88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#16701 Az tuti hogy Sword of Magic, magic kinézetet nem adtak más kardnak. -
Kryn #16700 E3-as videókat ajánlom mindenkinek a figyelmébe, amik kint vannak www.lineage2.com -on. Nem rosszak, csak az animációsba néznek ki kicsit úgy a karakterek, mint akik partvist nyeltek. :D
-
Sonic13 #16699 Erre nem vennék mérge, hogy ez mage kard. Mert ugy van egy pár kard ami ugyan úgy néz ki mint egy másik pl. Artisan meg Broad sword (ez most nem biztos) meg a Spinebone-al is van vmi hasonló. Íjaknal is ott a Gastra meg a Hunting Bow, siam Bow meg Long Bow ...
Lehe, hogy ez a kard a képen egy fighternek való kard, csak úgy nez ki mint amit Ti mondtatok (sztem). -
Sanca #16698 Az a gaz hogy ezt nem igy kell szamolni.
Ugye a dial kard 2h... Szal pl legjobb d-s 2h kard a Claymore 112 patk, 1.8M. Legjobb d-s dual pedig csak 107patk(itt sok variacio van) es ez 1.6M + a kovacsolas. Szal meg szarabb is mint a 2h sword.
Ha lesz ilyen daggernel, akkor ez is u.igy fog mukodni. Persze a 1 tornel nagyobb dmg lesz az 1 tor _szintjenek_megfelelo_ 2 torrel, de csak 20-30%al kb(mint amennyi kulonbseg van 1h es 2h kardok kozott). Viszont ekkor ugye shieldet nem lehet hasznalni, ami eleg gaz. -
Skill #16697 -
#16696 Dual ij van? es trial? vagy trialdual? netalan quad? -
Kryn #16695 Azok a koordináták. Beírsz egy /loc -ot és megtudod hol vagy, azok alapján határold be a helyszínt.
-
Skill #16694 és az a ks dolog mit jelent?
hogy -k meg stb -
Skill #16693 jaja én is csinalata assa questet valaki épp helpelt nekem
és mondta hogy megnéz neten hogy jo helyen vagyunnk e...
bban a pilnatban hogy alt tabolt melémszületett a lény
és leölttem ss el...
a töbiek észre se vették...
szar mert pont ugy néz ki mint a több csak a neve más... -
Kryn #16692 Amúgy az a 8+ óra lehetséges, ne lepődj meg. Én mikor az assasin kvesztet csináltam még a bétában majdnem beleőszültem, ráadásul az idejét sem tudom mikor voltam annyira ideges mint akkor. Egyetlen ócska kvesztszörny leöléséig "csupán" hat órát téptem folyamatosan a hajam, mert vagy a sok barom külföldi nem tudta megérteni, hogy ha 1-nél több ember sebzi nem dob kveszttárgyat, vagy az a 15-20 bot vmelyike ütött bele mindig akik a területen farmoltak. Szerintem a szomszédaim már majdnem hívták az elmegyógyintézetet annyira üvöltöttem. :D
-
Kryn #16691 Az a lényege, hogy az npc a három felsorolt helyszín között teleportálgat elég gyakran, ezért szerintük baromi nehéz megtalálni. Nem tudom ezek után ki az a barom aki nem ül le az egyik helyszínen és várja be az npct ott, ha olyan sokat teleportálgat...
-
#16690 EZAZ!!!!
Ezt en is tapasztaltam, hogy amig meg nem utott az ellen, ne mtudtam bevinni pl a frost flamet...
de a rootolast kiprobalom ha jonnek lilak:))
Meg ha lehet is mage kardot osszerakni, nekem az sem jo mert en blunttal tudom hasznalni a stunomat...:( Dual blunt meg nincs ugye:) -
Skill #16689 http://www.l2orphus.com/quests.php?id=417
eztkomolyan gondoljak:
Note: Expect to spend 8+ hours on this quest, and bring some escape scrolls.
4. Talk to Master Toma to get the Bear Pic, he is at one of 3 locations. Take the gatekeeper to the northeast shore, then check 154k, -220k (a small island on the far north shore) and 179k, -184k (north exit of mithril mines) and 152k, -175k (bottom of the spiral stars inside the north exit of coal mines). He teleports between the locations often enough that you will have extreme difficulty chasing him down.
ezt valaki legyen szives leforditani nekem
köszönöm
-
Skill #16688 egy oracle siman le tudf ölni boto...
csak buffolja meg gyogyitja moobot... -
#16687 Az tutira Sword of Magic!!!!!!!!4 -
Arachnotron #16686 Samannal még nem játszottam, de pl Oracle akkor tud rootolni/sleepelni ellent, ha az lila vagy piros (leszámítva a klántársadat, mert azt nem lehet mérgezni/rootolni/sleepelni).
A kínaiak szerintem is nagy problémája a gamenak (PK, KS, BOT..), de ez ellen pl (játékbeli)kiirtásukkal lehet védekezni (bárcsak ilyen könnyen menne mint ahogy mondom ) -
Ninth #16685 Itt oldal
Namost hogy ez valami pre beta screenshot és teljesen máshogy néz ki valamelyik kard azért ilyen, vagy pedig tényleg , sword of magic lenne ? jó lenne . -
Ninth #16684 Lineage 2 oldalon egyik tutorialban láttam képet ahol dual fegyver egyik fele mage kardnak nézett ki.Mindjárt megkeresem. -
#16683 Megvan a baj, túl új a kliens -
#16682 Ez a dual dolog engem is aggaszt...
