Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BANNED
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Start Time: 2009-01-07 02:23:27
Cur Time: 2009-01-11 07:37:02
Report Time: 4:05:13:35
Level: 79 -> 80
Gain EXP: 241985510
Dead Count: 3
Adena All/Hour: 37371965 / 369120
Get Items: 43
Attacked Mons: 19543
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
- +6 Carnage Bow
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
- 3x SoulBow Clean
- 3x Kesha*Kesha Clean
- IC gaiter, gloves,boots,helm recipes
- Drac LA recipe
Trolling is a art.
minek egyáltalán beszélni?😛
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
(a régi trükk, minek bele magánhangzó?)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ezt röviditsd tovább.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
frenzy p-atackot ad, guts pdefet.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Figyelj bruce: ha alacsony a hp-d, vagyis 30% alatt van, akkor be tudod nyomni az emlitett 3 skillt. Ez amolyn eletmento dolog. A frenzytol boszme eros leszel, a gutstol megno a vedelmed. E ket skill kozul egyszerre cska az egyiket hasznalatod. Ezek melle felmegy a zealot is, ami szinten erosebbe tesz, meg gyorsabba.
A dragon slayered jo lesz, a tor azert hasznos, mert ha nagyobb az attack speeded, akkor hamarabb visszatolt a skill amit elnyomsz. Tehat pusztan amig benyomod a 3 skilled kozul valamelyiket, elotte valts at torre, majd utana vissza a dragon slayerre. A risk haste SA tovabbi attack speedet ad alacsony hp-n, igy meg hamarabb visszatolt. Nem kell jo tor ehhez, kezdetnek egy no gradessel probald ki, ha bejon akkor vegyel egy c-s risk hasteset es szevasz.
Remelem minden vilagos😊
de komolyan, rsk haste-es soulsepa... ilyet meg egy valamire valo torosnel sem lattak soha.
SA daggere:
pve: focus, pvp: crit damage
TurpilLia, mondd meg nekik, mi a tuti, mer' ugylatszik, MrBrucenak szuksege van valami hozzaerto ember utmutatasaira, en meg 68ig vittem csak a torosomet. 😊
MeoH: <3 😊
Szóval ne haragudj ha bénázok, de nem tudom....
fuck mmo's..i.,
O.O
S.O.S.
Trolling is a art.
Már A-grades vagyok más dagger nincs ami nagyobb attak speed-et ad és kisebb a re-use-ja....
Amúgy mi az a re-use???
Köszi....
Köszi.....
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
bõven elég havert szereztem már, és teonon is lesznek páran, fõleg hogy közelebb élnek. 3 hónap múlva kiderül, hogy megyek-e franz 😄
az 1-2 lövéses dolgot tartom, a pizsama pizsama marad, hiába adsz mellé állatot.
a végét nem értem
btw earth > wind
Trolling is a art.
én azt nem értem, miért ne olyzzak HEvel?
wind lesz a cél majd teonon, az meg hogy vannak durvább HEk, eddig is voltak és ezután is lesznek. Sosem voltam n1 és nem is leszek. Nem létkérdés.
primary language:
WOOKIE
A holyba sikerült belekötni, de látom az nem tûnt fel, hogy elötte ott az earth meg a wind
Trolling is a art.
Tanultam angolt sõt több ideig mint németet, de a német számomra könnyebb ezért azt használom és inkább nem erõltetem a hunglisht. Valószínû nem a csontgiliszták nemi életét fogjuk kibeszélni egy-egy pvp/siege alatt....kár :/
2. Esetleg nézd meg az Application Form-t!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
A macska transform nagyon kemény, tiszta predalien😊 Simán jobb mint a másik 2... Remélem már februárban jön a Final. Csak nehogy errorHUN a bugos karijával franzra jöjjön, ha Teonon se tud egy barátot se szerezni valamilyen rejtélyes okból, mert az új db-jével már shot nélkül is 1 lövés vagyok<#nyes>#nyes> Amíg alacsony volt a kerítés akkor se tudtad átugrani, de most hogy lehet transferelni pénzért atraktak a túloldara pfff
Trolling is a art.
---------------
L2.com
Trolling is a art.
Köszi....
Köszi......
6:26-nál szétröhögtem az agyam!!!! Nagyon ott van 😄
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Trolling is a art.
German
- do you have Ventrilo and a working HEADSET?
Yes, I do.
1. Epszilon még a magyart is letagadja, csak Tis írta oda XD
2. Hiába van ventrilo, ha senki nem tud németül XD -> virágzó beszélgetéseket látok magam elött...