Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solyomb
Mikor kell kilépni klánból? mielött rányomok transfere gombra playncnél? Vagy a jövöheti karbantartás elött, amikor elvileg transferelnek?
Endaer
Veled nincs bajom Detto de ez nem jelenti azt hogy sokat jelent szamomra az amit irtal. Esetleg vegyel be egy Leszarom tablettat.
Ahh, minek eroltetem, mikor ugyis ritkan olvasod SGt...? 😞

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

darkmenx
Ha nincs kétkezes handzsárotok akkor egy shadleki buzogány is megfelel....csak valaki mondja már meg hogy kol tudok ilyet kapni??????

Solikka, menj be egy NPC-hez, és beszélj hozzá. A jó szerepjátékot minden MMORPG jutalmazza. Ne felejts el minden mondatod elé egy felkiáltójelet tenni, hogy más is élvezhesse...

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

MeoH

fuck mmo's..i.,

Ha nincs kétkezes handzsárotok akkor egy shadleki buzogány is megfelel....csak valaki mondja már meg hogy kol tudok ilyet kapni??????

jenu
ki a f@szt érdekel!?!?! ha problémátok van egymással pm msn cyber stb mert unalmas <#boxer><#banplz>. ritkán járok ide de mindig sikerül felcseszni az agyam... <#help>

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

jenu
hát igen ez egy pm akart lenni, Epic Fail! :>

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

jenu
Hali!

Látom érdekel az official, ha adsz nekem egy email címet tudok Neked küldeni 7 napos trialt.

Üdv, Detto

miaz a handzsár?<#eplus2>
WTS 77ST/77Titan - Nooblesse.
Ugyanezen az accounton 77 SE, subquest megvan.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Tud valaki vmi infot arrol h kov kronikaba a skilleket milyen elementalra lehet majd enchantolni?
Masik kerdes pedig earth attr ellen pakol sztetek vki rucira?
Ne vezesd már félre! A legitek csak a két kezes handzsárjukkal lennének képesek 1 hónap alatt elérni az lv 78-at, de ahhoz kell a sajtos quest. Az meg annyira bonyolult - egy rendes leírás sincs hozzá a neten -, hogy alapból 2 hét míg megcsinálja. A maradék kettõ már csak max lv 75-re elég. 😛

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Elérhetõ szokott lenni 1-2 hetes trial verzió azt hiszem. A lineage2.com-on nézzél szét ott szerintem minden szükséges infót meg fogsz találni.

Értem, szóval picit lassabb a fejlõdés. De legalább minden rendesen mûködik.
Az lenne a jó ha kilehetne próbálni 1hétre pl.

Köszi az infót. <#worship>
Endaer
nincsenek ratek, de hogy ertheto legyen, az off szerver beallitasait nevezik freen 1x-es ratenek. Ezt buzeraljak a free szerveren 2-3x vagy meg nagyobbra. Ehhez kepest offon is elerheti valaki akar a 78at is mondjuk egy honap alatt (es akkor meg nem siette el a fejlodest), ha modjaban all cuccokat, es a szukseges buffereket a fejlesztendo karakter melle tenni. De igazabol mar maga a tudat, hogy itt minden mukodik, mar az is meger minden forintot amit raaldozunk. Ezt erteni fogod, ha lehuzol egy honapot offon. Utana az ember gyomra felfordul a free szerverek hangulatatol.

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy az off szervereken milyen rate-k vannak. Meglehetne valahol lesni neten? Köszi elõre is. üdv
Endaer
a legiteket kerdezd, ok csinalnak sajtos questet meg minden szart, ha valakiknek, akkor nekik egyszeruen kell, hogy legyen ketkezes handzsarjuk!

