88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Skill #16741 elvileg szetvernek c cuccot abbol c kristaly lessz csak? -
Skill #16740 nem :) amenyi van lessz az kell a legjobb ds cuccokra!
viszont !!! üzlet! ki van 40 felett?
mert vagy lessz 1000 d-kristalyom ami melle meg egy par cs es mar jo fegyot is lehet venni en meg kapok manit :)
ja legkésöbb holnap szerintem lessz egy sabrém viszont nagyon tré árért vennék scak meg szal inkabb kristalyositanam... -
#16739 te skill te egy szerencsés mocsoládi vagy :P nemhiába te voltál a szeretetszolgálat :D
apropó, semmi feles pénzed nemmaradt? :) -
Skill #16738 hehe akkor csak én nem panaszkodom dropp miatt?:P -
Arachnotron #16737 Én már elég régóta nyomom a gamet de össz vissz 3 értékes (30K feletti) droppom vol: Bow of forest (még job-on), Near forest necklake, és egy Enchant weapon D scroll.. de ezen kívül találtam még elhagyva egy gladiust és egy cedart is.
A loot rendszer meg egy nagy szívás: ezért én általában úgy szoktam partyzni hogy egy vki gyűjt minden vackot és a végén eladjuk (vagy beszámítjuk) és Egyenlő részre osztjuk a pénzt... (jó párszor partyztam külföldiekkel de pont a kapzsiságuk miatt kellett leszoknom róla :((, ja és valahogy nagy partykba azaz 5 embernél több esetén se sikerül ezt megoldani, tehhát marad a bunyó a lootert amit nem szeretek :( -
Sanca #16736 Nekem a legjobb dropom lvl 26 monkkal 1 wisdom necklace volt:P
A mostani karival meg 1 bracer jott 1 szemtol. -
Sanca #16735 Most haltam eloszor a karimmal(amit zolee vitt 19ig). Penszerzes celjabol lementem SODAba, kb kozepebe. Latom jon 1 15os drone sereg, mondom ezek pont jok lesznek, betamadom oket. Azt ezekl eleg taposak voltak, mer fejenkent 5-8 dmg-t kaptam, mivel 15enn voltak ez 75-120 dmg/utes. Ezt meg tul is eltem volna siman, mivel 2 utesre csapok le 1et, de eleg nagy kavarodas volt, es csak annyit lattam h kurvagyorsan megy le a hp-m. Na akkor visszvonulas:) Persze kierek a dung vegere, belagzik, es meghalok:P Aztan visszaneztem logot, azt latom hogy 1 kocsog faszkalap(LLK) stingelt... -
#16734 esküszön írni fogok petíciónak, sztem a karimnál valami bug van a dropokkal kapcsolatba, eddig egy értékesebb dropom nemvolt sehol. pedig mahumot is ütöm már tööbb mint egy hete, anno meg a cristalline beasteket is farmoltam folyamatosan 3 szintig, és nemvoltak képesek eldobni egy kib--- throwing knife-ot se.... amikor meg tartottam félperc szünetet, egy kari az orrom előtt kapott egyet.....hát aszittem felborítom az asztalt..... -
Sanca #16733 Hat en csak ugy partizom vkivel ha MINDENT elosztunk. Meg a szoraos materialokat is:P
FT-be meg kb 28-asok vannak 1. par szobaba, ami neked siman jo. -
#16732 FT-be érdemes EGYEDÜL is menni? mert mostanába nemhiszem hogy számíthatok partizásra valakitől, meg egyébként is szólóban jobban jön a drop meg a lóvé. tegnap este vagy 4 órát voltam partizni külföldiekkel crumában, random looton volt a társaság, és míg ők tucatszám kapták az elven earing beadseket, orihaukon ore-ket meg hasonlókat, nekem egy plate gaiters part, és jóccakát. eccer majdnem el is hagytam az iron bootsom, de partitag ingyér visszaadta miután rez-eltek. -
#16731 Most hétvégén elhagyom TI-t végre már 20as vagyok, és jöhetne a kasztolódás:) de maradarok még 21es szintig megcsinálok minden kvesztet. -
Skill #16730 nem valoszinü -
#16729 LOLOLOL!!!!
