88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lullaby
    Varkában is van egy kis geo hiba.... Lag nálam szerencsére nincs, vagy az is SS lag inkább. Érdekes, mindig az a szerver szarakodik ahol mi vagyunk Oo
  • Lehuzlak
    hja megalol
    pl gludinnál lent (windmill hill) meg van nyilva a föld... egy csöpp kis geo hiba :'(
    laggos (bár ez lehet hogy a chello)
    állandó leállások... hát komolyan egy borzalom, talán már NF nek is nagyobb az uptime ja :)
  • Lullaby
    ez a Teon kezd rosszabb lenni mint egy free szerver ><
  • darkmenx
    mivan ha csak teszteli hogy spam nelkul is akkora allatok-e a gmek?
  • Lehuzlak
    jaja, szinte játszhatatlan úgy megakad!
    kénytelen vagyok botozni :'(
  • Norbull
    Chello-s sorstársak!
    Nektek nem megy fel az internet ping-je délelőtt és este olyan magas szintre hogy már élvezhetetlen a játék?
    Négyünknek ez a problémánk minden délelőtt.

http://img4.imageshack.us/my.php?image=ping2czz.jpg
  • MeoH #81544
    Okos...
  • Chryst64
    ht ez lol
  • jenu
    roflmao
  • matamm
    flash bakker a régi szép idők... amikor még élvezte mindenki a gamet:(
  • TruBy
    Nah grat. +8-nal mar szepen eg
  • Ragzor
    WTB 74+ pala/pk lehetőleg transfer ready, pm
  • MadnessX
    Realbooty & Od'z versenyeztek ki enchantol tovább,de kiegyeztek egy döntetlenben :)

• pharao
    Izé meg amaz!
  • FickDeineStory
    swine flue-ból kiindulva a Fickfulenza az sokkal tutibb vagy akkor már legyen Fick Flue:D
  • Endaer
    akit esetleg erdekel, Spam kicsit bovebben vall onmagarol itt. Valamifele online oneletrajz-szerusegnek tunik. :O
  • Endaer
    nem vallalom a felelosseget, mivel Fick teljesen kontrollalhatatlan, random hogy mikor tunik fel, eltunni viszont nem tud, max lappang mint a swine flue. :>
  • ErrOrHUN
    de elötte tedd ki ide légyszíves a személyidet meg a lakcímigazolót scannelve + a bankkártyád adatait, köszi
  • darkmenx
    hiba volt megemliteni ezert kinhalalt kell halnod.
  • Voyager5
    Milyen server restartok?
    Éjjel volt egy "emergency maintenance" meg tegnap pár percig nemvolt Luna/Franz. Ezekről tudok, gondolom foltozgatják azt a kurva sok hibát amivel kinyomták finalt.

Sámán: grat az 5éves szülinaphoz. 12óra vit herb? :) A sapi pedig az explorer hat ugye?
  • var
    Kellett Ficket felemlegetni
  • VipJoco
    "bot ellenes taktika" Tudod mit: elmehetsz te a jó büdös kurva a...... ha ekkora egy balfasz naív ember vagy.

1szer már leírtad, hogy többet ide soha nem jössz erre mindig visszahúz valami? Végre eltakarodhatnál örökre.
  • FickDeineStory
    mi annak az oka, hogy napjába többször is újra indítják a szervereket valami bot ellenes taktika? vagy egyszerűen nem igazán tudom megérteni mire jó. személy szerint azt vettem észre, hogy nekem a ping számom és magasabb lett az eu szervereknél mint gracia final előtt volt ez miért van?
  • Chryst64
    Gratz :)) Az enyem most lesz 3 eves. jovo heten... battameg.. nem lesz fizetve most sem...
  • Chryst64
    hehe, nem tud felallni sem a piacon lol. szerintem mar odanott a kapuhoz
  • Lullaby
    5 év alatt 56? ejnye xd
    grat btw <:
  • Endaer
    gratu az 5 eves karihoz! Jo, hogy NC legalabb egy sor szoveg meg egy effekt erejeig, de gondol az evfordulora.
  • Endaer
    latom te meg sose vettel fel hitelt... manapsag egy akarki altal odairt (=meghamisitott) alairas kell, valamint a szukseges iratokrol keszult fenymasolatok leadni az ugyintezonek es te a kutya faszanak se kellessz tovabb. Welcome to the real world. A "man-kedesrol" meg annyit, hogy melletted barki superhero az itteniek kozul. Meg Fick is.
  • Epszilon

• GAthersw
    Nekem kedden lesz GAtheren, kár, hogy addigra lejár az ingyen móka :)
  • Sámán

• ErrOrHUN
    Mr. Jóestétkivánokszemélyiigazolványtlakcimkártyátkéremellenőrzésrebemutatni.
    SÜNSÜNSÜN!!!!
  • ZaiKo
    Némi szerver populáció igy estére :)

Bartz: 2107/6000
    Devianne: 1627/6000
    Teon (EURO): 3918/6000
    Franz (EURO): 2540/6000
    Luna (EURO): 1807/6000
    Sayha: 1632/6000
    Aria: 1722/6000
    Phoenix: 2822/6000
  • var
    Arról én nem tehetek, hogy már eladta a kariját, és csak fórumon tud iron man-kedni.
  • csokicsiga #81516
    Ja,bocs tényleg,magyar vagy,és a magyarok többsége ilyen fasza gyerek,gratu!
  • csokicsiga #81515
    New azért milyen frankó gyerek,privát üzeneteket kidob,gratula,az értelmi szinted egyenlö az öcsém szintjével 13. Bakker,mert 2 év alatt,nem használtam semmi botot,semmi xart,és megcsináltam a questet,h. eljussak hellre,de még kb csak futottam rajta ideoda,a pár normálatlan mob miatt,azért kérdeztem,de minek kell más priváüzijeit kibaszni? Akkor énis kirakok minden privátot ide,lol,de mekkora szerencsétlen vagy te...
  • MeoH #81514
    Teonon nincs HB. Az osszes video fake, es a S80cuccokat a GM dobalja hotspringsben :P
  • ErrOrHUN
    kb ezt a reakciót várta...
  • ErrOrHUN
    duoban a PPmmel csináltam ott párszáz millát
  • NewMoon
    Hali!

Érdeklődnék a Teon-on lévő srácoktól hogy mi a helyzet hellboundal ugyanis így transzfer előtt elég rémísztő híreket kaptam egy igen tapasztalt játékostól :

//FLAME ON