Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
este pont partyztunk amikor kidobott a server és azutan nem tudtam bemenni, de most, hogy hazajöttem beengedett
kop, kop, kop
nyugi, biztos bejuttok Ti is

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
2.7GB-ot telepítettem 1.5 óra olyan játékért, amit ki sem tudtam ismerni...
Most kinek az anyukáját szídjam?
http://gaborszantai.co.uk/
2 ember lenne akik csatlakozni akarnának hozzánk valószínûleg, dav, ill. sanca egyik haverja. itt van még crazyn, birka.
sztem ha összeszámoljátok, h hányan játszunk aktívan L2t, akkor az több mint 15 fõ
Debob - Lvl 2 Wizard

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ok heres the gist of what i can make out of it. Today NCSoft randomly blocked lots of IPs, even the japanese players. This info is from a japanese friend, who said after reading some of the L2 jpn boards, alot of ppl have had their ip blocked. Seems that its both foreigners and japanese people who cannot access the game. Usually it was the result of an ingame crash etc, ill try n find more info.
Szoval megy a karbantartas es nehany ember azert nem tud bejutni (japanok se!) mert blokkoltak az IP-t, amig a servert buzeraljak😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
servernek uk.quakenet.org
ha ki akarjuk elvezni a klansag elonyeit, fentebb emlitettkre kell koncentralni
Amúgy összesen hány magyar játszik most úgy, hogy nem fogja abbahagyni pár nap múlva?
Ha több mint 20an, mindenképp két klán kel mert nem fogom birni a klánfejlõdés össztermelést SPben. 30k még elmegy de 150k Spt így rövid idõn belûl... atyaég. Csak ha besegítenek mások pénzben, veszek maxolt cuccot és éjjel-nappal írtom a mobokat ;P
nem flame akar lenni, de tagbevetellel meg sztem 1 napot mideki varhatan, es ha nem megy felvesz utana, en inkabb a ket klan egybeolvadasa mellet szavaznek tagfelvetel hatranyara, mert egy 20as kari nem lesz 3 nap senkinek, es ez a beta sem veges
17tol nagyon nehez ledolgozni egy szintkulonbseget szte, foleg ha anagyok mar egyutt tapolnak tervezetten
Nos... 7+8 az ugyebar 15. lvl 1-es klan az ugyebar 15- emebr.
nah amr csak az lesz a bokkeno, ha nem 7-en vagyunk.
Ide mit kéne írni?
(pl.: én😄)
http://gaborszantai.co.uk/
ez mar eleg jo ember allomany, es kb 8an vagyunk, vagy 7en
szal kis ido es sok 20as kari lessz, mehetunkdeli kanyonba barhova, sztem fincsi lenne, gondolkozzatok ti is rajta
nalunk van jelenelg 3 19es kari(2 orc, 1 darke magus), 1 18as(elfmagus), 1 16os trop, meg 16v17es ember fighter, mondhatom szinte mindeki 15+os
no majd atbeszeljuk ha megvan a kovetelmeny, sztem erdemes lenne, mert azert ezek mar nem kis karik, es lehetne normalis hentet csinalni
ha jol tom 8an vagyunk a klnaba jelenleg de majd atnezem pontosan, szla elferne minden nagy kari
spear a legdurvabb sebzo fegyver(ae damage, kezdjuk itt..) tudtommal jatekeban (bow/t ne nezzuk meg back stabet), valamit van blunt spec utese is 20tol, mnt mindeki masnak, nagyon gyorsan ut alapbol, jo hp, jo str, sztem igenis helyt all egy torpe is, csak 20ig szopas vele
Persze maga a klán utána tényleg nem tud felvenni plusz embert 5 napig. Mi hétvégén rúgtunk ki két inaktiv karkatert, mert cseréltek más karakterre. Pénteken már lehet újra jelentkezni.SZVSZ meglesz addigra a klánbõvítés és jöhet. Igyekszem.