Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Des ha normalisan jaccol, raszentelsz egy napot akar a jatekora hetvegen, egy nap alatt tucc 16-18. szintu karit csinalni a nullarol, cuccok nelkul. Vasarnap jacottam par orat, csinaltam egy 13as karit es mar cuccal egyutt 80k-m volt. Szal a 20as kari hamar megvan, utana meg lehet partyzni. Es ahogy elneztem a magyarokat eleg sokat vannak fent, szar ezt barki megcsinalhatja

Unlock skillel milyen ajtókat tudok kinyitni? Hol találok kinyitható ajtókat?

Na most jött meg nekem is a behívóm CBre, sok értelmét nem látom annak se, hogy OB-nak nekikezdjek. Ahogy olvastam a lineage2.com fórumain, április végére ígérik a p2p verzió bevezetését. Ha OB tényleg áprilisra csúszik át, ez kevesebb, mint 1 hónapnyi játékidõ lenne. Ezt mondjuk nem tartom valószínûnek, ahogy nézegetem, most már a CB-re regelõk igen nagy hányada kapott hozzáférést a bétához, valószínûleg OB elõtt mindenkinek szétküldik az emailt, hogy grat, bekerültél a CB-be, ami még 2 napig tart örüljél, aztán már mindenki játszat😊
Ha jól emlékszem, JOBot február tizenakárhanyadika környékén kezdtük el, másfél hónap alatt lett a karik nagy része mid-20. Innentõl kezdve nem tudom, kinek lenne kedve átjönni majd US szerverekre, hogy az unalomig ismert játékmenet menjen megint😊 De ha sokan átjöttök, akkor természetesen megyek én is, van még 1-2 kaszt, amit szívesen kipróbálnék😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Cactus
Látom megint két táborra szakadtunk. Én még életemben nem partyztam 😄D Hazudok, Acro egyszer eljött velem dungiba, hogy összeszedjem a Bloodsaberhez kellõ cuccokat. Ettõl függetlenül elvagyok soloba is, bár sokkal jobban partyznék (NWN-eztem, szal party orientált vagyok, ez van :] ). Na majd NAOB-on ha lesz velem több egy szinten lévõ kalandozó.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

MaDFoX
Hat sztm egyertelmubb az eladas, de -relative- konnyen meggyozheto vagyok... Dago! =D
Illetve (SZINTEN SZTM) nehez helyzetbe hozza magat egy kisebb lvl kari ha bevallal parszazk adena adossagot csak hogy a szintjenek messze tullott fegyverrel legyen. (lasabban fejlodik mert a penzes kuldik nem adnak xp-t, hameg xp-zik akkor kinos lehet egy tobbnapos tartozas... ...jobb pancelt csak sokkal kesobb szerez) Nem tul jo asszimetrikusan fejleszteni, pancel legyen a fegyverhez merve (vagy party kell! de abban nincs AKKORA love - megbeszeltuk).
De ha O igy akarja, legyen, majd meglatjuk, elvegre azert vagyunk klan hogy osszetertsunk, egy krva szavam nem lehet!!! ;DDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Jockey
no elmondom mi a porobléma én véleményem szerint a magyar playerekkel, és miért nem ismerik ezt ajátékot ténylegesen:
a fõ gond hogy a karik többsége fighter jellegû kari, vagy sebzésre speckózott magus karakter
ha el is menek partyra, nincs normális healer (akinek healer a spece is), és így alapba jó nagy az esélye akihalásnak, vagy a damage dealerré gyurt magus kari lószart gyógyit, és hamar elfogy a manája
ez a fõ gond, ígx lregtöbben cak soloznak, pedig egy 3fõs party normális healerrel sokkalta jobb xp
tudtommal magyar scene-be egyedül a MObsterbe van normális healer(cica néven), meg is lehet néztni hol járnak kingslayerék (32õ most king ha jól emléxem..)
mi voltunk már pár hunton együtt, volt hogy 10fõvel mentünk, és egyzserûen nemnagyon volt ellenfél, kivéve a turbobossokat...
szal itt vana gond, legtöbben nemtudják milyne normális karikkal teamelni sztem, és ebbõl ítélnek..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Én sokat partyztam lvl 20 alatt de a pénz és fõleg xp miatt szétvált a party. Pedig nagyon jó kis csapat volt😊 A külömbségek egyre nöttek, mert valaki kevesebb játszott valaki többet. És aki kevesebbet nyomul az sose éri utol a magassab szintüt. Emiatt nem tetszik a party rendszere.
Birk@
Akkor maradok eredetin 😊

Birkus Maximus

MaDFoX
😄DDD
Nekem is kell weap, nezzetek judgement macet (konnyebb mint a doom hammer es ugyanazok az ertekei)!!! Lehet csak 18h utan jovok... 😛PP

Nem

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Birk@
csak 1 kérdés, biztos volt mûr róla szó: Át lehet vinni NACB-rõl a karikat az OBra? Nem találgatni 😊

