88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Morf
    Event függő. A rabbitos questből 200m befektetéssel ki tudtam venni majd 1b-t. Ha ő 0-24-ben futtat bothordákat, akkor simán kijöhet 3 AQ ennyi idő alatt. A kérdésem arra vonatkozott, hogy érdemes-e ebbe az eventbe pénzt fektetni (bothordák hiányában).
  • Trixtan
    Hi!
    Eladó!Ne kiméljetek, mennyit érhet? :)
    lvl. 76 Sk/75 Sh/61 Destro - Noobles

-Ic sett
    -Forgotten+150fire
    -Tate sett +3
    -100kk adena
    -100kk mati
    -100kk B-A-s shitt

• BaalKain
    Én már 8 AQ-nél tartok de 3-at bezúztam mert kellett bss a kispartymnak.
  • daemonervosa
    nemgondoltam ,hogy lesz akkora marha aki el is hiszi :)

hehehee
  • Morf
    3 AQ? Hány "5YEARS"-t pakoltál ki tudvána azt, hogy 5-ös szám drop ratje milyen? Ha ilyen jól jön lehet h. beinvesztálok az eventbe :)
  • var
    azt ami szükséges adom is .. az adena eladás nem az a karegória, go back to your cave
  • Chryst64
    miert lehet az, ha belepek az egyik karimmal mindig critical error? a tobbivel siman jo
  • Predtom0O
    gyere szívesen várunk.
    4 után már rám is pmzhetsz
  • ghost1979
    ahh,phonixen kezdtem el,de azt hiszem meg nem keso atterni masik szerora.majd jelentkezem :)
  • Atkamon
    Sziasztok! Most akartam elkezdeni a játékot Steam-en, erre azt írja, hogy most nem available a játék... más nem játszik steam-en?
  • Predtom0O
    csa'p melyik szerón játszol?
    ha Franzon PM TKM Obivan avgy bárki akit találsz a FolkOfNimrodból.
  • Last

OWNEDHARD!!!11
  • ghost1979
    hali,uj vagyok officalon,szeretnek klanba lepni,lehetoleg magyarba.Tudna segiteni valaki? Thx
  • Zeros
    megvenném mindet de előtte személyigazolványról, útlevélről, anyakönyvikivonatról kérnék scannelt képet pm be

xDDDD
  • var
    duplapost agn sry... eladó adena Franzon pm itt, 700 millió kb összesen
  • var
    vennék walker kódot Franz adenáért, pm itt
  • Lullaby
    lf info a terrytory warokról illetve bagekről (hogyan, mennyi jön?)
  • MadnessX
    Anno mikor eladtam a kamael Shi..Tricksteremet semeddig se tartott,hogy lecuccoljam és kiadjam az ingame accomat/jelszavamat hozzá,mivel plaync master accodat úgysem tudja,így nem lehet belőle baj.Srác aki megvette megnézte vásárlás előtt,aztán minden tisztán ment paypalon.(bár az utóbbi idők "payment recall"-jai miatt valószinűleg WU vagy bank transfert választanék,ha teljesen vadidegen az illető azaz külföldi.)

var :
    SwetLou-tól meg nem kell tartanod,mivel megbízható a srác és tudtommal soha senkit nem húzott le.Sokkal nagyobb a rizikó ha valami külfölditől veszel,mint belföldön.
  • voloume
    megnyugtatlak, hogyha rákérdezel megmondják, mivel kötelességük közölni, nehogy rossz számlára tedd a pénzt..persze bizonyos határokon belül, de nevet és várost,utcát, számot elmondják, vagy ha nem, akkor csak nekem mondják el mindig... ez van.. milyen szerencsés vagyok nem?
  • var
    Nem cryolok egy pillanatig sem. Nem veszem meg, tudom hogy megéri, ha kell is. Nem ezzel volt a baj, olvass vissza.
  • Epszilon
    Egyszer azt mondta valaki nem szabad egyből all in -t mondani ;)

Var te elvagy tájolva. Ne cryolj ezen vagy vedd meg vagy hagyd. Szerintem megéri egy 78+ os majdnem nobles BD(lehet már az), főleg ha megnézzük mennyibe is van most a time card ha kezdesz egy új karit.
  • var
    Mondtam, téma lezárva, természetes hogy tovább kell flamelnetek.
    Mehettek 3zoomra, ahol egy egyszerű nem kell válasszal elhajtanak.
  • SweetLou
    "A hirnevem azert ilyen jo, mert sose feltem egy pillanatig sem attol, hogy tokeletesen tisztan es erthetoen, igaz tobbnyire durvan es vulgarisan kifejtsem, kirol mit gondolok. Ez azonban nem keverendo ossze azzal, hogy becstelen, hazug, tolvaj, stb lennek."
    Annyit írt le, hogy nyersen fejezi ki magát. És te tudsz valakiről, akit átvert/lehúzott? Vagy valakinek a valakijéről?Mert én nem hallottam ilyesmiről
  • var
    Itt le is zárhatjuk, ha kibírjátok flame nélkül. Azt a karit tőletek már egyébként sem venném meg.
  • var
    Elhiszem, de magában a személyben nem bízom... meg le is írta mekkora egy tetű ezen az oldalon.

voloume: miért kell általánosítani, hogy mi hogy megy? Úgy megy ahogy intézik. Hogy a többi, hogy rontja el nem izgat.

