Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt csak akkor tudjuk meg ha kipróbáljuk. Grafikája mese szerûbb (és kevésbé kidolgozottak a modellek), színek szebbek, lehet griffon-on repülni😊, hangulatra szerintem jobb lessz. Ha meg nem akkor SW:G lessz.
Valaki tesztelné? Elvileg megy. Ipje ugyanaz mint elõzõ volt, csak az utolsó szám nem 217, hanem 219.
Hmm, van isten 😊
Készül az új proxy...
Készül az új proxy...
hát h õszinte legyek nem tartom vmi sokra ezt a játékot szal ennél szerintem csak jobb lehet 😊)
Swedish people are albino monkeys
Nem ismerek free wines proxy-t.
freshmeet, vagy sourceforge, hátha van rajtuk
freshmeet, vagy sourceforge, hátha van rajtuk
Tudni tudom, de arról sem megy...
Már kb a 6. gépet nézem totál más tartományból, de egyikrlõ sem érni el a login servert, (ami ip-t elõször adtál)
Már kb a 6. gépet nézem totál más tartományból, de egyikrlõ sem érni el a login servert, (ami ip-t elõször adtál)
nemsokára itt a wow ..
nem sok értelmét látom h elõfizetek 2-3-4 nemtom hány hónapra
nem sok értelmét látom h elõfizetek 2-3-4 nemtom hány hónapra
amugy todsz valami ingyenes proxy szervert mondani win ala, amit be lehet rendesen allitani? mert akkor en tudnek csinalni
8(
jskpm2ksõp.pzzüéü, ,rh jréxnrm
minden karakter eggyel jobbrab van csuszva.
jskpm2ksõp.pzzüéü, ,rh jréxnrm
minden karakter eggyel jobbrab van csuszva.
Ide mit kéne írni?
Hát ez teljesen kakukk
Valaki nem akar partyzni ? lvl12 fighter vagyok, dungeonban gyûjtöm a kardra az alapanyagot.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
MOB= ellenség, gép által vezérelt karakter stb
minden mmorpg-ben így hívják az ölendõ vagy nem játékos által irányított karaktereket
ha jol tom a mob= moving object volt alapbol, de mind everquestbe, mind daoc, mindenhol így hivják õket
van ezen kívül még:
pop: populáció, azaz respawn, új szörnyek keletkezése stb..
add: nemkívánatos enemy, aki egy megtámadott lény esetén +ba jön..
ha valamit nemtudtok kérdezzetek nyugodtan, amire tudok válaszolok
minden mmorpg-ben így hívják az ölendõ vagy nem játékos által irányított karaktereket
ha jol tom a mob= moving object volt alapbol, de mind everquestbe, mind daoc, mindenhol így hivják õket
van ezen kívül még:
pop: populáció, azaz respawn, új szörnyek keletkezése stb..
add: nemkívánatos enemy, aki egy megtámadott lény esetén +ba jön..
ha valamit nemtudtok kérdezzetek nyugodtan, amire tudok válaszolok
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
HUNrricane te is a sztakit használod. 😊
Tehát?
Ebbõl így nem lesz semmi...
Ebbõl így nem lesz semmi...
na, estig NwN-ezek, ha lesz megbízható proxy, akkor majd jövök...
(nem is baj, hogy leállt, legalább HUNrricane észreveszi, hogy tavasz van, különben már lvl 30 felé járna

)
(nem is baj, hogy leállt, legalább HUNrricane észreveszi, hogy tavasz van, különben már lvl 30 felé járna

)http://gaborszantai.co.uk/
Majd inkabb itt jelzem ha sikerul bemennem, mert ICQ-t kilottem megint (nem hasznalom, csak a kedvetekert raktam fel anno)
HUNrricane csak ugy mondom hogy a mob jelenthet népet is. És a mobok meg a népesség.

nem tudna vki kolcsonadni 40K-t ?😊 kene ahhoz, hogy 100%-osan meg tudjam venni az uj fegyom 😊
Ide mit kéne írni?
Ha iszonyat jó, akkor miért csak 1 hétig?
http://gaborszantai.co.uk/
Az N és B betû egymás mellet van..és a MOB-nak nem találtam meg a rövidítését..
Majd felébredsz!
Te is beszoptad törpöm? Ja igen nem akar venni valaki egy Bow of Forest fegyvert? Magyaroknak olcsobban adom. 1 adenával. Majd szólj már rám ICQ-n ha sikerül bemenned mert én nem gyakran fogom próbálgatni. Lecciiikeeee.
Különben az MON volt, csak valaki férre nyúlt 1 billentyûvel anno jó régen és így lett a MOB
. MON=Monster MOB=?
. MON=Monster MOB=? Majd felébredsz!
nem sok jót hallottam róla, de misával,lemmingel kb 1 hétig daoc-tozunk és iszonyat jó volt 😊))
Mondjuk ez tényleg gáz, hogy ha vissza is tudunk majd menni, el kell vegyülnünk a sok ferdeszemû közt. Beszélni is csak privátban, party-ban.
vki próbálta a KnightOnline-t? Milyen?
vannak új apróságok:
FarCry - 1 DVD
UT2004 - 6 CD
BF:Vietnam - 3 CD + 1 CD O.S.T.
...csakhogy legyen mivel elütni az idõt😊
FarCry - 1 DVD
UT2004 - 6 CD
BF:Vietnam - 3 CD + 1 CD O.S.T.
...csakhogy legyen mivel elütni az idõt😊
Szia mano!
Te is beszoptal latom😊
Ne izgulj en sem tudok felmenni. Estefele ujra probalom, aztan ha nem megy, akkor nezek mas megoldast.
veranyo
Te is beszoptal latom😊
Ne izgulj en sem tudok felmenni. Estefele ujra probalom, aztan ha nem megy, akkor nezek mas megoldast.
veranyo
Far cry?