Kog-al az új karijainkkal Lireineket öltünk és már kúrvára idegesítettek a körülöttünk lévő Lincan1-Lincan20-ig nevű botok. Írtam Gm-nek szépen megbeszéltünk mindent. Elköszönt, megköszönte, mondta, hogy tenni fongak ellene és hogy sok szerencsét kíván. Következő Lirein amit kinyírtunk, DOBOTT EGY TEARS OF EVAT!!!!!!!
Kb. 5000dbot öltem le ezekből még wizard koromban, 1--et sem droppoltak. Sztetek a GM turpiskodott nekünk? :DDD -
Skill #16728 guger láttam területrootod!
kérném a segitségedet!
dárdával nyomom és majd kéne sgiteni xpzni
szerintem ha te rootolod akkor en hamar szetvagok koztuk...
mi is kell neked ? bone? :P -
Sanca #16727 dehogy, forgotten temple. -
#16726 melyik dungeonba érdemes menni?
mert a mahumot már télleg unom. vagy mondjatok valami jó helyet, ahol aránylag rövid idő alatt, jól elboldogulhatok solóban. dual swordos, lvl33 palus vónék, valami ehhez mérhető kellene. SODA?
-
Sanca #16725 Hat sztem annyira nem jo. A 3200 jelvenyert(210Ka) sztem legalabb 5 napot vegig kell szenvedni, ami lebontva napi +40Ka. Az annyira nem sok ha egesz nap tolod, imho jobban megeri gyorspawnolasu dungeonokba tolni. (felteve ha valoban 5 nap, es nem 1 nap alatt nyirsz ki 5000+ mahunt:)) -
#16724 Kicsit megmosolyogtató, a tegnap este 10 körül kezdett tőrör karim pvp statja :)))
-
#16723 néhány kép a múltkori BQ raidből :)
természetesen nemsikerült megszerezni... az ágy magasabbszintű mob volt :DD -
#16722 őőő.szóval még 1 szer
Ezek a kedvenc mobjaim a Wastelanden(Gugg3r -en kívűl persze:)Nagyon jól néznek ki szerintem.
Itt meg csak lenéztünk Sodába(ahol találkoztunk mellesleg Lazával,meg Skillel is) farmolni a nagyterembe.Xp szinte nulla..de azért a pénz csordogál:)és hárman bőven elegek voltunk.Én gyűjtöttem őket,és tartottam a hátam,Gugg rootolt,és Bitang nyomta a bitangságait,az ottani közönség nagy derülésére.
-
#16721 Ezek a kedvenc mobjaim a Wastelanden(Gugg3r -en kívűl persze:)Nagyon jól néznek ki szerintem.
[img]http://web.tvnetwork.hu/bondici/d1.jpg[/jpg]
[img]http://web.tvnetwork.hu/bondici/d2.jpg[/jpg]
Itt meg csak lenéztünk Sodába(ahol találkoztunk mellesleg Lazával,meg Skillel is) farmolni a nagyterembe.Xp szinte nulla..de azért a pénz csordogál:)és hárman bőven elegek voltunk.Én gyűjtöttem őket,és tartottam a hátam,Gugg rootolt,és Bitang nyomta a bitangságait,az ottani közönség nagy derülésére.
