88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
var #81510 Amúgy meg milyen hitelt te retardált? Ahhoz ott kell lennie személyesen annak akinek az igazolványád odaadod... nem tudom hogy gonddoltad ezt.
A másik bementem több bankba is és nem adják ki a számlatulaj semmilyen adatát a nevén kívül. -
var #81509 dramalama -
Lehuzlak #81508 Szeretem az ilyen eventeket!
Kérek mindenkit, hogy a CC-je első és hátsó oldalát bescanelve szíveskedjen elküldeni részemre!
Segítségeteket köszönöm!
Tisztelettel Lehúzlak ;) -
#81507 Use L2.Net to verify Walker
whoa
Ps: Var csak akkor nézheti meg ha előtte elküldte a bescannelt személyigazolványát meg lakcímkártyáját mindenkinek. Utána viszont rögtön indul a "Ki tud hamarabb és nagyobb összegű hitelt felvenni a nevére" játék! -
#81506 Spam is Facebookozik :)
Remelem az Aion Teambe ment at... :) -
#81505 Hat majd kiderul, hogy nyerunk vagy vesztunk a dolgon. Lehet par honap mulva visszasirjak a zoldseggSpamet.... -
ZaiKo #81504 Nekem meg ezért volt ma rémálmom :'( :'( Elment Spam :'( -
#81503 Szerintem mindenkinek nagyon fog hiányozni :(
lehet most napokig nem tudok majd aludni :,( -
Bali007 #81502 GM átrakott máshova, és így megoldódott a probléma, köszi szépen. -
ZaiKo #81501 :D:D:D Hála ez istennek! Mennyien "sirnak" utána a fórumon :D:D:D jól kezdődik a nap :) -
Bali007 #81500 Azután se lett jó. -
#81499 recheck files
-
Bali007 #81498 Hello!
Amikor belépek a karimmal, a töltőképernyőnél kivág:
2009.5.6 09:08:58
CPU : GenuineIntel Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @ 2.40GHz @ 2402 MHz 2046MB RAM
Video : Radeon X1950 Series (6925)
PosCode : LS1(83) -83700:242896:-3730 2/0 [719]
Cast of ProxyBitmapMaterial Transient.ProxyBitmapMaterial74 to Combiner failed
History: AnalizeMaterial <- FD3DRenderInterface::SetL2ShaderMaterial <- FinalBlend Transient.FinalBlend57 <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FBspDrawList::RenderWaterReflect <- RenderLevel::WaterLevel <- FWaterSheetSceneNode::Render <- RenderWaterSheet <- TranslucentRendering <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- ViewportLock1 <- Precaching <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Másik karakterrel be tudok lépni. Aki tudja, mi a gond, segítsen plz. -
#81497 =SPAM= quits L2 -
var #81496 Attól hogy látványos és szép még nem feltétlen jó :) De ilyen alapon valamelyik Kamael. -
#81495 Ja értem, köszi:D
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha szép látványos varázslat képességeket szeretnék, akkor melyik race melyik class-ja ajánlott?:P -
var #81494 Teon ha a népesség a lényeg, ott is vannak magyarok. Kevés ideig marad az ember kezdő várokok környékén azért van ez. Elmész Giranba pl rengetegen vannak. -
#81493 Sziasztok! Nagyon új vagyok még a játékhoz, tegnap kezdtem, melyik szerverre érdemes menni? Nem is igazán az a lényeg, hogy sok magyar legyen, szeretem a vegyes nemzetiségű társaságokat, inkább az a lényeg, hogy sokan legyenek... Csak mert a kezdő faluban nem volt senki Lunán, vagy ez mindenhol így van? Eddig kb 2 emberrel találkoztam összesen:D -
Paradoxon #81492 Sziasztok! Egy technikai problémám lenne, bedobom a közösbe, hátha valaki tud vmi okosat mondani:
Röviden: az L2 az update előtt hónapok óta jól működött a laptopról, azóta azonban a köv a hibajelenség:
beindul, be is tudok jelentkezni, de a Loading képernyőn már nem jut tovább. Aztán 5-10 perc után kidobja, hogy disconnected, de a loader képenyő marad.
