88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#16661 énse. holnap még csak egymillám lesz :) -
#16660 ha mar van egy saberem keznel, es veszek meg egyet olcson aztán jó magyar pajtásnak fizetek egy sört, akkor jobban jártam:)
én nem járok milliókkal a zsebemben -
yal #16659 Lynx ne legyel ma hulye, 850ekert lehet venni dualsabert, amugy sokan szidjak^^ -
#16658 Van meg valaki aki a kis szigeten van, mert egyenlore meg ott probalunk fajlodni a baratnommel es johetne segiteni! -
#16657 :DDDD "no, it show red colour for me"
engedetta kisértésnek:) -
#16656 francba -
#16655 Kínaiak nem néznek mesét..
Különben az lett a vége, hogy mind 2-en meghaltak..
-
Sonic13 #16654 Én lassan 32 leszek, de ilyenről én még nem tudok. Sztem csak kovács tud :( -
#16653 mindig ezt a retkes kettes szervert tesztelik, nem igaz:(( -
#16652 Meg betevedtünk az envhanted valleyba, olyan lirein volt, ami kb 2 szer gyorsabb mint a ww2-vel buffolt elf ijjasz.
Gyorsan behaltunk :))) -
#16651 Cukival elmentünk 2 fejű óriást ölni Kite Shield receptert, baszott dobni :((( -
#16650 Mikor tudsz jönni? -
#16649 Van olyan magyar törp aki már tud vagy pár napon belül tudni fog két sabert összerakni, fontos lenne legalábbis nekem:)
-
#16648 kösz -
#16647 ha megtaláltad szólj:D -
#16646 hát a hülye fszláma:D
szupertitkos álamügy az hogy hány óra van éppen:D -
#16645 Ez nekem magas:D
A multkor 21:00 ra volt kiirva Nuraka érkezése.És hajnali 2 től 3-4 ig ott vártunk rá..
Előtte meg amikor 19:00 ra volt kiirva akkor hajnali kettőkor volt ott.Egyszer kérdeztem meg a Gm-et hogy mondja már meg mennyi az idő a szerveren .Erre azt mondta hogy nem mondhat el ilyen információt,és nézzem meg a lin2.comon...
-
#16644 GMT-8 L.A, mi meg GMT+1, szal ki mkel vonni 9 orát -
#16643 Reggel 7-8 körül lehet Los Angelesben -
#16642 Nem tudja véletlenül valaki hogy a 2.es szerver melyik időzóna szerint működik.Mondjuk ha itt dél van akkor ott mennyi az idő? -
Sanca #16641 Mindenki jaccik:) Majd ha server down lesz vegig 1. helyen lesz:P -
#16640 L2 forum a masodik oldalon???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
... na up :) -
Yv@n #16639 Aztán majd csodálkozol hogy kerültél az elven ruins tetejére :) -
#16638 lehet hogy a hiányzó pályarészben tolongott a 40 rabló és arra várt hogy megjelenj :D -
#16637 Kepzeljetek mi tortent velem.
Wasteland szelenel ucsorogtem mikozben a kajamat csinaltam, amikor visszaertem server mar kivagott na mondom restart...vissza , felkel, elindul, es az utamba akado mahumokat csapdosom lefele, de eszreveszem am hogy be van a karim gyorsulva, es eleg jokat utok...
mi a fene? megnezem statust, latom hogy a 396 os attack speedem 496, p attak 88 helyett 108, m attak 59 helyett 88, pdef 306 helyett 366, cast speed 259 helyett 296 azannya !! kialtom rateszek egy Soul Cry -t is mondom mennyit dob, abban a pillanatban mindent visszavagott normal ertekre:(((((((((
15 restart utan is minden ugy maradt nem jott megeccer elo! kar... de meg eccer kitapasztalom hol a jo kis bugzikzato hely es visszajarok:))) -
#16636 En csak egyszer dobtam, de akkor kemyenyen! lvl 20 on a friss kolcsonkapott manticore felsot!!!!
vegulis csak a masodik legdragabb cucc volt nalam:)
ja meg egyszer beszelgetni akartam lvl 8 on DE villageban egy sentrivel, es veletlen ctrl nyomtam a tobbit gondolhatjatok, asszem fulbevalot dobtam:) -
#16635 kuddtem uzit -
Yv@n #16634 Hát én aszittem a hajam leteszem...de az baszott csak fel igazán, hogy egyszerűen meghaltam... a semmitől.
