Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ooorrrsss
<#shakehead> iszonyat ocsmany ez a transfom, sehol egy kard vagy vmi, egy csubakkanak jobban orulnek mint ennek...

BANNED

jenu
Én amúgy azt hittem, hogy már sokkal hamarabb megtelik. Mellesleg elvileg minden kedden kinyitják folyosót, nem? LF info!!!

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

L2Goku
Azt a köcsög botter eget😄 Nem XP ér ölök hozzá rakom! De a lvl 80 as LUP kép elmaradt😄 csak ilyet tudok linkelni 😄

Start Time: 2009-01-07 02:23:27
Cur Time: 2009-01-11 07:37:02
Report Time: 4:05:13:35
Level: 79 -> 80
Gain EXP: 241985510
Dead Count: 3
Adena All/Hour: 37371965 / 369120
Get Items: 43
Attacked Mons: 19543

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

a gond inkább az ijam meg sanci, én átmegyek sztem, elfogadta a transfert

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
vajon error meg atjut januar vegeig? 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

daemonervosa
eleg gyorsan megtelt 😄

Trolling is a art.

WTS @ franz (pm ingame vagy itt) :

- +6 Carnage Bow

jenu
/sadface

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

daemonervosa
WTS @ franz (pm ingame vagy itt) :

- 3x SoulBow Clean
- 3x Kesha*Kesha Clean
- IC gaiter, gloves,boots,helm recipes
- Drac LA recipe

Trolling is a art.

nlaci86
<#ejnye1>

minek egyáltalán beszélni?😛

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

pharao
LRN T PLY FGG "+!+"%!

(a régi trükk, minek bele magánhangzó?)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

daemonervosa
LEARN TO PLAY FAGGIE "+!+"%!

ez rovidebb 😊

Trolling is a art.

Gordis2k
Rsk haste mig skill on majd 2HS on Frenzy(p atac)/guts(p def) 30% hp alatt. re-use= t mig ujra tudod használni.

Ezt röviditsd tovább.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hunter of Deer
de egyszerubb ha leirjatok neki hogy a rsk hastes tor csak addig kell amig elnyomja a zealot frenzyt/ gutsot 30%hpnal (amikor villog a hp) aztan visszavalt a dragon slayerre oszt csa.
frenzy p-atackot ad, guts pdefet.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

nlaci86
Mielõtt kiokosítjátok brucet a tõrösökrõl, lehet el kéne olvasni amit irt😛 õ egy destro.
Figyelj bruce: ha alacsony a hp-d, vagyis 30% alatt van, akkor be tudod nyomni az emlitett 3 skillt. Ez amolyn eletmento dolog. A frenzytol boszme eros leszel, a gutstol megno a vedelmed. E ket skill kozul egyszerre cska az egyiket hasznalatod. Ezek melle felmegy a zealot is, ami szinten erosebbe tesz, meg gyorsabba.
A dragon slayered jo lesz, a tor azert hasznos, mert ha nagyobb az attack speeded, akkor hamarabb visszatolt a skill amit elnyomsz. Tehat pusztan amig benyomod a 3 skilled kozul valamelyiket, elotte valts at torre, majd utana vissza a dragon slayerre. A risk haste SA tovabbi attack speedet ad alacsony hp-n, igy meg hamarabb visszatolt. Nem kell jo tor ehhez, kezdetnek egy no gradessel probald ki, ha bejon akkor vegyel egy c-s risk hasteset es szevasz.
Remelem minden vilagos😊

daemonervosa
johat õ akart Rsk haste es A gradet 😄

Trolling is a art.

Endaer
ide is :>
de komolyan, rsk haste-es soulsepa... ilyet meg egy valamire valo torosnel sem lattak soha.
SA daggere:
pve: focus, pvp: crit damage

TurpilLia, mondd meg nekik, mi a tuti, mer' ugylatszik, MrBrucenak szuksege van valami hozzaerto ember utmutatasaira, en meg 68ig vittem csak a torosomet. 😊

daemonervosa
Idejársz hazudni? :=)

Trolling is a art.

Endaer
...es soul sepaba crit damage a meno nem rsk haste...

MeoH: <3 😊

daemonervosa
A gradebe soul sepanak van rsk haste sa ja

Trolling is a art.

DMN.....nem tudom, csak megnéztem a daggert és láttam hogy az C-grades, ezért kérdeztem, hogy más daggert tudsz-e ami hasonló tulajdonságú és a szintemnek megfelelõ (A-grades vagyok).A re-use-t még mindig nem tudom.

Szóval ne haragudj ha bénázok, de nem tudom....
MeoH
Baratom, megkockaztatom nem offon nyomod.(Ha igen akkor omg...) De zaklasd a free szervered forumat a mafla kerdeseddel. Latod meg DMN is sokkot kapott. Grincset meg ne vard meg... szoval GTFO.

fuck mmo's..i.,

daemonervosa
ha tudod, hogy nincs más dagger ami nagyobb atk speedet ad, és kisebb a re-usea akkor miért nem érted mi az a re-use?

O.O

S.O.S.

Trolling is a art.

DMN!!!