WinXP alatt fut. Tuti nem hálózat, mert a desktop gépen (Vista 64bit) simán fut... -
#81491 *purr* -
ErrOrHUN #81490 szard már le... -
#81489 Leszamitva a baiumos esetet, egy arva peldat nem tudna mondani arra, hogy en kiket hogy szivatok konstans, ezert azt hiszem, nem is kell neki valaszolnom. :) -
Morf #81488
Lol :-) not tonight, Doris. -
#81487 ahoz kepest, hogy mennyire nem erdekel meg leszarsz mindent szepen postolgatsz hulyesegeket a hulyesegeire.
amugy meg..
-
var #81486 Egyébként meg, életedbe nem ismertél, pont leszarom a véleményed. -
var #81485 Ajjajajj, nem én szopattam mindíg mindenkit a háta mögött. -
#81484 lényeg, hogy normális kézbe került, nem hozzád ;) -
Lehuzlak #81483 egyébként esett már valakinek l2day - C ?:) 2 napja futok, és még 1 darabot se láttam... -
Lehuzlak #81482 lépj be oog vel, és vidd odébb :) -
#81481 hol van a honlapon a beragadas gomb? -
#81480 Giranba nem tudok portolni sem, mert Crit error. amelyik karim Giranban van azt be sem tudom logolni.
2009.5.4 19:48:48
CPU : GenuineIntel Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz @ 2995 MHz 2046MB RAM
Video : NVIDIA Quadro FX 1100 (6996)
PosCode : LS1(83) 87071:-143419:-1293 2/1 [588]
Assertion failed: GetLevel()!=NULL [File:.\UnScript.cpp] [Line: 270]
History: AActor::InitExecution <- (StaticMeshActor 22_22.AmbientSoundObject2506.StaticMeshActor784) <- ULevel::EndLoadSWLevel <- CurrProcess=4 <- UGameEngine::FinishLoadTeleportMap <- UGameEngine::LoadTeleportMap <- UGameEngine::L2_Teleport <- UGameEngine::ScreenFadeDone <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
-
var #81479 érdekel amúgy... :) -
#81478 Ilyenkor meg kell kerni a GMet hogy rakjon be a varosba, vagy megnyomni a honlapon a beragadas gombot!
Udv,
NF GM [b]TEAM[b] -
#81477 go back to your cave too
B R E A K I N G N E W S!
koszonhetoen a fortelmes ocsmany hirnevemnek, a tegnap esti hirveresbol megismert BD immar uj, szereto gazdijanal tolti elso ejszakajat. Az uj gazdinak jo szorakozast kivanunk! -SweetLou, Endaer
Ezuton is, ismetelten koszonom mindenkinek, aki tevesen itel meg itt engem nap mint nap, hogy - bar feltehetoen nem erik fel esszel, hogy belassak - ismetelten megbuktak a velemenyukkel egyutt. Koszonom, koszonom, koszonom! -
#81476 Senki nem tud tanacsot adni az elobbi kerdesemre? Nem tudom mi lehet a problema..Ti meg nem jartatok igy? -
#81475 Szerencse kérdése az egész. Lehet hogy az első beváltás AQ-el jutalmaz lehet hogy 20ból 1se. Ismerek olyan embert aki közel 200millió értékben vett 5-öst és max 100-130jött vissza belölle.
Ez is pont olyan mint a 70%-os craft. pl nekem 10ékszerből 3jöt össze, de bárhogy is számolok az max 30%-os esély, nah de.......... -
#81474 Hogy a viharba ne lenne érdemes:) A befektetéshez szükséges összeget meg is veheted tőlem;) -
széjjelváglak #81473 l2wh.com tools/SA helper -
#81472 Hello. Vki adna olyan linekt ahol le van írva hogy milyen fegyverhez milynen kő és mennyi S gem kell az SA-ra? thx előre is -
var #81471 eladó adena 15ft/millio