Más:
Tudja valaki hogy tervezik-e egyáltalán a grim collector quest visszakapcsolását? vagy az amcsi srácok úgy gondolták, hogy azzal hogy kivették tulajdonképpen a probléma meg is van oldva? Azért érdekellne csak, mert terveznék leadni kb 30 csontvázat, meg úgy kb fél temetőnyi egyéb zombi ill csontváz testrészt...nem szivesen dobnám ki mert hát jó pénz lenne az. -
#16633 elvileg tud, de hogy milyen szinttol, az pass... -
#16632 en egyszer Elf dungeonban eldobtam 2 gaiterst... azt ami rajtam volt, es egy masikat ami az invertorimban volt... ott alltam egy szal gatya nelkul a varosban :)))
+ egy animal skint is eldobott :) -
#16631 Na megyek alszom, és vmi okos pléjer válaszát várom:
Van olyan magyar törpünk, aki össze tudna rakni két kardot??? -
#16630 cigány mivoltadból eredhet akkor... -
Yv@n #16629 Ezeddig én is, aztán most egyszerre kettőt is. -
#16628 hogy mit dobsz az tök véletlen, szerencse kérdése, mert én eddig csak egy nyakláncot dobtam meg 1 varnisht jó régen, az egész pályafutásom alatt, és vagy 50-100szor meghaltam:D -
#16627 Dehogy most az a pár perc amire lerendezitek :D nem számit addigra is lenyugtatod magad és kikapcsolsz 1kicsit :D -
#16626 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Sanca #16625 Ja aztan irok egy anal gyakiv 1est:P -
#16624 Tud törpe ÖSSZERAKNI két kardot?????? -
#16623 gl mindenkinek :P zonca aztán te is ottlégy -
Yv@n #16622 Ma igen "kellemes" élményem volt.
Épp egy lion skin felső friss tulajaként futottam át egy hegyen, amikoris berohadt a gamma, hatalmas akadás, többé vissza sem jött, totál vége lett, láttam hogy előttem amerre mentem volna, hiányzott a táj, helyette szürkeség volt, mondom remel. Nem volt mit tenni, reset. Lépek vissza látom hogy "to nearest town", ne akkor átható boldágság járta át szívemet. Lévén low detail, mert melóhelyi gép nem bírja jobb gfx-el tolni, és a hullám belógott a hegybe nem láttam ami az igazán kellemetlen volt. A frissen vásárolt lion skin felső ugyanis ott hevert a hegy tetején a talajon, míg én visszakerültem a városba...továbbá dropoltam még egy fülbevalót is, egyből gm petition, gm 15 percen keresztül baszik odatolni a seggét. közben elindultam vissza (reset miatt volt egy reboot), és látom ám odaúton, hogy az a pályarész még mindíg hiányzik, ami miatt az előbb beszoptam. Nagy szerencsémre mivel egy hegy tetején történt a dolog, így nem járt arra senki, és ott hevert a cucom a földön, csak fel kellett szednem. De amit nem értek:
1. miért haltam meg? hegy tető, mob 2 kilométeres körzetben sehol...
2. miért dobom el két tárgyamat is, ilyenről eddig nem is hallottam.
Mellesleg simán odagyalogoltam, meg vissza a városba, gm elő nem tolta közben a pofáját, pedig nagyon is szerettem volna tudni hogy egész pontosan ez most miért jó ami velem történt...