Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorii
itt vagy nagyon elb*sztak vmit karbantartas kozbe , vagy telleg ilyen idiotak

Vmi japán fórumon kéne megkérdezni.. vagy chaten ahol vannak japok is

pityogo2
ez így faszság.... én holnap próbálom meg kb 4 körül... ha addig nem véltozik semmi, kiborítom a bilit...

Ide mit kéne írni?

Hát nekem axelero kábel van és megy.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Sáska
jaja, lökjed privátban, bár nem hiszem, h van értelme, mert az olvasottak alapján ip ban van... de azért 1 prószát megérhet...

Birk@
hm van egy módszer, amivel el lehet titkolni az IPdet ,szerintem az mûködne, pill kipróbálom a dolgot 😊)))

Birkus Maximus

Gorii
na ugytunik accot nem bannoltak csk ipt 😊

Ferro_TwL
Sraco valaki jojjon mar😊 ra mit jelent az a japan irasjel ami megjelenik nekunk, az talan megmagyrazna mi van.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Úgy hogy lehet hogy domain név alapján banol, tehát akinek .hu ra végzõdik a neve mint most nekem (...-adsl-pool.axelero.hu), és nem tud belépni. Ellenben havernak valami állandóan szakadós szar konnektje van, hostneve nincs, csak ip-je, és õt beengedi, én loginommal is. Az aki axelero-s konnekttel van fent ne örüljön sokat mert lehet hogy jelenleg csak nincs hostneve, és köv rekonnektnél már esetleg lesz, minthogy nekem is vlt már ilyen.

Ferro_TwL
HU akkor csak pechunk volt😞 Viszont arra aztan vegkepp nincs logikus magyarazat, hogy miert csak a nem japan jatekosok felet bannoltak? Azt meg megertenem valahogy, hogy minden nem japant bannolnak, de igy...ennek nincs ertelme.

Crazyn
akkor adig fogok reconnectelni az axelerora, amig nem kapok olyan ip-t, amit elfogad az a trágyadomb!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

gPROject
Na most már....
Sis3 kipróbálod az accountom?

gPROject
Ó bazz nehogy már egyedül maradjak!
Nagy nehezen kezdett kialakulni összeálni a csapat, erre vége?

Birk@
Már ha igaz ez a BAN dolog 😊

Birkus Maximus

Birk@
Úgy hogy valszinû axeleronak több nagy IP tartománya van, és azok közül nem mindegyiket bannolták

Birkus Maximus

Ferro_TwL
DE ez nem igaz, mert en peldaul axeleros vagyok es vannak axelerosok akinek megy. Na akkor ez hogy is van?😊

ez mit jelent?

Sáska

Birk@
Vannak publikus proxy-k, de azok nem továbbítanak azokon a portokon, amit a Lineage használ

Birkus Maximus

Nem is fog az má, jobb ha beletörõdsz.. 😞

még mindig nem meg 😞

Birk@
Nah akkor: Igaz hogyha dinamikus IP-d van, akkor ha az elõzõ kiosztott IP-d foglalt, igénylesz egy újat, DE:
A kiszolgáló az új IP-t a saját IP tartományából adja, és az L2-sök az EGÉSZ tartományt bannolják, így qrvára mindegy milyen IP-t kapsz

Birkus Maximus

jo ez a gamma amugy? mihez hasonlitanatok?😄D

Laza
kuldjetek ICQ-ra, es akkor csak en latom
153362720

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Davidus
Hopp mar letöröltem diot😄 Privatban küldök passt

V9ykn8_TZL0

Gorii
nekem is valtozik de ugyanugy nem enged be

gPROject
én externetes vagyok és néha(restart gép vagy net, de az is lehet, hogy naponta) változik az ip címem

Crazyn
Az enyémet is megnéznéd laza?

Gorii
Laza gyere irc lecci nezd meg mar az accom pls

Laza
Today. It is the リネージュ II service team. From always, you to support リネージュ II, thank you. 2004 February 25th (the water) 01:05 from the part tester way and for NPC operational abnormality the urgent maintenance "of Open Beta 7" was done. 01:07 presently, we have restored. We put annoyance in everyone of the tester very much. リネージュ II service team

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
en Enternetes vagyok...
van akinek nem megy errol?

Crazyn
nekemis

Gorii
ezt kurvara nemertem vki magyarazza mar el..

gPROject
de adsl-nél az ip változik, akor miért és hogyan

hugeci 1.2gb csak holnap jaccom😄
te egesz heten itthon!!!

Gorii
en azt nem ertem hogy miert

gPROject
😞
ez jo nagy köcsögség

dav accom sQuiRt
de ez a lineage is erdekel ha ezt nyomjatok😛

Davidus
elf csaj fülére😊

V9ykn8_TZL0

Gorii
akkor ezek szerint talalomra kibannoltak a felet, es az nem jatszik tobbet?

Davidus
fürdök

V9ykn8_TZL0

Davidus
Fördök aztan benezek dioba.

V9ykn8_TZL0

es ott mire mennyek?😛

nem wc3 lama kene egy sorcgear diaba😄

Laza
FELUL, NAGY KEK BETUKKEL 😊

Davidus
Haggyá má war3-al😄 IDEmeg nézzél már be

V9ykn8_TZL0

Laza
😞

From always, patronage to receive リネージュ II, thank you truly. This day, part we reformed リネージュ II open beta test policy of operation. It continues please and viewing receives the official sight, in addition supports リネージュ II and that it can receive, it asks may. リネージュ II service team

Ferro_TwL
Nem akarok senkit elkeseriteni es remelem nincs igazam, de a kulfoldi forumokon mindenhol massziv IP banrol beszelnek. A Lineage2.jp oldalrol eltuntek azok a hirek, hogy a servereket karbantartjak, csak egy piros hir van, amit ezen az oldalon talahato forditoval lefordithattok. Ahogy en kihamazotam egy szo sincs benne a karbantartasrol.
Nem tudom mi lesz bar en remenykedek, mert ilyen ban egyszeruen nincs, hogy fele repul masik fele nem.

gPROject
na, 10% vissza is jött
szeretem amikor kevesen vagyunk, ilyenkor még az ellenséget is kiválaszthatom 😄

dav gyere ventrilo LINKet meg adjatok ma!😄