Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
megy nektek a game? mert én most hiába írom be a felhasználónevet és a jelszót, nem csinál semmit 😞(

Lynx_TWL
azért aki kirak cuccot a bazárba ÍRJA be ide, hogy tudjunk róla, mert különben nem is nézem meg a bazárt, azátn ki tudja ott van egy god's blade 1000 adenaért, és nem tudnk róla😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ajánlom a layer effectset vagy mi, video beállításnál alul be kel ikszelni vmi ilyemit, az csinálja, hogy ne pixeldömping legyen a játék

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
LAZA írd ki oldalra, hogy PRIVIBEN kérjenek, mert mindneki itt fórumon kezdi a sírást aztán várja csodát

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Yv@n😊

๏̯͡๏﴿

MaDFoX
hehhhhe miert nem 320x200 8bit-en mindent lehuzva panaszkodsz hogy pixeles... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Probald 1x1 1bit-en ott tuti nem pixeles... >DDDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=Lineage2
ide leeht irni az effele szarokat

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mondtam mar hogy ne itt uzleteljetek. K*rvara nem erdekel ki melyik szarjat adja mennyiert.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pityogo2
nem kell vkinek 1 bronze beastplate +/1 dwarven mace?
a kettõt odaadom 100k-ért . aszongya. hogy kb 30K-t spóroltok rajta.márcsak érte kell jönni😄

Ide mit kéne írni?

Pf az kemeny. Mi az a lepcsokorlat amugy? Nem tok elkepzelni olyat a 10. emelet kornyeken.(en 11.en lakom)

Nalam minden maxon van es gyonyoru, no pixelesseg. Bar szaggat is kemenyen, de a latvany karpotol😄

agyhalál
Tetszik a játék. Szombat délután 3 óta játszok, max 5 perces kajaidõket beiktatva, plussz éjjel 1kor lenyomták a szervert 2 órára. Asszem tolok egy rebootot és megyek vissza.
Tényleg nehéz abbahagyni.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

pityogo2
hubakker.... valaki leesett/kiugrott a 10 emeletes lépcsõkorlátán át... nagy dörej volt. jesszum. most jon a mentõ....

Ide mit kéne írni?

pityogo2
egyaltalan van olyan, akim most aktiv?😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
megyek game. "lawahun

Ide mit kéne írni?

Venom
thx!

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

http://gaborszantai.co.uk/

Venom
ez a link nem mûködik 😞
hogy fogok küldetéseket csinálni ha assetom mifán terem? 😞

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Épp ez az, hogy 800*600*16 minden legbutábbon... 😊

De mind1, így is megy, csak épp nem szép.
Nah. húzok is vissza gamelni, hogy minél hamarabb felhúzhassam a karim. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

egyébként tegnap sikerült valamit átállítanom, mert a városban már nem lagol annyira - fõleg, ha FPS nézetben közlekedem (PageUp - aki nem tudná😄)

Hát gondolom a grafikai beállításokat maximumra húztad, s mivel nekem nVidia-m van ezért tippem sincs...

Egyébként én vagyok csak ekkora lúzer, hogy már vasárnap reggel dolgozok, mikor más alszik, játszik, netán buliból hazafelé tart?

Istentelen kellemes és magávalragadó darab ez a game...

Viszont: Nektek nem tûnik pixelesnek a terep meg az effektek egy része?

Vagy csak a Radeonokat nem szereti?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Clay, MrStokes,

légyszíves olvassátok el a magyar Lineage 2 honlapon lévõ proxy beállításokat, és ha letöltöttétek a vezérlõt, beállítottatok mindent, akkor Yw@n-nak küldjetek "privát üzenetet" a kérésetekkel és saját ip-tekkel, õ engedélyezni fogja az ip tartományotokat és megadja a proxy szerver címét...

MrStokes
Valaki mondjom nekem légyszives IP címet és portot a Lineage 2 proxy-hoz! Thanx.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Server megy,mobok nincsenek =D

Sziasztok!

