Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
hali!
este pont partyztunk amikor kidobott a server és azutan nem tudtam bemenni, de most, hogy hazajöttem beengedett
kop, kop, kop
nyugi, biztos bejuttok Ti is

SZEG007
nekem se

nemmegy....

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Tegnap éjjel 00.30-kor kezdtem az elsõ játékomat, 2.00-kor levágott a szerver...
2.7GB-ot telepítettem 1.5 óra olyan játékért, amit ki sem tudtam ismerni...
Most kinek az anyukáját szídjam?

http://gaborszantai.co.uk/

pityogo2
csinalok 1 ful csecsket, aztan megprobalom meg1x

Ide mit kéne írni?

pityogo2
engem meg mindig nem enged fel

Ide mit kéne írni?

Gorii
probaltam elmagyarazni ugyanezt 1oraja 😊

5 aktív tagunk van, azok közül mindenki lev16+.
2 ember lenne akik csatlakozni akarnának hozzánk valószínûleg, dav, ill. sanca egyik haverja. itt van még crazyn, birka.
sztem ha összeszámoljátok, h hányan játszunk aktívan L2t, akkor az több mint 15 fõ

Debob - Lvl 2 Wizard

akko "szerencsére" nem csak nekem szar

pityogo2
nem muxik nekem se meg 😞

Ide mit kéne írni?

pityogo2
engem nemtom, nyugi, sztem engem se

Ide mit kéne írni?

Crazyn
még mindig nem enged be!!!!!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
Dagobert azt mondta, hogy engem bevesznek (lvl 14 dark fighter, de addigra sztem 17 is leszek).

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

DE ENGEM MÉÉÉÉÉ? 😊

Ferro_TwL
EZt a hirt(?) talatam:

Ok heres the gist of what i can make out of it. Today NCSoft randomly blocked lots of IPs, even the japanese players. This info is from a japanese friend, who said after reading some of the L2 jpn boards, alot of ppl have had their ip blocked. Seems that its both foreigners and japanese people who cannot access the game. Usually it was the result of an ingame crash etc, ill try n find more info.

Szoval megy a karbantartas es nehany ember azert nem tud bejutni (japanok se!) mert blokkoltak az IP-t, amig a servert buzeraljak😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

pityogo2
az a 2163-as kep elegge jo 😊

Ide mit kéne írni?

Nekemse müx 😞

pityogo2
nekem meg mindig nem muxik

Ide mit kéne írni?

Na én megyek a virtuális világba mobot ölni. Remélem összejön.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Gorii
remelem is hogy nem offense erdekes volna 😊

pityogo2
NAH, ez már haladás 😊)

Ide mit kéne írni?

Jockey
leptem 1 ora mulva jovok, es megnzem mi hogy allunk

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gorii
elmesz ahol a klant alapitottad es ott ramesz lvl1 re

www.mirc.com a letöltéshez
servernek uk.quakenet.org

Gorii
5en vagyunk+davidus aki most lep be

Birk@
nekem spec nemmegy

Birkus Maximus

Még azt nemtom, hogy elveszi a fejlõdés után a pénz és spt, vagy ez csak egy olyan bizonyítás hogy összejön és méltó vagy erre?

Jockey
sztem egyszeru a dolog, magas lvl playerek egy klan, kezdok alakitsanak egy kezdo klant, es legalabb tudnak egyutt is tapolni, nemsok ertelmet latom (bulin kivul persze, csevegesre gondolok) hogy van 6 20 koruli kari a klanba meg 5 vegyes szintu, akik ketnaponta csinalnak uj karit
ha ki akarjuk elvezni a klansag elonyeit, fentebb emlitettkre kell koncentralni

Jockey
en bekukkantotam most el kell mennem 1 orara, de siman beengedett es mennek a szerverek

Nekem bonyolúlt az irc 😛
Amúgy összesen hány magyar játszik most úgy, hogy nem fogja abbahagyni pár nap múlva?
Ha több mint 20an, mindenképp két klán kel mert nem fogom birni a klánfejlõdés össztermelést SPben. 30k még elmegy de 150k Spt így rövid idõn belûl... atyaég. Csak ha besegítenek mások pénzben, veszek maxolt cuccot és éjjel-nappal írtom a mobokat ;P

