Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de barat, arulo, szereto es ellenseg... ...legy jo hozza 😉" 😉) Itt figyel a monitorom sarkan mar 10 eve, mindennap latom... 😄DDDDD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
/Ezek legyenek direktben/
Auto Update Server 61.215.214.38
Server1:211.13.226.114
Server2:211.13.226.115
Server3:211.13.226.116
Server4:211.13.226.117
Server5:211.13.226.118
Server6:211.13.226.119
Server7:211.13.226.120
Japan proxy:
218.44.159.3:1978
vagy
61.199.188.115:1978
A login server IP-ej: 211.13.226.126
Igy --es csak igy-- csak az azonositas alatt lesz proxy...
Persze a proxy barmi lehet csak a japant valoszinuleg nem fogjak bannolni... (a directeket MEG KELL csinalni) 😄
Ja igen ha az update szervert beirjatok a direktek koze akkor a LineageII.exe lehet az indulo progi es megcsinalja az update-t is magatol... 😄
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Ez tuti müxik. 1-szer rányomsz loginra és vársz. Ha hibaüzenetet kapsz akkor mehet ujra, de nem fogsz.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Szolgaltatohoz, netkapcsolathoz lehet koze?
A leirtak szerint jartam el es megsem sikerult jatekra birnom. Annyi tortenik, hogy elindul, beirom a login/pass-ot es hiaba nyomom a log in-t nem tortenik semmi.
Nincs 5letetek mit rontottam el?
IP:195.228.254.145
Port:2080

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
remelem az eset kapcsan mindeki leszokik a magyar nyelvu general chathasznalatrol..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
kiirja valahol?
eljtusz loginig vagy mar update szerverrol levag?
hol akad el a gamma ban eseten??
nekme login kepernyoig bemegy, de jelszoadasnal nem lep tovabb, de nem is ir ki semmit
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Amúgy egyszerûbb lehet, hogy amnesia.hu:2080
Továbbiakban másik két géprõl eltávolítom, ne is próbáljatko azokra konnektelni.
(Szigorúan megtiltotta angel hogy unicornist öljek.)
Titokban állatvédõ.
Ne öljetek elõtte medvét, farkast és unikornist mert le PK-zik..

Majd felébredsz!

195.228.254.145:2080
bar addig nincs velemenyem, mig egyszer ki nem probalom esetleg
pvp: higgyétek elé minél több kaszt van, annél szarabb a balance általába, annál nehezebb megtartani abalance-t, lásd daoc..
sztem az poziítv hogy minimális különbség van akasztok közt, és sokkal könnyebben tartható balanace eredményezhet
az hogy egy 40es ijjász vagy 35ös lelövi 1 lövésböl a 20as karid, az normális sztem, de még1er hangsúlyozom, ennek a gammának nem a pk-skodás a pvp része, hanem aklánháború kastélyért vivott harc, amiröl sztem még gõzötök sincs, velem együtt
szal kár 20as kari alapjn ítélni pvp-t úgy, hogy nem is láttad még milyen..😊
-törp nem pajtizik ork-kal
-elf város közelében a drow-k maximum céltáblák
-egy elf megöl unikornist, akkor minimum szintet veszítsen, vagy tiltsák ki pár napra
jó lenne, egy olyan mmorpg, ahol ha nem is az ad&d szabálykönyv, de az alap fantasy szabályok érvényesülnek...
http://gaborszantai.co.uk/
1. Nincs elegge kiegyensulyozva a game (pl az ijasz ellenek iszonyat sokat sebeznek)
2. Tök hasraütve állapítottak meg a szörnyek által adott xp-ket és cuccokat (van olyan ellenfél ami alig ér valamit, mégis nehéz megölni pl nem hinném, hogy az 1300 xp-t adó hót gyenge szem az majdnem olyan nehéz ellenfél, mint egy medúza, ami csak 40 %-al ad tobb xp-t).
3, A valazstható kasztok/fajok is igen sok hasonlóságot mutatnak
4. A pvp rendszere egyszerûen : szar
5. ezzel az ip bannolással szerintem igen nagy ellenreklamot csinaltak maguknak.
Tehát én biztos inkább a WoW-ra fizetek majd elõ (no nem mintha eddig is nem arra akartam volna )
http://www.middle-earthonline.com/
Majd felébredsz!
1. A szörnyek alig dobnak tárgyat, amit dobnak az általában nem értékes.. Szerintem a legideálisabb a Diablo 2 exp-ben volt meg csinálva a tárgydobás.( Bár ott is már Hell fokozaton nem volt olyan izgi jobb cuccost találni.)
2. A klán vezetõnek lenni nagyon nagy szívás.. Semmi elõnnyel nem jár csak hátránnyal.
Majd felébredsz!