Ha tudtok segítsetek.

3x is regisztráltam magamat, 3x megjött a visszaigazoló email is.

De amikor belépnék a játékba az mondja az adatok (user/pass) megadása után, hogy nem jó a jelszó.

Ötlet?

MaDFoX
😄DD megvan: ALVAS! 😄DDD Jo8!

MaDFoX
Azt mondtak kb 2 ora szunet lesz, mindezt kb 1:00-kor...
Hmmmm forma1 vagy jatek? 😄

Lynx_TWL
akkor legalább nem az én készülékemben van a hia😄

hát most viszotn nem tudok mit tenni, emgyek alukálni, na csá, aztán ajánlom, hogy regle mikro kelek, már lehessen tolni😊

๏̯͡๏﴿

agyhalál
Én se😞 Pedig lexivesebben még nyomnám reggelig.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Lynx_TWL
bazzeg, hogy már te is 24es vagy, gondoltam most feltápolok 18ra aztán megyek veletek😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hmm, most be se tudok loginolni, ti hogy álltok???

๏̯͡๏﴿

Ferro_TwL
Na akkor ma este vagy inkabb holnap kene egy jo kis csapat a turek ork bazis kozepere (kb ezek vannak bennt: 4 warlord level 30 agressziv, 2 elder level 32+, esetleg saman level27). Eddig jonne:
Tomper (aka cica) level 20 oracle
Sanc level 21 monk
Kingslayer (aka gori) level 27 monk
DagobertHUN level 25 wizard
FerroHu level 24 wizard.

Kene meg minumim 3 ember de az se lenne rossz ha meg 5 es tizen mennenk.
Holnap (vasarnap) delutan lenne szerintem az idealis. Mivel egyre bonyolultabb az ilyen nagy osszejoveteleket lerendezni, annyi lenne, hogy whispelnenk aki jonni akar, hogy gyertek es MINDENKI rogton jonne. Ne kellejen senkire varni stb.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Lynx_TWL
9es szinten mehetek,hogy aztán engem is megbosszuljatok?😄
megy már a server?

๏̯͡๏﴿

MaDFoX
Nem is baj, ugyis ott koricalt tolem par lepesnyire a hulye Soul Scavenger a Corpse bandajaval... 😛 Ha nincs ez a szunet akkor ott maradok mellette. Ketszer mar megoltek - nagyszamu kalandozotarsat keresek szent bosszu kivitelezese celjabol... 😄DD (Eletbiztositassal rendelkezo karakterek elonyben). "Kalandorok ne kimeljenek" jeligere... 😄

MaDFoX
Japan helpnek itt van pl EZ de mit keresel (azaz nem keresel) konkretabban?

Lynx_TWL
Lynxbige

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
lehet, hogy az új ban rendszert tesztelik😊)

๏̯͡๏﴿

Mi a neved?

Lynx_TWL
addig gyertek az 1es serverre😄D

๏̯͡๏﴿

Fasa!

! T E S T I N G !

Lynx_TWL
na heho a miazohgy server disconnect?😄

๏̯͡๏﴿

MaDFoX
Mindjat karbantartas a Kain-on kb 2 ora szunet... :C

Lynx_TWL
én még jáccom😊

๏̯͡๏﴿

Miket oltel?

pityogo2
jóccakát mindenkinek, én mentem.csak 63K-t sikerült összeszerezni ma :-/...
na bye! további jó játékot annak, aki játszik.

Ide mit kéne írni?

HUNrricane
Akkor yal már megy... Akkor én már nem megyek...

Majd felébredsz!

HUNrricane
Ha még mindig bevagy szorulva az elf dungeon fölé, írj vissza, és holnap elmegyek érted és kiszabadítalak escape tekercsel…

Majd felébredsz!

9kor odamegyek de majd irok elotte joejt

Játszik most vki?