Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nlaci86
De a pólói tök jók😊

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

Strahd_
Ezzel teljes mertekben egyetertek.

Tomcat szellemi szintjét tekintve mindíg csak egy vesztes volt.

Endaer
Es ha azt is elbassza a nagy legitkedessel? Akkor megint mi maradunk szarban...

"puska kellett volna ehhez a melohoz, bazdmeg"

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

eret vág

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
Allj, allj allj! Mi lesz igy FlashXPvel ha rajon hogy nem csak en utalom a hulyesegei miatt, de masok is?

akkor neked is elmondom, mert elvesztél az interneten. van lent egy keresés funkció, amibe ha beirod, hogy tomcat, akkor nagyjából megtalálod hol keresd az infót.
mellesleg hagyjuk már ezt a tomcat dolgot, 14 éves gyerekre négyen mentek rá, bátor...
Goku a flamet te generáltad, mert nem értelmezted a szöveget amit beirt.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Facek
Kb 4x csengett le , nembaj hogy figyelsz flash.
pharao
Engem érdekel!!! Mi volt Tomcat és BMX között? baráti találka? vagy vérremenõ flame? Kíváncsi vagyok, hogy ki gyõzött! LF Infos!!!

U.I.: Végre valami szaftos story szerény fórumunkban <#vigyor2>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

daemonervosa
csak beirtuk, hogy nekunk is kiesett a zariche, erre rageltél ,hogy de pedig az akamanah es nem zariche. good point

nemhiszem el, hogy nemtudsz leszállni, errol a tomcates témáról... kurvára régen volt, és kurvára senki sem érdekel / ezekszerint mégsem /.

a post többi részére nem vagyok képes emberi keretek közt reagálni, meg nem is akarok, hidd azt amit akarsz, és ugy ahogy akarod .

Trolling is a art.

L2Goku
Nem is tudom ki az az ember Aki "csbe" a pingelésel szórakozott , ki az az ember aki mindig lenézi a másikat. Ki az aki NETKIRÁLYNAK tartja magát. És amikor odamentek tomcaték te nemértetted miért. És te most azt akarod bemagyarázni hogy nem érdemelted meg? Múltkor beszéltem sancival és mondta hogy már megváltoztál, de ha én flamelek elvileg mindig a postjaid után akkor kiváncsi vagyok TE mit csinálsz ?! És nagyon tévedésbe vagy , ha én flamelek akkor K..any... meg bü...ci... Szavak tuti benne vannak a postomba. Ellentétbe én embernek tekintem a másikat nem nézem le mer bénább vagy nem tud valamit a játékról. Ismerek nem 1 olyan embert aki Interneten elveszik , õrül hogy talál egy fórumot ahol tud kérdezni 1-2 dolgot a játékról. Na meg az ha valaki nem beszél angolul akkor az már egy looser ugye? Nem tudja mi az amit csinál vagy micsoda, nem ért 1-2 dolgot és megmeri kérdezni fórumon akkor egybõl Flamelni kell a gyereket mert hát miért ne?! Az az idõ amit a Flame megírásával töltesz arra forditanák az emberek hogy a kérdésre válaszoljanak egyszerûbb lenne szerintem. Persze akinek nem inge nem veszi magára. PL Endaerel flaméba õ is jó , de ha normálisan megkérdik tõle akkor tud válaszolni normálisan. Sõt még én is kérdeztem tõle dolgot és nekem is normálisan válaszolt. Nem ugy kell a másik emberhez hozzá állni hogy "õ akkor béna és kész!". Nem tudom hogy te dolgozol e, mer szerintem még te nem. Ez olyan mintha elmennél egy munkahelyre és a fõnököd nonstop flamelne meg kur... na akkor nem lenne kedved ott dolgozni. Na ugyan ilyen az SG is már. Nem mer az ember kérdezni már semmit mer egybõl kapja a Flamet. LÁSD: Bepostoltam egy képet és ment is a flame rá. Röviden csak ennyi. De tuti hogy erre is jön hogy kur... meg a többi vele járó apró megjegyzés.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

daemonervosa
Rule 20: Nothing is to be taken seriously

Trolling is a art.

