerinctelen kis pondró, aki nem való közösségbe?
Persze 1-2 hétig még olvasgatok itt aztán kikopok innen:)
Bár a sok pallérozott elme hiányozni fog:)
Na meg a fennkölt stíl.:)
-
#80991 Egy kérdés, ugye elhúzol a picsába SG-ről, és soha nem jössz vissza? -
kelempac #80990 Üdv,
rájöttem hirtelen, hogy mennem kell fejni, úgyhogy sajna most érek rá:)
Created On: Aug 14, 2008
Account Type: Standard
Account Territory: Europe
Account Status: Not playable
Inactive for 90+ Days: No
Subscription: none
Total Paid Time: 0 Years, 6 Months
Sajna ez mér csak teória szintjén marad meg, bár a véleményemet fenntartom.
Mivel az nf-en wipe volt továbbá egy angliába költözött barátom elkezdte ott, ezért viszatértem nfre. Ez azzal jár, hogy megszüntettem az accot. Nyavalyás free-s lettem újra.
Az egyik klántársnak jó estéje volt mert kapott egy tallum heavy szetet, meg némi lóvét, voltaképp egy köszönésért:)).
/flame on -
#80989 Ez a szám már bőven 8k fölött is volt. :P