Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
lenne még egy kérdésem
sajna nem tudok utánanézni, mert a céges szabályzat tilt minden l2 oldal látogatást <#szomoru1>#szomoru1>
transfernél adott egy kari sayhan ami lvl40-es spellhowler cuccok elhelyezve rajta
elvileg transfer kész
franzos oldalon kell létrehoznom egy karit lvl 1-en?
vagy sem?
ugyanaz legyen a neve mint a sayhasnak?
vagy máshogy kell hogy hívják?
mit kell még megcsinálnom?
gondolom a transfer kérelem egyértelmûen eligazít a plaync oldalon nem?
este látom majd, de addig is megkérném egyik cimbimet, hogy napközben intézze el ezeket a fentmaradó lépéseket
danke sehr
bossoljatok egy keveset
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Ezt a listát ismertem és itt tényleg mindenhol A grade-t ír a skillekhez, de azt nem tudtam hogy a C és B grade máshoz jó. Így elég húzós a dolog. 😊
Régen IL-ben (igaz free-n) csak egy item kellett egy skillhez itt meg akkor 10. <#ijedt>#ijedt>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Itt egy lista a clanskillekrõl és hogy mik kellenek hozzá. Sztem mindhez A garde kell, a C és B a box-okhoz kell, amit különbözõ városokban lehet szerezni az adventurer's guildman-tõl ha jól tom(aki a bossok helyét is megmutatja), valamint luxoriban az agathionokért és a transformokért is ilyenekkel kell fizetni.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A bossok meg ugye simát dobnak, amibõl különbözõ gradeket lehet összerakatni az NPCnél.
Mi úgy logikáztunk, hogy biztons az elsõ szinthez kell a c, majd a b és végül az a grade item, de volt aki pont a fordítottját állította.
Szóval aki tudja biztosra az ossza meg velem az infót, kösz. 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
ha még ma kérem átjön vagy most már csak 1 hét múlva leszek képes transferelni?
üdv
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Javíts ki ha tévedek, de te se a bot login képenyõjét láttad elöszõr l2-ben szal azért mindenki volt egy ideig fránya legit, az hogy mennyi ideig nah az már teljesen egyéni...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
\"Hess innen troll.\"
az élet meg lvl1 en kezdõdik, belépsz kisebb klánba aztán ha kinõtted mész nagyobba. senki sem mondta, hogy kezdj a top klánok ellen.
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good