Voyager5
Igazándiból a flamek egy jelentõs része abból jön, hogy az emberek kiba lusták utánnajárni bárminek is, sokkal egyszerûbb beregelni ide (és lol kivárni azt az 1 napot míg postolhat) mint bepötyögni pár nyomorult karaktert. Vannak persze infok amik nehezebben fellelhetõk, és ha valaki feldob egy ilyet akkor arra ált nem megy a flame (lsd ma: pvp ench). De az "úgy tudom vannak kastélyok is igaz-ez?" kérdésekre talán vmilyen szinten jogosan lehet ráflamelni. Az absolute retardoknak csinálták pl ezt is. (Mondjuk más kérdés, hogy õket ez sem menti meg)
Ja és mégvmi aki egy picit is stabil jellem az nagyívben leszarja a neki irányuló flameket.<#vigyor2>
daemonervosa
ph33r the dark side

Trolling is a art.

pharao
Az még OK, ha egy képet, videót vagy akármit flamelsz, de ha az ember nem úgy kérdez, vagy nem olyat mond, amit te bekereteznél és a falra kiraknál, egybõl jön a flame. Ez az esetek 90%-ban így megy és sztem ti csak azt a majdnem 80K-s fórumhozzászólást akarjátok növelni, ezért van a sok képes cucc, meg a sok értelmetlen hozzászólás. Na fogjatok hozzá...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

darkmenx
en sem akarlak megbantani de eddig te flameltel minden hozzaszolasom utan a hulyesegeiddel, hogy ledosoltuk valami pajtasodat es mennyire megerdemeltem 5eve, hogy ramrageltek 3an, ezekutan mit varsz BRO?

amugy a regisztraciomtol szamitott 2 evben kb. 2 hozzaszolasod volt SG-n igy nemtudom mennyire regen lehetett az mikor olyan jo volt az SG.
ezenfelul meg minden lineage2 forumon csak a flame megy (ami nem www.lineage2.com/forum) mivel ez tartja eletben a jatekot ha masert nem mar csak azert is, mert jon egy sorbonhun posztol egy videot a forum 50% -a leugatja a masik elteti, hogy mekkora player, de abbol soha nem fog tanulni ha mindenki adja ala a lovat viszont ha kap egy kis flamet a legkozelebbi videoba mar biztos ott lesz a kis bizonyitani akaras, hogy O igen is megtudja csinalni azt amit 'error a HUN' (2hit / char, 0delay target *sarcasm)

de javits ki ha tevedek, barkit akarmekkora fasznak nezel akkor is benned lesz az, hogy megmutatod mekkora allat vagy, btw. en soha nem ugattam le olyat aki tenylegesen tud gamelni es lattam is. (magyarok kozul se)

L2Goku
Nem akarlak megbántani de szerintem Nélkületek sokkal jobb volt az SG régen, most ha olvassa egy normális ember mit lát ? Flame Flame Flame. Persze ugyebár ere a postra is kell a flame, mer miért maradhatna ki!

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Még szép 😊

Árul valaki adenát Teon on?
BaLeeX
Ez az, kösz.

Dual Swords

* 15% chance to inflict a debuff reducing the bow/xbow range by 20% for 15s when attacking.
* Increase dealt PvP damage by 5% on regular attacks and skills.

Kaki. <#shakehead>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

TEON: Dominator 79/Sagittarius76/Warlock 75/SWS 67

Endaer
hm, tenyleg nem jo 😊 szerintem igazabol egyelore nem gyujtottek errol ossze minden infot rendesen, mivel NA szervereken nem olyan nagyon regi dolog, aki tudta mar osszeszedte a sajatjat aztan orult neki es ennyi. De hatha valaki mar csak azert is postol egy megfelelo linket hogy bebizonyitsa, tevedtem. 😊)

BaLeeX
Ez nem az szerintem. Ezt én is néztem, ez a masterwork extrák leírása meg a +4 felett kapható bónuszok. Vagy nem?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Endaer

BaLeeX
Tudtok valami olyan oldalt amin pontosan le van írva, hogy melyik tipusu fegyóra milyen pvp enchantot lehet tenni?

