Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
gugger: tudtommal mind1 melyiket irtod, bár ez eleég low lvl quest ja jol tom, 10töl már nem nagyon fogsz vele foglalkozni
ahogy kimész északra a városbl, folyamatosan tarts balra az utmentén, eljutsz egy havas részhez, ott vannka hunterek, mész tovább balra tartva, akkor lesz egy lejárat jobbra ott lesznek a chiefek, de azok még nagyok lezsnek neked sztem
tapasztalatom szerint kék és zöld mobok a legjobb xp harcosnak, eleég gyorsan tudopd ölni õket, szinte chainbe, és jó pénz is, szal ha lehet ne görcsölf fehér mobokkal, vagy csak akkor ha nagyon durva felszerelésed van
én összekuprogattam egy Viper dual fistre, na azzal nekiállok simán fehérnek is, chainbe lemegy 3om ha nem addolnak, soulshott nélkül de ez majd még neked késõbbi móka lesz😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hpzolee
Aztmondtad (sorry mert amugy értelmetlen a mondat)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Tomper Aztmondta elözö kommentekben hogy szivesen csinálsz reget--> nekem most szükségem lenne rá mert stuffolokéknak kell törpe 😄DD mircen vagyok zolee néven vagy [email protected] elöre is THx

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Gugger
rakeclaw imp-es kuldinél mit kell pontosan csinálni, mert ugya van sima imp+hunter+chief! szal imp van meg hunter, de chief-et nem találok? ilyen black meg red valamiket kell gyüjteni! Szal?

Gugger
thx

Jockey
Prefektustol
ahogy jösz ki aszületrési helyrõl, mielõtt liérnél a térre van két szoba, balra meg jobbra
a bal oldaliba van aprefektus páros, jobboldaliba a seer páros
prefektuok a harcos trainerek, seer a magus trainerek

Gugger
hi all! Help!

Ork vagyok a Japó 3as szerveren és 5 ös szinten! Kérdés az lenne kitõl, hol, hogyan lehet megtanulni a skill-eket??? mint pl. passive: Armor Mastery 1, Relax 1, Weapon Mastery 1, SP pontért persze, active: Iron Punch 1, stb...

HELP!

Laza
en csak este leszek...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tudom, taiwanin volt egy 17-es mage-em

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Jockey
csõtafy😊
istne hozott itt is😊
ajánlom figyelmedbve itt az elf ijjászt, elég gigabrutál kari, és nincs nerfelve, és nem is lesz😊
szolj ha vagy, megkereslek ingame😊

Jockey
inkáb azt tárgyaljuk meg, mikor csapunk lazaákkal egy gigadurva hentet😊
le kéna menni aki csak tud magyar valami jó kis hihglvl helyre, és körbemászkálni, ismerkedni vele
sztem ilyen 18 körüli karikkal kéne meni, hogy izgi is legyen, aki kisseb majd jönkésõbb (mondjuk minimum 15ös karik jöhetnének)
nálunk van 2 mage(mármint e szint körül18asok tán mind2), lazaéknál is van 1, meg van rengeteteg tankunk, hátha jönne valami drop is még
no mitszoltok?

Jockey
ehh sok lett a hozzászolás, de itt bent tetü lasu a net, no mind1😊

Jockey
laza: én véleményem szerint is jobb ha le van véve a klánfoórum inne, márcsak épp azért, hogy ne menjen oda feleslegesen senki, a dumák fõ része örülnénk ha idecsoportosulna, és ez lenne a main órum, ezért kellet levenni
szal mindenre ez a fórum a hivatott, az hogy aklánba kell valakinek egy recpet, vagy hogy letárgyaljuk ki mennyivel ugrik be klánléptetéshez, nem biztos hogy ez lenne a legalkalmasabb fórum rá
ennyi, én szeretem aképeidet, inkáb rakj be vagy 2õt még😊

