Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ez a 100%-os dolog eléri 101%-ot is néha napján.

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

persze, hogy nem. Igaz jó játék, de L2-höz képest 1 nagyon rossz, sõt szerintem elég sok mmorpg-hez képest is. Van benne pár jó ötlet, jó zene és a warcraft világot visszaadó grafika. Ennyi a wow nem több. Felsem merült bennem, hogy befejezzem az l2-t, az AION még az a játék ami érdekel, meg 1 másik koreai pvp központú játék, de nem fogom rájuk lecserélni az l2-t. Igazából azt tudom mondani, ha a jó hírek igazak az AION-ról aki az L2 mellett fogok vele játszani, ha a rosszak akkor nem tudom, hogy fogok-e vele játszani. Amúgy egészen másért vettem meg a wow-ot nem játszani...

na de most valakit lenyomiztatok ok, de mi a fenéért kell elkanyarodni egy 180 fokos fordulattal a témától és a végén teljesen más lesz a nyomorék, mert hogy itt az emberek 99%a utálja az itteni emberek 100%át

Endaer
Teljesen biztos voltam benne, hogy a karorvendes elkerulhetetlen, igazabol csak annyi a rovid lenyeg: aki ilyen modon kepes karorvendeni, az egy szar ember. Amivel egeszen addig nincs is gondom, amig nem kepzeli magarol, hogy o bizony mennyire jo! Hiszen lathatoan nem az... (gyk. a karorvendes ezen szintje mar beteges, nem pozitiv jellemvonas) teljesen egyertelmuen en se tartom magam erkolcsi peldakepnek de legalabb tudom, hogy amikor vmi kifogasolhatot csinalok, az tenyleg kifogasolhato, es nem kepzelem homlokegyenest mast magamrol. Mindezt foleg nem teszem a nemzeti lobogo elmeletileg szent jelkepe alatt!

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Chryst64
Nicsak Odikee.. o.O hahh regi kis gyoker az NFrol.

Nah egyszer en is dobalhatok szarral 😄

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

nem.. tényleg annak indult, de ugye sok ellentét van itt és fõleg egy ilyen video.. ahol halálra cikizheted a másikat, hogy mekkora nyomi volt 😊 és itt ilyen lehetõséget ki is használnak az emberek

Endaer
pedig ot csak a szintiszta joszandek vezette; legalabbis ezt szeretne elhitetni...

most látod mit csináltál 😊

darkmenx
cool story bro

Odikee
79 sagi ppbuffba > 72 he buff nelkul sb + gorog balfaszok(3db 1main 2sub ) :\

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Epszilon
Ödike azért ne mondjuk, hogy te nem értél el semmit. Vagy nem emlékszel amikor LeClairt 5v1-ben bisoppal nemtudtátok leölni, majd habzószájjal verted a répádat ally/clan chaten.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

darkmenx
board flame > 50 halal, keep it up doodz

Endaer
koszonjuk, eleg lesz, tenyleg.

TruBy
De köcsög 😄

MeoH
van abban mas hiba is.

fuck mmo's..i.,

daemonervosa

Trolling is a art.

Odikee
*vétem ismét elnézést 😞

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

daemonervosa

Trolling is a art.

Odikee
Sajnálom hogy nem követtem institúcióidat magyar helyes írás szabályai bácsi máskor nem vettem el!

darkmenx

darkmenx

nlaci86
<#worship>

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

daemonervosa

Trolling is a art.

darkmenx
ha vesszoket nem nezzuk:
/s/felso oktatas/felsooktatas/
/s/jelemzo/jellemzo/
/s/nemvaltoztal/nem valtoztal/
/s/ugyan olyan/ugyanolyan/

try again

daemonervosa

Trolling is a art.

Odikee
Igen sot anyukam gepelte helyettem kedves tgomb munkatars! De lathatod azota csodat muvelt velem a magyar felso oktatas tudod ez jelemzo az emberre h valtozik es nem az h megmarad ugyan olyan habzoszaju faszparasztnak mint volt .... varj ja bocs de te nemvaltoztal 😞

Endaer
te mondod? En meg emlekszem arra, amikor irni se tudtal, mert a betuket is alig tudtad ertelmesen egymas melle rakni, helyesen fogalmazni meg meg annyira se ment, es mar osztottad az eszt NFen (is)... es a leggazabb, hogy azota alig telt el mondjuk 2-2.5 ev, tehat vagy atlagos ertelmi szintu 7 eves vagy jelenleg (némi joindulattal), vagy kurva ego hogy szoros toku kamasz gyerekkent meg alig ment az iras. Persze orulhetek, most legalabb mar latszik vmi fejlodes - igaz, az utolso fel mondatodat elnezve ez a fejlodes nem tul nagy merteku.

