Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól emlékszem, JOBot február tizenakárhanyadika környékén kezdtük el, másfél hónap alatt lett a karik nagy része mid-20. Innentõl kezdve nem tudom, kinek lenne kedve átjönni majd US szerverekre, hogy az unalomig ismert játékmenet menjen megint😊 De ha sokan átjöttök, akkor természetesen megyek én is, van még 1-2 kaszt, amit szívesen kipróbálnék😊
Debob - Lvl 2 Wizard
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Illetve (SZINTEN SZTM) nehez helyzetbe hozza magat egy kisebb lvl kari ha bevallal parszazk adena adossagot csak hogy a szintjenek messze tullott fegyverrel legyen. (lasabban fejlodik mert a penzes kuldik nem adnak xp-t, hameg xp-zik akkor kinos lehet egy tobbnapos tartozas... ...jobb pancelt csak sokkal kesobb szerez) Nem tul jo asszimetrikusan fejleszteni, pancel legyen a fegyverhez merve (vagy party kell! de abban nincs AKKORA love - megbeszeltuk).
De ha O igy akarja, legyen, majd meglatjuk, elvegre azert vagyunk klan hogy osszetertsunk, egy krva szavam nem lehet!!! ;DDD
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
a fõ gond hogy a karik többsége fighter jellegû kari, vagy sebzésre speckózott magus karakter
ha el is menek partyra, nincs normális healer (akinek healer a spece is), és így alapba jó nagy az esélye akihalásnak, vagy a damage dealerré gyurt magus kari lószart gyógyit, és hamar elfogy a manája
ez a fõ gond, ígx lregtöbben cak soloznak, pedig egy 3fõs party normális healerrel sokkalta jobb xp
tudtommal magyar scene-be egyedül a MObsterbe van normális healer(cica néven), meg is lehet néztni hol járnak kingslayerék (32õ most king ha jól emléxem..)
mi voltunk már pár hunton együtt, volt hogy 10fõvel mentünk, és egyzserûen nemnagyon volt ellenfél, kivéve a turbobossokat...
szal itt vana gond, legtöbben nemtudják milyne normális karikkal teamelni sztem, és ebbõl ítélnek..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nekem is kell weap, nezzetek judgement macet (konnyebb mint a doom hammer es ugyanazok az ertekei)!!! Lehet csak 18h utan jovok... 😛PP
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Birkus Maximus
Felesleges eladni egy cuccot amit utána drágábban kellene megvennie boltban vagy egy másik playernél.
Amúgy madfox, doodoo ma kifizet 😊
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Party lvl20+ kariknal szinte kotelezo! 😄
Aki ezt nem erzi, az meg nem volt partyban!
Sztm XP is penz is jo, plane hogy nagysagrendekkel tobb MOB hullik (plane nagyobb szintuek is) emiatt a drop eselye komolyan megno!
Egyuttal szeretnem bejelenteni a magyarok altal talalt (tudomasom szerint) legnagyobb dropot (eddig) amit egy szerencses 3 fos party vert ki egy Golembol: Triple-edged Jamadhr, ~1Ma.
Ide mit kéne írni?
én eddig 3x csapatoltam, 3x csalódtam.
nekem eddig sólózva tetszik elgjobban a game, és akkkor, ha közben irogatok/tunk a klánchatre.
Ide mit kéne írni?
Lehetne, ha nem a magasabb szintû vinné el a sok xp-t!
Azert mert nincs a cliensben a prelude most updateli fel, zsir ugyanaz mint a japan nincs benne semmi ujdonsag (sot most lett csak olyan mint a JO😎.
Szoval a NACB nincs semmi uj a JOB-hoz kepest, ha megis talalnal valamit az nem ujdonsag csak a JOB-an nem vetted eszre😊
En megertem, hogy akinek nincs klanja stb. atmegy par hetre solozni NACB-ra azatn majd kezi ujbol open-en, de hal isten mi azert eleg sokan vagyunk😄
Ja es a party felfedezesre jo szoveget inkabb hagyjuk, solozzal csak level 25, 30 felett (foleg oracle-val vagy varazsloval). Nem ugy kell partyzni, hogy elmegyunk felfedezni, hanem el kell menni valami jo helyre, ahol erdemes orakig egyutt jatszani, ilyen lehet level 20 folott a turek ork bazis, mahun tabor stb. Es a party nem feltetlen jelent 10 embert, velemenyem szerint a leghatasosabb 2-4 ember. Az ketsegtelen, hogy penzben nem olyan jo de exp-ben sokkal jobb azon egyszeru oknal fogva, hogy ha jol csinaljak, a varazslok sporolnak a manaval nagyon ritkan kell pihenni. Es az se mellekes tenyezo, hogy sokkal elvezetsebb, mint solozni.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Megy most valakinél a JOB??
ezeknke akariknak is megvan a szerepuk egy partyba, tökéletesek aggro tartásnak, main tanknak, sok hp jó defense stb..
állíts be egy partyba egy ijjászt azt huzasd vele a piros mobokat és tartsa az aggrot, hát healerek nem fognak sínio a gyönyörtõl
amúgy én ahogy átnézegettema skilleket, ha valaki tankot akar csinálni hagyományost annak a legjobb választás az ember sztem, ha solozni akar sokat akkor meg pláne felejtse el az elf-darke tankokat, de sztem egy szint után ez a gamma nem solozásról szól, szal lehet elején lassabb, de utána hgealerek miatt nem igazán számit a saját hp regen..
Nem tudom, hogy most a proxyval van a gond vagy amúgy se megy.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
MadFox: a nyíl elleni védelem képessége semmit nem növel a karakterlapon.
Meg a legtöbb japo akivel én eddig talalkoztam az alig tud angolul! 😞
Ja, meg én már ki szeretném próbálni a kraftolást a kovácsnál, de így azt se tom mire nyomjak! Pedig már elkezdtem gyüjtögetni.😊
én ezt nem értem...
elf harcosok, raiderek, egyéb normál harcosok nem pvp királyok, de nélkülük kurva szar a party szvsz
ijjászok sztem csak solora jók, meg pk-ni gamereket, másra nem jók, mert egy piros mobon szétmisseli az össze arrowt, szal tök haszontalanok sztem
ijjász pk karinak jó vagy soloban jó kari xp-ni, veléed hasonéó vagy alattad lévõ ellent likvidálni, bár sztem piros névvel rohangálni nem egy jó biznisz
mindeki ijjásztól van oda mekkora über, de sztem korántsem az, tök unalmas vele játszani
Én is kitöltöttem már vagy 3szor, de semmi! 😞(