Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
+5 wit + bw robe set

Trolling is a art.

Srácok, hogyan lehet abszolut maximalizálni egy EE res skilljének exp vixaadó %-át? Kérdezgettem pár embert de abszolut biztosat nem tudtak mondani. (Neten is olvasgattam és azt irták hogy 74 fölött +3mas wit dye-al lehet 80%-ra tolni.) Aki tud segithetne 😄

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

Ahova transferáls, ott is kell csinálni egy karit, és aminek elnevezed, az lessz a végsõ név.

BaLeeX
Most készül a tank subban, meg pár destro sem ártana de az nincs. Nembaj majd lezergeljük a bossokat. <#vigyor3>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tegnap a Nova késõn érkezett, és az RR fel tudta õket tartani tíz percre a siege végén, így az RR-é Giran. Igaz, hogy azért érkeztek késõn, mert az Outika+friends 300 emberét gyepálták 45-en.-> WTB KE's. 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

molnarpe80
üdv urak

lenne még egy kérdésem
sajna nem tudok utánanézni, mert a céges szabályzat tilt minden l2 oldal látogatást <#szomoru1>

transfernél adott egy kari sayhan ami lvl40-es spellhowler cuccok elhelyezve rajta
elvileg transfer kész

franzos oldalon kell létrehoznom egy karit lvl 1-en?
vagy sem?
ugyanaz legyen a neve mint a sayhasnak?
vagy máshogy kell hogy hívják?
mit kell még megcsinálnom?
gondolom a transfer kérelem egyértelmûen eligazít a plaync oldalon nem?
este látom majd, de addig is megkérném egyik cimbimet, hogy napközben intézze el ezeket a fentmaradó lépéseket

danke sehr

kaptatok egy kis crp-t máris el akarod költeni? 😄
bossoljatok egy keveset

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

BaLeeX
Köszi Flash!

Ezt a listát ismertem és itt tényleg mindenhol A grade-t ír a skillekhez, de azt nem tudtam hogy a C és B grade máshoz jó. Így elég húzós a dolog. 😊
Régen IL-ben (igaz free-n) csak egy item kellett egy skillhez itt meg akkor 10. <#ijedt>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

pharao
Hali Balee!
Itt egy lista a clanskillekrõl és hogy mik kellenek hozzá. Sztem mindhez A garde kell, a C és B a box-okhoz kell, amit különbözõ városokban lehet szerezni az adventurer's guildman-tõl ha jól tom(aki a bossok helyét is megmutatja), valamint luxoriban az agathionokért és a transformokért is ilyenekkel kell fizetni.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

BaLeeX
Valaki meg tudná mondani, hogy a clan skill itemeknél mi ez az A:grade, b:grade és c:grade? Elõbbihez 10 item kell, majd 4 és 2.
A bossok meg ugye simát dobnak, amibõl különbözõ gradeket lehet összerakatni az NPCnél.

Mi úgy logikáztunk, hogy biztons az elsõ szinthez kell a c, majd a b és végül az a grade item, de volt aki pont a fordítottját állította.

Szóval aki tudja biztosra az ossza meg velem az infót, kösz. 😊

molnarpe80
köszi daemonervosa és endaer

Endaer
Kecske, en 1-2 oraval a keddi leallasok elott adtam le a transfer kerelmemet bartzra is meg ariara is, mind2x leallas utan mar az uj szerveren voltam szoval nyugi. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

1.13 korean version!!!

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Ez még akkor volt mikor azt kérdezgettétek hogy offon van-e auto soulshot <#vigyor4>

daemonervosa
átjön kedden

Trolling is a art.

molnarpe80
srácok az lenne a kérdésem meddig lehet a master accon a transfer igényt jelezni sayharól franzra ha még most következõ kedden azaz 2 nap múlva szeretném áthozni a karim

ha még ma kérem átjön vagy most már csak 1 hét múlva leszek képes transferelni?

üdv

Gordis2k
Mondtam is magamban mikor néztem az itemlistát: Jé free stuff!😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Lol én kb 3 éve olyat is csináltam hogy teonon giranban leraktam egy ház mögé a cuccokat a földre, hogy majd a másik karival felveszem (ugyanarról az accról - nem tudtam hogy van freight), erre mire belogoltam nem eltüntek? Mondtam is mgamaban hogy nem létezik hogy valaki épp erre járt 😄

darkmenx
en elkezdtem jatszani es a 3. napra mar csak a piros kockat lestem ahogy kozeledik a zoldhoz. meg a jo kis 10.2.x OOG szakitott akkor

Skynet85
Valahol el kelett kezdeni c3 környéke, annak is az elején nem igazán volt minden napos a walker(vagy ha volt is korántsem ekkora számban), sõt nekem pl fogalmam se volt, hogy létezik.(Endaer, tudom who care ezért ne linkeld megint a képet köszi😊 )

Javíts ki ha tévedek, de te se a bot login képenyõjét láttad elöszõr l2-ben szal azért mindenki volt egy ideig fránya legit, az hogy mennyi ideig nah az már teljesen egyéni...

