Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
mi a japant jatszuk... nem az usat.. ne azt toltsd...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lenne egy nagy kerdesem!

A pet questnél Laza oldalán hiányzik 1 kérdés, és azon buktam el multkor. Nemtudna valaki egy oldalt ahol megtalálom arra a kerdesre a választ? a kerdes ugy kezdodik hogy 250~1....... es japó betûk

Lécci help!

semo1
Olvastam van hozzá angol patch.Csak nem találtam honnan lehetne leszedni.

agyhalál
Bocs a hülye kérdés miatt.
Már látom, hogy mind2 ugyanaz. Azt hittem ez dönti majd el a késöbbiek folyamán, hogy melyik serverre tudok fellépni.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Melyiket töltöttétek le?
West, vagy East Coast?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Lynx_TWL
több dolog lesz benne asszem, és még ráadásul olvasható emberi nyelven lesz minden😊 emellett japán béta átmegy majd fizetõsbe chroncile 1 miatt szem..

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
beteg vagyok jee

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a kurva ezt hogy elírtam😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nézhetem, de másik serveren vagyok😄

๏̯͡๏﴿

Jockey veled meg mi van? Rég láttalak a játékban.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Ja nem Yvan-nak ment, hanem Sonic13nak

Te most kiléptél a klánból vagy valami zûr van a játékkal??

Valamikor a reggeli órákban (6-7 körül) lesz egy proxy restart, mert jelenleg 110 process fut rajta és én ezt nem tartom normálisnak/szükségesnek. Hirtelen disconnectbõl származó elpatkolások elkerülése végett löktem ezt be ide. Szóval én szóltam.

Nézzegessétek már a bazárt!

Laza
ez a nyugdijjasok kedvenc topicja.. 😊

az Ork nem egy gyors karakter, de Gori meg igy is szarnnyal, mert 10x lassabban megy ki a WCre a jarokerettel, mig az orkocskaja lefut Gludinig.. 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
csokkenti a monster tamadasi kedvet...
magyarul sztem attack power csokkentes.. 😊

Laza
jah, igen, csak kvara nincs idom most webezni 😊
de felteszem vmikor 😊)))

GameZone-nal volt az inerjú, és nem Universal Realms.

Universal Realms interjú alapján amit a játék leader designerével csináltak, US open béta úgy március végén lesz. Chronicle 1 patch nem lesz benne, tehát ua. mint a japán, szóval én mellõzöm azt a bétát.
US fullost áprilisra igérnek. Európai szerverekrõl nem kérdeztek semmit.

Acro

Khold- 52 SR

Acro
Talan most

Khold- 52 SR

Valen
lets try again 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Acro
😊) ez nem jott be..😞

Khold- 52 SR

Acro
a tegnapi termés

Khold- 52 SR

Valen
Hát miaz itt mindenki munkanélüli / lusta iskolába járni !!!

látom, hogy egész nap megállás nélkül irogattok

lvl 10-es karihoz milyen ellen dukál, mert a Ork leader / dryad, gomba sok XP-t ad, de semmi tárgyat.

a goblin raider meg ad mindig magic ringet, de kevés XP-t ???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Crazyn
vegre palus knight vagyok

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Ne magyarázzá 😛 Örülj, hogy nem vagyok otthon és tied az egész net 😊

Lynx_TWL
egy kérdést még elfogadsz, én érdezem,h ogy mi az az egy kérdés, és utána mondom,h ogy ja lehe,t hogy a "mit?" maga az egy kérdés?😄 érted?????😄

๏̯͡๏﴿

semo1
Laza nonlapját ismét átolvastam de ilyesmit nem találtam.Nem tudom mi az a proxi. Az segit a gondomon?

pityogo2

Ide mit kéne írni?

Lynx_TWL
mit?😄 vagy ezt?😄

๏̯͡๏﴿

pityogo2
ezzek kapcsolatban 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
olvass vissza, vagy KATTINTS rá a felül látható linkre. ennyi... mostantól tõled max 1 kérdést fogadok el 😊

Ide mit kéne írni?

semo1
Elinditom a játékot beirom az ID+PASS-t utána rá clik-elek a LOGIN gombra de nem történik semmi.???HELP!

Lynx_TWL
1es server a király, ott szinte soha sincs leállás😊

๏̯͡๏﴿

gPROject
Hali!

Írtam a BAZÁR-ba pár cuccost(fegyver,armor,pajzs stb.)

Crazyn
tokom televan a server testing-gel!!!!!!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

most hogy kb.5 perce laggl csinalnek egy ket fotot😊hogy kene?
Lynx_TWL
charm: megbûvöl, szal mész a jó kis paláddla látod a sutyerák kis skeletont, rányomsz vmi charm varázslatot, és akkor a skeleton fejreáll addig meg ütheted😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
én wowra fizetek de bátyám erre fog valszeg

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
+7et defet adna az uj felszerelés(armor meg naci)

๏̯͡๏﴿

Plz vki adjon tanácsot és választ erre #3525

(én csak annyira lettem LineAge fanatikus, hogy a mobilom is a bevezetõ dallamon jelez)

http://gaborszantai.co.uk/

Gorii
Gorii: köszi

need beta key

Nekem jólenne valami link is angol qest leiráshoz csak hogy eltudjam kezdeni. Amcsi oldalakon pont az a quest nincs sehol.

need beta key

Gorii
Én elég régen elküldtem Lazának a küldetést magyarul. Majd valamikor csak kint lesz a honlapján. 😊

Mert a heal társakra is olyan mint a dmg a mobra. Ha te nyomod fel(player)/le(mob) a hp-t a legjobban, te vagy a legveszélyesebb a mobra. Szerintem ez elég jó AI megoldás. Igy mindig ügyelni kell a tankoknak hogy õk sebezenek a legtöbbet.

Tudnátok segíteni Dark Elf wizard akarok válni most lvl 19 vagyok kéne a Path to a Dark Wizard quest angol leirása ha valaki betudna linkelni valami oldalt 1-2 néztem már de egyiken sincs rajta, elõre is köszi.

need beta key