Számlatulaj címét nem hiszem, hogy megadnák.
  • SweetLou
    Nem ugrált, megkértem rá, hogy segítsen, mivel, mint már említette, nekem nincs l2 a gépemen, és eltartana 1 darabig mire leupdatelne. Hozzátenném, bár neked biztos hihetetlen, de semmilyen pénzügyi juttatást nem várt a segítségért :o
  • voloume
    ne is haragudj, de enyhén naiv ember vagy.. ha azthiszed, hogy bárki akitől karit veszel, az téged befog esetleg engedni az accountal, vagy esetleg más személyest kérsz.. ez az egész netes adás-vétel bizalmi alapon megy.. legalabb 5-6wowos és pár l2 karit is bizniszeltem már, de sosem kértem meg senkit sem, hogy had lépjek már be csak egy pillanatra.. akik átakarnak baszni azok már rég az első pár sornál lebuktatják magukat, az elején engem is lehúztak 2er is, de azóta egyszer sem.. a saját hibáiból tanul az ember, de még1er mondom, hogy ha te ilyeneket hiszel, hogy neten így mennek a dolgok, akkor te nagyon naiv vagy...
    ui.: egy tanacs, ha neten veszel valamit és tudod bankszamlas befizetessel intezni, akkor nagyon egyszeru, mivel rákérdezhetsz a számlatulajdonos nevére ill. pontos címére..
  • var
    Mégis ugráltál, 12 ezres borravalót meg biztos adtál még egy kv után.
  • Endaer
    nincs miert aggodnom... azert mondtam azt mert annyi. Nem egy alommelo server hostingon dolgozni de azert a foldet se kell turnom erte, es megvallom oszinten, nincs mit szegyellnem rajta, adozott jovedelem. De szerintem mar tultargyaltuk a fizetesemet, csak azert mondtam, hogy lasd, 12k egy bd-ert nekem nem igazan az az osszeg amiert erdemes ugralnom.
  • daemonervosa
  • var
    Ismerek olyat aki 2 diplomával nem keres 200at azért kérdezem, és nehéz szakokat végzett... (tino?)

24 órás munkarend? O.o

1 postot írtam, hogy gratulálok, a többit te folytattad. Csak nem eltúloztad azt a fizetés dolgot, és azért aggódsz, hogy betámadnak?
  • Endaer
    tanulj tino...
    egyebkent nem, nem vagyok kepviselo... csak 24 oras munkarendben dolgozom, es a havi 160 orat igy konnyen osszehozza az ember.

Csak mielott valaki betamadna meg engem rajtad kivul... Miert is hoztad ezt az egeszet SGre? Mert ez a Te postoddal kerult ki ide, es meg nem tudom, mi szukseg volt erre. Szeretted volna ha mindenki tudja, hogy nem tudod hogyan kell karaktert eladni-venni?
  • var
    suplapost sry... csak nem képviselő vagy?
  • var
    8 nap alatt 200at keresel? hol dolgozol és mit?
  • Endaer
    oda az uzsipenz, omg

te most komolyan azt hiszed, hogy nekem egy havi netto 200k-s fizetes mellett kell a bd arabol barmi is, foleg, hogy nem is az enyem? (ok, 200k nem rengeteg, de a magyar atlag felett van, es mindossze havi 8 munkanapot kell erte lehuznom...)
  • var
    :) Akiktől nagy pénzt loptak már ki, az óvatos lesz.
  • ErrOrHUN
    mi vagy te, old spice reklám?
  • var
    Bizonyítékokat kértem, ez mesze nem ugráltatás. Amíg ő akarja eladni, én meg venni addig azt kérek, amit akarok. Én is elküldöm neki ugyanezt szó nélkül, ha kéri, és nem vitatkozok vele 15 percig.
    Nem vagyunk olyan jóban, hogy kishaverozz és vagy valakizz. A DNS láncod meg maximum a kuka aljára való.
    A tanácsaid tarsd meg nyugodtan magadnak, hogy mit lehet csinálni.
  • var
    Abból mi kára van, ha lecuccolja a karit, beengednek vele, hogy lássam saját szememmel, amit akarok? Ez nem tetszett nekik, nem egy nagy meló. 3zoom nem érdekel, kár hozzá hasonlítani bármit, ha akarok onnan is tudok venni. Pont a megbízhatatlansága miatt nem is tettem. Paypal a recallolás bankja.
    Endaer meg egy faragatlan paraszt, nem őszinte ember.
  • Endaer
    A hirnevem azert ilyen jo, mert sose feltem egy pillanatig sem attol, hogy tokeletesen tisztan es erthetoen, igaz tobbnyire durvan es vulgarisan kifejtsem, kirol mit gondolok. Ez azonban nem keverendo ossze azzal, hogy becstelen, hazug, tolvaj, stb lennek. Persze, ez neked mind1 mert nem ugralt Hanni ugy ahogyan szeretted volna. Pedig TE aztan valaki vagy, aki kerhet lakcim kartyat, szemelyigazolvany szamot. Egy karieladas nem ugy megy kishaver, hogy en meg a dns lancom rajzat is beszkennelem neked... ez oda-vissza bizalmi alapon megy, a leheto legtobb bizonyitek beszerzese pedig kimerul az ingame latottakban es a screenshotokban. Ha ez nem tetszik, lehet szepen uj accot csinalnod es felhuznod egy karit. Ez van.