Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
kivetelesen nem rosszindulatbol mondom, hanem azert, mert anelkul belevagni valamibe (foleg ha anyagi vonzata is van a dolognak), hogy lovesed sincs igazabol az egeszrol, nem helyes, mindegy hogy L2rol vagy barmi masrol van szo.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Tudom, a játékban vannak várak is igaz? Azokat is ellehet foglalni, ha jól tudom 😄 Az is jó lehet 😄
Tagfelvétel minden magyarnak!
Tartozzunk egy helyre és alkossunk egy nagy erõs csapatot.
Jelentkezni emailben lehet.
Mi is jó nagyot nevettünk rajta.<#law>#law>
TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67
78/6x DB/SB
mai élmény:
Teonon toboroz a heartofhungary.
Beleborzongtam.
Mellesleg ha nem csak "funból" akarsz játszani, értem ez alatt hogy tetszik a grindelés vagy ruhakolleciót akarsz gyûjteni (no offense), hanem komolyabban szeretnél pvpzni olympiázni akkor bizony sok meló áll elõtted...
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
0:54:10 :[Devianne: 1359/6000
0:54:10 :[teon (EURO): 3710/6000
0:54:10 :[franz (EURO): 2750/6000
0:54:10 :[luna (EURO): 1781/6000
0:54:10 :[Sayha: 1594/6000
0:54:10 :[Aria: 1910/6000
0:54:10 :[Phoenix: 2468/6000
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Officialon nagyon lassan fejlõdik a kari egy bizonyos szinttõl. Ahhoz akár évek is kellhetnek, hogy eljuss oda, ahol a most itt hozzászólók nagy része tart. Ez persze akkor igaz, ha egy accountot fizetsz, és nem használsz botot, és nem vásárolsz adenát. Mert azt is lehet értékesíteni, nem csak karaktereket.
Sokan 9 accountot is fizetnek, vagy akár többet havonta, és annyi adenát kiszednek, hogy az összes accra való pénzt megkeresik belõle, vagy akár többet. Aki nem ad el adenát, az is néha több accot üzemeltet, hogy meglegyen a játékban mindene, és gyorsan fejlõdjenek a karakterek. Persze a több accountosok botoznak.
Csalás nélkül nagyon-nagyon lassan, és igen keveset érsz el, ha tapasztalat és ismerõsök nélkül belevágsz.
Ezt akarták itt többen kifejteni, csak a sokévnyi flame-edzett elmék nem szeretnek foglalkozni egymáson kívül mással, kivéve ha kifigurázni vagy szórakozni lehet rajta. 😊