Rincewind
Sajátosan értelmezed a különcködés fogalmát. Ha rejtegetni valónk lenne, akkor most nem ismernéd a fórum-ot, úgy gondolom. Az elindítását pedig nem vezérelte semmi más, csak tekintettel akartunk lenni az itt fórumozó emberekre és nem akartuk a saját dolgainkkal terhelni ezt a fórumot. Valószínûleg mindenkinek jobb, ha nem kell 50+ hozzászóláson átrágnia magát, ha érdemi információt szeretne kinyerni a beírt hozzászólás-tömegbõl.
Egészében véve egyáltalán nem értem mi a problémád ezzel...
Laza, semmi különcködésröl nincs itt szó, egyszerûen azt akarjuk hogy ne beszéljünk meg itt mindent keresztbekasur. Ha pl. az 1300. hozzászólásban nekem azt mondja valaki hogy én belépnék hozzátok meg miegymás, de mondjuk én az sg oldalt csak este vagy hajnalban nézem meg amikor az 1300. hozzászólás már 2 oldallal arréb van, akkor nem biztos hogy én azt meglátom. Ugyanez a helyzet azzal is kapcsolatban mint pl. - Van egy broad sword recipe törpék, kell valakinek? - Lehet hogy ezt a klánból senki sem tudja meg mert 3 oldallal arréb lesz már amire õ ránéz az sg ln2 fórumra. Remélem igy tiszta. Ez csak azért jött létre nálunk hogy ne offoljuk szét a topicot saját klános bajainkkal. No Offense. Altalános topic mert azért van mert odairjuk ami máshova nem passzol 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Birk@
Mondjuk én törpe harcossal nyomtam 12-ig mire behalt a szerver, de az nagyságrendekkel nehezebb mint windstrike-al 1 max 2 lövéssel lelõni az elején a szörnyeket (8-10 szintig)

Birkus Maximus

Crazyn
Laza: egész nap bent leszek, ha érdekel még a dolog

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Laza
ne aggodj, lvl10-ig igen konnyu eljutni, onnantol mar lassabban megy 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Hummm... ha nem "alltalanos" forum, akkor miert van benne alltalanos topic, miert regisztralhajta magat barki?! 😊

Nekem igazabol mindegy, csak nem ertem, hogy annak a maroknyi 10 embernek egy beta jatekban, ahol nincs kiforrott klanrendszer milyen jellegu klanos rejtegetni valoja van... nem ertem az ilyen jellegu kulonkodest... 😞

a kb20 magyar jatekosbol ...

de ezt ti tudjatok, csak megjegyeztem... linket leszedtem... (bar ide is be van linkelve)

Jockey
no, akkor ma megrpobálom feltolni 20ra akrit, kb 40%on állok ha jól emléxem, és már meg is van mit veszek elsõ skilként: Stun ütst, kivi vagyok rá😊)

Laza, majd ha elértem a 20at és megvan az Út a Dark Elf Mágushoz, akkor leírom magyarul ide hogy kell összehozni. SZVSZ majd tedd be a honlapodra és a többi specializálódást amit más elért és leírta ide hogy kell. Így aki most kezdi a játékot, nem kell keresgélnie az angol fórumokban, honlapokon, hogy kell megoldani a küldetést.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Tafaya
Na regeltem en is mar csak a kliensnek kell lecsorognia

MaDFoX
Ja igen, a modszer jo, DE vigyazni kell a golemek kozeleben koszalo medvekkel es wolfman chieftainokkal mert menekules kozben nem celszeru mellettuk elrohanni 😉 randan agressive joszagok es eleg gyorsak... 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
Mar azert, de sztm a mage karik sokkal gyengebben fejlodnek lvl10 alatt mint a harcosok... Szaros varazslatuk sincs elmeletileg lvl7 alatt (gyakorlatilag lvl8-9 alatt mert 500+SP). Szoval... 😄DD

Amugy ork mage-knak tapozon lvl8-9-re (vagy akar feljebb): Szepen neki kell menni a greystone golemeknek, amint van life drain...
Iszonyat lassuak, mielott leutne elszaladni par metert aztan mehet a life drain bele, ugy legyengul mire feltapolodik a mage hogy mar at lehet harapni a torkat... 😄
Csak a windstrike-jere kell vigyazni (de tapasztalat szerint CSAK egyszer hasznalja a lama). 381XP 15SP ~100a

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Crazyn
Már csak 1 dologra kell vadásznod, ha nincs meg: wolf collar

Crazyn
Az angol mappel nekem az volt a bajom, hogy egy csomó dolog nincs rajta. Amugy szép.

Crazyn
Ha jól emlékszem, akkor vagy 1 balor orc fighter leader vagy egy goblin thief dobta. Elfogadom az ajánlatod. A darkelf város krnyékén megtalálsz CrAzNaLoR néven.

próbáld meg utána rátolni a fileokat, de mentsd ki az eredetiket. 😊

Gugger
???

Birk@
Mert mágussal vagy te csíter, ez nem teljesítmény 😊)))
Mellesleg tessék, akinek még nincsmeg:
Lineage II Angol map

Birkus Maximus

Gugger
???

