Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaDFoX
Mert ugyanugy csak vedHET, mint ahogy a varazslatok egy resze hatHAT 😄DDD
Inkabb vmi pdef novelo skill...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Tapasztalatból mondom, hogy a 24-s elf lovag szart se ér! Valamit a speciális képessége a nyíl ellen még kevesebbet. Ugyan olyan sebzést bevittek a scout és a sniper skeletonok, mint mikor nem használtam.
Gorii
koreaba mar reg muxik

CrAzNaLoR ezt te írtad?

Gugger
THX! ORK Powaaa!

Gugger
Sis3 ha ezt olvasod, keress meg légyszi! Fontos!

MaDFoX
Jaja life drain, weap mastery, nekem a chill jon be (bar inkabb a frost flame 😉 ) de a venom sem rossz (lassabban/kisebbeket hat talan?)
Es en reszemrol robe masteryt nyomok (kell a mana) ezt erdemes az elejen eldonteni, mert nem erdemes SP-t szorni (megvenni csak mert van ra), tedd felre kesobb meg hasznos lesz... 😄
A robe ad manat a light gyors a heavy meg jol ved... kb... 😄
Ha solozol akkor a heavy (fe akkor nem ez a legjobb kari) ha partyzol akkor sztm robe mert ugysem teged utnek, es varikkal nagyobb hasznodat latjak... (SZTM!!!!!)

Mondjuk én közelebb mentem mint 5 méter =/

It meg pár Raikiel ésatöbbi =)

Nah szal Orfen =)
5m nel kozelebb nemkell hozzá menni =)

Ferro_TwL
A Korea es a taiwani servereken mar reg el a chronilce 1, ugyhogy nem kell azt mar kirpobalni, es egy csomo ujdonsag van benne (Itt lehet olvasni rola). A Tw betanal is ugy volt, hogy mikor a chronicle 1 eletbe lepett fizetos lehet, szoval lehet remenykedni, hogy pont az US open betanal fellovik, de sokkal valoszinubb, hogy csak a fizetosnel.
Es mar keszul a chronical 2 is allitolag nyaron jon, persze szinten csak a fizetoson.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

gug, lev7en mindenképp drain life legyen az elsõ, 1etlen megbízható spell a sámán arzenáljában😊 aztán jöhet valamelyik dot spell, chill flame többet sebez, mint a venom, de érzésem szerint a venom többször landol, és kevesebb manába kerül... de lehet h ugyanankkora az esély a találatra, csak én éreztem rosszul😊

Debob - Lvl 2 Wizard

LSC
adj egy gyógykokit neki😊.

Bocs, Sonic voltam nem gPROject!

gPROject
Érdemes az Unlock skillt megtanulni?
Miket lehet ezzel kinyitni?

Honnan lehet jó pénzeket szakítani? 😄
Mert eddig ha 6000ret sikerült találnom összesen. 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Gugger
az is szurhaztja a valaszt aki szinten ork varival nyomul?!

Gugger
Des, ORC varinal melyik a leghasznosabb varazslat amit erdemes megtanulni lvl7-en?!?

Crazyn
Nekem ma is felbaszta az agyam GOalerGb. A gludiotól nyugatra levo romnal a dombon odamentem csintizni, erre o megint elkezdte, hogy "you go". A faszom ki van a kis seggel. Azt csinalja, hogy kivarja, amig en annyira lesebzem a csontit, hogy o megolhesse. Köcsog kis killsteeler. Percenkent mondja, hogy "you go", "out", "far side", stb. Aztan meg jot a haverja, LKDEEner, aki ugyanezt csinalta.
A multkor miattuk, meg Mand0erreas miatt kellett vagy 7szer meghalnom.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

madfox te már ilyen régóta tolod a sámánt?😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Most ismertem meg Orfent közelebbrõl =)
Nem egy szívéjes manus =))

Cactus
Egyenlõre nincs, de sose lehet tudni. Remélem azt nem élesben kívánják elõször kipróbálni, hanem odaadják nekünk bétásoknak.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Gorii
varfoglalas nincs a betaban

MaDFoX
Cactus: En mar tanulok hatrafele nyilazni ok? 😄

MaDFoX
Tipikus....
amerika a fajgyulolet hazaja... :CCC
EN szeretek minden fajt, es tuti ork mage leszek, mint a KOB, TWOB es JOB -on voltam eddig... 😄
Ezt a sok piros dolgot nem igazan kivanom... :C

Mellesleg a japanok siman segitenek! Mindig - ha nem mas dolguk van! /Mint en is, nem hagyok ott egy mobot, de ha ulok es van ertelme segitek... ...azert nem szivesen szabaditom magamra a nagy dogoket... ;D/
Es ha ott ul egy japan (vagy barki) ahol nyomom a tobbiekre a pajzsot mindig kap O is... (szamtalanszor kaptam en is buffot csak ugy - es ugy hallom masok is!)

Cactus
Azonos fajba tartozó klánozás jól megosztaná a maroknyi magyar sereget .
NAOB-on majd valami ütõképes klánt kéne összedobni, hátha a vége felé majd lesz majd várfoglalás. Aztán majd megtudják az amcsik, hogy mitõl rettegett egész Európa a honfoglalás után.

a vegyes fajú klánokba az ajó, hogy a különbözõ skillek jól kegészítik egymást.
Majd legfeljebb jobb vigyázunk egymásra 😊

gPROject
Tényleg jobb lenne egy fajból csinálni a klánokat.

de mondjuk az lesz vicces majd, hogyha atjovok a fõ szigetre orkal hogy partizzunk, mindenki engem fog PKzni 😊

Ferro_TwL
Yal annyit tegyel mar meg legyszi hogy visszajosz JOB-ra es kilepsz a klanbol kell a hely. (Ha en raklak ki 5 napig nem tud belepni senki.)Kosz.