Birkus Maximus

Is-is, ha valaki igényli a talált tárgyat és meg tudunk egyezni a feltételekben, akkor az akinek kéne, az megkapja.
Felesleges eladni egy cuccot amit utána drágábban kellene megvennie boltban vagy egy másik playernél.
Amúgy madfox, doodoo ma kifizet 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

pityogo2
máker 3 fõ 8)

Ide mit kéne írni?

egyébként ilyenkor mi történik? Eladjátok és a pénzt elosztjátok? Vagy akinek kell az megveszi a többiek "részét"?
MaDFoX
Na ezt tenyleg hagyjuk!
Party lvl20+ kariknal szinte kotelezo! 😄
Aki ezt nem erzi, az meg nem volt partyban!
Sztm XP is penz is jo, plane hogy nagysagrendekkel tobb MOB hullik (plane nagyobb szintuek is) emiatt a drop eselye komolyan megno!

Egyuttal szeretnem bejelenteni a magyarok altal talalt (tudomasom szerint) legnagyobb dropot (eddig) amit egy szerencses 3 fos party vert ki egy Golembol: Triple-edged Jamadhr, ~1Ma.

Gorii
partyba pl dupla hps mobokat kell olni , nem keltireket

Gorii
ez meg hulyeseg akkor mer csinaltam eddig 10 lvlt partyba

Gorii
xp aranyosan oszlik el , mivel magasabb szinten tobb kell

pityogo2
partyban csak ezeket érdemes ölni: ofen,ant queen,core, nuska vagy mi... ezek, a fõbossok

Ide mit kéne írni?

pityogo2
valahogy énis ezena véleményen vagyok... 600-700 epxes mobokat kurvára nem éri meg 5-en, 6-an olni...
én eddig 3x csapatoltam, 3x csalódtam.
nekem eddig sólózva tetszik elgjobban a game, és akkkor, ha közben irogatok/tunk a klánchatre.

Ide mit kéne írni?

Az más játék amirõl te beszélsz😊
Lehetne, ha nem a magasabb szintû vinné el a sok xp-t!
Gorii
pont a party jatekon van a hangsuly

Gorii
a masik var ostrom nincs egyik betaba se, es min lvl4-es klan kell hozza

Gorii
latom sok embernek meg mindig homaly van ez ugyben, ime:

Ferro_TwL
Nem olvasod a forumot????
Azert mert nincs a cliensben a prelude most updateli fel, zsir ugyanaz mint a japan nincs benne semmi ujdonsag (sot most lett csak olyan mint a JO😎.
Szoval a NACB nincs semmi uj a JOB-hoz kepest, ha megis talalnal valamit az nem ujdonsag csak a JOB-an nem vetted eszre😊

En megertem, hogy akinek nincs klanja stb. atmegy par hetre solozni NACB-ra azatn majd kezi ujbol open-en, de hal isten mi azert eleg sokan vagyunk😄

Ja es a party felfedezesre jo szoveget inkabb hagyjuk, solozzal csak level 25, 30 felett (foleg oracle-val vagy varazsloval). Nem ugy kell partyzni, hogy elmegyunk felfedezni, hanem el kell menni valami jo helyre, ahol erdemes orakig egyutt jatszani, ilyen lehet level 20 folott a turek ork bazis, mahun tabor stb. Es a party nem feltetlen jelent 10 embert, velemenyem szerint a leghatasosabb 2-4 ember. Az ketsegtelen, hogy penzben nem olyan jo de exp-ben sokkal jobb azon egyszeru oknal fogva, hogy ha jol csinaljak, a varazslok sporolnak a manaval nagyon ritkan kell pihenni. Es az se mellekes tenyezo, hogy sokkal elvezetsebb, mint solozni.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Egy tank meg egy healer csapat szerintem jobban tud fejlõdni mintha soloznanak. Igy már elég combos lényeket is le tudnak gyûrni. Ráadásul mivel csak 2-en vannak kevesebb a nyavajgás és hátráltató tényezõ. Meg könnyebb elosztani a talált cuccokat is.
Gugger
Így van, party inkább a felfedezésre jó, mert biztonságot ad, de belátható, hogy fejlödni nem lehet! Eleve 1 óra elmegy amíg összeáll a csapat és mindenki elintézi a kis dolgait, "nekem még kell SS, nekem pisilni kell, stb...". Aztán elindul a csapat, és csak bolyong mert nem talál igazán jó helyet, stb... szal elmegy 3-4 óra és alig történik valami...szvsz 2 tank + 1 healer a legjobb party!

Hahó!
Megy most valakinél a JOB??

Gugger
kb 230MB-ot töltött már le az update! lol, miért nem teszik bele a telepítõbe ?!

Hát szerintem meg ez a játék éppen hogy a solozásról szól sajnos: Partyba nehéz fejlõdni, és a pénz is kevés (sõt a mana os jobban fogy 😞 ). Eléggé elrontoták, semmi nem ösztönzi az embereket a csapatba állásra így....Max akkor ha találsz jó csapattársakat, de ez nem a játék erénye (hisz ez esetben bármely játékkal jó játszani 😊.