MadnessX
pff Lac! Te vagy a no lifer kategória 😄

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

nlaci86
Azért lássuk be hogy geci dolog volt ezt lefrapselni és iderakni. Egy "barát"-tól...

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

MadnessX
Baah nem flame miatt lett berakva a videó,hanem hogy egy jót derüljön rajta mindenki,hogy vannak még akkora béna barmok hogy nem képesek egy configot jól beállítani.Csak hát természetesen egybõl a legrosszabra kell gondolni hogy juj mit akarnak ÁRTANI! 😄 A videó készítõje(aki most nincs otthon pár napig ezért nem szólt hozzá)sem akar semmi rosszat senkinek.Tehát nem lesz se GMnek,se blah-n sehol máshol linkelve.

Ez egyfajta "Hogyan esünk pofára sg-re postolgató magyarok" FAIL videó.Semmi több és nem is akar többnek sem látszani.Biztos készült ilyen mindenkirõl vagy fog majd a közeljövõben.Szvsz aki ezt véresen komolyan veszi és kezd habzó szájjal okoskodni és személyeskedni,az egy "no lifer gamer" vagy egyszerûen szellemileg retardált.

Végszóként én személy szerint örülök hogy 4 magyar embert bevettek rvgbe(aki közül 1-et évek óta személyesen,másik 2-t meg szintén régrõl egy "J" szerverrõl ismerem).Jó oldalt választottak mint ahogy Nihil is leírta,hiszen minek mennének az RMA-ba mikor ott tényleg semmi szükség nincs rájuk.(Hiszen ki akar egyoldalú szerveren játszani?).Kell a kihívás ami bizony rvg oldalán van most. 😊

De addig is bot more with care! PEACE 😄

Odikee
Nem tom mit kellett volna elernem 7hnap allatt de nekem az is eleg h nincs rolam ilyen szanalmas fraps vagy nem kell megvedeni egyik ismerosomet sem hogy hasonlot nyomoreksagot csinalt .

ps. Nihil egy kis keljfeljancsi mitugrasz kocsog voltal es leszel ez pedig mindig szerzel 1 par vidam pillanatot 😊

majd frapsolom, ha doubleshotolok és akkor reportolhatsz gloomynak 😄
addig qq és várjuk a frapsokat 😄 (Sanci lehet franzra kellett volna menni inkább? 😄)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
vegre valaki aki erti! <3

darkmenx
megint elkezdenek szuletni a legendak, hogy kit miert/mikor es hogyan bannotlak ki pedig kurvara senki nem tudja.

bot more es man the fuck up.

Endaer
Zert volt, nem QuickShot.

az nem volt "confirmed" info, csak felteteleztek (=blahfirmed), hogy talan ezert bannoltak ki. Anno Gordi PPjet is kibannoltak Ivory alatt, de azt egy Catalystos aldozatos, heti vagy ket heti folyamatos peticiozasa okozta... most akkor ezek szerint mindenki akinek nem tetszik a masik, elkezdheti peticiozni a masikat addig amig ki nem bannoljak? Ezt a szintet meghagynam a buszke magyaroknak (bazdmeg, nemzeti lobogo van a karaktere feje felett a FoNosoknak es ilyen gyoker nemelyik...???).

anno quickshot vagy ki ment ugyanilyenért a levesbe, mert áthúzták rá a varka mobokat és a frapsot kirakták blahra.

Endaer
ugyanmar, Error...

Volt egy kis pöcskenõcs akinek Gordi telebeszelte a fejet Sirra raiddel Sayhan. Az bepostolt egy screenshotot az L2.com-on levo forumra (lehet, hogy az is Gordi tanacsa volt, lehet, hogy nem), benne egy keppel, amit klanforumba tettem ki, vidaman ott viritott a walker. Es mi tortent? 1 oraval a postolas utan, es fellel azutan hogy jeleztem a postot egy moderatornak (aka GM), a topikot toroltek (gondoltam, dupla vagy semmit jatszok). Engem meg nem bannoltak ki. Szoval en a helyedben nem lennek meggyozodve arrol hogy ha barki is az NCSoftnak bekuld egy kepet vagy egy video linket, ami raadasul egy eleg szar minosegu fraps (mar bocs), akkor az barkit is erdekelne. Ha belep egy GM jatekos karakterrel es 10 perc alatt bejarja Varkat, Ketrat, Shrine-t, maris 200 ember repulhetne. Ok is tudjak hogy mennyi szanalmas kis patkany van akik a sajat sikertelenseguk/akarmilyen nyomoruk miatt a GMekkel akarjak eltakarittatni az utbol azt, akivel bajuk van...

