Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
INQVISITORS
HUNrricane 20 lvl elf scout (ijjász)
Gugger 18 lvl ork fighter
Reonel 18 lvl Dwarf
ArchAngelHUN 17 lvl elf (ijjász)
Cromac 17 lvl Human fighter
Monksis3 17 lvl Human mage
GumboHUN 15 lvl Elf mage
AkumaShe 15 lvl Darkelf mage
PetMage (m)15 lvl Elf mage

SZEG007
Mért van az, hogy minden szörny a healernek esik neki?
Én mindig beszopom, mikor partyba vagyok, mert engem kezd el ütni az öszes szörny egy gyogyitás után😞 Heát persze, hogy mindig én patkolok elsöre

SZEG007
Heh ezt tegnap nyirtuk ki paran egy 15 perces utkozetben😊

pityogo2
saját 😄

Ide mit kéne írni?

pityogo2
laza, fegyvereknél most az török vagy tõrök?

Ide mit kéne írni?

pityogo2
nagyon szeretnék jelentkezni Hunrricane 😊
úgy tûnik nekem soha nem lesz klánom.... :-/

Ide mit kéne írni?

pityogo2
fullcheck...

Ide mit kéne írni?

Felraktam néhány cuccot a bazárba. Nézzétek meg!

Írd már oda légyszi, hogy ki mivel van!

Valaki majd meg tudná nekem mondani mit jelent pontosan a Charm képesség az Elven Knight-nál.

"Charms the enemy to decrease its desire to attack player."

Más.
Szerintetek melyik a jobb, Palus Knight vagy Elven Knight?
Most e között a kettõ között kellene döntenem, de nem tudok.
Kérek vkit, hogy adjon tanácsot, mert tökre nem tudok dönteni. 😞

HUNrricane
INQVISITORS
HUNrricane 20 lvl
Gugger 18 lvl
Reonel 18 lvl
ArchAngelHUN 17 lvl
Cromac 17 lvl
Monksis3 17 lvl
GumboHUN 15 lvl
AkumaShe 15 lvl
PetMage (m)15 lvl

Majd felébredsz!

musha
jelen

Sáska
pl én

én!

http://gaborszantai.co.uk/

HUNrricane
Angel bocsi hogy nem néztem meg a privit!!! Majd segítek tápolni!

Majd felébredsz!

HUNrricane
Hali!!!
Még csak 8 fõ van a klánban, tehát még van hely, bár nem árt, ha 15-ös vagy nagyobb a karakteRETEK, mert különben ha velünk party-ztok nem fogtok túl sok xp-t kapni.
Még ezen a héten szeretnénk 1 szintûre fejleszteni a klánt, ezért fejenként 42,6k körüli pénz összeget kell minden tagnak befizetni (a klán szintlépéséhez 30k sp és 640k adena kell)!!!
Kissé sok az összeg de a végeredmény majd kárpótol minket 😊.
Aki szeretne jelentkezni az írja le a karaktere nevét és kasztját! Küldjetek privit!

Majd felébredsz!

"Az biztos, hogy én csak akkor fizetek elõ, ha optimalizálják addig a grafkót meg a szerverek is jók lesznek!!!"-#3482

Ehun vagyok!!!

ha lehet hinni Laza oldalán a szavazásnak, van itt 30 ember, aki elõ fog fizetni Lin2re? Szabad kérdeznem kik? Kíváncsi lettem😊
Lazát sejtem mondjuk😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Laza
ez volt a cel...
atszinezem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én is ettõl félek, hogy megunták a sok külföldit és komolyabb bannolást csináltak...
(persze a jobbik eset a szerver leállás)

Birk@
Hopszi mitörtént? Gyanúsan úgy történik minden mint amikor bannolva voltunk 😊 Remélem csak a proxy szerver kapcsolódott le

Birkus Maximus

Hát annyira nem nagy szívás nekem, 10%ot gyorsan visszahoztam. Nem dobott ki semmit asszem. Amúgy is mint varázsló, nem nagyon voltam a közelében.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Atolfugg mennyi az a +def. Ha ilyan 5 alatt van akkor nem eri meg.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lynx_TWL
vki mondja ma már meg, hogy mi éri meg jobban a wooden armor set amiben van wooden armor, wooden nadrág, meg wooden helemt, és ad +65hpt, vagy az utána következõ tights shirt, meg tights nadrág ami már nem ad semmi hp bónusz,t cska a defense magassabb..... melyik a jobb?????

