88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MeoH #81430
    Var, ha ennyira parazol ne vegyel karit. Amugy ha 3zoom es pajtasaitol vasarolsz ott sem 100% a biztonsag, ok csak kozvetitenek, ill. megkerik az eladot, hogy ne recallolj, plixplox. Es az eladotol az acc. infok, es msnen kivul semmit nem kernek, ja meg a paypal accot, amire fizetnek. Gyakorlatbol tudom. Amugy Endearnek ami a sziven az a szajan, de nem scammer.
  • var
    Ahogy mondod nem a te karid, kár még nagyobb bolondot csinálni magadból mindenki előtt.
  • var
    Amiket kértem, azzal semmire nem megyek, csak biztosíték. Ha ne adj' Isten már titkolja kilétét az illető, és fél, hogy következménye lesz, annak, ha átver...több mint gyanús. Olyan emberektől, akik már kiszálltak a játékból.
    Neked Endaer, meg egyébként sincs jó hírneved.
  • Endaer
    en nem akarok... en csak annyit kaptam, hogy "lecci lepjel mar be mert nekem nincs updatelt kliensem". Ez nem az en karakterem...
  • var
    Buffolni úgy is lehet, ha nincs meg a szint, mert delvlezték a karit.
    Screenshotot meg bármikor át lehet szerkeszteni. Ilyen hozzáállással meg, hogy "a kis fasszopo ovidbol elegem volt" "szerintem elmehetsz a francba^^", ne is akarj eladni semmit.
  • Endaer
    azok utan, hogy szkennelt szemelyigazolvany es lakcimkartya adatokat kertel, amiket basszajba a retardalt kurva anyad, CSAK HIVATALOS SZERV KERHET KI, szerintem inkabb kussoljal. Ki a faszomnak hiszed te magad bazdmeg hogy egy szaros bd eladasakor ilyeneket kerjel? Mit gondolsz bazdmeg a 3zoom-on vagy barhol ahol karaktereladas tortenik, ott kernek ilyeneket? Es a screenshottal mi nem eleg? Hogy partiban megkapod a 78as dancet is, hogy belinkelem neked a targyakat party meg allchatre, ami nala van... ezeken felul mi kene meg? Rakd anyadba a szaros penzedet, aki ennyire hulye azzal 100k-ert se eri meg uzletelni.

Az, hogy lehuzasnak kepzelsz barmit, azert van, mert te ilyen vagy. Soha, se Gathersnek, se Sancinak, se masnak aki valaha is kert tolem valamit, nem vettem el semmilyet. Ha toled elvennek barmit, akkor az mar elozoleg az enyem volt.
  • SweetLou
    hát már bocs, ha nem elég a screenshot+a belinkelt felszerelés+a táncok, akkor szerintem elmehetsz a francba^^
  • var
    Endaer szeretnék gratulálni az "a kis fasszopo ovidbol elegem volt" uzenetedhez, reagalva arra mikor meg akartam bizonyodni egy kari valódiságáról, amit vettem volna.
    SweetLou neked is hasonlóképp.

nagyon átverés szaga volt
  • Epszilon
    Ma van a Nyák napja!

• TruBy
    dupla post!
    Nyomjad, csak nyomjad
    Sorbon egy kok
  • TruBy
    nyomjad, csak nyomjad
  • Gordis2k
    Én nem! Nekem csak ez van most szal Lökjed:)
  • Hunter of Deer
    én szeretem nézni az offos képeket / videókat de sajna nincs elég erőm /időm elkezdeni :D
  • Sorbon
    Elárulok valamit egymás ellen irányuló hero shoutokról. 90%-a hazugság. Mindkét oldalról:)
    Például ma reggeli Frint 4 rushból 4et nyertünk, és Aden is a mienk. Én inkább azt mondanám végre jó a server. Egyszer ők, egyszer mi. Sok a mass pvp, stb.
    Frint
    Frint2
    Ja és igérem nincs több kép linkelés, gondolom már kurván unjátok...!
  • AC2
    Hálás köszönetem, régóta kerestem
  • var
    végre leküldtéteka Fusiont, nem tudom az utóbbi pár napban mi volt, de hero chaten írták, hogy Epic boss fightokon meg se jelenik a mG.
    Nem tudom melyik oldal az erőssebb, más téma melyik a jobb. Egy kis véleményt tagoktól szívesen fogadnék!

Gz!
  • Sorbon
    Tiat down! Icarus sword a drop!

kep
    kep2
    kep fight
    kep3
  • Epszilon
    Ismét él a GoodBoy(Superman)!
    http://www.gogygo.se
  • Lullaby
    Kis L2 szótár (=
  • Anoname
    S84 Armor:
    http://lineage2media.com/S84%20Vesper%20Armor%20Bonuses.html

S84 Weapons(sajnos csak ilyen forumosat találtam):
    http://www2.elliebelly.net/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=742

Dual daggers:
    http://www.pirateninjas.net/articles/lineage-2/special-abilities-rare-effects-dual-daggers/
  • AC2
    ugyanez S84-be?
  • pisztácia
    Köszönöm szépen!
  • Anoname
    Fegyverek:
    http://l2info.arktic.net/cgi-bin/weapon_blunt.pl

Armor setek:
    http://l2info.arktic.net/armor_sets_s80.html
  • pisztácia
    Hello sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudok-e adni nekem egy olyan oldalt, ahol meg tudom nézni, hogy az S80-as szettek miket adnak? Gondolok itt a különféle SA-kra, amiket közül lehet változtatni.
    Köszi előre is!
  • var
    duplapost sry... blade dancer-t / spectral dancer-t
  • var
    vennék BD-t 77+ Franzon, adenával fizetek, pm itt
  • ooorrrsss
    EPIC fight:

es az eredmeny ^^
  • Sorbon
    Egyenlőre semmit) Tiat vs MG 1:0, ha fél hp alatt nem tudod perma stunban tartani tele spawnolja a szobát mobokkal és visszaugrik 100%-ra a hpja. Holnap megint beprobáljuk tankokkal stun miatt.
  • MadnessX
    Nice! Mit dobott a boss miután leöltétek?
  • Sorbon
    gz!
  • Sorbon
    Ma lementünk megnézni a 36-45 fős instát. Szép kis boss várt a végén...
    Insta Boss1
    Insta boss2
  • NewMoon
    és ezis:D csak a shield nem sikerült előre!
    btw hol lehet belepakolni a dyn essence - t a ruhába?)
  • VipJoco
    Nem tudom mennyire nyugtat meg téged, de: kb 18-20éve ismerem és egyszer sem tünt lehuzós embernek senkivel szemben.

Amúgy írd meg nekem privátban, hogy mit szeretnél és felhívom ha sürgős a dolog.
  • var
    Tompi (matamm) mennyire megbízható? tapasztalat vele kapcsolatban? valakit vert már át? ha igen mivel?
    Csak bebiztosítom magam, semmi személyes.
  • TruBy
    Majális van, bulizik, csak holnap lesz kb...
  • L2Goku
    Nice ICA logo lopás :D
  • var
    lf Tompi (matamm) pm itt
  • NewMoon
    csak összejött)
  • Lullaby
    fraps or never happened! :D

nekem sok buffos vacak mellé jött tegnap egy wind stone \o/
  • TruBy
    Kösz
    Egyébként jó ez az event, már 3-om AQ-m van