88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
voloume #81150 WTB pof-al rendelkezo pp @franz! sürgős! megtudunk alkudni! (forintban)(előny lenne ha nem naked) -
#81149 Azt 81+ vagy-e? -
Lehuzlak #81148 Szia Truby!
A problémval már én is foglalkoztam. váltottam notira , így havi 2800 huf-fal marad több a zsebben.
mig a noti ~70w/ órát zabál, addig
17" crt 70-80 W/h
19" LCD 45 W/h
Gép = 220-270 W/h -persze ez elmozdulhat pozitív irányba is :) annak függvényében, hogy mik futnak, mennyire terheli procit, vidk-t stb...
-
#81147 Gracia Final Preview Site -
#81146 ha a hutobol elparolog a hutofolyadek eleg szep szamlat tud csinalni (1+ eves hutoknel eleg valoszinu) -
Csenky #81145 Nálunk is felmerült ez a dolog, igaz csak egy gépre. De megoldódott annyival, hogy apám figyelte az órát minden reggel és este, és kb egy hétig esténként kikapcsoltam a gépet. Nem volt egetrengető a változás, úgyhogy azóta is agyalnak, akkor mitől akkora a villanyszámla. De a gépre már nem szólnak be. -
scam moar -
voloume #81143 pof-al rendelkezo prophetet vennek franzon -
#81142 akkor lehet itt az ideje, hogy te elkezdj karikat arulni, btw. az a 12k 1 CDKEY + 60 napos timecard ara kb. a mostani viszonylatban.
ezen van cdkey meg 1-1,5 honapnyi szenvedestol megkimel. -
FinalNaSa #81141 Foglalkozik még innen valaki GTC eladásával adenáért? Franzon persze... -
var #81140 az a 72es SE 5000ret se ér, sőt 4 körül max, nem 12600+ -
#81139 ez jobban megeri. -
#81138 400millióért elado a 78as bd... rentgeteg spvel ha valaki skill enchantolni szeretné. lehet vlaamennyit alkudni belőle -
#81137 elado
78glad/72bd - 90$
72se - 55$
ketto egyutt 110$
nagyon szep husveti ajandek foleg ketto egyutt
penzvalto -
#81136 elado 78bd1accon a masik accon 77pp 76ee on frantz a 2o 1utt 800millio koruli adena -
#81135 Vagy veszel/kérsz egy fogyasztás mérőt(nem tudom mi a pontos neve) bedugod hálózatba, rá az elosztót és ő megmondja neked :)
Nekem nyáron 1hónapot ment a gép kikapcsolás nélkül mert nem voltam otthon és nem volt valami nagy számlám, bár ez függ hogy milyen tápod van és hogy mit csinál a gép, amit dmx is mondott. -
#81134 este mikor mindenki nyugovora ter fogod a kis multimeteredet szetnyitod a gep tapjat rarakod a kimenetre es megnezed mennyit fogyaszt (1W = 1V * 1A)
a kis keplet segitsegevel kiszamolod, hogy mennyi wattra jon ki az a 6-7-8 ora mig alszol, fogsz egy villanyszamlas papirt megnezed mennyit fizettek 1 wattert es utana az orruk ala tolod, a gep altal felvett aram mondjuk attol is fugg, hogy eppen 100% -osan kihasznalja-e a cuccod peldanak okaert a cput vagy eppen csak 1% -ra. de ha csak bot megy akkor lehet szepen atlagolni, mert valoszinuleg a windozapdet nemfog ejjel elindulni es gigabajtokat masolgatni vinyorol vinyora. -
#81133 Tom hogy a következő kérdésem nem teljesen ide kapcsolódik, de azért felteszem. Azokat a sétálósokat kérdezem, akik 0-24-ben futtatják a csapatukat, mennyi elektromos áramot fogyasztanak havonta? Csak mert most anyámék ezen pörögnek, hogy bekapcsolva hagyjuk a gépet estére, mert árulunk, vagy töltünk, vagy...mindenki tud rá példákat, és nagyon sok a villanyszámla, pedig csak 2 gépet használunk...
Ha valaki tudna pár okos gondolatot, érvet említeni, ami a gép melett vagy ellen van, az pls írja le :) -
#81132 Maximos quitting.
All accounts are on Sayha.