😄DD Köszi mindenkinek!
isten hozott a mi világunkban, nekünk eddig is a papék lánya jutott, ti baszakodtatok a pappal folyamatosan 😄

Endaer
ez az a kis nigga srac a "bitch stole my fish"keprol? 😄

daemonervosa

Trolling is a art.

Skynet85

daemonervosa

Trolling is a art.

Skynet85

Endaer

Skynet85
no offense but az élet l2 nélkül kezdõdik el igazán 😄 vagy hülyére scriptelt bottal ami még a seggét is kitörli, ha végzett, és napi 20 perc amíg kiganajozod az invet és mehet vissza. Nah meg némi fun azt ennyi. Voltam nagy henter amikor napi 8-ban öltem ugyan azon a helyen ugyan azt a 3 féle rohadt mobot és nem érdekelt semmi csak a % jóó nagy marha voltam(dmx counterattack: szerinted még most is az vagyok, köszi 😛 ). Persze kinek a pap kinek a papné szal ez csak szvsz😊

pharao
Hülyeség. Ahhoz, hogy valaki hellboundra bejusson 78-asnak kell lennie és HB szintjét lehet növelni avval, hogy az emberek ott írtanak és talán a megölt mobok utánn, vagy a kapu etetése után pontosan nemtom, de nõl a szintje. Hogy mennyi a max szint azt nem tom, de azt tudom, hogy lvl4-tõl lehet már váltani seed-eket dinasty recikre és lvl7-tõl már icarusra is. Mire te 78-as leszel kézzel, addigra már rég kijön a Gracia Final, ahol a gracia szigetre lvl 75 fölött tudsz majd hajózni és remélhetõleg jobban fognak esni a stone-ok és az orihalcum is. De ez még odébb van.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

darkmenx
hellbound folyamatosan tagul es minden 1meter utan no egy szintet a kovetelmeny tehat gyorsan kezdj el botozni mielott eleri a level 120 -at.

csokicsiga
srácok,mégcsak lvl 63 vagyok,de érdekelne,h.igaz az,hogy hellbound szigetnek van valami szintje,ami változik? Mondjuk,még arréb van,h.én oda eljussak,csak érdekel,elörre is köszönöm.

\"Hess innen troll.\"

ahogy néztem 1-2 kivétellel az összes archerünk 78-80 között van.
az élet meg lvl1 en kezdõdik, belépsz kisebb klánba aztán ha kinõtted mész nagyobba. senki sem mondta, hogy kezdj a top klánok ellen.

jenu
Lassan egy hét teonozás után kijelenthetem hogy lvl 80-as harcos (én esetemben ijász) semmit sem ér a main classos ijász/törös ellen 😄 Tehát az "élet" valahol 82-83 környékén indul ha harcos vagy. Mage-ekrõl nem tudok nyilatkozni. Support-nál meg talán annyira "nem fontos" a szint.

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

Endaer
Igen, itt mindenki arrol hires hogy erdekli a masik nyomora meg a kifogasai, biztosithatlak, jo helyre postoltal.

Jó persze dion mellett el lehet ökörködni, de siege/oly nem túl sok sikerélményt ad lvl65-ön vagy 70-en. Ezért fejeztem be offon, nekem se annyi felesleges pénzem, se annyi felesleges idõm nincs, hogy pl elérjek egy hero státuszt offon, ami az egyik célom lett volna L2-ben. Márpedig vagy az egyik, vagy a másik minimum kell.

Endaer

ez egy totális faszság

darkmenx
inside joke for wimminz

darkmenx

Skynet85

Lullaby
Azt hittem Humoros és aranyos topikot nyitottam meg, de akkor lopják a bannert.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

darkmenx
csak hulyeseget/alap dolgot kerdeztel amikre egy het jatek utan egy freeszerveren kaptal volna valaszt.

OK, hagyjuk 😄 Egyébként most mit kérdeztem rosszat nem tom.
Endaer
Ketlem, mert akkor nem kerdeztel volna ilyen alap dolgokat. De nekem mind1, te penzed, max kirohogunk.

darkmenx

Ti ezeket photosoppoljátok? <#taps> Ja, és Endaer hidd el tudom mirõl van szó <#email>
daemonervosa

Trolling is a art.

darkmenx

daemonervosa

Trolling is a art.