Jockey
no akkor most hanyan vagytok? elobb mondtal 5ot, mostmar 6an, legyene esti feladat a tagletszam pontos meghatarozasa
nem flame akar lenni, de tagbevetellel meg sztem 1 napot mideki varhatan, es ha nem megy felvesz utana, en inkabb a ket klan egybeolvadasa mellet szavaznek tagfelvetel hatranyara, mert egy 20as kari nem lesz 3 nap senkinek, es ez a beta sem veges
17tol nagyon nehez ledolgozni egy szintkulonbseget szte, foleg ha anagyok mar egyutt tapolnak tervezetten

pityogo2
nah, elvileg marcsak 40 perc kb... azt talab kibirjuk

Ide mit kéne írni?

Gorii
szvsz akkor semmi ertelme mi vagyunk 6 an

Gorii
de aza gond Des nemtud belepni ha feloszlatja klant

irc re is járhatna több ember,mert lehet egyszerûbb megbeszélni dolgokat . extra.irc.hu #l2.hu

Vagyis leszünk ha megszünik az 5 nap korlát. Utána fejlesztünk.

Mi 10en vagyunk 😊

Gorii
penzt tudunk adni miis

Az biztos 😊 Amúgy nem SzylHUN vagy?

Gorii
mi 5en vagyunk 8+5= 13 😊

pityogo2
mi mennyien is vagyunk? 7-en? asszem igen...
Nos... 7+8 az ugyebar 15. lvl 1-es klan az ugyebar 15- emebr.
nah amr csak az lesz a bokkeno, ha nem 7-en vagyunk.

Ide mit kéne írni?

Jockey
mint irtam azon dolgozunk, penz nem gond nalun, egynap megcsinalok 100k/t siman csak en, az sp lesz huzossabb de dagonak sztem mar van 10k+spje atm

de vállalhatnátok óvóbácsi szerepet kicsi magyar karakterek mellett, hiszen õk késõbb egy ostromnál megtudják hálálni😊
(pl.: én😄)

http://gaborszantai.co.uk/

Jockey
rosszul irtam: 1 20as orcmonk, 1 19es darke magus, 19es orc fighter, 18as elfmagus, 17es tank a humanfighter, 16os torpe, de lehet mar o is 17
ez mar eleg jo ember allomany, es kb 8an vagyunk, vagy 7en
szal kis ido es sok 20as kari lessz, mehetunkdeli kanyonba barhova, sztem fincsi lenne, gondolkozzatok ti is rajta

Gorii
ahhoz hogy mindenki beferjen min lvl 1 clan szint kell

Jockey
figy, velemnyem szerint megerne adolog
nalunk van jelenelg 3 19es kari(2 orc, 1 darke magus), 1 18as(elfmagus), 1 16os trop, meg 16v17es ember fighter, mondhatom szinte mindeki 15+os
no majd atbeszeljuk ha megvan a kovetelmeny, sztem erdemes lenne, mert azert ezek mar nem kis karik, es lehetne normalis hentet csinalni
ha jol tom 8an vagyunk a klnaba jelenleg de majd atnezem pontosan, szla elferne minden nagy kari

Jockey
nezd meg a torpe skilljet lvl 20tol
spear a legdurvabb sebzo fegyver(ae damage, kezdjuk itt..) tudtommal jatekeban (bow/t ne nezzuk meg back stabet), valamit van blunt spec utese is 20tol, mnt mindeki masnak, nagyon gyorsan ut alapbol, jo hp, jo str, sztem igenis helyt all egy torpe is, csak 20ig szopas vele

Gorii
akkor des sziv megint.. nemtom majd a vezirek megbeszelik 😊

Davidus
Most kezdtem egy ijaszt. Kiprobalom a CMR4 demot aztan megyek tapolni😊

V9ykn8_TZL0

A penalty a klánból távozókat nem érinti, ha a klánvezetõ rúgja ki.Ha a klántag hagyja el a klánt a klánvezér beleegyezése nélkül, akkor nála is 5 nap, amire újra csatlakozhat valahova.
Persze maga a klán utána tényleg nem tud felvenni plusz embert 5 napig. Mi hétvégén rúgtunk ki két inaktiv karkatert, mert cseréltek más karakterre. Pénteken már lehet újra jelentkezni.SZVSZ meglesz addigra a klánbõvítés és jöhet. Igyekszem.