Haller, Birka és Gugg! A 3-as szerverre gyertek JOB-on! És tápoljatok, hogy utólérjetek, mer tegnap sikerült túlzásba vinnem... 😄 lvl10 potom 4 óra alatt.

Birk@
szerintem utána kell

Birkus Maximus

Birk@
Nah gugg mire rendbehozod, énis letöltöm 😊))

Birkus Maximus

Birk@
biztos ami biztos, feliratkoztam a North American Lineage 2 betára is 😊 kívánsi vagyok mit írnak vissza

Birkus Maximus

Gugger
elsõ indítás elött lecsekkolja az összes file-t, ez elött vagy ez után kell a D3d...dll-t és az npcname-e.txt-t bemásolni? Mert én ez elött másoltam be, akad mit állat, és a nevek is összevissza vannak a a taiwan hoz képest! HELP!

Rincewind
Hmm, és szó sincs elkülönülésrõl, mindenki irogat ide továbbra is, csak a klándolgokat beszéljük meg ott, mert az nem ide tartozik.
Rincewind
Klánfórumon linkjét vedd le az oldalról légyszíves az nem általános fórum, hanem elvileg egy privát klánfórum. azért van, hogy klános dolgokkal ne offoljuk szét ezt a fórumot és nem azért, hogy odaszokjon mindenki!
pityogo2
Ehelyett it van ez a game: sok magyar, akivel tudok beszélgetni is, nemcsak egymagamban gyakok. Vannak küldik is, igaz az elso 2 az agyamra men, mert nem magamtol vallaltam el, de azert megcsinaltam oket 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
nekem is volt iylen hibam... annyi az egésznek a kulcsa, hogy probalkozz a nevekkel.. nekem eggyes neveknél nem krealta meg, hanem csak kiirta: 1~ 16 english character vagy mi.
en az orkomat kb a 7-8. alkalommal sikerult megcsinalnom...kisse rossz volt mindi beallitgatni. az elfemet szerencsere a 3-4. alkalomra sikerult... Ne ad fel. Probalkozz más névvel.
ma én leghamarabb szerintem 13:00-kor leszek... felvételi elbeszélgetés+tanulás, de utana mar nyomom a gamet

Ide mit kéne írni?

pityogo2
hát most máshoz van kedvem, nemcsak salapáláshoz, és ahhoz, hogy 1 magyarral se tudjak gaméban játszani.

Ide mit kéne írni?

Ferro_TwL
Holnap este (azaz ma este, szoval hetfo este) akkor mindenki jojjon az elf dungiba, lemegyunk melyre a verpatkanyokat olni es megcsinalhatom a questem vegre.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Gorii
lvl 20 kell akkor nyomd

Jockey
Kerdesem kovi:
megcsinaltam a 19es questet az orcommal, megvna totoem is, azonban azt irjak elvileg 2,2est kene valasztani, de nem csinal ra semmit, csak fheren irkal
szal ahhoz hogy monk legyek 20nak kell lennem eloszor vagy eleg 19is?

Laza
arra is kivancsi vagyok, be jon e nektek, hogy az oldal allatt a jatek zenei hallhatoak... ha igen, mejk szamot hallgatnatok ezeken kivul meg szivesen?! 😊)))

Laza
szivesen varok barmilyen jellegu segitseget... szeretnek kezdoknek karakterhelpet, es jotanacsokat jatekkezdeshez... meg minden egyeb hasznos informaciot...

ha vannak okos, ugyes, valalkozoszellemu emberkek, jelentkezzenek...
[email protected]

Laza
Hello, akar te magad is tudsz regisztralni, itt megtalalod az informaciokat, es a letoltes cimet...

BEINDULT A MAGYAR LINEAGE2 HOMEPAGE...

Laza
honnan van neked?! vetted? 😊

kapsz erte 3500-ot 😊
ez eleb barati, ram nezve.. 😊

mennyit kersz erte?

Crazyn
Laza: nemtom, hogy kell-e neked, de van 1 fölös wolf's leather mail (P.DEF 18, WEIGHT 40). Ha esetleg kell a farkasodnak, akkor egy baráti árban kieggyezhetünk. A bótosnak 3000é tudnám eldani

Sziasztok!
Olvasgatom a forumot és egyre jobban megteccik a game. Abb segitcsetek már pls hogy a japán verziot honnan tudnám letölteni. És vki legyen már olyan rendes regeljen nekem egy accountot. Várom a válaszokat By