Gugger
baeg 2.5h nal tart az update, JOB-nál nem emlékszem, hogy ilyen sok lett volna 😞(( vagy inkább 😊)) mert ez azt jelent lesz sok ujdonság!!!

Jockey
lehet, viszont brutál a védelme, akárcsak darkenek
ezeknke akariknak is megvan a szerepuk egy partyba, tökéletesek aggro tartásnak, main tanknak, sok hp jó defense stb..
állíts be egy partyba egy ijjászt azt huzasd vele a piros mobokat és tartsa az aggrot, hát healerek nem fognak sínio a gyönyörtõl
amúgy én ahogy átnézegettema skilleket, ha valaki tankot akar csinálni hagyományost annak a legjobb választás az ember sztem, ha solozni akar sokat akkor meg pláne felejtse el az elf-darke tankokat, de sztem egy szint után ez a gamma nem solozásról szól, szal lehet elején lassabb, de utána hgealerek miatt nem igazán számit a saját hp regen..

Ami a fejlõdést illeti, szerintem a varázslók fejlõdnek a legjobban fõleg szólóban.

Megy most vkinek a JOB? Mert nekem nem akar belepni 😞
Nem tudom, hogy most a proxyval van a gond vagy amúgy se megy.

Miertnem? Sztem orcocnal szar zse van. Elf gombapok, delf gombazombipok a legjobb zse.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szerintem minden kari unalmassá válik egy idõ után. Én varázsló helyett biztos, hogy harcost fogok indítani a NAOB-n addig viszont szerintem sincs értelme elkezdeni a NACB-t.
Az elf lovag nem csak ,hogy unalmas, de még lassabban is fejlõdik.
MadFox: a nyíl elleni védelem képessége semmit nem növel a karakterlapon.
Gugger
egy bizti, lvl20-ig ki sem mozdulok ork földrõl...

Gugger
detto, tele a t.köm a pálcika-pálcika-hóember írásjelekkel!

Gugger
igy van, nem sok értelmét látom annak sem, hogy vigyem tovább a lvl25-ös karimat a JOB-on...

Én csak azt utálom a JOB-ban, hogy ha el akarok adni vmit, akkor általában (amilyen szerencsém van) az egyetlen vevõ egy k**va japo, akinek a neve tiszta krix-krax és én így nem tudok válaszolni aztán a hülyéje küldi a k**va kérdõjeleket, hogy most akkor mi van?!
Meg a legtöbb japo akivel én eddig talalkoztam az alig tud angolul! 😞
Ja, meg én már ki szeretném próbálni a kraftolást a kovácsnál, de így azt se tom mire nyomjak! Pedig már elkezdtem gyüjtögetni.😊

Jockey
de átmész kezdesz új kariit, feltápolod és utána megint újrakezded 2hét v 3 hét múlva open bétán??
én ezt nem értem...

Gugger
1,5 órája folyamatos "autoupdate" megy 😞

Gugger
és a legtöbb japoval nem lehet szót érteni... 😞 mivel legtöbbet szólózok, így nem annyira jó ha még beszélgetni sem tudok azokkal akikkel éppen talizok ... És különben is kiba sárgák meg álandóan bannolnak minket, itt meg legális reg-em lesz...

Gugger
nem tom jó-e vagy semm addig kipróbálok pár dolgot...a japán írásjelek nem nyerték el a tetszésemet, ez az ami a legutálatosabb a JOB-ban...

Crazyn
😄 igen

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Jockey
változatlanul nem értem miért jó nektek a zárt usa béta, mikor se karakter semmi nem, vihetõ át..
elf harcosok, raiderek, egyéb normál harcosok nem pvp királyok, de nélkülük kurva szar a party szvsz
ijjászok sztem csak solora jók, meg pk-ni gamereket, másra nem jók, mert egy piros mobon szétmisseli az össze arrowt, szal tök haszontalanok sztem
ijjász pk karinak jó vagy soloban jó kari xp-ni, veléed hasonéó vagy alattad lévõ ellent likvidálni, bár sztem piros névvel rohangálni nem egy jó biznisz
mindeki ijjásztól van oda mekkora über, de sztem korántsem az, tök unalmas vele játszani

Gugger
az egyiket, kb egy hónapja csináltam, teljesen magyar adatokkal, de összevissza név cím, a másik teljesen real, ezt egy hete csináltam kb. Szal én sem tudok többet tenni... mindenképpen érdemes teljesen valós adatokat megadni, mert utána emlékezni kell miket adtál meg, amikor a user nevet csinálod majd! Legalábbis újra kérdezte az adatokat, és így csak arra emlékeztem ami valóságos adat volt, így talán a másik a régebbi reg nem is müxik!

Nem csinálnál nekem is egyet? 😊)
Én is kitöltöttem már vagy 3szor, de semmi! 😞(

Gugger
2 accot is kaptam az usa close betara, ugyhogy szerintem érdemes real adatokkal kitölteni a reg-et! Japo beta uninstall, most megy az usa update, es go gama!