Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem lesz valmi jobb megoldás, akkor nincsen értelme varázslóval és ijjásszal menni, mert nem tud menekülni ekkora ping miatt.. 😞(.
Majd felébredsz!
mi a fakk az az A a bal lenti sarokban??
még soha nem válaszoltatok, pedig kb 4x kerdeztem meg
még soha nem válaszoltatok, pedig kb 4x kerdeztem meg
Ide mit kéne írni?
de nekem most van kepnezben 170k-m es szeretnek meg 2 questet megcsinalni, miutan lesz kb 190-200K-m es mennek eladni a fegyom, hogy vehessek 1 500K-st
Ide mit kéne írni?
bazed de mi a tokomet akarnak akkor, hogy elofizessenek az emberek?!?!?!?!?
ezert max megmartjak az emberek bennuk a kesuket....
ezert max megmartjak az emberek bennuk a kesuket....
Ide mit kéne írni?
Egyébként annyian vannak most fent hogy ott veszekednek hogy kié legyen egy-egy szörny 😊) Én megvárom az estét. hátha lesz addig magyar proxy is...
Nah melóban vagyok éppen.
Tudja valaki az login server ipjét vagy hostnevét? innan nem igazán tudom megnézni, otthonról indulás elõtt néztem nem engedett be egyáltalán.
Meglátom mit tudok csinálni.
Úgy néz ki az ilyennagyobb karbantartások esetén szórják az ipket rendesen, száradnának el.
Tudja valaki az login server ipjét vagy hostnevét? innan nem igazán tudom megnézni, otthonról indulás elõtt néztem nem engedett be egyáltalán.
Meglátom mit tudok csinálni.
Úgy néz ki az ilyennagyobb karbantartások esetén szórják az ipket rendesen, száradnának el.
Ehh mát megkérdezném valakitõl aki itt van hogy miért van az hogy én tegnap kiléptem és most nem tudok belépni? Idáig ez az elsõ eset hogy gond van a játékkal. (lehet valaki megharagudott rám mer tegnap egy Bow of Forest esett ki egy mobbol)
nincs 1 normalis proxy szerver ba+!!
ha valakinek van proxy cime, ami nem lagol, szivesen kiprobalnam. thx
ha valakinek van proxy cime, ami nem lagol, szivesen kiprobalnam. thx
Ide mit kéne írni?
A ping nem számít, csak autholni kell, aztán directbe megy...vagy nem? 😄
\"There is no respawn or load game in real life!\"
De nem minden PK
, segitettem már PK-nak vissza változni fehérré.. Kaptam töle 10 Healing Potion-t, amikor fehér lett..
, segitettem már PK-nak vissza változni fehérré.. Kaptam töle 10 Healing Potion-t, amikor fehér lett..Majd felébredsz!
mind a két japánnak 400-as a pingje
Csak PK-t... aki piros volt, (igaz abbol elég sokat)
Meg párszor véretlenül MPK-de, akkor mindig bocsánatot kértem..
Meg párszor véretlenül MPK-de, akkor mindig bocsánatot kértem..
Majd felébredsz!
assszem akkor itt csak a japán proxy lessz a megoldás. Gondolom IP alapján szûrik az meg ugye rendben van. Annak mi volt a címe?
Most már nem is bánom az pár MPK-mat sem.... Még kevés is.. 😞.. és még én kértem tölük bocsánatot...
Majd felébredsz!
Most meg 500 mind a kettõ 😞
Pingek
Iráni 283
Guatemala 226
Iráni 283
Guatemala 226
engem is😊. Nehogy elõ merjen fizetni bárki is ezekután. A legközelebbi feljutásomkor lehentelem a szembejövõt aki szerényebben néz ki😊
Szerintem még nincsen olyan player, akinek 38 milliós kardja lenne. Eddig bow-ból a legjobb amit láttam az Crystallized Ice Bow volt. Kardból pedig
Sword of Delusion. Kevés playerenek lehet még ennél is jobb cuccosa.
Sword of Delusion. Kevés playerenek lehet még ennél is jobb cuccosa.
Majd felébredsz!
Ja szerintem is, most kb 900-1200-as ping lehet.
Valamiért csak az indiai proxyra tudtam felmenni.
Valamiért csak az indiai proxyra tudtam felmenni.
Majd felébredsz!
Hmm....ledobott a szerver, most kicsit rossz érzések fogtak el.
Szerintem itt valami mas hiba lesz. Az elobb en se tudtam belepni azzal a proxyval amit irtam, most meg megy es nekem se lagos.
De tenylege jo lenne egy magyar proxy😊
De tenylege jo lenne egy magyar proxy😊
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Egyébként tényleg az lenne a legjobb ha lenne megint egy privát magyar proxy-nk.
Szerintem estére jobb lesz mikor a Japcsik már alszanak 😊
Itt van egy Indiai is sebesseégre hasonlo mint a tobbi...
203.145.184.197
1080
203.145.184.197
1080
valaki irja mar meg priviben annak a proxynak az ip cimet+prxi cimet, ami muxik, es nem lagol... ferrojen majd be halok.
Ide mit kéne írni?
Nekem megy a game.
Itt van proxy lista, lehet próbálgatni 😊
http://www.atomintersoft.com/products/alive-proxy/proxy-list/connect/
Itt van proxy lista, lehet próbálgatni 😊
http://www.atomintersoft.com/products/alive-proxy/proxy-list/connect/
Én hülye kiléptem, hogy ebédeljek...Most se proxy se játék. Mocskos japók 

ha mégegy ilyet csinálna az elsõ elémkerülõ japcsit leírtom egészen addíg míg nem találkozom egy erõsebbel😊
mûködik kössz. Érdekes amúgy hogy csak japánokkal találkozom azóta és eléggé kihalt most az egész.
4883
Probáld a Guatemalait arra most fel tudtam lépni.
Remélem Yv@n kitalál valamit majd ha meg tudja nézni, és akkor újra lesz full magyar király proxink! Már válaszolt az üzimre, de még nem ért rá megnézni, szerintem még ma jelentkezik, akkor majd többet tudunk! 😞)
Azért nem tudsz felmenni mert tele van a proxy szerver. Most én sem tudok belépni, mert szerintem Gugger belépett a helymre 😛