Account 1
Lvl 82 and 25% Dreadnought - oly and hero ready, almost 77 Adventurer Subclass
+7 Saint spear w/ Haste + 150 Earth + PVP (cancel) attribute
+4 Drac bow w/ Focus + 150 Water
+5/+5 IC BP/Gaiters + PVP attribute, +4/+4/+4 IC Glvs/boots/helm - 60 holy/120 fire/120 water
Baium Ring
Frintezza Necklace
Zaken Earring
Ant Queen Ring
+5 Tatt Earring w/ +Stun chance
+4 S grade +25 Mdef Shirt
+4 S grade Duals with +150 water
1.1 Bil+ adena
Multiple OE'd skills, All stuns +chance, EQ +earth
Account 2
lvl 78 Hierophant
Full A grade gear - DC robes, A grade weap, All Buffs, Box-ready
Account 3
lvl 78 Shillen Saint
Some A grade gear - DC Robes, Homu, All Buffs, Box-ready
Account 4
lvl 78 Spectral Dancer
Top A grade duals, All Dances, Box-ready
Account 5
Lvl 70 Sword Singer
Some Bg gear
You can contact me on MSN: [email protected] -
#81131 adenáért - alap esetben sayha végső esetben teon -, 30napos time card pm!:) Ugyanitt vételezhető adena is ha valaki sayhán szeretne gazdagodni -
voloume #81130 sry azt elfelejtettem, hogy franzon kéne adena érte, máshol nem igazán tok vele mit csinálni, és esetleg mást is elfogadok adena helyett -
voloume #81129 WTS 3 30napos walker code for adena, privat -
#81128 az off fórumos arcokra emlékezvén... Igen, tudom, ezer meg ezer éves kép, de az üzenete örök:
-
#81127 igen ez volt az elso szabaly amit offon az elso heten elmondtak lol -
#81126 Erről jut eszembe:
Selfownage off fórumon:
-1-
-2-
Ekkora marhákat. -
#81125 Evek ota tudjuk, hogy idonkent figyelik es felhasznaljak a chatlogot. Ez mar azelott is igy volt hogy offra mentem, tehat minimum 3-4 eves ez az ujdonsag. Pl. ennek szellemeben kezdte el mindenki setalonak hivni a walkert... Erre most itt csodalkoztok? LOL... Nektek tenyleg semmi eszetek nincs? -
#81124 GF... NcSuck kezd eszhez terni. Kar, hogy ezt mar 4eve kellett volna fostalicska banda... -
#81123 Srác mikor mutatott valami (hasznos) oldalt, mindig telerakta szóközökkel, kiirta hogy pont, stb. Mondta hogy reklámnak veszik ha linket írkálsz és bannolnak, én meg kinevettem. -
#81122 Drága a repülőjegy :( -
#81121 use your brain, be paranoid. -
#81120 ha elkezdik vizsgalgatni, mindenkeppen kiderul ha vett adenat. Amit a GMek csinalnak az mar egyszeruen diktatura. lehuznak a Wc-n az utolso emailjukkel egyutt. Leszarjak, ha tevedtek. -
#81119 újabb urbanlegend kapott bizonyítást.... fasza. -
#81118 És valóban vett adenát vagy csak írta? -
#81117 ilyenkor lehetne ugyveddel fenyegetozni miutan beleneztek a szemelyes dolgaidba csak az az 1 baj van, hogy gyakorlatilag az o tulajdonuk minden amit te "berelsz" bizonyos havidijert igy ez csak "IJ". -
voloume #81116 hat igen...de most azt ne mond, hogy ezen meglepődsz? ki aza hülye aki irkalja, hogy adenat vett, vagy botozik, vagy etc. -
aalat #81115 Hali!
Na ez a nem semmi...
Az egyik sracot a clanbol bannoltak es kivancsi volt hogy miert, mert nem kapott mailt.
Szal rakerdezett..
A válasz:
Response (GM Akahige)04/07/2009 07:54 AM
Dear Sergiu,
That is an incredibly stupid joke to make. I have been reviewing your comments ingame over the last few days. I do find this interesting as well "today i buy adena end i buy drac".
Regards,
GM Akahige
oO -
voloume #81114 mind1.. mar nem kell
WTB adena @franz ASAP!!!!! privat!!!! -
voloume #81113 csáó, valaki esetleg aki tudja lehúzlak, msn-en: strike , (asszem valamien viktor, de nem biztos) telo szamat, leirhatna privatba, kösziii -
#81112 Alig vannak késésben -
ZaiKo #81111 Vagy leszeded a tört walkert eeeeee vagy fizetsz érte eeeee
Vagy ha hardcore programer vagy akkor L2Net EEEEEEEEEEE