Endaer
your mom failed
.
.
.
twice

darkmenx
Hali van valakinek eladó kétkezes handzsárja a játékhoz?

pharao
Failed

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Endaer
annyira orulok hogy szoba allsz velem...!
FalsXP szinten 😛

daemonervosa
jahogy kétkezes handzsár 😄
ez jo 😊

nah viccet félretéve mehetne már a bann... szegeny gathernek igy sok a melója

Trolling is a art.

pharao
Hey Crazy Dude! <#integet2>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Chryst64
WTB Maje Plate Sayha-n

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

TruBy
Ezt most kinek miert? Sztem hanyagold...😛

Endaer

Endaer
self manaburn, haha - ebbol a szempontbol olyan vagyok mint Gordi, sps-el megyek meg spoilozni is!
na jo, sps-el spoilozni nem szoktam, de Gordi igen!

nlaci86
Te meg self manabörnölsz, mi?😄

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

Endaer
EE ftw! Mondjuk miota van inquisitor, meg korabbrol a manaburn, azota tenyleg kemeny, ha jol jatszanak vele. Meg egyebkent is, olyan helyesen fut a karim utan.

TruBy
Ilyet kapott meg regebben egy RDOG-os EE. Elég jól aprította vele az enemy-t FoD-ban 😊

daemonervosa
Ha vmi normalis fegyora kaptad volna, akkor eleg utõs...mondjuk egy earth AMre vmi magenek 😊

Trolling is a art.

MadnessX
pff erre 2* ugyanazt rakja be:o

ez lett volna :

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

MadnessX
Earth alapú instant reuse 900 ranges augment.Volt már ilyen valakinek?

//del

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Háo mács?

Hi !

WTS Adena @ Franz
darkmenx
elf hulladek
delf inkabb small scale pvp
he meg large scale
kamael szinten hulladek batman cucc nelkul

Endaer
HE > elf/delf ijasz

daemonervosa
HE

Trolling is a art.

Kly
Gondolkozom egy ijjász retail-en, melyik lenne az ideális választás siege-re, HE? A kiegyensúlyozott statja miatt gondoltam rá. Elf/delf ijjásznak néztem a skilljeit, jó a rapid fire/dead eye, de sztem a range és az attack speed is fontos atribútum. Kamael megszémomra ismeretlen faj 😊

Scientia potentia est.

Neked is GK-d van ha jol értelmeztem eddig postjaid alapján, milyen különbséget véltél felfedezni a saját és más Gk ja között?
Lenne két kérdésem: a force masterek skilljeibe mióta számítanak bele a critical power buffok, Kamael vagy Hellbound óta? Illetve mitõl függ hogy "sima" skill critical vagy a critical power buffokkal "affectalt" skill critical jön be?

Tegnap játszottam haver GK-jával és csak pislogtam 😊

Facek
semmi hiba nélkül még az x64 is
Ha ventrizel arra figyelj h rendszergazdaként indítsd el mert különben nem fognak hallani ha játékban vagy.kb ennyi amúgy minden jó vista alatt is.

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

Endaer
Kecske: igen, megy.

Solikka: a kurva anyad

molnarpe80
hali mindenki

érdekelne, hogy a lineage minden különösebb gond nélkül fut e vista alatt?

asszem át kell térnem vistára és rémlik mintha valakik panaszkodtak volna a vista miatt (mert l2 nem ment)

üdv

Teonon nincs a héten siege 😊

Endaer
EUs szerverek Siege elott:

15:52:41 :[Bartz: 2154/6000
15:52:41 :[Devianne: 1642/6000
15:52:41 :[teon (EURO): 4842/6000
15:52:41 :[franz (EURO): 3006/6000
15:52:41 :[luna (EURO): 2708/6000
15:52:41 :[Sayha: 1660/6000
15:52:41 :[Aria: 1983/6000
15:52:41 :[Phoenix: 2637/6000

jenu
thenk lyúúú Mijjjóóó

MeoH
"It's important to note that the number of available transfer slots will be limited each week, much like they are for Teon and Franz transfers." Eselyes, hogy kedden ujra megy a dolog. Ha igy lesz. akkor aki, koltozni akar, sztem ne szarozzon sokat.

fuck mmo's..i.,