[img]http://web.tvnetwork.hu/bondici/d3.jpg[/jpg] -
#16720 jó, akkor nem 1600 volt hanem 1700 körül -
#16719 nos az 1600 jelvényben volt úgy 1000 piros, 600 kék, és 100 körüli fekete kb: ezért olyan 100-110k körüli lóvét kaptam.
csak mostmár egyre nehezebb ott gyakni, mintha az összes kínai megtalálta volna a helyet...egyre újabb nevek is jönnek a már meglévők mellé, és ks-elnek, meg bármit megtesznek, hogy több és több legyen nekik. gondolom aztán szépen eladják az adenát dolcsiért ebayon. mert rengeteg 24/7-es farmer van ott, ha kéttucat nincs, egyse.
mindenféle mahumot ölök, de főleg a gyengébbeket, mert a felső részt, ahol a generalok/captainok/commanderek vannak, TOTÁLISAN bekempelték a kínai faszok...ahol persze szedik a fekete jelvényt, aminek darabja nem 60, hanem 75 adena....... -
#16718 és milyen mahumokat ölsz? -
#16717 mennyi adenat kaptal 1600 jelvenyert? -
#16716 nem, nemnormális, én 1600 mahum jelvénynél kezdtem el unni....és ugye nem minden mahum dob jelvényt :DDD
most meg lassan megint lesz újabb 1600 jelvényem. kezdem is unni. deháthaeccer a legjobb lóvéforrás...... :( -
#16715 majd adj el nekem lécci 1-et, nincs semmi ékszerem -
Sanca #16714 Szal 1 pok +40a vegulis. Akkor maradok a mahunoknal:P
15 anguish az kemeny dolog:) -
#16713 TIn egy szar penzelos kveszt, 25 adena pluszba 1 pokert, de 10 pokbort bevaltok egy healingre potionre amit nem 250ert hanem 400ert adok el es maris tobbet kerestem a kveszttel:)
poktol jo dropom nem votl csak orctol 1 dirk meg 1 gladius miota jatszom(6nap)
pokok doptak meg nekclace of anguisht, de crasher jobban dobja, eddig kb 15öt dobtak, most is van 8 az inventorymban :) -
Sanca #16712 Lol:) Ez milyen quest? Mennyit kapsz 1 skinert, milyen szintu a pok? Dobott vmi jot?:) -
Sanca #16711 Van itt lvl 20-25 koruli (shillen)oracle/cleric aki kiprobalna velem partizast forgotten templeba? Kivancsi vagyok milyen exp lenne ilyen felallasban. -
#16710 ok kösz -
#16709 900 spider skinnél normális ha már unom a mocskos 8 lábú szarrágó gecik pofáját? -
Sanca #16708 Giranba kerek 450k, gludio playershopba meg 400 korul. -
#16707 fasza, én TIn monibaba nevezetű kínai playerrel haverkodtam aztán egyszercsak nem állt szóba velem: megtörtént a júzercsere:) aztán megintcsak összefutottam a kedvesebbik énjével...
vannak TIn még a stongok stong001 stong002 .... 005ig láttam, az volt a legnormálisabb, bocsánatot kért ha megtámadta amit éppen én is akrtam sokszor megmentette az életemet, na de a többi az szót nem tud angolul, és kussolnak végig. -
#16706 mennyiért lehet sabert kapni gludioban player shopban es giranban sima shopban? -
Skill #16705 nem mondtam hogy dominammá fogadtam :P -
Arachnotron #16704 Ha ha hülyére vett egy kinai bot és a (sex? :) )rabszolgájává tett :))), mostantól míg világ a világ neki fogsz farmolni :) -
Skill #16703 Srácok ! magam sem hittem!!!
lementem sodaba! a szokasos meleg kinai szeretett fogadott...
AZTÁN!!!!!!! öszehaverkodtam egy kinai farmerrel aki álitolag lány... Ami a válaszaibol is érzodött...
tök jol elvagyok ott lenet vesszem a cuccot meg kapom xpt és békénhagynak! söt még segitenek is :) i like chinese food :D -
#16702 a farmolos adnea gyüjtős kínaiak nem fejlesztenek semmit, mert nem kell, épp ezért rohangál mindegyik kukurival és bone settel a seggén