Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
"puska kellett volna ehhez a melohoz, bazdmeg"
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
mellesleg hagyjuk már ezt a tomcat dolgot, 14 éves gyerekre négyen mentek rá, bátor...
Goku a flamet te generáltad, mert nem értelmezted a szöveget amit beirt.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
U.I.: Végre valami szaftos story szerény fórumunkban <#vigyor2>#vigyor2>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
nemhiszem el, hogy nemtudsz leszállni, errol a tomcates témáról... kurvára régen volt, és kurvára senki sem érdekel / ezekszerint mégsem /.
a post többi részére nem vagyok képes emberi keretek közt reagálni, meg nem is akarok, hidd azt amit akarsz, és ugy ahogy akarod .
Trolling is a art.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Ja és mégvmi aki egy picit is stabil jellem az nagyívben leszarja a neki irányuló flameket.<#vigyor2>#vigyor2>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
amugy a regisztraciomtol szamitott 2 evben kb. 2 hozzaszolasod volt SG-n igy nemtudom mennyire regen lehetett az mikor olyan jo volt az SG.
ezenfelul meg minden lineage2 forumon csak a flame megy (ami nem www.lineage2.com/forum) mivel ez tartja eletben a jatekot ha masert nem mar csak azert is, mert jon egy sorbonhun posztol egy videot a forum 50% -a leugatja a masik elteti, hogy mekkora player, de abbol soha nem fog tanulni ha mindenki adja ala a lovat viszont ha kap egy kis flamet a legkozelebbi videoba mar biztos ott lesz a kis bizonyitani akaras, hogy O igen is megtudja csinalni azt amit 'error a HUN' (2hit / char, 0delay target *sarcasm)
de javits ki ha tevedek, barkit akarmekkora fasznak nezel akkor is benned lesz az, hogy megmutatod mekkora allat vagy, btw. en soha nem ugattam le olyat aki tenylegesen tud gamelni es lattam is. (magyarok kozul se)
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Dual Swords
* 15% chance to inflict a debuff reducing the bow/xbow range by 20% for 15s when attacking.
* Increase dealt PvP damage by 5% on regular attacks and skills.
Kaki. <#shakehead>#shakehead>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ezt találtam, de itt csak fel vannak sorolva és nincsen leírva, hogy konkrétan melyikre milyen megy. Speciel a dual kard érdekelne bár legjobb lenne egy olyan táblázat amibe bentvan mind.
btw. nem flame akart lenni az elejen de az ilyen CW kepeket meg 2 eve divat volt postolni mostmar csak ilyen "THE GAME"
THE GAME
you just lost it.
zaricherol annyit, h engem 2nap alatt majdnem 2x wipeoltak ki vele 2 kulonbozo ember es a partymban 2embernel is volt par nappal ezelott 😊

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Ha van vkinek ismeröse akinek van szoljon plz. köszi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Én se szeretek MA-t hordani mert az stsnek alapból kicsi a castingja, de még mindig jobb mintha leszednek két lövésbõl, ha van elég support akkor azért elviselhetõ! <#eljen>#eljen>
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
280 casting különbség van nem 400.
+100 pdef,
+200 mana,
+50% stun resist
+40% cancel interrupt.
MA imho.
Trolling is a art.
U.I.: MA-t csak az vegyen, aki nem tudja mire elkölteni a pénzét, én inkább S80-ra gyüjtök...
-kevesebb mana
- nincs attrbute def
- kevesebb pdef
- nincs casting cancel -50% /kb 10% van/
- stun resist
Trolling is a art.
Bishopnak az a legjobb 😊 sok mulhat rajta hogy gyorsabb legyel
jóhogy nem kell.. bw robe set kb c3 ba volt divat, minden valamire való ee MA ba de lassan s80 ba feszít
Trolling is a art.
Szerintem nem kell +5 wit az EE nek meg BW robe set
a fenti alapjan +3 witnek eleg kell lennie. 23 alap wit bol ugy 26 lesz es az mar +20.x % ot ad ergo +20%
Bishop nak kell +6 wit osszesen hogy meglegyen a +20% es igy a 90% os res.
+5 Wit es barmi ami legalabb +1 wit et ad(DC +2 wit,BW +3 wit,Divine +1 wit)
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T