igy nem sok eselyem marad 2-3 magasabb szintu kinai ellen , szereny zoldsamankent, mikor meg rootlni sem tudok emberre...:(
lattatok mar mage weaponokat osszerakni? az m attakra is vonatkozik a novekedes??? -
#16681 óóókéé óókéé, csak már fáradt voltam ;) -
#16680 ugyan. azért a dual swordoknak is jelentős a pattack növekedése
1 crimson 64
dual crimson 111
max az lenne a poén ha dual tőrrel néhány skillt nemtudnának használni amit egy tőrrel igen (kardosoknál is így van, bár akkor nemértem, hogy azok a skillek minek...) -
#16679 Ezt hol olvastad? -
Skill #16678 hali emberek!
problémám van nagyon nagy...
mivel a töbség tudja hogy én sokat nyomom (meg a haverom)
ezért problémát okoz hogy beléjek egy klánba ahol az emberek fele vagy még anyit sem toljak...
Ez nem szemrehányás de igy kicsit szar érzés lenne hogy ugyan meg lessz a legjobb ds fegyverem meg utanna mar konyuszerrel tapolom többieket de nem látom értelmét...
egyszerüen nem merem mekozkaztatni hogy mire c leszek egyszeruen eltunik a klán vagy feloszlik....
melesleg lvl 17 töpe vagyok ha jol emléxem és klánt keresek bár nem tom minek!
ja még a goondom hogy okéoké hogy mindenki gyüjti a materialt hogy összerakjon egy kissebb cumot de ennek mi a vége?!
az hogy mindenkinel ott hever egy halom material amiböl össze lehetne rakni egy gastrát amivel bármyelik ijasz össze tud szedi egy halom lovét...
tesék gondolkodni és msgzni ha valaki bevenne a klánjába...
ja mégvalami szerintem siman lenne elég magyar ahoz hgoy 2 klán legyen a név különbözne de a logo megegyezne...
ezt lestem külföldiektöl és tetszett...
na ez nem egy mondat szal szemüvegre FEL! ;) -
#16677 nah, megvolt Lineages palyafutasom 2. dropja :)))
mindketto USA, egy Gladius, mostmeg egy Brandish... :) csak tudjam kire rasozni :)))))
Jo gamet hetvegere mindenkinek, 3 napig nem leszek, jol lemaradok megint :) -
Sanca #16676 Tipikus csirke vagy tojas volt-e elobb:) -
Sanca #16675 Nem olvastad el figyelmesen amit irtam(vagy en fogalmaztam rosszul), mindenesetre ha belegondolsz akkor nem igy reagalsz:) Az trivialis hogy c-grade cucc szetveresebol lehet c kristalyhoz jutni. Na de hogy szerzed meg ama bizonyos c-s cuccot:),(pont ezzel kapcoslatban kerdeztem) ha az item droppot(amire igen keves esely van) nem szamoljuk. -
Sanca #16674 Attol hogy dualtorozhet nem lesz taposabb. Talan 10-20%al olcsobban jut hozza az azonos szintu(dmg-u) sima tornel, azt kesz. Stats-beli elony nem szarmazik belole(lasd: dual 1h swordok). -
#16673 nem, eleve c osztályú cucc szétveréséből is :) -
#16672 nemigazán, megnéztem kovácsnál, csak 34k -
#16671 NANEEEE, tőröst még ennélis tovább tápolják????? kész. kínaiak nyertek. telelesz farmerrel a egész játék dupla 5 millás tőrösökkel -
#16670 Remélem honap elején már leszek:) -
#16669 oké:) -
#16668 Állítólag lesz dual dagger, ez pofátlanság, akkor legyen dual varazslókard/tőr is -
yal #16667 ensem lynx csak segiteni probaltam -
#16666 várjál most, hogy mondod inkább gyüjtök még gyorsan 80millát és akkor gods blade dualt nyomok, megéri az árát:D -
Sanca #16665 C kristalyt EREDENDOEN csak 2 D-s sword osszekovacsolasabol, es szetveresebol lehet szerezni? (most a 1/100! eselyu loot findet nem szamolom bele:D)
Mer ugye C-s weapot csak kristalybol lehet venni...(tehat elobb a C kristaly kell(nameg a D de azmost mind1)). -
Sanca #16664 A 2 crimson osszerakasa is kerul am jo penzbe... -
#16663 igazából másra gondoltam.
megkérdeztem Palominót (WAR klán törpéje...tudom-tudom, dehaeccer ingyen volt az infó mérne használjam ki :P :) ), hogy egy dual crimsonból mennyi C kristályt nyernék ki. 784-et. namármost ha a girani bolti árat számolom, és leosztom a c kristályok számával, akkor kijön, hogy kb 2700 adena lenne egy kristály. ami effektíve olcsóbb mintha meg kellene vennem 3k-ért piacon.....
így ha a crimsonból 2-t össze tudnék spórolni, akkor meglenne majdnem az összes kellő c kristály mennyiség (kb 3-400k-t spórolok vele a biznicen, ami azért nemmindegy).
de még ígyis Qrvasok pénzt kell összefarmolnom.....
ma voltam partizni egy társasággal crumában. egyik human 40-es csajnak volt egy +3-as delusionja....mondta, hogy valaki árulta a piacon 6.3 milláért. megvette......én meg kaptam a szívbajt. meg nyalogattam a kardját :D
csak neki annyi előnye volt, hogy neki segített az egész klán spórolni. émmeg csinálom egyedül. -
#16662 Szerintem varj még egy kicsit ..és gyűjtsd a pénzed..mert 1.8 ért megveszed a legjobb d grades dualt(pl: elven+artisian vagy spinebone)
Az már tuti feygver..megéri az árát:)