Cactus
Mégegyszer felhívnám a figyelmet, hogy megy egy állandó dedicated sok megbites TeamSpeak Server, rajta egy regisztrált LineAge 2 szoba. Ezen belül létrehozhatok több alcsatornát mondjuk partyknak, klánoknak, haveroknak, stb.

Bermuda Team TS server
Server IP:
ut2003.sysconfig.hu:8767
217.27.215.80:8767)

Akinek még nincs meg a cliens szoftver az letöltheti a következõkrõl:
Kliens Windowshoz
Kliens Linuxhoz
Mondjuk az utóbbi nem hiszem, hogy kell.

Cactus
Neked legyen igazad!
A faji különbségekre jobban ki kéne élezni a dolgot ha már full pvp a gamma. A DE vs. Elf az alap, de pl orkokat nem nagyon szereti senki :]

na az amerikai mentalitasrol ha mar tema volt:
sok a piros karakter de nagyresz csak akkor ol meg ha megtamadod
ha elkezdessz menekulni es beirod help azonnal segitenek, altalaban tobben is nem ugy mint a kibaszott japanok akik egy helyben allnak es a kis szaros szemuket dorzsolik mert nem latjak mi a faszt irtal, vagy nem tudjak mit jelent a help
ki van elezve az elf DE kozti harc, allandoan DE csapatok jonnek a varos fele es pkznak mint atom, aztan mennek az elfek ez tok kiraly

HUNrricane
Most probáltam ki az ork maget, nem rossz és sok az élete.

Majd felébredsz!

Akkor még jobb ötletnek tartom, hogy ork magel legyek a NAOBban

Ferro_TwL
Des latnod kene Madfox hogy keni samannal..beszaras. Level 25-os es golemeket meg fakat, meg mindent ol😄 Pedig csak egy mage staffja van mind neked, a ruhaja pedig egy devotion set.

Ferro_TwL
Azt tudom, hogy a chronicle 1-ben a mobok gyorsabbak (5-10%-al) ezert az osszes varazslo kap sleepet level 20-tol vagy 25-tol.

Nemtudom, hogy az ijasz erosebb e a varazslonal, mert a varazslo gyorsabban varazsol es ha az ijasznak nincs jo mdef-e (es altalaban nem szokott) akkor a varazslo is nagyot sebez rajta.
Viszont ijasszal lehet a leggyorsabban fejlodni, egy jo ijjal😊

MaDFoX
nahh egy kis testing senkinek sem art... 😄
Menjetek egyetek vmit, pisi stb... 😄
Kenyesebbek vegre furodjenek! 😄DDD

HUNrricane
Alacsonyabb szinten az ijjász erõsebb, de magasabb szinten az ijjász és a lovag közti különbség sokkal csökken… 50 Szinten az ijjásznak lesz kb,1800 élete míg a lovagnak meg 2500 élete és 2x akkor páncélzata,,,

Majd felébredsz!

gPROject
Vasárnap délután van, és alig játszik valaki. 😞(

De a lovagnak nagyobb a védelme. Sõt van speciálisan nyil elleni védelem növelés is.
Cactus
Mondjuk a pksok is mind ijjal támadnak, legalábbis én így tapasztaltam. Én azért maradok a "Kard és Becsület" mottónál a NAOB-ig 😄 Onnan már mágia lesz az úr.

MaDFoX
Hat, kb ilyesmi a sorrend:
ijasz>vari
vari>dmgdealer
dmgdealer>tank
tank>ijasz

Mindestre egy 24 elf lovag és nyilas között majdnem 4* annyi sebzés különbség van a nyilas javára.
MaDFoX
Balty ugy tudom elegedettek a jelenlegivel... :S
Ha valtoztatnak is a balance-on akkor az mar Chronicle1-ben lesz csak (abban pl a varazslok kapnak egy relax szeru opciot amivel nem csak ulni hanem fekudni is tudnak - nagyobb hp es mana flow de lassan kel fel) 😄

Nevetségesen erõs a nyilas, fõleg a lovaghoz képest. Ezt nem fogják kiegyensúlyozni?
Cactus
Ha az amerikai mentalitást nem számoljuk, akkor csak bizalommal tudom várni a NAOB-ot. Hozok egy egyszerû példát: Sztem mindenkivel elõfordult már, hogy valaki árult egy nekünk kellõ cuccot jó áron. Csakhogy mondjuk a cash nem volt meg, vagy a srác shoutba hírdetett. Mi a teendõ, szóljunk neki whisperrel. Japán krixkraxokat én nem tok írni, de angolt igen.
A másik meg hogy a pk arcokat meg tudjuk nevezni, mert ki bírjuk olvasni a nevüket.

hát az nem túl jó hír😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Lynx_TWL
kösz a választ srácok😄

๏̯͡๏﴿

Ferro_TwL
Nem csak NACB upgradelik prelud-ra, a JOB mar ilyen. Kicsit eltolodik az open beta valszeg aprilisra. Az a gaz, hogy a NAOB is zsir ugyanolyan lesz, mint a japan csak angolul (es persze amcsikkal).