Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor visszavontam, és dögöljenek meg a japók😊

Debob - Lvl 2 Wizard

A másik dolog amit nem értek az, hogy miért nincs európai béta. Európában szerintem van annyi játékos aki játszana ezzel, mint japánban, vagy taiwanban

Gorii
mas

Gorii
Des axelero dsl bannolva van, az accom max isp rol mukodik

Én pl disconnecteltem

csak 1 kérdés azoktól akiknek nem megy...
a tegnapi szerverleálláskor, amikor kiírták ANGOLUL IS hogy 20 sec múlva leáll a szerver, plz disconnect.. akkor ti megvártátok míg leáll a szerver, v rendesen disceltetek még amíg mûködött rendesen? Én disceltem egybõl ahogy megláttam az msgt, és rendesen mûködik a game mostis.
A bannolásról meg... még mindig azt mondom h ez csak hülye rémhír amit vmi fasz külföldi fórumos kezdett el terjeszteni. ha annyira nem akarnák, hogy mások is játszanak, miért adtak a gaméhoz egybõl angolos file-okat is, hm? és akkor már regisztráláskor szûrték volna a ip szerint esetleg az embereket... az más kérdés, h olyanokat bannolnak, aki teleshoutolja a chatet angolul, de csak azért mert nem japán vagy, tuti h nem bannolnak... japánok ennyire nem surmók

Debob - Lvl 2 Wizard

Davidus
Élelmes magyarokat nem tudják megszivatni a sárgák😄

V9ykn8_TZL0

gPROject
talán gprs-en(ha jól írom) is mûködik

hirtelen felindulásból összeraktam egy linuxos gépen egy socks5 proxy-t érdekes, épp kezdtem volna feladni mikor megy, bár furcsán, connect to update szervernél berohad, valamiért az nem megy át a proxy-n. azonban, ha nagyon gyorsan rányomok a start-ra mielõtt beszürkül, akkor kihagyja, és bejutok gammába, és lehet konnektelni és megy a játék is 😊

jah linuxos gépnek nincs hostja...

gPROject
persze bármilyen modemes net(amit nem banoltak) megteszi valószinû
van pár ilyen "ingyenes" szolgáltatás

enged több kapcsolatot mi két napja öcsémmel 1 iprõl toltuk nat mögül.

gPROject
Na aki nagyon akar játszani és van modemje annak mondom, hogy kipróbáltam indexnettel és mûködik.

a másik az, hogy ne mondják hogy a japánok miattunk nem tudnak játszani

toMpEr
www.afraid.org -on vannak .jp-s hostok

Laza
nincs bent a japan gyerek
hiaba kerdezem hangosan, senkisem valaszol arra akerdesre, hogy bannoltak e vkit

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gorii
nkm kis linux routerem van majd belovom rajta

toMpEr
vannak erre kituno ingyenes programok is, a softwares oldal nem gond, ha tobb napig nem fog menni a cucc, akkor kiprobalhatjuk. addig probalok egy .jp-s reverset szerezni.

gPROject
ez lemaradt: 😊

Birk@
Nah akkor a proxy van egy Wingate nevû proxy szerver (Wingate), innen lehet leszedni. Ha valaki HOZZÁÉRTÕ(!) leszedi és felinstallálja (törésiskellhozzá), akkor ok. A kérdés csak az, hogy elõbb utóbb minden külföldit bannolnak-e vagy ennyi elég volt nekik. A másik kérdés az, hogy engednek-e egy IPrõl több karaktert belépni... valószínû nem.
Na mindegy, ha valaki próbálja, írjon a [email protected] -ra, segítek neki.

Birkus Maximus

toMpEr
majd kiderul, ha odakerul a sor,hogy tenyleg szukseg lesz ra, 1024/512-es a kapcsolat, elvileg birnia kene sok embert, mivel az mmorpg-k nem generalnak tul nagy adatforgalmat, de az a kerdes,hogy 1 ip-rol engednek-e tobb kapcsolatot, stb.

Ferro_TwL
Bocs a 2408-ra ment a valasz.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ferro_TwL
HU bazze magamtol nem jottem volna ra, az erdekel,hogy MIT JELENT.

Crazyn
nemcsakhogy minden második beszél angolul, de a játékban is minden harmadik angulul beszél a másik japóval.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
Ha meg már úgyis názik a logot, akkor azokat a neveket bannolják, akik olyan módon "társalognak", ami nekik nem tetszik. Most amiatt a pár száz bunkó amerikai miatt mért szívjon néhány rendes magyar?

ez nagy gáz lesz.

Birk@
Köcsögök, ahelyett hogy egy egyszerû paranccsal megvonták volna a shot jogot a játékosoktól... bah

Birkus Maximus

gPROject
ez két betû

Sáska
köcsög japánok. pedig sztem minden 2. beszél angolul. Akkor meg miért zavarja õket?!

Crazyn
ezt le tudnád írni érthetõbben?

Gorii
game master

gPROject
a tököm kivan, hogy ilyen kis országban lakunk
nálunk sose fognak ilyen játékokat tesztelni 😞

Ferro_TwL
Laza kerdezed meg a cimboradtaol, hogy mit jelent ez a jel:
http://theqscript.com/l2/msg.gif

A GM a játékban lévõ adminisztrátor ha jól tudom.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

nem akarom még jobban elrontani a kedveteket, de egyik ln2 universal realms, fórumban ezzel kezdte valaki a topicot:

plz... if ur gonna shout do it in Japanese. now that i'm actually hearing rumors that they are planning to ban all IPs outside of Japan due to many complaints about foreign languages filling up the log. i've actually asked the GM and they replied that they are "considering that". so plz ppl, behave urself, especially those of u on server #3.

Sáska
Én azért még bízom benne, hogy hátha lesz valami megoldás. Ha nem, akkor kénytelen leszek várni amíg jön a full, vagy valami európai béta.

Sáska
S ez sok embert elbír, vagy csak 1-2-t?

Gorii
ok ertem

Na megkérdeztem Rendbeteszt, neki datanet dslje van, ki van akinek az van és nem megy?

toMpEr
windows host fileban at lehet irni,hogy a japan szerver helyett az en ipmre csatlakozzon, itt meg egy sima port forward a japcsi szerver fele

gPROject
😞(
egyedül már nincs is kedvem játszani 😞
asszem megyek visza ut2k4-ezni

Laza
nekem van japan ismerosom aki segitett Pet Questben... mindjart megkerdezem

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gorii
de hogy veszem ra a gamet hogy proxin keresztul menjen?

toMpEr
ha sehogy se akar osszejonni, akkor en tudok csinalni proxy-t, az en ipm nincs bannolva

Sáska
sajna negativ..😞((

Crazyn
az én accom megvan még bebeee

Gorii
mii?😊

gPROject
ment
ha sikerül, megkérdezhetnél pár embert errõl a dologról odabent

Laza
bazz, mi az a 6 karakter 😊)))

tracerouttal meg kiderul nalam hogy .hu ha jól tudom.

Nekem Axelero ADSL... akkor lehet azért müxik neked