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
kevés is asszem

๏̯͡๏﴿

Hat halalt sztem semmi se er meg😊
Amugy legalabb dobott vmi jot?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Valen
ha elmentetted elötte, akkor igen, ha nem, akkor installáld fel egy új könyvtárba ls másold át, vagy kérj meg vkit, hogy faxolja el neked 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
ja bár egy rakat XP-t buktál 😊)

kérdés:

lvl10-nél kinek mennyi adenája volt ?? 😊
mert most van kb 3,5k és kicsit keveslem 😞 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy valahogy vissza tudom rakni az alap dll-t?

De én 1x mert kettõ jött nekem egyszerre 😊 Egyet viszont a második menetben kibirtam. Amúgy meg mindig egybõl ráment mindeki, ahogy a mobok valakit elkezdtek üldözni. Igy nem tudta eldönteni a mob, kit üssön. Amúgy még 1-2 player halt bele, de nem volt mészárlás. Megérte 20an szétszedni õket 😊

Heh, nem halt meg senki kozbe?😊))

Na akkor mutatom mi történt utána 😊 Szépen elintéztük vagy 20an a gargoyle tábort 😊

Elötte:

Utána 😊

Lynx_TWL
mondja.... 3500😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
vmi okos modnaj már meg melyik a jobb😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hát én nekem meg 18km van most cak, és fontolomhogy vegyek e en vegyek miylet vegyek, de még midnig a választ várom,h ogy mi a jobb....

๏̯͡๏﴿

pityogo2
ide raktam fel.
2-es üzi

Ide mit kéne írni?

pityogo2
hát én most kb 100K-t dobok majd ki ablakon jobb cuccokért 😊

Ide mit kéne írni?

Lynx_TWL
én nem akarok feleselgesen pénzt kidobni jobb páncélra, ha a +5-10es védelme nem fedezi azt a 65 életet, nem ismerem igazán,h ogy megy itt a sebzés védés rendszer, szal az a 65 élet nekem, még +3 ütés szörnyektõl, és egyedül nyomom így sokat számít élet, mert nincs haver aki gyógyítson😞

๏̯͡๏﴿

pityogo2
na nembaj, úgyis gondolkodtam, hogy mégse adom el😊
lehet ezzel fogok összegyakni 250-260K-t a viper valamire.
de akár az is lehet, hogy veszek 100K-ért vmi normális páncélt... ki tudja. sztem a páncél eléggé esedékes, mert az már mindenképpen kell😊
felteszem a bazárra, mik kellenének 😊

Ide mit kéne írni?

lynx én biztos a jobb páncélt venném, de ez csak én vagyok😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Lynx_TWL
Laza ajánlom, hogy pl a bazárnál a piros betûket emeld ki valaohgy, mondjuk árnyékkal vagy vmi haosnló, egy egészen vékony feket drop shaodw is elég lenne, de most a szemem folyik rossz nézni😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
naaaa gyerünk már vmi okos tapasztlat játékos modnja már meg, mi éri meg jobban wooden armor set ami ad +65hpt, vagy szinttel magasabb armor, meg hozzátartozó nadrág ami nem ad hpt, csak a defense nagyobb merthogy magasabb szitnü tárgy na gyerünkmár!!

๏̯͡๏﴿

gori jópofa lett a fórum😊

Ferro: nem chronicle-lel zajlik majd a us beta, hanem a prelude patch-el
A prelude már fizetõs tartalom volt a koreai verzióban, us betaban meg ingyé ki tudjuk próbálni... aztán a chronicle 1 patch-el már us is fizetõs lesz

Debob - Lvl 2 Wizard

Gugger
hát már késõ bánat azóta beszereztem egyet! bocs!

Lynx_TWL
válaszoljatok már srácok😄

๏̯͡๏﴿

Laza
SÁSKA

kuldtem uzit 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

pityogo2
teccik a fegyód kingslayer 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
ja megvan még, csak gyûjtenem kell még 1 picit, mert helyette cestust akarok 😊
figyi, eltudnád hozni majd sonic13-tól a 31K aranyom(ha emgvan még?), ha a fõszigeten vagy?

Ide mit kéne írni?