Ezt találtam, de itt csak fel vannak sorolva és nincsen leírva, hogy konkrétan melyikre milyen megy. Speciel a dual kard érdekelne bár legjobb lenne egy olyan táblázat amibe bentvan mind.

darkmenx
cursed weapon az cursed weapon akar zarichet ir akar akamanaht szerintem mindenkinek leesett csak captain obvious akarta nyomatekositani, hogy azon a kepen bizony AKAMANAH van, ha nem lett volna mar eloszor is eleg feltuno.

btw. nem flame akart lenni az elejen de az ilyen CW kepeket meg 2 eve divat volt postolni mostmar csak ilyen "THE GAME"

ooorrrsss
azigen<#wow2> vicc hogy ti miken tudtok flamelni...

BANNED

Endaer
Ha megnezed a screenshotjat, meg rajta azt a kemeny webhax-angolt amit eload, akkor a kerdesem: szerinted 100%, hogy pontosan erti amit irtal?

darkmenx
ugyanazon skillek, ugyanazon stat (nagyon csekely elteressel), map ugyanugy jelzi (huntoljak mindkettot )

THE GAME

you just lost it.

Hazudik itt össze-vissza 😊

L2Goku
Akamanah de semmi gond.

darkmenx
+1

mire te 80as leszel, giran armor shopban lehet venni az s80at 20kk adenaert ^^

zaricherol annyit, h engem 2nap alatt majdnem 2x wipeoltak ki vele 2 kulonbozo ember es a partymban 2embernel is volt par nappal ezelott 😊

ooorrrsss
<3 Megan Fox

BANNED

daemonervosa
ilyen az en karimnal is volt 2 napja 😛

Trolling is a art.

L2Goku

Epszilon
Igen.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

BTW WTB +6MA gloves,boots @ Franz!!
Ha van vkinek ismeröse akinek van szoljon plz. köszi

Gordis2k
Arcane????

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Epszilon
Csak a stoneozás miatt éri meg ez így van, de aki pvp-zni akar annak kell egy MA vagy s80, mert egy sws is simán lelövi. Dc robe már nem olyan jó esetleg akkor ha úgy tudsz nukolni, hogy nincs aki visszalõjön mert nem te vagy a first target.
Én se szeretek MA-t hordani mert az stsnek alapból kicsi a castingja, de még mindig jobb mintha leszednek két lövésbõl, ha van elég support akkor azért elviselhetõ! <#eljen>

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

daemonervosa
dc mage 2 hit , MA val talan kibír 4et ha van rajta megfelelõ attribute. és ha már a számoknál tartunk: 4 dex 5 speed, szoval : 5 speed vagy 80 casting?

280 casting különbség van nem 400.

+100 pdef,
+200 mana,
+50% stun resist
+40% cancel interrupt.

MA imho.

Trolling is a art.

pharao
MA egy kalap Szar! DC-hez képest -400 C.speed és csak a stoneozás miatt éri meg woooow... Dyeozás? +4 wit (több fölösleges, Rezelni nem rezelsz jobban és így is full buffban DC robe-ban 1640+ C.speed) +4 CON és +4 DEX (Elf vagy, legyen futo speeded és Shield def-ed...)

U.I.: MA-t csak az vegyen, aki nem tudja mire elkölteni a pénzét, én inkább S80-ra gyüjtök...

Strahd_
thx az infot

daemonervosa
casting speed miatt jobb, csak

-kevesebb mana
- nincs attrbute def
- kevesebb pdef
- nincs casting cancel -50% /kb 10% van/
- stun resist

Trolling is a art.

Strahd_
DC nem jobb a casting speed miatt az EE re mint az MA?

Strahd_
Amit daemonervosa irt 😉 +5 wit hogy gyorabban castolj
Bishopnak az a legjobb 😊 sok mulhat rajta hogy gyorsabb legyel

daemonervosa
+5wit +4 con,

jóhogy nem kell.. bw robe set kb c3 ba volt divat, minden valamire való ee MA ba de lassan s80 ba feszít

Trolling is a art.

EE-nek milyne DYe kell ?
Strahd_
http://l2p.l2wh.com/resurrection.html

Szerintem nem kell +5 wit az EE nek meg BW robe set
a fenti alapjan +3 witnek eleg kell lennie. 23 alap wit bol ugy 26 lesz es az mar +20.x % ot ad ergo +20%

Bishop nak kell +6 wit osszesen hogy meglegyen a +20% es igy a 90% os res.
+5 Wit es barmi ami legalabb +1 wit et ad(DC +2 wit,BW +3 wit,Divine +1 wit)

Az kurvajó mert pont igy van felszerelve ^^

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T