Epszilon
És ha meglátják teonon hogy csak dábölshotolsz lehet visszarugdalnak Bartzra 😞
Divine Stone ftw!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Endaer
erzed a torodest, ugye baby? 😊

hat... szopasnak szopas, de csak az ilyen kis szajbatett kissracok miatt mint retardkaa, aki azt hiszi, hogy azert, mert soha nem ert el semmit es emiatt nem is tudott vesziteni semmit, ezert o most jobb valamivel is.

50 halal pedig tenyleg lofasz, ez bazmeg vihar a biliben, ha lett volna legalabb tobb szaz vagy 1000+ halal... XPzni pedig muszaj 80 felett is, aki emiatt dobja a taget az meg luzer, nem pedig elovigyazatos, persze nyilvan, ha pl. odikee meg se szuletett volna nem tudott volna pofara esni se kiskoraban - ez ugyanilyen.
Ha klanban vagy es ugy botozol, neha elkurod a konfigot, aztan max. rabaszol. Ha majd nem egy carebear banda tagja leszel, akkor megertitek. Arrol nem beszelve, hogy szerintem egy-egy siegen valo clanos reszvetel meg akkor is jobb, nagyobb kaliberu elmeny a hig fos gyengesegu RVGvel, mint amit a videot keszito srac valaha is megelt. Es ha mar az RVG gyengesegenel tartunk... Minek lepjen be az ember egy RMAba, ha most akar csatlakozni, amikor ott semmi szukseg nem lesz ra? Odikee azt irta ugyanis pmben (megkaptam a logot), hogy csak golyofogonak vettek fel Epszit meg Flavit. Golyofogonak kis aranyom, csak akkor minosulsz ha egy atlagos pondro vagy egy nagy klanban/allyban. Mint amilyen a First volt az ICAnak regen. RVGben jelenleg mindenki szamit, mivel 2 partit is alig tudnak osszerakni. (Doka esetete az RM-el teljesen mas, a kezdetektol ott van a Fusion-os multja miatt, Õ is megelte a nehez napokat es kitartott a klan mellett, most Epsziek tarsultak be egy nehez helyzetben levo klanba. Szerintem jobb otlet volt toluk az RVG mint az RMA.)

ezt kár volt kirakni 😄
akkor sem lesz vészes, ha esetleg aki lõtte frapsolt és véletlen elküldi nc bácsinak a linket? azért az elég durva, hogy x év után sem tanul senki az itt leirt dolgokból
1-2 ilyen még sztem és mehetsz vissza valamelyik magyar klánba. megéri?

Epszilon
Hát ez egy ilyen nap 😊 Este írtam egy pk mod-s konfigot és elfelejtettem bepipálni a dead count-ot. Az RMA-sok akik jönnek keménykedni BlackName listen vannak, ez a gyerek még nem jött egyszer sem. Akik most nagyon örülnek hogy mekkora EpicFail azokat el kell keserítenem nem buktam annyit, hála a warnak a clanskill-nek és az EE reznek....bezony még pluszba vagyok :<
Clanba megbeszéltem és már el is kezdtük össze szedni azt az Ííííírdatlan sok crp-t(50).
De azért megnyugtató érzés hogy ordas barátom még ha ketrás is õ folyamatosan jön és chekol minket sõt fel is veszi!

Odikee
Tenyleg nem volt veszes :

ezért megérte belépni 😄😄😄😄😄

solyomb
n1😄
Gordis2k
Epszilon JUST GOT OWNED az évek és a rutin?????? Az autores az annyira nem frankó... Amugy sajnálom szerencsére nem tünik vészesnek a veszteség.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
rolled

TruBy
Ezt nem mondod komolyan? 😄DDDD GZ

MeoH
Te nem wowozol?

fuck mmo's..i.,

MadnessX
A kezdetek : APPROVED

A végkifejlet: Teh PVP Movie Volume 1

//EPIC FAIL

mondjuk én úgy hallottam h ct 5 is lesz meg még utána vmi de hát majd v 1,5 múlva kiderül😊