Már A-grades vagyok más dagger nincs ami nagyobb attak speed-et ad és kisebb a re-use-ja....

Amúgy mi az a re-use???

Köszi....
Destroyer-nél a Frenzy-, Guts- és a Zealot- skillek mire jók, valaki monja már el nekem bõvebben, mert én nem tudok nagyon angolul.

Köszi.....
solyomb
Emlékszel gondolom Hinsley 200fölötti water rezistjére😊 Na õt pl addig nem tudtam megverni amig nem raktam én is magamra 120 watert😄
solyomb
A macskás transform skillje kb hasonloan bohoc mint az állatkái.
valamennyit biztos számit

Gordis2k
Öszinte leszek szeritnem a resist szart sem ér.....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

nah akkor amit értek:
bõven elég havert szereztem már, és teonon is lesznek páran, fõleg hogy közelebb élnek. 3 hónap múlva kiderül, hogy megyek-e franz 😄
az 1-2 lövéses dolgot tartom, a pizsama pizsama marad, hiába adsz mellé állatot.
a végét nem értem

daemonervosa
eartre kevesebb a resist.

Trolling is a art.

antharas miatt gondoltam, hogy a winddel jobban járok

daemonervosa
nem mondtam, hogy ne olyzz HE vel, csak pointless, ennyi az egesz.

btw earth > wind

Trolling is a art.

Shyriiwook

holy/unholyra reagáltak a többiek, hogy nem jó az ijásznak teljes egészében, mert a skilleket nem tudja ráenchantolni.
én azt nem értem, miért ne olyzzak HEvel?
wind lesz a cél majd teonon, az meg hogy vannak durvább HEk, eddig is voltak és ezután is lesznek. Sosem voltam n1 és nem is leszek. Nem létkérdés.

nlaci86
ErrOrHUN

primary language:
WOOKIE

na ezt újra

daemonervosa
joh, akkor nezd meg majd teonon milyen HEk vannak, hidd el ,hogy van egy "pár" nálad keményebb...

A holyba sikerült belekötni, de látom az nem tûnt fel, hogy elötte ott az earth meg a wind

Trolling is a art.

Epszilon
1. Imo olvass utána mi az a tagadás<- nyelvtan!
Tanultam angolt sõt több ideig mint németet, de a német számomra könnyebb ezért azt használom és inkább nem erõltetem a hunglisht. Valószínû nem a csontgiliszták nemi életét fogjuk kibeszélni egy-egy pvp/siege alatt....kár :/
2. Esetleg nézd meg az Application Form-t!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

a HE heronak is meg kell vernie az ellen herowannabejét. márpedig azt csak doubleshottal lehet, ha nincs valami überdurva augment. Gerike ne menj át bugiba 😄😄 õ nyomtja ezt a dumát, hogy õ nem fog olyzni csak pvpzni és senkinek nincs holy protectionje

nlaci86
Köszönjük hogy hozzászólásaitokkal növeltétek a fórum degeneráltságát😊
A macska transform nagyon kemény, tiszta predalien😊 Simán jobb mint a másik 2... Remélem már februárban jön a Final. Csak nehogy errorHUN a bugos karijával franzra jöjjön, ha Teonon se tud egy barátot se szerezni valamilyen rejtélyes okból, mert az új db-jével már shot nélkül is 1 lövés vagyok<#nyes> Amíg alacsony volt a kerítés akkor se tudtad átugrani, de most hogy lehet transferelni pénzért atraktak a túloldara pfff

daemonervosa
Johat lehet kotozkodni, de tény, hogy a HE vel nem olyzni hanem pvpzni kell, HE hero ugyis az akit a legjobban feedelnek.

Trolling is a art.

omg még hányszor mondjam el? 😄 oly szempontjából nem jó a holy/unholy és ahogy nézem elõbb lesz holy/unholy a ruhámon, mint water/fire 😄 (HBról jobban jön, mint firestone iopról)

Tüskés
Nem kell az a tõr, mert Gracia Finaltól úgy is fix reuse-a lesz a skilleknek.

Idyll

daemonervosa
ugy, hogy van olyan fegyver a játékban, amire kehet rsk haste SAt rakni, Cursed dagger (több atk speed, kisebb re-use)

---------------

L2.com

Trolling is a art.

Eltudnád mondani mire jó ez a három skill amit írtam.....

Köszi....
Elsõnek is köszönöm a segítséget... Ezt hogy érted? Elmondanád?(Javaslom az rsk haste dagger használatát re-use miatt.)

Köszi......
pharao
Boccs a dupla postért, de ez nagyon ott van a szeren <#taps><#banplz>

6:26-nál szétröhögtem az agyam!!!! Nagyon ott van 😄

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

daemonervosa
Nem fegyver függõ, hanem HP (30% alatt tudod benyomni) Javaslom az rsk haste dagger használatát re-use miatt.

Trolling is a art.

pharao
- what is your primary language(s)?
German
- do you have Ventrilo and a working HEADSET?
Yes, I do.

1. Epszilon még a magyart is letagadja, csak Tis írta oda XD
2. Hiába van ventrilo, ha senki nem tud németül XD -> virágzó beszélgetéseket látok magam elött...